Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

Memaparkan catatan dengan label produk herbalife malaysia. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label produk herbalife malaysia. Papar semua catatan

15 Mac, 2020

Turun Berat Secara Online Dengan Nutrition Herbalife

Assalamualaikum..

Hai Hai Hai..

Ramai nak kurus terutamanya nak raya ni kan, nak tukar saiz baju raya dan mula nak join program senaman berbayar atau membership gym.

Dengan situasi sekarang yang covid-19, ramai dinasihatkan tidak terdedah  di khalayak ramai seperti program atau bersenam beramai2..

Apa kata join program kami fokus turun berat dan tukar saiz baju sempena nak raya ni hanya melalui online 100%.


Ini adalah marathon challenge untuk semua peserta baru.. coaching secara konsisten thru wasap & telegram dalam kumpulan yang kecil untuk memfokuskan result setiap orang.

Paling best menggunakan nutrition herbalife - cara makan dan menu makanan disertakan secara detail.. dan group bot telegram ini adalah untuk 9 org termsk coach.

Best sangat sebab setiap hari akan timbang berat dan tahu gaya pemakanan yang betul..

Kalori defisit menggunakan nutrition herbalife penggantian makan pagi dan malam dan akan diberikan panduan apakah makanan untuk snek pagi, lunch dan snek petang.



Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Hubungi Kami Coach Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan :

Coach Azmi 012-656 4747

Coach Wawa 019-303 7090




nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),






25 Februari, 2020

Coach AzWa : 012-6564747 / 019-3037090 ~ Cara Nak Kurus Dengan Nutrisi Herbalife



Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife / Coach Bebas Herbalife

Bermula Herbalife pada tahun 2007 sebagai pengguna produk dan fokus kami adalah untuk penurunan berat badan. 

Setelah mendapat keputusan penurunan berat 11kg (Coach Wawa) dan 19kg (Coach Azmi), kami terus aktif berblog bermula tahun 2008 (Blogger http://CoachAzWa.com) .. misi utama kami semasa menjadi blogger adalah untuk menyebarkan misi nutrisi herbalife dan menjadi Coach Pengurusan Berat Badan kepada mereka yang serius nak turun berat, naik berat atau kekalkan berat / kekal langsing.

Pengalaman kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan selama 13 Tahun dapat membantu anda memberi :

~ Analisa berat badan secara percuma
~ Coaching Secara Online
~ Khidmat Nasihat Cara Nak Kurus, Cara Nak Naik Berat Dan Cara Nak Kekalkan Berat
~ Resepi nak kurus mengikut individu
~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian (Sarapan dan Makan Malam dengan nutrisi Herbalife)
~ Tips Nak Kurus, Nak Naik Berat Badan Dan Nak Kekalkan Berat Badan
~ Tips Diet Seimbang 
~ Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one 
~ Tips pemakanan yang betul
~ Tips dan Cara Nak Kurus, Nak Naik Berat Dan Nak Kekalkan Berat  
~ Khidmat Nasihat Oleh Coach
~ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
~ Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Anda juga boleh boleh melihat Testimoni Turun Berat Badan dengan nutrisi Herbalife dan yang mana dapat memberi anda inspirasi dan motivasi untuk bermula program.

Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program nak kuruskan badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..

Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Hubungi Kami Coach Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan :

Coach Azmi 012-656 4747

Coach Wawa 019-303 7090




nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),


21 Jun, 2017

Kalori Makanan Raya

Jom kita lihat kalori makanan raya..semuanya sedap-sedap..



credit : sedap tube

Coach upload gambar kalori makanan hari raya bukanlah bermakna tak boleh makan apa2 masa hari raya nanti.

Tujuan utama share tu utk panduan dan makluman kita bersama. Samada nak makan sebalang tart nenas atau sekilo kerepek, itu terpulang pada masing-masing.

Senarai kalori tu hanya sebagai gambaran berapa banyak kita boleh hadkan untuk makan bila raya nanti. Bukan bermakna raya hanya sekali setahun, maka kita seolahnya tidak makan selama 11bulan. Beringat dan berpada-pada.

Tahu berapa nilai kalori makanan..akan buat kita lebih berhati-hati dalam menentukan berapa banyak yang harus dimakan masa Hari Raya nanti.

Apa yang penting..jika nak kurus..fokus kualiti bukan hanya kalori sahaja.


