Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

Memaparkan catatan dengan label turun berat badan. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label turun berat badan. Papar semua catatan

14 Disember, 2060

Coach Kurus Online Malaysia (Herbalife Member)


Assalamualaikum & Salam Sejahtera
Kami percaya dengan peningkatan berat badan dan gaya hidup trend masa kini, ramai rakyat Malaysia mangalami masalah obesiti dan ramai juga yang mencari cara paling mudah untuk mendapatkan berat badan ideal dan yang paling penting mendapat kesihatan yang optimum.

Kami merupakan komuniti yang mempunyai misi untuk membantu rakyat Malaysia mendapatkan ilmu yang tepat dan benar dalam usaha menurunkan berat badan. Dengan bantuan semua coach yang berpengalaman, Semoga dapat membantu ramai berjaya menurunkan berat badan dengan cara yang mudah melalui pemakanan seimbang  dan senaman yang betul.

Kami berpengalaman selama 15 tahun dalam bidang pengurusan berat badan dengan nutrisi Herbalife. Misi utama kami adalah untuk membantu rakyat Malaysia dan juga mereka yang serius  turun berat badan dan menjaga berat badan ideal.

Kami memfokuskan Program Kurus Secara Online yang boleh disertai walau di mana-mana lokasi kerana program ini dijalankan melalui whats app group coaching dan personal coaching.
Program Kurus Secara Online adalah platform dan cara paling mudah untuk anda mendapatkan cara penurunan dan ilmu turun berat yang paling terbaik kerana dengan defisitkan kalori untuk sarapan dan makan malam anda dapat turun berat badan sehingga berat ideal.
Terima Kasih


Anda hanya perlu bermula program turun berat herbalife secara online dengan menghubungi kami coach nutrisi herbalife 
di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi) 
http://CoachAzmi.Wasap.My



nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),


13 Januari, 2023

Cara Pembelian Produk Herbalife Malaysia

Ramai yang tahu kebaikan dan keberkesanan produk Herbalife tapi ramai yang tak tahu bagaimana nak membeli atau mendapatkan produk Herbalife itu sendiri.

Back to back apabila nampak Herbalife di Shopee atau Lazada dengan harga yang murah, terus decide beli di sana.

Kami nak sharekan cara dan platform pembelian yang betul produk Herbalife Malaysia.

1. Semua orang perlu melakukan activation akaun Herbalife Malaysia supaya setiap orang ada ID Herbalife itu sendiri.

Bagaimana cara activation akaun itu? 

Apa diperlukan untuk activation akaun :

Salinan ic depan belakang (dipalangkan herbalife use only), alamat surat menyurat, no telefon dan alamat email.

Activation akaun adalah RM109 termasuk delivery.


2. Setelah berjaya untuk activation akaun, akan ada ID Herbalife sendiri dan boleh je terus shopping online dan delivery to your home. Diskaun ahli herbalife bermula dari 25%, 35%, 42% dan 50%.


3. Kenapa perlu pembelian daripada Herbalife Malaysia :

a) produk original

b) ada coach yang guide dan sharekan cara yang betul penggunaan setiap nutrition.

c) terjamin tarikh luput dsb

Anda hanya perlu bermula program turun berat herbalife secara online dengan menghubungi kami coach nutrisi herbalife 
di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi) 
http://CoachAzmi.Wasap.My




nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),



12 Januari, 2023

Tips Hilangkan Perut Buncit Bersama Coach AzWa (019-3037090)

Perut buncit selalu dikaitkan sebab minum ais atau suka tidur.

Hakikat perut buncit adalah disebabkan oleh berlebihan lemak terutamanya lemak viseral.

Lemak viseral adalah lemak yang terkumpul di bahagian dalaman terutamanya perut, jantung dan bahagian lain penting badan.

