Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

Memaparkan catatan dengan label Pengedar Bebas Herbalife Malaysia. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Pengedar Bebas Herbalife Malaysia. Papar semua catatan

02 Oktober, 2022

Amalkan Sarapan Pagi Yang Seimbang Herbalife Setiap Hari Bersama Coach AzWa (012-6564747/019-3037090)

Have You Had Your Breakfast This Morning?

Bermula bulan November 2007..kami memulakan program nutrisi seimbang Herbalife setiap hari sehingga sekarang..

Setiap pagi dari tahun 2007 sehingga sekarang..sarapan pagi kami adalah Shake Formula 1 Herbalife..

Shake Formula 1 menyediakan protein soya berkualiti tinggi, karbohidrat yang sihat, vitamin, mineral, asid amino dan nutrien lain untuk sel-sel badan. Akan ada perbezaan daripada sarapan biasa selepas shake yang pertama.

Untuk penurunan berat badan, saya dan suami akan minum dua shake sehari dan makan satu hidangan sihat. Setelah mendapat berat badan ideal dan untuk mengekalkan berat badan, kami akan mengambil satu shake sehari.

Bonusnya kami dapat turun berat badan..lebih bertenaga, tidak mengantuk dan lebih berstamina..

Formula 1 shake ialah hidangan ideal untuk semua orang sama ada untuk nak kurus atau mengekalkan berat badan yang sihat secara semula jadi.

Ada 6 perasa Formula 1 shake iaitu :

1. Formula 1 Coklat
2. Formula 1 Cappucino
3. Formula 1 Cookies Cream
4. Formula 1 Tropical Fruit
5. Formula 1 Vanila
6. Formula 1 Strawberry

Sarapan kami Coach AzWa setiap pagi mesti bermula denga Aloe Vera Herbalife Perasa Mandarin, Teamix100gm Herbalife Perasa Honey Ginger dan F1 Shake Perasa Cappucino dan Perasa Coklat Mix Bersama Coffee Herbalife Latte dan Mocha.


"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"
"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"
nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet
Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife dan 
Coach / Jurulatih Pengurusan Berat Badan


Hubungi Kami Untuk Mendapatkan 
~ Analisa Badan Untuk Tahu Lemak Dalam Badan, Umur Dalaman, Kalsium dan lain2
~ Pelan Pengurusan Berat Badan (Jadual Pemakanan Seharian 5x Makan)
~ Pengiraan Kalori Seharian (Fokus Topik Harian)

Kurus Dengan Ilmu, Coach dan Group Support



019-303 7090 (Coach Wawa) 
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi) 
http://CoachAzmi.Wasap.My
Kami memerlukan lebih ramai lagi yang berminat untuk menjadi Pengedar Bebas Herbalife.
Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami sebagai Pengedar Bebas Herbalife . Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090)
PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA - Pn. Azlina (019-651 1593) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU

01 Oktober, 2022

Coach AzWa 019-3037090 / 012-6564747 ~ Turun Berat Badan Dengan Herbalife

Anda Ingin Turun Berat Badan? Ingin Naik Berat Badan atau Ingin Maintainkan Berat Badan Sekarang dengan cara Herbalife?

Untuk Turun Berat Badan pada masa yang sama anda boleh menikmati makanan yang anda sukai, bagaimana caranya?

Mudah , Jimat Masa dan Jimat Wang ..

Nak Turun Berat Badan, hanya gantikan makanan seimbang Herbalife 2x sehari manakala boleh makan makanan kesukaan 1x sehari.

So simple kan? Simple2 pun, Herbalife ni specialnya kerana ada system coaching..

Apa itu coaching? Coaching adalah di mana program pengurusan berat badan anda akan dipantau oleh seorang coach.

Siapakah COACH?

Mereka yang telah mendapat keputusan hasil dari pemakanan seimbang herbalife dan juga berpengalaman minimum 2 tahun di dalam Herbalife?

Kenapa anda perlu pilih kami sebagai Coach?

Kerana kami telah mendapat keputusan hasil pengurusan berat badan dan juga kami berpengalaman coaching selama 15 tahun dalam herbalife.




