Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

Memaparkan catatan dengan label turun berat badan. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label turun berat badan. Papar semua catatan

14 Disember, 2060

Coach Kurus Online Malaysia (Herbalife Member)


Assalamualaikum & Salam Sejahtera
Kami percaya dengan peningkatan berat badan dan gaya hidup trend masa kini, ramai rakyat Malaysia mangalami masalah obesiti dan ramai juga yang mencari cara paling mudah untuk mendapatkan berat badan ideal dan yang paling penting mendapat kesihatan yang optimum.

Kami merupakan komuniti yang mempunyai misi untuk membantu rakyat Malaysia mendapatkan ilmu yang tepat dan benar dalam usaha menurunkan berat badan. Dengan bantuan semua coach yang berpengalaman, Semoga dapat membantu ramai berjaya menurunkan berat badan dengan cara yang mudah melalui pemakanan seimbang  dan senaman yang betul.

Kami berpengalaman selama 13 tahun dalam bidang pengurusan berat badan dengan nutrisi Herbalife. Misi utama kami adalah untuk membantu rakyat Malaysia dan juga mereka yang serius  turun berat badan dan menjaga berat badan ideal.
Advance Coaching Class secara online adalah platform dan cara paling mudah untuk anda mendapatkan cara penurunan dan ilmu turun berat yang paling terbaik kerana dengan defisitkan kalori untuk sarapan dan makan malam anda dapat turun berat badan sehingga berat ideal.
Terima Kasih


Anda hanya perlu bermula program turun berat herbalife dengan menghubungi kami coach nutrisi herbalife di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi) 
http://CoachAzmi.Wasap.My



nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),


27 Februari, 2020

Program Kurus Online Coach AzWa Herbalife Program


Program Kurus Online Advance Coaching :

Mudahnya Kurus Dengan Coach, Ilmu dan Group Support dengan Nutrisi Herbalife

1. 80% Penjagaan Makanan Dan Nutrisi 
(21 topik lengkap untuk pemahaman jelas tentang ilmu pemakanan) di Wasap Group - sarapan dan makan malam dengan nutrisi herbalife

2. 20% Senaman / Exercise 
(lepas berat turun 10% daripada berat sekarang) bersama coach kami yang berpengalaman online dan offline di Telegram - disediakan link workout dari basic ke advance di telegram

3. Tips Kesihatan Dan Pemilihan Makanan 
(Kalori dense food  atau  nutrient dense food) dan grocery list dan nutrition Herbalife Shake

4. Diari Pemakanan Yang Membina Disiplin 
(Jadual meal plan lengkap 95 mukasurat)

5. Set Nutrisi Herbalife Yg Boleh Aktifkan Metabolisma Kita 
(Untuk completekan meal plan makan 5x sehari)


6. Semangat  ‘Group Support’  ONLINE Yang Guna Bahasa Sama Penting - Bahasa Kurus !! 

Anda hanya perlu bermula dengan 
menghubungi kami Coach Herbalife Malaysia 
di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 

012-656 4747 (Coach Azmi) 

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),


11 Oktober, 2017

Snek Penting Dalam Proses Turun Berat Badan

Makanan ringan atau snek merujuk kepada makanan atau minuman yang diambil di antara waktu makan utama. 

Mengambil snek yang tinggi kandungan gula dengan kerap boleh menyebabkan kenaikan berat badan.


Snek sangat penting untuk proses turun berat badan..snek yang sihat ye..bukan snek keropok kerepek jajan dan lelain tu.


Waktu snek yg terbaik adalah pukul 10-11pg & 5-6ptg..apa nak makan..boleh tengok contoh pada gmbr.

Snek sihat adalah mengikut portion yang betul.

Dalam projek Jom Kurus Online..semua asas snek...menu snek disediakan untuk membantu lagi cara turun berat yg betul & sihat.

Contoh-contoh snek sihat untuk ambil samada waktu pagi atau petang :

Peanut Butter & Pisang

Telur Rebus Putih & Yogurt Greek

Pisang
Epal

Badam

Gajus


Bagaimana cara anda nak bermula dengan program turun berat badan ini?

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :



019-303 7090 / 012-656 4747 (Coach AzWa) 

  Direct Whatsapp :



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 


08 Ogos, 2017

Cara Turun Berat Dengan Herbalife Bersama Coach AzWa

Assalamualaikum & Salam Herbalife..

Ramai dah mula tahu keberkesanan produk herbalife, tapi ramai yang tak tahu bagaimana nak mula, mana nak cari pengedar herbalife atau coach herbalife yang boleh bantu mereka dalam program pengurusan berat badan yang dipilih..

Di sini, kami sharing bagaimana langkah-langkah untuk anda bermula program herbalife..

1. Cari Coach Herbalife Yang Dipercayai .. 

Anda boleh sms /  call / whats app kami di talian 
019-3037090 / 012-6564747 jika sedia kami jadi coach anda.



2. Berikan maklumat umur, tinggi dan berat untuk makluman coach anda.


3. Pilih pakej yang sesuai mengikut bajet anda atau mengikut keperluan program contohnya pakej perlahan, pakej sederhana, pakej laju atau pakej pecut (hubungi kami untuk keterangan lanjut)

4. Jika anda membuat pilihan mendapatkan produk herbalife dengan diskaun yang lebih murah, boleh tanya coach untuk keterangan lanjut.

5. Produk asas untuk memulakan program herbalife adalah 

formula 1 (6 pilihan perasa), 
formula 3, 
teamix 
aloevera


6. Mulakan program dengan jadual yang diberi dan pastikan anda difollowup oleh coach yang telah anda pilih.

7. Buat ukuran badan seperti panduan yang diberi oleh coach.

8. Ikuti kumpulan sokongan (group support whatsapp) untuk lebih info..tips dan motivasi daripada coacj.

9. Dalam masa 7 ke 14 hari anda pasti akan dapat result dari program anda jika anda betul-betul ikut cakap coach, disiplin dan ikut jadual ditetapkan.

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one 
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat  
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach Bebas Herbalife
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "


Hubungi Kami :









Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, 

11 April, 2016

Makan Nasi Boleh Turun Berat?

Salam Herbalife, 

Makan nasi tapi boleh turun berat badan?

Ramai yang selalu keliru, bila nak turun berat..kena tinggalkan makanan kegemaran iaitu NASI..kita ni rakyat Malaysia..perut pun orang panggil perut melayu..jadi nak tinggalkan nasi tu susah skit?
tapi boleh ke makan nasi dan pada masa sama boleh turun berat badan?

Boleh..sebab kami dah buktikan..pergi luar negara pun sanggup bawa periuk nasi..sebab hari2 nak makan nasi..tapi ikutlah cakap coach dan ikutlah meal plan yg coach bagi..makanlah ikut sukatan.




Sumber : Cawangan Pemakanan Jabatan Kesihatan W.P Kuala Lumpur & Putrajaya

Di sini kita lihat kan..2 senduk nasi bersamaan dengan berbagai makanan karbohidrat yang lain..yang selalunya kita ambil, kononnya nak gantikan nasi..sbb bila makan nasi boleh gemuk..tu kata-kata sebahagian orang la..

Sebagai contoh kan, 2 senduk nasi bersamaan 1 cawan spagetti..adakah benar kita makan secawan je spagetti tu? rasanya ada yg makan berlebihan kan..lagi pulak makanan tersebut digoreng dengan adanya kuah2 yang berbagai..

Satu lagi..2 keping roti bersamaan dengan 2 senduk nasi..betul ke makan roti 2 keping je..kadang2 sampai setengah buku roti habiskan sehari..lepas tu siap ada inti lagi..macam-macam diletaknya.



Jadi sebagai kesimpulannya, nasi tidak bersalah..anda boleh makan nasi sehari..tapi ikut sukatan..dalam makanan tengahari anda boleh ada nasi, ikan dan sayur..di bawah ini adalah contoh makanan tengahari untuk anda yang nak kurus


Sumber : Mybuletin 

Anda serius nak turun berat dan dapatkan pelan pemakanan 30 hari dengan Coach AzWa?

Hubungi kami jika anda betul2 serius..Pendaftaran Cabaran Turun Berat Badan akan bermula..tanya kami bagaimana

Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal dengan khidmat coaching secara online atau berdepan.


#FollowUs  






Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa berat badan secara percuma
# Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee

" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 




31 Mac, 2016

Cabaran Turun Berat Online (Pendaftaran 27 Mac - 3 April)

Salam Herbalife Semua

90 hari pertama untuk 2016 telah berlalu, adakah anda masih lagi dalam perancangan untuk turun berat badan?

Atau anda telah mencuba pelbagai cara / diet tertentu untuk turun berat badan tapi masih belum berjaya?

Persoalannya, adakah anda serius dengan target anda untuk turun berat badan itu?

Jom sertai Cabaran Turun Berat Secara Online ini..


Syarat :

1) BMI > 23
2) Ada penimbang digital sendiri / pinjam
3) Ada tali tape (alat pengukur)

Jangan berfikir panjang, anda terus sahaja hubungi kami untuk keterangan lebih lanjut

Coach AzWa (019-3037090 / 012-6564747)

Anda berada jauh dari kami..berada di sungai petani, alor setar, perlis, ipoh, johor, melaka, negeri sembilan, kuantan, terengganu, kelantan..anda boleh sertai, kerana cabaran ini dilakukan secara online..

Pendaftaran berakhir pada 3 April 2016, hubungi kami sekarang..

Pemenang yang berjaya dalam % penurunan berat badan tertinggi berpeluang memenangi wang tunai $$$$ .. bonus untuk anda jika berjaya turun berat badan.

Boleh hubungi kami untuk sesi pendaftaran 


#FollowUs  






" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, junior coach, tips kurus, kurus dengan herbalife, pakej herbalife, taman melati, taman melawati, lembah keramat, gombak, selayang, batu caves, bagaimana beli herbalife secara online, coach herbalife terbaik, makanan gantian, coach turun berat




21 Ogos, 2015

Produk Herbalife Turun Berat Badan (019-3037090 / 012-6564747)

Bagaimana Herbalife membantu turunkan berat badan?

Selalu soalan ini ditanya kepada kami .. sama ada secara berdepan atau dalam sms, whats app, wee chat atau facebook messenger.

Kami bermula makan Herbalife tahun 2007..

Kami Coach AzWa dapat turunkan 11kg dan 15kg masing-masing.


Program pengurusan berat badan Herbalife membantu mengurangkan, menaikkan atau mengekalkan berat badan anda.

Cuba kita fikirkan secara logik pemakanan kita seharian apakah makanan untuk sarapan, tengahari dan malam?


Cara turunkan berat badan dengan Herbalife adalah dengan mengurangkan pengambilan kalori melalui penggantian makanan, supaya kalori yang dimakan kurang dari apa yang tubuh mampu bakar tetapi dalam masa yang sama membekalkan tubuh dengan segala zat makanan yang badan perlukan supaya tubuh berfungsi dengan baik.



Shake herbalife hanya bernilai 180 kalori segelas. 

Beberapa kajian klinikal telah menunjukkan bahawa menggunakan gantian hidangan sebagai sebahagian daripada pelan penurunan berat badan boleh menjadi lebih berkesan daripada mengira kalori dengan pelan pemakanan sepenuhnya. Dalam kajian di University of ULM di Jerman, 2 shake (Formula 1) sehari (Formula Eropah) kehilangan berat badan yang lebih daripada orang yang hanya mengira kalori.

Jadi bagaimana Herbalife membantu menurunkan berat badan? Minum 2 kali shake sehari dan makan satu hidangan sihat akan menyebabkan penurunan berat badan.


Untuk mengekalkan berat badan atau maintain berat hanya mengambil 1 kali shake sehari.

Formula 1 Shake Herbalife ialah hidangan yang ideal untuk semua orang sama ada untuk menurunkan berat badan, menaikkan berat badan dan mengekalkan berat badan.


Terdapat 5 pilihan perasa untuk Formula 1 Shake Herbalife iaitu Vanila, Coklat, Strawberi, Tropical Fruit dan Cappucino. Pilihan kami sekeluarga sentiasa bertukar-tukar mengikut resepi dan selera pada masa tersebut. Tapi yang menjadi kegemaran adalah Coklat dan Cappucino kerana rasa seperti hidangan coklat dan kopi.

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Kami Coach AzWa boleh membantu anda memberikan jadual pemakanan dan cara-cara untuk turunkan berat badan melalui pemakanan dan senaman yang sesuai.

Pengalaman kami selama 8 tahun boleh membantu anda dengan syarat anda haruslah berdisiplin, ikut kata-kata coach dan sentiasa mengamalkan gaya hidup sihat.

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat  
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach 
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yang bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "


Hubungi Kami :

Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090





Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching

07 Januari, 2015

Tips-Tips Kekalkan Berat Badan - Coach Wawa / Azmi (019-3037090 / 012-6564747)

Hari ini nak sharing sedikit tips-tips kesihatan..

Nak tahu tak kenapa protein penting?

7 Tips Kesihatan :

1) Protein penting untuk kekalkan berat badan dan membina otot
~ protein ni berikan kita rasa kenyang
~ protein penting untuk sel dalam badan

2) Peranan protein
~ membina dan membaiki tisu, mengeluarkan enzim dan hormon dan protein membolehkan darah membawa oksigen ke seluruh badan

3) Protein adalah makronutrien
~ Makronutrien adalah zat gizi (nutrien) yang memberikan energi bagi tubuh yang diperlukan tubuh dalam jumlah besar (makro = besar) untuk bertahan hidup.

4) Tak cukup protein dalam badan beri kesan kepada kesihatan
~ tak cukup protein boleh menyebabkan kehilangan jisim otot, imuniti menurun, lemah jantung dan sistem pernafasan.

5) Banyak protein bagus untuk diet
~ Protein membantu menguruskan kelaparan dan meningkatkan metabolisme.

6) Protein tumbuhan adalah yang terbaik
~ Pilihan popular protein seperti daging merah, telur dan produk tenusu cenderung untuk menjadi lemak tepu dan kolesterol. Lebih baik untuk memilih sumber tumbuh-tumbuhan seperti kacang soya, kacang dan bijirin penuh.
~ Jika memilih untuk protein haiwan, cuba pilih ikan dan ayam.

7) Kemajuan dalam sains
~ Herbalife mempunyai protein berasaskan soya dan campuran shake nutrisi yang mendapatkan protein sihat.
~ Formula 1 menggabungkan protein berasaskan tumbuhan ke dalam pemakanan harian anda.
~ Protein menyokong tahap kolesterol yang sihat, yang boleh membantu menjaga kesihatan jantung.

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

Sumber : http://hearthealthinitiative.com/protein-7-herbalife-healthy-tips/

Betapa pentingnya protein untuk diet seharian kita..

Dapatkan khidmat nasihat, maklumat kesihatan, keperluan protein dari kami :

Coach Pengurusan Berat Badan / Ahli Bebas Herbalife

Azmi (012-6564747)
Wawa (019-3037090)

02 Januari, 2015

Amalkan Sarapan Pagi Yang Seimbang Setiap Hari (012-6564747/019-3037090)

Have You Had Your Breakfast This Morning?

Bermula bulan November 2007..kami memulakan program nutrisi seimbang Herbalife setiap hari sehingga sekarang..

Setiap pagi dari tahun 2007 sehingga sekarang..sarapan pagi kami adalah Shake Formula 1 Herbalife..

Shake Formula 1 menyediakan protein soya berkualiti tinggi, karbohidrat yang sihat, vitamin, mineral, asid amino dan nutrien lain untuk sel-sel badan. Akan ada perbezaan daripada sarapan biasa selepas shake yang pertama.

Untuk penurunan berat badan, saya dan suami akan minum dua shake sehari dan makan satu hidangan sihat. Setelah mendapat berat badan ideal dan untuk mengekalkan berat badan, kami akan mengambil satu shake sehari.

Bonusnya kami dapat turun berat badan..lebih bertenaga, tidak mengantuk dan lebih berstamina..

Formula 1 shake ialah hidangan ideal untuk semua orang sama ada untuk nak kurus atau mengekalkan berat badan yang sihat secara semula jadi.

"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"
"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"
nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet
Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife dan 
Coach / Jurulatih Pengurusan Berat Badan

Hubungi Kami Untuk Mendapatkan 

~ Analisa Badan
~ Pelan Pengurusan Berat Badan 
~ Pengiraan Kalori Seharian

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090
Kami memerlukan lebih ramai lagi yang berminat untuk menjadi Pengedar Bebas Herbalife.
Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami sebagai Pengedar Bebas Herbalife . Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090)
                
PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA - Pn. Aini (012-330 8840) PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG - En. Rizal (016-441 5171), Pn. Yana (013-355 4471) PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA - Pn. Asiah (017-207 7334) PENGEDAR HERBALIFE SENTUL - Cik. Siti Hajar (011-2880 2790) PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH - Pn. Ema Nordin (019-727 0886) PENGEDAR HERBALIFE CHERAS - Pn. Azirah (013-343 3567) PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA - Pn. Azlina (019-651 1593) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) PENGEDAR HERBALIFE KEDAH - Pn. Fadzilah (019-473 7065) PENGEDAR HERBALIFE PERAK - Cik. Aida (013-285 8185) PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU  - Cik. Amalina (019-906 5163)