Jom kita tengok apakah tips untuk hilangkan perut buncit ini :

1. Pengambilan karbohidrat kompleks

Contoh karbohidrat kompleks seperti nasi beras perang, beras basmathi, suhun, roti wholemeal, sweet potato dan pasta wholemeal


2. Ambil fiber dalam pemakanan seharian

Contoh fiber seperti buah-buahan (cuma elakkan buah isi kuning yang tinggi gula), buah-buah seperti epal, jambu, pisang, betik sangat sesuai sebagai sumber serat


3. Minum air kosong secukupnya

Air kosong bukan hanya kepada orang yang nak kempiskan perut sahaja tapi untuk semua orang perlu minum air secukupnya minimum 3 liter sehari.


4. Pengambilan lemak baik dalam makanan

Contoh lemak baik seperti extra virgin coconut oil, avocado, olive oil. Tapi pengambilan mestilah mengikut portion yang betul supaya tidak terlebih kalori.


5. Pengambilan protein dengan portion mencukupi mengikut berat masing-masing.

Protein ikan sangat bagus berbanding ayam untuk pengambilan harian. Untuk mereka berat 70kg ke atas, perlu pengambilan 2 portion iaitu 2 saiz tapak tangan. 



Perkenalkan kami Coach AzWa .. Alhamdulillah tahun 2023 adalah tahun ke 16 kami dalam bidang coaching turun berat badan secara online 100%.


Kami percaya dengan peningkatan berat badan dan gaya hidup trend masa kini, ramai rakyat Malaysia mangalami masalah obesiti dan ramai juga yang mencari cara paling mudah untuk mendapatkan berat badan ideal dan yang paling penting mendapat kesihatan yang optimum.

Platform instagram online ini secara aktif untuk kami berkongsi tips pemakanan dan diet sihat.

Sekiranya anda ada kawan2 dan family atau anda sendiri nak turunkan berat secara sihat dgn program yang telah terbukti result ini, boleh hubungi kami :

Ahli Bebas Herbalife / Coach Herbalife / Program Pengurusan Berat Badan Herbalife :

Coach Wawa / Coach Azmi :

019-3037090 / 012-6564747





nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),





02 Oktober, 2022

Amalkan Sarapan Pagi Yang Seimbang Herbalife Setiap Hari Bersama Coach AzWa (012-6564747/019-3037090)

Have You Had Your Breakfast This Morning?

Bermula bulan November 2007..kami memulakan program nutrisi seimbang Herbalife setiap hari sehingga sekarang..

Setiap pagi dari tahun 2007 sehingga sekarang..sarapan pagi kami adalah Shake Formula 1 Herbalife..

Shake Formula 1 menyediakan protein soya berkualiti tinggi, karbohidrat yang sihat, vitamin, mineral, asid amino dan nutrien lain untuk sel-sel badan. Akan ada perbezaan daripada sarapan biasa selepas shake yang pertama.

Untuk penurunan berat badan, saya dan suami akan minum dua shake sehari dan makan satu hidangan sihat. Setelah mendapat berat badan ideal dan untuk mengekalkan berat badan, kami akan mengambil satu shake sehari.

Bonusnya kami dapat turun berat badan..lebih bertenaga, tidak mengantuk dan lebih berstamina..

Formula 1 shake ialah hidangan ideal untuk semua orang sama ada untuk nak kurus atau mengekalkan berat badan yang sihat secara semula jadi.

Ada 6 perasa Formula 1 shake iaitu :

1. Formula 1 Coklat
2. Formula 1 Cappucino
3. Formula 1 Cookies Cream
4. Formula 1 Tropical Fruit
5. Formula 1 Vanila
6. Formula 1 Strawberry

Sarapan kami Coach AzWa setiap pagi mesti bermula denga Aloe Vera Herbalife Perasa Mandarin, Teamix100gm Herbalife Perasa Honey Ginger dan F1 Shake Perasa Cappucino dan Perasa Coklat Mix Bersama Coffee Herbalife Latte dan Mocha.