Kami tidak berhenti belajar. Belajar dengan semua coach-coach berpengalaman dalam herbalife di banyak negara antaranya :

~ Thailand
~ Singapura
~ Korea
~ Macau
~ Indonesia
~ Hong Kong
~ Filipina

Kenapa sesiapa yang ingin jadi coach perlu belajar? Kerana seorang coach perlu mempunyai banyak pengetahuan berkenaan produk, berkenaan program pengurusan berat badan dan sentiasa mengetahui perkembangan terbaru nutrisi seimbang herbalife dari dalaman dan luaran.

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "

Kerjaya Coach? Hubungi kami untuk keterangan lanjut.



Hubungi Kami Coach Pengurusan Berat Badan untuk mendapatkan analisa badan / pelan pemakanan / khidmat nasihat :



Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA - Pn. Azlina (019-651 1593) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU  

17 September, 2022

Tips Kurus Umur 40 Tahun Ke Atas Bersama Coach AzWa

 


1. Elak Makanan Junk Food Food & Fast Food

Makanan junk food adalah seperti makanan ringan keropok kerepek, kentang goreng, 

snek jajan, aiskrim dan lain2.

Fast food seperti makanan segera yang diproses burger, sosej dan lain2.

Kenapa perlu elakkan makanan junk food & fast food :

1. Tinggi msg, garam, gula penyebab water retention

2. Kandungan lemak tidak baik tinggi

3. Mengandungi kalori tinggi

4. Mengandungi bahan pengawet


2. Komuniti / Group Coaching Sama2 Nak Kurus

Bila visi misi sama nak kurus, mudah on track dalam program kurus kerana ada 

sharing pengalaman, misi fokus target dan sama2 semangat dalam perjuangan kurus


3. Minum Air Kosong Secukupnya Seharian

Minum air kosong bukan hanya untuk mereka yang nak kurus tapi untuk semua orang,

minum air 1 liter setiap 25kg berat badan - minimum 3 liter adalah terbaik.


4. Suplement Seperti Calcium, Magnesium, Multivitamin, Vitamin C dan Omega 3 

Pengambilan konsisten setiap hari untuk bantu badan kita dapatkan nutrisi secukupnya 

seharian. Ini penting kerana bila berusia metabolisma rendah akan melambatkan penurunan 

berat tapi dengan adanya supplement ini membantu badan menerima secukupnya 

nutrisi seharian. 


Kami Mencari Wanita Yang Berat Lebih 60kg Yang Struggle Nak Turun Berat Badan. 

Tak Suka Bersenam Takpe Kita Fokus Turunkan Berat 3-9kg Dahulu.

Komen Saya Nak Kurus



Coach AzWa - Coach Kurus Online Anda

Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife dan Coach / Jurulatih Pengurusan Berat Badan


Hubungi Kami Coach Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan :

Coach Azmi 012-656 4747

Coach Wawa 019-303 7090
http://CoachWawa.Wasap.My

Kumpulan Coaches Nutrisi Herbalife ini tinggal di kawasan Rawang, Bangi, Klang, Banting, Taman Melawati, Gombak, Lembah Keramat, Wangsa Maju, Selayang, Putrajaya dan banyak lagi tempat coach yang telah mendapat keputusan turun berat dengan nutrisi herbalife

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight memerlukan lebih ramai lagi yang berminat untuk menjadi Pengedar Bebas Herbalife.
Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami sebagai Pengedar Bebas Herbalife . Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANGPENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH -PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA PENGEDAR HERBALIFE JOHOR PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam, Pengedar Herbalife Klang, Pengedar Herbalife Banting, Pengedar Herbalife Kuala Langat , Pengedar Herbalife Rawang, Pengedar Herbalife Serendah, Pengedar Herbalife Bangi, Pengedar Herbalife Kajang




26 Julai, 2022

Tips Kurus 1kg Seminggu Bersama Coach AzWa - Coach Kurus Online Anda

Tips Kurus 1kg Dalam Masa Seminggu


1. Minum Air Kosong 4 Liter Sehari

Tinggalkan air bergula atau berwarna..

Waktu sesuai ambil air kosong adalah dari pagi ke malam.. minum air bukan terus banyak pada satu-satu masa tapi ada pembahagian jadual yang mudah untuk diikuti.

Waktu yang sesuai minum air selepas bangun tidur, sejam sebelum sarapan, 30 minit sebelum makan, ketika rasa lapar atau craving, sebelum bersukan, selepas bersukan dan 2 jam sebelum tidur malam

Jadualkan minum air dalam 500ml setiap waktu tersebut.. maka 4 liter air itu sangat mudah.