Fahami hukum 7700 kalori.. Hukum 7700 kalori adalah di mana kita makan lebih dari kalori boleh rehat setiap hari dan jumlah kalori terkumpul cukup 7700 kalori, maka berat badan akan naik 1kg lemak.

Berpada-pada makan di hari raya, asal jangan menangis nanti naik di penimbang pula.


Dengan pengalaman kami selama 10 tahun ini, dapat membantu lebih ramai yang nak turun berat badan pada tahun 2017 ini. 

Peranan kami sebagai coach adalah dengan memberikan panduan:
  • cara pemakanan seharian yang betul, 
  • jadual pemakanan 5x sehari untuk turun berat badan,
  • info / tips nak kurus yang konsisten setiap hari, 
  • group support / kumpulan sokongan whats app / telegram yang terdiri daripada coach-coach berpengalaman yang telah turun 10kg ke 20kg berat badan,
  • waktu / cara senaman untuk nak turun berat badan.
  • tindakan susulan yang konsisten sehingga anda berjaya mendapat berat idaman
Bagaimana cara anda nak bermula dengan program turun berat badan herbalife ini?

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

019-303 7090 / 012-656 4747 (Coach AzWa) 

  Direct Whatsapp :

http://CoachAzmi.Wasap.My
http://CoachWawa.Wasap.My

untuk bermula program herbalife.

Sebagai Coach Herbalife (Ahli Bebas Herbalife) yang berpengalaman, kami akan mencadangkan produk herbalife yang sesuai untuk setiap individu. 

Kami akan memberi panduan yang tepat cara pemakanan produk herbalife yang betul supaya anda mendapat hasil turun berat hasil turun berat yang berjaya.


Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) Dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni 

2) Berpengalaman dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan


Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 


10 Mac, 2017

Sarapan Pagi Untuk Turun Berat Badan (019-3037090 / 012-6564747)

Apa Sarapan Pagi Anda Setiap Hari?

Bermula bulan November 2007..kami memulakan program nutrisi seimbang Herbalife setiap hari sehingga sekarang..

Setiap pagi dari tahun 2007 sehingga sekarang..sarapan pagi kami adalah Shake Formula 1 Herbalife..

Shake Formula 1 menyediakan protein soya berkualiti tinggi, karbohidrat yang sihat, vitamin, mineral, asid amino dan nutrien lain untuk sel-sel badan. Akan ada perbezaan daripada sarapan biasa selepas shake yang pertama.




Untuk penurunan berat badan, saya dan suami akan minum dua shake sehari dan makan satu hidangan sihat. Setelah mendapat berat badan ideal dan untuk mengekalkan berat badan, kami akan mengambil satu shake sehari.

Bonusnya kami dapat turun berat badan..lebih bertenaga, tidak mengantuk dan lebih berstamina..

Formula 1 shake ialah hidangan ideal untuk semua orang sama ada untuk nak kurus atau mengekalkan berat badan yang sihat secara semula jadi.



"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"
"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

Coach AzWa




Direct WhatsApp : 

untuk bermula coaching turun berat badan dengan 
program herbalife.


Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

04 Februari, 2016

Jom Sarapan Pagi Bersama Coach AzWa (019-3037090 / 012-6564747)

Apakah sarapan ideal anda pagi ini?

Kenapa kena sarapan pagi?

1) Orang yang makan sarapan pagi lebih sihat berbanding anda yang tidak bersarapan kerana kandungan gula dalam darah akan meningkat jika anda tidak makan di waktu pagi dan anda akan lebih cepat merasa lapar.

2) Bersarapan dapat menjaga berat badan. Jika anda makan anda tidak cepat lapar jadi anda tidak cenderung untuk makan junk food sebelum tibanya waktu makan tengahari.

3) Sarapan memberi anda tenaga. Jika anda tidak bersarapan anda akan lebih cepat berasa letih.

4) Anda yang bersarapan mempunyai minda yang lebih tajam. Sudah tentu anda ingin berasa alert dan fokus ketika melakukan kegiatan harian. Sesetengah jenis makanan untuk sarapan meningkatkan kewaspadaan dan kejelasan minda anda.

5) Anda tidak mendapat vitamin dan nutrisi yang diperlukan badan anda. Jika anda meninggalkan sarapan, kemungkinan besar anda tidak dapat menggantikan vitamin dan nutrisi ketika sarapan pada waktu makan tengahari dan malam anda.

6) Jika anda makan sarapan pagi anda tidak akan berasa sangat lapar sepanjang hari. Ini amat penting untuk anda yang ingin menjaga berat badan. Makan berlebihan pada waktu makan berikutnya menyumbang kepada penambahan berat badan yang tidak diingini.

7) Makan sarapan sebagai pengajaran. Jika anda mempunyai kanak-kanak yang sedang membesar di dalam keluarga, bersarapan akan menunjukkan contoh ajaran yang baik untuk mereka bahawa sarapan itu penting dan perlu diambil setiap hari.

Jangan lupa ambil sarapan pagi.



"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

Inilah sarapan pagi kami selama 8 tahun ini..



#FollowUs 

Coach AzWa  
(019-3037090 / 012-6564747)


Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife..

Hubungi kami untuk mendapatkan :

▶ Analisa berat badan secara percuma
▶Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
▶ Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
▶ Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
▶Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
▶ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
▶ Khidmat Nasihat Oleh Coach
▶ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
▶ Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach,

20 Disember, 2015

10 Rahsia Turun Berat Badan : 019-3037090 / 012-6564747 (Ahli Bebas Herbalife)

Penurunan dan pengekalan berat badan adalah dua perkara yang sama. 

Pada hakikatnya, tabiat yang membantu anda menurunkan berat badan adalah tabiat yang sama yang akan membantu anda mengekalkan berat badan anda

Lagipun, menurunkan berat badan tidak dianggap satu kejayaan melainkan jika anda berjaya mengelakkan berat badan anda daripada naik semula.

10 Rahsia Terbaik Untuk Berjaya Menurunkan Berat Badan :

1) Perlu memahami diri 




2) Banyak bersenam




3) Menetapkan matlamat




4) Mempunyai corak dan kekerapan makan yang tetap.


5) Makan diet rendah lemak dan padat nutrien




6) Mengamalkan kawalan hidangan

7) Mengamalkan pengurusan stress



8) Menukar sikap



9) Pelan Pemakanan

10) Belajar mengawal persekitaran

Sumber : Herbalife Hub Januari 2013

Penulis : Susan Bowerman 

Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife..

Hubungi kami untuk mendapatkan :

▶ Analisa berat badan secara percuma
▶ Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
▶ Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
▶ Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
▶ Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
▶ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
▶ Khidmat Nasihat Oleh Coach
▶ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
▶ Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach,


25 Ogos, 2015

Soal Jawab Berkenaan Program Pengurusan Berat Badan (012-6564747 / 019-3037090)

We're Not A Salesman, We're Personal Weight Loss Coach. We Love The Product And We Use It Every Single Day. Whenever We Approaches You, It Doesn't Mean I Want To Make A Sale. It Is More Probably Because We Know, Your Life Can Be Changed. Herbalife Is For All But Not Everyone For Herbalife ...

1) Berat saya tak turun pun, tapi baju longgar ler..macam mana ni?

* Tahniah, tu namanya shaping up dulu. Normal je tu, saiz badan dah mengecil..
Nutrisi Herbalife ialah program pemakanan berkhasiat dan nutrisi berasas protein, menyebabkan berat lemak yang berkurang tapi otot maintain. Peratus otot lagi tinggi dari lemak buat badan nampak shape/bentuk

2) Ada orang tanya, boleh tak sebulan turun banyak & cepat?

* Boleh, tak ada masalah, tapi boleh ke kekal berat tu? Selalunya orang yg turun cepat akan naik berat semula dalam jangka masa 1-2 tahun...sebabnya dia tiada ilmu & tabiat untuk kekalkan berat

3) Kenapa kena minum air masak banyak utk turun berat?

* Badan kita perlukan 1 liter setiap 25kg berat kita. Kebanyakan kita kurang bersenam, so satu cara nak kuarkan lemak dan toksin dlm badan dengan air kencing..untuk hancurkan lemak2, perlukan air utk proses lemak tersebut dan seterusnya buang air kencing..so sabar kalau ianya takes time sebab lain org lain kadar metabolismanya..

Tanda-Tanda Customer Yang Serius Adalah:

1) Mereka Selalu Positif

2) Excited Nak Timbang Berat Badan

3) Selalu Bertanya Dengan Coach


Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "
Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Hubungi Kami Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife / Coach Bebas Herbalife / Coach Herbalife Terbaik / Coach Herbalife Malaysia Untuk Sesi Coaching Program Pengurusan Berat Badan Anda :



Coach Azmi (012-656 4747)

Coach Wawa (019-303 7090)
coach herbalife, coach herbalife terbaik, coach herbalife taman melawati, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman permata, coach herbalife lembah keramat,

10 Ogos, 2015

Cara Turun Berat Badan Cepat dan Berkesan (019-3037090 / 012-6564747)

Hari ini..kami kongsikan cara turun berat badan yang cepat dan berkesan :

5 syarat untuk turunkan berat badan :

1) Objektif biar jelas, biar lebih dari satu
Contoh :
~ nak beri kejutan kepada keluarga sebab dah lama obese
~ nak pakai baju saiz lebih kecil
~ nak kelihatan cantik di hari tunang atau kahwin

2) Tahu cara menguruskan kalori
Tahu MAGIC NUMBER & MEAL PLAN anda

3) Bersenam
80% nutrition (shake herbalife) + 20% exercise .. 100% mindset..
Bersenam :
- tingkat metabolisma
- proses mengawal berat badan lebih berkesan
- memantapkan kekuatan otot & postur

4) Disiplin
Kekal konsisten dan istiqamah dalam melakukan program penurunan berat bdn..jangan baru amalkan 2-3 minggu, terus nak timbang berat dan bila tengok tiada perubahan, terus kecewa dan tak nak teruskan. Kekal berdisiplin adalah dengan merekodkan makanan yang diamalkan

5) JANGAN kembali kepada tabiat lama, JANGAN!!
Kembali kepada tabiat makan dan gaya hidup yang lama, bermaksud anda membuka semula pintu kegelapan yang telah anda tutup beberapa bulan yang lepas lalu bersedialah untuk kembali kepada diri anda yang asal.ingat anda menjadi besar adalah disebabkan oleh tabiat makan dan gaya hidup yang tak aktif..justeru untuk mengubah fizikal anda, anda harus ubah gaya hidup yang lebih baik dan kekal mengamalkannya sepanjang hayat.

Harapan kami agar semua yg ingin turunkan berat badan atau kekalkan berat badan faham dengan kelima-lima syarat ini..praktikkan rahsia yang kami kongsikan dan ingat sampai bila2 ..



Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife yang berpengalaman selama 8 Tahun

Hubungi kami untuk mendapatkan :

* Analisa berat badan secara percuma
* Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
* Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
* Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat
* Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
* Khidmat Nasihat Oleh Coach
* Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
* Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee

Sekiranya anda serius ingin menurunkan berat atau menaikkan berat , semestinya anda memerlukan coach yg boleh memberi anda dorongan yang berterusan

Cara turun berat yang betul seharusnya
menurunkan lemak, mengekalkan
atau menaikkan otot dan menaikkan air dalam badan.

Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program penurunan berat badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..

Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..

Kami juga menyediakan platform yang bersesuaian untuk coaching Herbalife secara online. Kami mempunyai ramai coachee yang berhubung melalui What Apps, Pemantauan berterusan, Tips dan Menu Pemakanan yang sihat.

Kami boleh membantu sesiapa yang ingin mencuba herbalife SKIN yang memberikan hasil dalam seawal 7 hari - free paraben & sulfate..

Mengubah sarapan pagi yang lebih berkhasiat dan memberi tenaga sepanjang hari dengan Nutrisi Herbalife

Kami mencari lebih ramai team member baru / ahli herbalife baru yang inginkan kerjaya dan pendapatan part time / full time dan kami akan menunjukkan cara mudah dan semua orang boleh melakukan Kerjaya Coach Herbalife

" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "

Hubungi Kami :

Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

http://blog.azwa.net



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, cara beli produk herbalife, online order herbalife, pelan untuk turun berat, jadi member herbalife, dapat diskaun murah herbalife, senarai harga herbalife, set kurus herbalife, dealer herbalife, pakej produk herbalife, pejabat herbalife kuala lumpur, pejabat herbalife pulau pinang, pejabat herbalife sabah, 

03 Mei, 2015

Coach AzWa : Herbalife Makanan Paling Mudah (019-3037090 / 012-656 4747)

Kami bersama Herbalife 8 tahun..

8 tahun..sarapan dan makan malam kami dengan shake herbalife..ada kalanya..kesibukan di hari biasa (weekday) waktu lunch / makan tengahri pun kami makan shake..

Ada 5 perasa untuk herbalife shake..

Formula 1 strawberi
Formula 1 cappucino
Formula 1 coklat
Formula 1 vanila
Formula 1 tropical fruit

Apakah makanan seharian anda? Cuba share dengan kami..

Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubati mana-mana penyakit

Hubungi kami coach pengurusan berat badan / coach herbalife / ahli bebas herbalife untuk mendapatkan maklumat analisa badan, maklumat kalori seharian, sesi coaching / pantauan secara mingguan herbalife, atau online coaching herbalife :

Azmi (012-656 4747)
Wawa (019-303 7090)

Jadual makan herbalife, herbalife malaysia, coaching herbalife, herbalife coach, herbalife murah, herbalife taman melati, herbalife taman melawati, herbalife taman bunga raya, herbalife malaysia, produk herbalife, ahli bebas herbalife, ahli herbalife malaysia, 

28 April, 2015

Coach AzWa : 0193037090 / 0126564747 ~ Testimoni Kurus Herbalife

Testimonial? Apa maksudnya?
nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet
Testimonial adalah sesuatu yang berfungsi sebagai bukti..

Di dalam herbalife, testimonial dibuktikan melalui gambar..gambar sebelum dan selepas makan produk Herbalife..

Setiap pelanggan baru yang ingin memulakan program herbalife, akan mengambil gambar sebelum sebagai bukti apabila mereka telah mendapat keputusan dari program Nutrisi Herbalife..mereka akan mengambil gambar untuk selepas program..ukuran badan juga diambil kira..semua direkodkan dalam fail pelanggan masing-masing.

Kami berpengalaman selama 7 tahun sebagai Pengedar Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife dan juga sebagai jurulatih perunding kesihatan / coach yang mempunyai sangat ramai testimoni yang kami dapat hasil dari sesi coaching setiap pelanggan yang mengambil Nutrisi Herbalife dengan kami

Di bawah ini kami sertakan sebahagian sahaja gambar coachee-coachee kami / team-team kami yang telah mendapat hasil dari program Nutrisi Herbalife..

Perlu ditegaskan di sini..setiap gambar testimoni yang disertakan di bawah disertakan penafian tuntutan :

"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"


Ainie (family) turun berat 20kg..
sekarang seorang Coach Herbalife dalam team kami


Safwan turun berat 26kg..
kenal melalui blog kami..
bermula makan produk ketika umur 17 tahun..
serius makan dan rajin tanya coach..


Jaja turun 15kg..rajin berskipping..
dikenali ratu skipping dalam team kami..
mengenali beliau melalui blog kami..
juga seorang Coach Herbalife dalam team kami..


Fadhli telah turun 22kg..
masih lagi dalam program penurunan berat badan..
Kenal melalui blog kami..


Asiah turun 14kg..tinggal di Putrajaya..
sangat rajin datang jumpa coach di Taman Melati
setiap 2 minggu sekali..
kenal melalui blog kami..
juga seorang Coach Herbalife dalam team kami


Aida turun berat 11kg..
bermula makan produk semasa masih belajar..
Seorang Coach Herbalife dalam team kami..


Wan turun berat 22kg..
berasa tercabar kerana dapat nombor 4 semasa finale weight loss challenge..
turun berat secara serius..
seorang Coach Herbalife dalam team kami..
menggerunkan bila dia mempunyai peserta weight loss challenge..
pastinya pesertanya dalam ranking top3..

Untuk makluman, ini hanyalah sebahagian sahaja gambar-gambar testimonial sebelum dan selepas makan Nutrisi Herbalife..nak tengok lagi banyak testimoni..boleh hubungi kami Ahli Bebas Herbalife / Coach Herbalife  Untuk Sesi Coaching & Dapatkan Menu & Pelan Pemakanan Seharian untuk mendapatkan keputusan terbaik :

Azmi 012-6564747
Wawa 019-3037090
Kami memerlukan lebih ramai lagi yang berminat untuk menjadi Pengedar Bebas Herbalife.
Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami sebagai Pengedar Bebas Herbalife . Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) 
             
PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA - Pn. Aini (012-330 8840) PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG - En. Rizal (016-441 5171), Pn. Yana (013-355 4471) PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA - Pn. Asiah (017-207 7334) PENGEDAR HERBALIFE SENTUL - Cik. Siti Hajar (011-2880 2790) PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH - Pn. Ema Nordin (019-727 0886) PENGEDAR HERBALIFE CHERAS - Pn. Azirah (013-343 3567) PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA - Pn. Azlina (019-651 1593) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) PENGEDAR HERBALIFE KEDAH - Pn. Fadzilah (019-473 7065) PENGEDAR HERBALIFE PERAK - Cik. Aida (013-285 8185) PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU  - Cik. Amalina (019-906 5163)