"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"
"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"
nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet
Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife dan 
Coach / Jurulatih Pengurusan Berat Badan


Hubungi Kami Untuk Mendapatkan 
~ Analisa Badan Untuk Tahu Lemak Dalam Badan, Umur Dalaman, Kalsium dan lain2
~ Pelan Pengurusan Berat Badan (Jadual Pemakanan Seharian 5x Makan)
~ Pengiraan Kalori Seharian (Fokus Topik Harian)

Kurus Dengan Ilmu, Coach dan Group Support



019-303 7090 (Coach Wawa) 
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi) 
http://CoachAzmi.Wasap.My
Kami memerlukan lebih ramai lagi yang berminat untuk menjadi Pengedar Bebas Herbalife.
Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami sebagai Pengedar Bebas Herbalife . Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090)
PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA - Pn. Azlina (019-651 1593) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU

27 Mei, 2022

Kebaikan Snek Untuk Membantu Penurunan Berat Badan

Snacking sangat penting dalam amalan diet.. 

Makan setiap 3 ke 4 jam akan membantu dalam proses penurunan berat badan..

2x snacking dalam sehari iaitu snek pagi dan snek petang.. waktunya pukul 10 pagi dan 5 petang..


Kriteria pemilihan snacking :

1. Kalori makanan snek adalah anggaran 100 kalori

2. Glicemik index makanan rendah akan membuatkan kita kenyang lama

3. Natural food seperti buah-buahan


Apakah makanan snacking yang sesuai? : 

1. Buah bersama peanut butter

2. Roti wholemeal bersama peanut butter atau scramble egg

3. Protein bar

4. Kekacang

5. Kurma


Kepentingan snacking kepada proses turun berat badan :

1. Menghilangkan rasa lapar

2. Mengawal diri dari mengunyah jajan atau kudapan lain yang tinggi kalori

3. Membantu menaikkan metabolisma

4. High protein snek menjaga jisim otot dari mengendur

5. Snacking buat rasa happy sebab perut tak lapar





Program Kurus Secara Online adalah platform dan cara paling mudah untuk anda mendapatkan cara penurunan dan ilmu turun berat yang paling terbaik kerana dengan defisitkan kalori untuk sarapan dan makan malam anda dapat turun berat badan sehingga berat ideal.
Terima Kasih


Anda hanya perlu bermula program turun berat herbalife secara online dengan menghubungi kami coach nutrisi herbalife 
di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi) 
http://CoachAzmi.Wasap.My



nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),






17 Januari, 2022

Program Kurus Online Dengan Nutrisi Herbalife

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

Adakah anda seorang yang struggle nak kurus tanpa skip makan nasi?

Jika YA.. andalah orang yang kami cari.


Hanya join program kurus online walau di mana anda berada.. di malaysia, di luar malaysia

anda layak untuk join program ini.


TAK SARAPAN Buat Kita Gemuk??

MAKAN MALAM Buat Kita Gemuk??

MITOS SAHAJA.. Kita naik berat tak kira pagi petang siang malam tak berhenti mulut tu mengunyah sampai kalori melimpah berlebihan..


Kami Mencari Peserta Intake Februari 2022 :

1. Nak Turun Berat Walau 3 - 5 kg

2. Nak Kurus Tapi Tak Tahu Nak Makan Apa

3. Nak Slim Sebab Nak Tambah Keyakinan Diri

4. Rasa Cepat Penat dan Mula Sakit Lutut

5. Nak Nampak Istimewa di Hari Istimewa

Program kami sangat simple boleh makan 5-6 kali sehari,

diet dengan menu selera melayu


Anda hanya perlu bermula program kurus secara online dengan menghubungi kami coach di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi) 
http://CoachAzmi.Wasap.My



nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Azlina : 019-5772943), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Pulau Pinang (Zarina : 018-4738310), Pengedar Herbalife Kemensah (Rynn : 012-6846946), 

27 Februari, 2020

Program Kurus Online Coach AzWa Herbalife Program


Program Kurus Online Advance Coaching :

Mudahnya Kurus Dengan Coach, Ilmu dan Group Support dengan Nutrisi Herbalife

1. 80% Penjagaan Makanan Dan Nutrisi 
(21 topik lengkap untuk pemahaman jelas tentang ilmu pemakanan) di Wasap Group - sarapan dan makan malam dengan nutrisi herbalife

2. 20% Senaman / Exercise 
(lepas berat turun 10% daripada berat sekarang) bersama coach kami yang berpengalaman online dan offline di Telegram - disediakan link workout dari basic ke advance di telegram

3. Tips Kesihatan Dan Pemilihan Makanan 
(Kalori dense food  atau  nutrient dense food) dan grocery list dan nutrition Herbalife Shake

4. Diari Pemakanan Yang Membina Disiplin 
(Jadual meal plan lengkap 95 mukasurat)

5. Set Nutrisi Herbalife Yg Boleh Aktifkan Metabolisma Kita 
(Untuk completekan meal plan makan 5x sehari)


6. Semangat  ‘Group Support’  ONLINE Yang Guna Bahasa Sama Penting - Bahasa Kurus !! 

Anda hanya perlu bermula dengan 
menghubungi kami Coach Herbalife Malaysia 
di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 

012-656 4747 (Coach Azmi) 

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),


11 Oktober, 2017

Snek Penting Dalam Proses Turun Berat Badan

Makanan ringan atau snek merujuk kepada makanan atau minuman yang diambil di antara waktu makan utama. 

Mengambil snek yang tinggi kandungan gula dengan kerap boleh menyebabkan kenaikan berat badan.


Snek sangat penting untuk proses turun berat badan..snek yang sihat ye..bukan snek keropok kerepek jajan dan lelain tu.


Waktu snek yg terbaik adalah pukul 10-11pg & 5-6ptg..apa nak makan..boleh tengok contoh pada gmbr.

Snek sihat adalah mengikut portion yang betul.

Dalam projek Jom Kurus Online..semua asas snek...menu snek disediakan untuk membantu lagi cara turun berat yg betul & sihat.

Contoh-contoh snek sihat untuk ambil samada waktu pagi atau petang :

Peanut Butter & Pisang

Telur Rebus Putih & Yogurt Greek

Pisang
Epal

Badam

Gajus


Bagaimana cara anda nak bermula dengan program turun berat badan ini?

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :



019-303 7090 / 012-656 4747 (Coach AzWa) 

  Direct Whatsapp :



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 


08 Ogos, 2017

Cara Turun Berat Dengan Herbalife Bersama Coach AzWa

Assalamualaikum & Salam Herbalife..

Ramai dah mula tahu keberkesanan produk herbalife, tapi ramai yang tak tahu bagaimana nak mula, mana nak cari pengedar herbalife atau coach herbalife yang boleh bantu mereka dalam program pengurusan berat badan yang dipilih..

Di sini, kami sharing bagaimana langkah-langkah untuk anda bermula program herbalife..

1. Cari Coach Herbalife Yang Dipercayai .. 

Anda boleh sms /  call / whats app kami di talian 
019-3037090 / 012-6564747 jika sedia kami jadi coach anda.



2. Berikan maklumat umur, tinggi dan berat untuk makluman coach anda.


3. Pilih pakej yang sesuai mengikut bajet anda atau mengikut keperluan program contohnya pakej perlahan, pakej sederhana, pakej laju atau pakej pecut (hubungi kami untuk keterangan lanjut)

4. Jika anda membuat pilihan mendapatkan produk herbalife dengan diskaun yang lebih murah, boleh tanya coach untuk keterangan lanjut.

5. Produk asas untuk memulakan program herbalife adalah 

formula 1 (6 pilihan perasa), 
formula 3, 
teamix 
aloevera


6. Mulakan program dengan jadual yang diberi dan pastikan anda difollowup oleh coach yang telah anda pilih.

7. Buat ukuran badan seperti panduan yang diberi oleh coach.

8. Ikuti kumpulan sokongan (group support whatsapp) untuk lebih info..tips dan motivasi daripada coacj.

9. Dalam masa 7 ke 14 hari anda pasti akan dapat result dari program anda jika anda betul-betul ikut cakap coach, disiplin dan ikut jadual ditetapkan.

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one 
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat  
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach Bebas Herbalife
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "


Hubungi Kami :









Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia,