Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

Memaparkan catatan dengan label turun berat dengan herbalife. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label turun berat dengan herbalife. Papar semua catatan

12 April, 2018

Resepi Kurus Daripada Coach AzWa

Assalamualaikum..Hai Semua

Tahukah anda untuk kurus juga ada resepinya?


Jom coach share resepi untuk kurus 

1. Makan Sarapan Pagi

Makan sarapan yang rendah glicemix index dalam kalori 200 ke 300 kalori (ikut berat masing-masing)


  • Coach AzWa mmg ambil shake herbalife (telah diperakui glicemix index rendah dalam 15 - 20  shj

2. Ambil snek pagi dan snek petang

Ini pun mengikut berat badan masing2, snek yg sesuai diambil seperti buah-buahan (jambu, epal, pisang)..ambil bersama dengan peanut butter yg sesuai untuk mereka yang nak turun berat badan.
Snek petang adalah wajib untuk semua jenis berat...contoh snek ptg adalah roti wholemeal & peanut butter atau telur rebus.
Cuba ambil makanan yang betul2 clean sesuai untuk proses turun berat badan.

3. Makan Lunch

Lunch adalah perkara wajib diambil setiap hari, waktu yang sesuai untuk lunch adalah dari pukul 1230 tghr - 230 ptg..contoh makanan tengahari yang sesuai untuk turun berat adalah nasi (ikut portion), lauk ikan atau ayam (cara masakan bakar atau grill lebih baik), sayur seperti ulam2an (elakkan sayur bergoreng ya)

Contoh Menu Lunch Yang Sesuai Untuk Kurus :




4. Ambil air kosong secukupnya

Air kosong adalah zero kalori, perkara wajib diambil setiap hari..berapa banyak perlu diambil adalah mengikut berat badan masing-masing..sifir paling mudah setiap 25kg berat badan perlu minum 1 liter air kosong.

5. Ada coach dan group support yang bantu

Ramai je makan herbalife tak kurus, sebab ingat herbalife ni magic bagi kurus..sebenarnya apa yang penting program cukup lengkap ilmu pasti buat kita kurus dan sihat. Bagi peluang diri untuk dapat bantuan professional, dah lama kita dok diet sendiri-sendiri dan cedok2 tak jadi jugakkan..so jangan tunda lagi..dapatkan bantuan Coach AzWa dan team support untuk anda turun berat cantik berkebaya Raya 2018 ini.

Cara Nak Kurus dan Kekalkan Berat Badan Dengan Ilmu

Wasap Coach AzWa direct :



Coach Wawa 019-3037090

Coach Azmi 012-6564747



Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Pemantauan dan coaching secara konsisten online 
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 





01 Januari, 2018

Azam Kurus Sihat Fit Tahun 2018

Ramai berazam kurus fit tahun 2018 ini..

Jom Coach kongsikan tips kurus tahun 2018 :



 

 

 



Dengan azam untuk melakukan yang lebih baik pada tahun baru 2018..Berikut antara beberapa tips tentang pemakanan yang coach akan share :

1) Mengurangkan Pengambilan Gula
* buah-buahan sebagai pencuci mulut dan bukannya biskut
* beralih dari yogurt manis ke yogurt kosong


2) Mengurangkan Makanan Berlemak
* daripada cip kentang bersama makan tengahari, mempunyai salad sebagai makanan tengahari


3) Makan Bahagian Makanan Yang Kecil
* makan dengan pinggan yang kecil
* apabila keluar makan di luar, contoh meminta nasi separuh dari penuh pinggan
* mengira dan mengukur kalori makanan supaya berada di kalori yang sebetulnya

80% Nutrisi 20% Senaman = 100% Pemikiran


Realisasikan impian anda Kurus 2018..Kami Coach AzWa boleh membantu anda dalam program turun berat, program naik berat atau program kekalkan berat badan.

Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife..

Hubungi kami untuk mendapatkan :

▶ Analisa berat badan secara percuma
▶ Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
▶ Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
▶ Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
▶ Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
▶ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
▶ Khidmat Nasihat Oleh Coach
▶ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
▶ Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


019-303 7090 (Coach Wawa) 

012-656 4747 (Coach Azmi) 


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.



Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 



10 November, 2016

Coaching Kurus Secara Online

Media Sosial, Facebook, Instagram..semua pun Online sekarang..




Nak beli keperluan rumah pun ONLINE sekarang.. Nak beli Handbag..Nak beli Baju..Semua ONLINE...

Jadi Coach AzWa juga membantu anda untuk kurus dengan cara ONLINE




Coach akan membuat online coaching melalui sms, whats app, telegram, atau email melibatkan semua kawasan dalam Malaysia atau Luar Negara.. 

Kalau di kawasan Kuala Lumpur yang tiada masa nak berjumpa Coach pun boleh by Coaching Online.

Biasanya kami akan menerima panggilan or sms or whats app bertanyakan berkenaan program nak kurus dengan Herbalife


Pertama : kami akan mendapatkan maklumat nama, lokasi, umur, berat dan tinggi... dan kami akan suggest berapa berat ideal untuk mereka capai.

Kedua : kami cadangkan produk untuk mereka nak kurus atau dengan hidangan sihat shake herbalife.

Ketiga :  jika mereka bersetuju dengan cadangan kami dan bersedia bermula dengan program pengurusan berat badan, urusan kewangan semuanya melalui online termasuk tempahan secara online dan penghantaran juga secara online.

Keempat : mereka mendapat produk dan bersedia nak bermula program dan bermula dari saat ini kami akan berikan panduan pelan pemakananukuran badan dan panduan senaman yang sesuai untuk setiap individu.

Kelima : kami akan sentiasa membuat followup secara harian dari pagi ke malam



Perkhidmatan Coaching ini adalah PERCUMA, khas bagi mereka yang melantik kami sebagai Coach dalam program nak kurus dengan herbalife. Amat mudah dengan perkhidmatan herbalife online ini.




Secara online atau one to one, kedua-duanya boleh digunakan untuk coaching program herbalife..apa yang penting anda ada keyakinan diri, kesungguhan dan follow semua cakap coach.

Hubungi kami untuk pengurusan berat badan herbalife online.

Kami sebagai Coach Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Untuk Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Hubungi kami untuk mendapatkan :

▶ Analisa berat badan secara percuma
▶ Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
▶ Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
▶ Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
▶ Tips dan Cara Nak Kurus
▶ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
▶ Khidmat Nasihat Oleh Coach
▶ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
▶ Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.



Coach AzWa
019-3037090
012-6564747

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach,

13 Oktober, 2016

Turun Berat Badan Hujung Minggu

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Isnin - Jumaat hari kita berdiet..mengikut pelan pemakanan untuk turun berat badan..ada yang dah turun berkilo2 semasa hari biasa / weekdays..

Tapi bila hujung minggu / weekend , ada yang tersasar..ada terlebih makan..

Apa kita perlu buat bila weekend? Pastinya program pengurusan berat badan berjalan seperti biasa..ikut kalori..eat clean & melakukan senanam & workout..

Tips Nak Kurus Pada Waktu Hujung Minggu :

1. Melakukan Aktiviti Fizikal Waktu Pagi

Aktiviti fizikal yang boleh dilakukan di rumah seperti skipping, tekan tubi, squats, senaman kerusi atau melakukan aktiviti di taman seperti jogging, berbasikal atau bermain badminton.




2. Pemakanan Selepas Aktiviti Fizikal

Ramai yang tersilap tentang ini, selepas aktiviti fizikal, ambil makanan berat atau karbohidrat tinggi..ini yang menyebabkan kenaikan berat badan..cuba ambil makanan rendah kalori tapi tnggi nutrisi seperti protein shake.




3. Cheat Day Hujung Minggu

Ramai yang tersilap mengatakan cheat day adalah makan bersungguh2 sehingga 3x makan makanan berat. Cheat day amat perlu untuk anda menghargai apa yg anda lakukan untuk kurus selama seminggu..ambil 1x makan makanan berat atau kesukaan pada hari cheat day..




4. Minum Air Kosong

Ramai yang selalu terlupa pada hari minggu untuk minum air kosong kerana banyak aktiviti family di luar..apa yang anda perlu lakukan adalah bawa bekalan air botol 2 liter sepanjang berada di lur dan habiskan sekembali di rumah..pagi habiskan 500ml dan malam 500ml..cukup 3 liter untuk sehari.




5. Makan Makanan Serat

Banyakkan makan makanan serat supaya penghadaman lancar seperti buah-buahan contoh epal, jambu, pisang atau buah pear.



Sabtu Ahad adalah weekend..tapi bukan alasan untuk #cheatday .. #eatclean & #workout ..

80% #nutrition 20% #exercise = 100% mindset.. 


Nak Kurus Bersama Coach AzWa..


Anda akan diberi coaching cara-cara yang betul untuk kurus :


✔Pelan pemakanan peribadi by kalori intake
✔1 to 1 online personal coaching
✔Wassup personal / group yg mana setiap hari selama 30 hari topik2 penting utk TURUN & MAINTAIN berat secara sihat
Sertai Cabaran Nak Kurus Online bulan Oktober 2016


🏃🏋⛹ 👈 Ada Bimbingan Dan Ilmu#CaraKurus Yang Betul Dari Coach Pengalaman.. Barulah Boleh #Kurus !



Coach AzWa
019-303 7090
012-656 4747

ellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coa


19 Mei, 2016

Resepi Diet Bersama Coach AzWa

Salam Herbalife Semua,


Ramai di antara kita yang sedang berdiet , tapi perlu difahamkan dulu istilah diet tersebut.

Ada situasi bila di pejabat atau semasa lunch hour..bila kawan-kawan ajak makan, jawapan "aku diet" .. dengan istilah difahamkan mereka diet dengan tidak makan.

Maksud diet yang sebenarnya adalah sesuatu pilihan makanan, yang dipilih atau ditentukan khas untuk meningkatkan atau memperbaiki keadaan kesihatan seseorang. 

Penyalahgunaan istilah "diet " ini mungkin secara tak langsung membawa kita kepada amalan makan yang tidak sihat. Kerana bila disebut "diet" .. kita akan berfikir "jangan makan" supaya turun berat badan. Sedangkan kita perlu makan untuk menjaga kesihatan.  

Di sini kami sertakan beberapa resepi diet sihat yang boleh digunapakai untuk makan tengahari..





Nak turun berat boleh makan nasi dan lauk pauk seperti contoh di atas, cuma cara masakan .. cara penyediaan sahaja berbeza..

Contohnya beras biasa digantikan dengan beras perang, manakala cara masakan samada secara kukus, rebus atau bakar..

Untuk berdiet juga, perlu dikurangkan pengambilan lemak dalam masakan contohnya pengurangan penggunaan santan dan buang lemak-lemak ayam sebelum memasak.

Mencari kuali yang tidak melekat supaya menyekat penggunaan minyak yang banyak.


Cara pelan pemakanan yang kami amalkan sepanjang 9 tahun ini adalah :

Sarapan pagi :
Aloe
Teamix
Shake

Makan tengahari :
Contoh hidangan seperti di atas

Makan malam :
Aloe
Teamix
Shake

Snack biasanya pukul 10 pagi dan 4 petang dengan buah-buahan atau peanut butter dengan roti sekeping ..

Untuk turun berat, penting bagi kita mengubah tabiat makan seharian, itulah erti kata diet yang sebenarnya.



Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal dengan khidmat coaching secara online atau berdepan.

#FollowUs  







Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa berat badan secara percuma
# Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 

25 April, 2016

Tips Nak Kurus dan Kawal Mengunyah

Salam Herbalife,

Ramai di kalangan kita selalu je mengadu kata tak makan banyak pun..tapi ada la makan kerepek keropok tu.. tapi kenapa berat tu naik jugak..

Semua tu adalah kiraan kalori..kalau kita makan sekeping je kerepek bawang contohnya, kalori sekeping dah 20 kalori, kalau 10 keping dah 200 kan..

Jadi di sini kami nak sharing bagaimana cara nak atasi rasa nak mengunyah tu ye..

1) Makan buah-buahan
Kalau rasa lapar petang-petang tu kan, awal-awal pagi dah siapkan bekalan buah bawa ke mana2..sebab bila rasa lapar atau nak mengunyah tu..amik buah-buah ye..

contoh :

buah pisang - menukar lemak kepada tenaga
buah epal - ada serat..kandungan gula rendah..basuh buah dan makan sekali dengan kulitnya



2) Minum air kosong
Suka mengunyah, rasa nak makan aje, kerepek la..keropok la, so..tips ke2 nak kawal rasa nak nguyah tu..minum air kosong.. air kosong zero kalori..dapat kurangkan rasa nak makan atau minum manis.. bantu turun berat badan juga, setiap 25kg berat badan, perlu minum satu liter air kosong



3) Lakukan Senaman
Petang-petang tu suka je nak cari makanan..konon mulut tak boleh kosong..apa kata kita isi masa dengan senaman ringan.. senaman dapat membebaskan endorphins yang boleh menutup selera makan..jadi bila bersenam dapat turunkan berat badan dan dapat alihkan perhatian untuk mengunyah


4) Elakkan Garam
Cuba elakkan makanan-makanan yang bergaram sebab makanan begini akan menyebabkan kita lapar..sebenarnya kita haus dan perlu minum lebih banyak air kosong


5) Makan Makanan Berprotein
Makan makanan berprotein seperti makan putih telur dan ikan kerana akan kenyang lebih lama jadi dapat hindarkan kita mengunyah makanan-makanan lain


Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal dengan khidmat coaching secara online atau berdepan.


#FollowUs  









Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa berat badan secara percuma
# Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 

07 Ogos, 2015

Turun Berat Badan Bersama Coach Herbalife (019-3037090 / 012-6564747)

Assalamualaikum morning everybody..

Adakah anda dalam program #turunberat #naikberat ?

Katakan pada diri anda..anda boleh lakukan..


Turun berat cepat atau lambat..sama sahaja..yang penting tindakan ke arah itu telah dilakukan..
Kami Coach AzWa nak bantu ramai orang tukar healthy active lifestyle .. bantu untuk dapatkan berat ideal dan turun lemak badan..


Coach AzWa sedia membantu.. pengalaman 8 tahun..dan dapat result turun berat badan hasil dari program pengurusan berat badan yang terbaik.. 


 

"Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza."

Yang belum ada coach untuk bantu dalam program pengurusan berat badan..hubungi kami Coach AzWa..

 Hubungi kami :
~ Coach Pengurusan Berat Badan
~ Coach AzWa
~ 019-3037090 / 012-6564747
~ coach@azwa.net
~ http://blog.azwa.net

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, cara beli produk herbalife, online order herbalife, pelan untuk turun berat, jadi member herbalife, dapat diskaun murah herbalife, senarai harga herbalife, set kurus herbalife, dealer herbalife, pakej produk herbalife, pejabat herbalife kuala lumpur, pejabat herbalife pulau pinang, pejabat herbalife sabah,