2. Tidur 7 Jam Sehari

Jumlah tidur yang disyorkan berdasarkan kumpulan umur :

Bayi baru lahir : 16-18 jam/hari

Kanak-kanak tadika : 11-12 jam/hari

Kanak-kanak sekolah : sekurang-kurangnya 10 jam/hari

Remaja : 9-10 jam/hari

Dewasa : 7-8 jam/hari


3. Lunch Cukup Portion Karbohidrat, Protein dan Lemak Baik

Karbohidrat ukuran segenggam tangan anda : 

contoh - beras basmathi, roti wholemeal, sweet potato, suhun, bihun wholemeal

Protein sebesar tapak tangan anda :

contoh : ikan laut, ayam dada, tempe, tauhu, telur (putih lebih baik)

Lemak baik 1 sudu makan :

olive oil, extra virgin coconut oil, avocado


4. Elak Ambil Fast Food 

Elakkan ambil makanan segera ini kerana ianya digoreng dengan minyak dan jarang mempunyai vitamin mineral diperlukan badan.


5. Bersenam 20 Minit Sehari 3x Seminggu

Dilakukan pada waktu pagi atau petang.

Aktiviti fizikal seperti berjalan pantas atau menaiki tangga lebih baik daripada menaiki lif.


Kami Mencari Wanita Yang Berat Lebih 60kg Yang Struggle Nak Turun Berat Badan. 

Tak Suka Bersenam Takpe Kita Fokus Turunkan Berat 3-9kg Dahulu.

Komen Saya Nak Kurus



Coach AzWa - Coach Kurus Online Anda

Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife dan Coach / Jurulatih Pengurusan Berat Badan


Hubungi Kami Coach Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan :

Coach Azmi 012-656 4747

Coach Wawa 019-303 7090
http://CoachWawa.Wasap.My

Kumpulan Coaches Nutrisi Herbalife ini tinggal di kawasan Rawang, Bangi, Klang, Banting, Taman Melawati, Gombak, Lembah Keramat, Wangsa Maju, Selayang, Putrajaya dan banyak lagi tempat coach yang telah mendapat keputusan turun berat dengan nutrisi herbalife

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight memerlukan lebih ramai lagi yang berminat untuk menjadi Pengedar Bebas Herbalife.
Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami sebagai Pengedar Bebas Herbalife . Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANGPENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH -PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA PENGEDAR HERBALIFE JOHOR PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam, Pengedar Herbalife Klang, Pengedar Herbalife Banting, Pengedar Herbalife Kuala Langat , Pengedar Herbalife Rawang, Pengedar Herbalife Serendah, Pengedar Herbalife Bangi, Pengedar Herbalife Kajang




22 Mac, 2022

Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife - Tanya Kami Bagaimana?



Perlukan coach nak kurus? Coach kurus adalah seorang yang boleh memberi bimbingan, berikan tips dan sharing bagaimana mereka sendiri telah turun berat badan dan berpengalaman dengan nutrisi herbalife.

Seseorang yang bijak akan lebih prihatin terhadap sesuatu perkhidmatan yang akan diberikan. Sesuatu perkhidmatan yang baik akan dapat memuaskan hati seseorang tersebut melalui kualiti perkhidmatan yang diberikan.

Contohnya, tidak guna untuk mendapatkan perkhidmatan yang murah, tetapi tidak memuaskan hati serta adakalanya anda terpaksa mengeluarkan kos tambahan lain yang tidak dinyatakan secara jelas sebelum ini !

Antara Risiko yang akan anda hadapi apabila berurusan dengan coach kurus atau pengedar nutrisi herbalife yang menawarkan produk yang menyalahi undang-undang adalah seperti berikut:

1. Pengedar herbalife menawarkan produk yang murah serta tidak memberikan panduan untuk menggunakan produk dengan cara yang sepatutnya.

2. Produk herbalife yang diperolehi mungkin daripada stok lama serta telah tamat tempoh luput.

3. Keputusan program turun berat badan dengan herbalife anda tidak dapat mencapai tahap yang sepatutnya dan menyebabkan anda kecewa dengan produk.

4. Tiada siapa yang akan melatih anda untuk mengikuti program turun berat badan herbalife yang sepatutnya dan anda tidak dapat menggunakan produk  herbalife secara maksimum.

5. Sila hubungi Talian Bantuan/Aduan Herbalife Malaysia di 03-2687 6333 sekiranya anda memperolehi tawaran yang tidak dibenarkan oleh Herbalife. Terima Kasih !

Jadilah Pengguna Yang Bijak !



Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife dan 

Coach / Jurulatih Pengurusan Berat Badan

Hubungi Kami Coach Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan :

Coach Azmi 012-656 4747

Coach Wawa 019-303 7090
http://CoachWawa.Wasap.My

Kumpulan Coaches Nutrisi Herbalife ini tinggal di kawasan Rawang, Bangi, Klang, Banting, Taman Melawati, Gombak, Lembah Keramat, Wangsa Maju, Selayang, Putrajaya dan banyak lagi tempat coach yang telah mendapat keputusan turun berat dengan nutrisi herbalife

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight memerlukan lebih ramai lagi yang berminat untuk menjadi Pengedar Bebas Herbalife.
Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami sebagai Pengedar Bebas Herbalife . Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANGPENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH -PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA PENGEDAR HERBALIFE JOHOR PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),

17 Januari, 2018

Kurus Dengan Premium Online Coaching Coach AzWa

Azam Kurus Tahun 2018 Lebih Mudah Jika Adanya :

COACH, ILMU DAN TEAM SUPPORT

Apa Yang Coach AzWa Boleh Bantu Anda Dalam 
Program Turun Berat Badan Tahun 2018 :

PREMIUM ONLINE COACHING 
1. Pengalaman kami sebagai coach pengurusan berat badan selama 11 tahun boleh membantu anda yang nak kurus dari 5kg ke 50kg berat badan tahun 2018 ini.

2. Anda akan dapat MAGIC DIARY BOOK

3. Pelan pemakanan 5 kali sehari mengikut formula macros yang betul berbeza ikut individu 
(coaching secara personal dan in group support)

4. Group Support
bersama kawan2 yang mempunyai misi yang sama nak kurus..bersama dalam membakar semangat nak kurus

5. Pengiraan kalori per individu..
berbeza setiap individu kerana konsep turun berat 
mengikut formula macros 

6. Tips senaman yang betul (senaman yang bermula dari beginner), nak kurus perlu bersenam..ada kaedahnya..simple tapi berkesan

7. Tips kesihatan, topik nak kurus cara betul, topik cheat day, topik kekalkan berat badan, topik portion karbo, protein dan lemak yang baik.

8. Cara pengiraan kalori defisit setiap individu..fahami produk tidak kuruskan badan, tapi program kuruskan badan dengan syarat ada kalori defisit.

9. Resepi lunch yang ideal mengikut portion betul karbohidarat, protein dan lemak..belajar masak sendiri di rumah yang lebih sihat.

10. Makan lemak baik untuk buang lemak jahat.

Semua ini hanya di PREMIUM ONLINE COACHING.

Adakah anda bersedia?

1. Pengambilan Coachee Baru adalah pada setiap 
25hb setiap bulan.

2. Tempat adalah terhad..
hubungi kami untuk pendaftaran slot anda..

3. Hanya mereka yang betul2 mahu berubah hidup dengan niat kurus, fit dan kekalkan berat badan dapat join program ini.

4. Sentiasa dengar cakap coach kerana coach serius nak bantu anda kurus.. kurus cara yang betul dan kekalkan berat selepas dapat berat ideal.

5. Impian Kurus 2018 pasti menjadi kenyataan.

Cepat Tempah Slot Anda Kerana Tempat Adalah Terhad :


019-303 7090 (Coach Wawa) 

012-656 4747 (Coach Azmi) 

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

13 Disember, 2017

Cara Minum Herbalife Untuk Turun Berat Badan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Untuk mendapatkan hasil terbaik kurus dengan herbalife adalah dengan cara minum dan jadual pemakanan yang betul.

Untuk program turun berat dengan herbalife, minimum 2 kali shake sehari iaitu pagi (gantikan sarapan yang biasa) dan malam (gantikan makan malam yang biasa).

Pengambilan herbalife mestilah bersama2 dengan coach..iaitu mereka yang dapat membimbing anda untuk dapat kesan herbalife yang betul.

Berapa lama boleh turun berat dengan herbalife?

Semua bergantung kepada individu masing2..keputusan adalah tidak tipikal, hasil adalah berbeza.

Apakah menu makan tengahari jika sedang berdiet?

Amat mudah kerana coach akan menyediakan jadual lengkap dari pagi ke malam termasuk resepi menu eat clean kurus untuk makan tengahari dan makanan sesuai untuk snek pagi dan snek malam.


Peranan kami sebagai coach adalah dengan memberikan panduan:
  • cara pemakanan seharian yang betul, 
  • jadual pemakanan 5x sehari untuk turun berat badan,
  • info / tips nak kurus yang konsisten setiap hari, 
  • group support / kumpulan sokongan whats app / telegram yang terdiri daripada coach-coach berpengalaman yang telah turun 10kg ke 20kg berat badan,
  • waktu / cara senaman untuk nak turun berat badan.
  • tindakan susulan yang konsisten sehingga anda berjaya mendapat berat idaman
Bagaimana cara anda nak bermula dengan program turun berat badan herbalife ini?

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :



019-303 7090 (Coach Wawa) 
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi) 
http://CoachAzmi.Wasap.My

untuk bermula program herbalife.

Sebagai Coach Herbalife (Ahli Bebas Herbalife) yang berpengalaman, kami akan mencadangkan produk herbalife yang sesuai untuk setiap individu. 

Kami akan memberi panduan yang tepat cara pemakanan produk herbalife yang betul supaya anda mendapat hasil turun berat hasil turun berat yang berjaya.


Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) Dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni 

2) Berpengalaman dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

06 Disember, 2017

Langkah-langkah Turun Berat bersama Coach AzWa

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

Tiga perkara penting dan mudah untuk turun berat adalah :


1- Coach
2- Ilmu
3- Team Support


Hari ni coach ingin sharing 
langkah-langkah turun berat bersama Coach AzWa :

Untuk makluman semua coaching / mentoring adalah 100% online jadi semua lokasi di luar kl boleh join program turun berat bersama Coach AzWa



Langkah Pertama (1) : Kelas Kurus Online 4 Hari (FREE)

Bertujuan memberi ilmu untuk bantu turun berat cara sihat dan berkesan, konsep & formula kurus yang betul dan apakah punca naik berat badan. 
Kelas secara online Whatsapp FREE 4 hari selama 1 jam.

Klik untuk join - http://coachwawa.wasap.my

Langkah Kedua (2) : Online Coaching Group 30 Hari (Advance Online Class)


Setelah habis 4 hari kelas kurus online dan yakin kami boleh membantu proses turun berat badan anda, anda akan msk ke group advance online class secara berbayar yang merupakan gabungan coaching dan mentoring + pelan pemakanan lengkap untuk 30 hari diberikan.

Formula untuk turunkan berat adalah defisit 7700 kcal maka akan turun 1kg berat badan. 

Kami akan fokuskan mentoring dan coaching personal dan team support (advance online class).

Antara Online Coaching Group setiap 30 hari ↓


Langkah Ketiga (3) : Online Coaching Group 30 Hari


Online coaching group 30 hari adalah program berbayar untuk coaching dan nutrisi yang telah meliputi makanan pagi dan malam anda. 

Anda akan dapat :

- jadual pelan pemakanan 30 hari (5x makan sehari)
- personal dan group coaching (team support)
- tips senaman yang betul
- fokus turun berat badan sehingga dapat berat ideal 
(keputusan tidak tipikal, hasil individu berbeza)

Kami menekankan cara yang betul membina gaya hidup sihat, bukan setakat kurus tapi untuk kekalkan berat dengan ilmu kesihatan yang betul.

Langkat Keempat (4) : Kebaikan Advance Class (Premium Online Coaching Group 30 Hari)

Selain daripada turun berat badan, advance online class juga sangat membantu anda dari segi motivasi dan semangat kerana anda bersama-sama kawan yang dalam misi yang sama iaitu turun berat dan sihat.

Contoh motivasi dan semangat dalam group :


Feedback daripada coachee group online coaching :

        

             


Langkah Kelima (5) : Testimoni Sebahagian Coachee Dalam Online Coaching Group 30 Hari)





Graduation Day di Kuala Lumpur

Setiap usaha dan kegigihan bersungguh-sungguh anda, akan diraikan dalam satu majlis yang dipanggil "Graduation Day".


Setiap bulan, majlis ini meraikan mereka yang turun dari 5 - 30kg berat badan..

       


Secara Kesimpulannya, Kurus Itu Mudah Dengan Adanya Coach, Ilmu & Team Support

Turun Berat Badan, Kami Boleh Bantu Anda :



019-303 7090 (Coach Wawa) 

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife,