Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

Memaparkan catatan dengan label lembah keramat. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label lembah keramat. Papar semua catatan

01 Disember, 2017

Tips Turun Berat Badan Berkesan Bersama Coach AzWa

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Hari ni coach akan sharing tentang tips turun berat badan secara berkesan.

3 perkara utama perlu ada untuk proses turun berat badan :

1. Coach 
- Coach yang berpengalaman dan telah mendapat keputusan turun berat badan
- Coach yang telah membimbing ramai coachee mendapat keputusan turun berat badan
- Coach yang mudah dihubungi sepanjang masa
- Coach yang dapat menjawab semua soalan berkaitan proses penurunan berat badan
- Coach yang komited untuk membantu semua coachee mendapat keputusan turun berat badan

2. Ilmu
Coach yang berpengalaman adalah coach yang boleh membantu coachee dalam memberikan ilmu, tips, motivasi secara personal atau dalam group support. Ilmu turun berat yang sebenarnya bukanlah ilmu yang di "google" atau di "search" tapi ilmu dari segi pemakanan dan senaman. Nak turun berat biarlah berguru dengan guru yang sepatutnya.

3. Team Support
Untuk turun berat badan yang paling best adalah bersama2 rakan-rakan atau mereka yang sama misi untuk fokus turun berat badan supaya sama2 semangat dan sama2 ingin sihat.

Bagaimana caranya untuk mendapatkan 3 perkara di atas?

Kami Coach AzWa (012-6564747 / 019-3037090) boleh bantu anda turun berat badan kerana kami ada 3 perkara di atas iaitu :

- kami berpengalaman 11 thn dalam bidang pengurusan berat badan, boleh bantu coaching/mentoring, 

- sharing ilmu/tips/motivasi untuk setiap 30 hari, 

- ada group support setiap 30 hari.




019 -303 7090 (Coach Wawa)
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi)
http://CoachAzmi.Wasap.My

turun berat badan dengan herbalife, coach herbalife taman melati , coach herbalife gombak, herbalife taman melawati , cara turun berat herbalife , hasil herbalife , kesan herbalife, pengedar herbalife malaysia , pengedar herbalife , Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching

15 November, 2017

Turun Berat Badan Anda, Tanya Kami Bagaimana (019-3037090 / 012-6564747)

Assalamualaikum & Salam Herbalife..

Anda mencari 
1. Cara untuk turunkan berat badan ? 
2. Cara yang cepat turunkan berat badan ? 
3. Tips-tips turunkan berat badan ? 
4. Makanan sesuai semasa program turun berat ? 
5. Ada seseorang yang boleh beri panduan untuk bantu turunkan berat badan ?


Kami Coach AzWa telah berpengalaman selama 11 tahun boleh membantu anda .. dengan syarat anda hendaklah seorang yang betul-betul yakin dan sanggup follow jadual pemakanan yang diberikan..

Kami akan membantu anda dari segi jadual pemakanan untuk program turun berat badan ..  jika anda berada dalam keadaan untuk menaikkan berat badan .. kami juga boleh memberikan jadual bersesuaian dengan program anda .. dan jika anda seorang yang aktif bersukan tapi tidak tahu cara pemakanan untuk kekal aktif .. kami juga boleh memberikan jadual pemakanan kepada anda..


Anda nak mulakan program pengurusan berat badan ? Kami perlukan mereka yang betul-betul serius dengan keputusan mereka .. anda juga boleh perkenalkan kawan-kawan yang sama-sama ingin bermula ..


Online Coaching ? Face to Face Coaching ? Yes kedua-duanya boleh .. yang penting hubungi kami untuk detail maklumat program anda ..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Hubungi Kami Coach AzWa :



019 -303 7090 (Coach Wawa)
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi)
http://CoachAzmi.Wasap.My

turun berat badan dengan herbalife, coach herbalife taman melati , coach herbalife gombak, herbalife taman melawati , cara turun berat herbalife , hasil herbalife , kesan herbalife, pengedar herbalife malaysia , pengedar herbalife , Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching

08 Julai, 2017

Tempat Nak Beli Produk Herbalife

Assalamualaikum dan Salam Herbalife

Soalan yang sama setiap kali mendapat penggilan telefon bagi yang nak membeli herbalife..

"Coach AzWa, di mana saya boleh dapatkan herbalife"
"Coach AzWa, di mana saya boleh beli herbalife"

Ramai yang telah mendapat keputusan dari pengambilan herbalife, ramai yang telah kurus dengan herbalife, turun berat dengan herbalife..tetapi anda juga yang masih belum tahu di mana boleh mendapatkan herbalife.

Ok, di sini coach akan share di manakah anda boleh beli produk herbalife :

1) Pengedar / Ahli Bebas Herbalife yang masih aktif secara online atau jumpa berdepan :



    
2) Pejabat Herbalife Malaysia, Ground Floor, Plaza See Hoy Chan

3) Pickup Centre Johor Bahru

4) Pickup Centre Pulau Pinang

5) Sales Centre Kota Kinabalu Sabah

6) Pickup Centre Kuching, Sarawak

(No. 2, 3, 4, 5, 6 hanya pada mereka yang telah ada nombor keahlian sahaja)

Bagaimana untuk mendapatkan nombor keahlian? Anda boleh aktifkan akaun anda dengan herbalife dan kami boleh menjadi coach anda secara berterusan.

Kenapa Anda Perlu Memilih Kami Sebagai Coach Herbalife Anda?

1) Kami telah mempunyai keputusan/testimoni penurunan berat badan

2) Berpengalaman selama 10 tahun dan pernah membimbing ribuan coachee yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan

Apa yang anda perlu tahu, tiada agen herbalife, tiada stokis herbalife..yang ada hanya Ahli Bebas Herbalife/ Coach Bebas Herbalife yang memiliki Nombor Ahli Yang Sah dan mendapat produk herbalife secara terus dari pejabat Herbalife Malaysia


Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

019-303 7090 / 012-656 4747 (Coach AzWa) 

http://CoachAzmi.Wasap.My

http://CoachWawa.Wasap.My

untuk bermula program herbalife.



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

19 Jun, 2017

Tips Makan Semasa Raya Bersama Coach AzWa

Dah sebulan berpuasa, hari raya ini kita mesti menjamu selera balik.. dengan banyak juadah raya macam ketupat, lemang, rendang, lontong, soto dan lain-lain, tambah kita bertandang ziarah sanak saudara sahabat handai semua, mustahil kita tak nak makan & nak diet2 lagi kan? 

Apa-apapun kembali kepada berapa banyak kalori kita kena makan sehari..jangan lupa tu..jangan puasa dah turun 5kg, nanti raya naik balik..

Kami share sikit tips kawal makan semasa raya dengan herbalife.

Sebelum solat hari raya, kami pasti akan bermula dengan nutrisi herbalife iaitu aloevera, teamix dan shake dahulu..



Selepas solat raya, kami akan bersama-sama dengan ahli keluarga makan juadah hari raya dan selepas itu berjalan raya di rumah saudara mara di kampung halaman..

Jadi di sini kami nak share tips simple untuk kawal sikit pemakanan kita & pada masa sama tak halang diri kita untuk pergi beraya..


Teamix Herbalife

Teamix - kami akan sentiasa bawa teamix dalam handbag or beg semasa bertandang raya..kami minum teamix suam-suam setiap kali selepas makan terutama makanan berminyak supaya proses detoksifikasi kerap berlaku dan lemak tak sempat nak melekat kat badan. Teamix membantu meningkatkan kadar metabolisma badan seperti 20 minit bersenam

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Aloevera Herbalife

Aloe Vera - Aloe Vera adalah peneman yang paling best semasa raya nanti. Sebabnya perut kita dah sebulan puasa, tup tup raya dikejutkan dengan ketupat, lemang, rendang, biskut, air gas dan lain-lain. Perut akan jadi berangin dan hilang mood. 
Jadi tambahkan aloe dalam air kosong kita sepanjang hari, pasti perut selesa. Jadikan air kosong beserta aloe sebagai kawan baik anda sepanjang raya. Bila pergi beraya tu, jangan lupa bawa bekal air masak, letak dalam kereta..sebelum masuk rumah saudara mara tu, minum air sedikit dahulu..tujuan supaya perut tidak terlalu kosong sebelum menjamu selera.. 
Air akan mengawal banyak mana kita makan..habis beraya minum air lagi..air bantu kita kekal hidrasi, bantu kita kenyang..mudah dan cepatkan proses badan kita proses makanan atau juadah yang tinggi lemak dan karbo.

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

TC Formula

TC Formula - Bagi kami TC Formula ni wajib ada masa raya sebab selalunya shake tak sempat kan nak buat 2x sehari, sebab ada rendang la, ketupat la, lemang la dan macam-macam la..so..lepas je makan telan la TC ni..3 biji 3x sehari.

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "



Omega 3 Fish Oil - Ni salah satu produk favourite kami mesti ada dalam beg juga. tinggi sumber lemak sihat..boleh ambil omega 3 semasa makan juadah raya sebab semasa raya banyak ambil omega 6.. jadi omega 3 membantu lemak baik dalam badan

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Dengan pengalaman kami selama 10 tahun ini, dapat membantu lebih ramai yang nak turun berat badan pada tahun 2017 ini. 

Peranan kami sebagai coach adalah dengan memberikan panduan:
  • cara pemakanan seharian yang betul, 
  • jadual pemakanan 5x sehari untuk turun berat badan,
  • info / tips nak kurus yang konsisten setiap hari, 
  • group support / kumpulan sokongan whats app / telegram yang terdiri daripada coach-coach berpengalaman yang telah turun 10kg ke 20kg berat badan,
  • waktu / cara senaman untuk nak turun berat badan.
  • tindakan susulan yang konsisten sehingga anda berjaya mendapat berat idaman
Bagaimana cara anda nak bermula dengan program turun berat badan herbalife ini?

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

019-303 7090 / 012-656 4747 (Coach AzWa) 

  Direct Whatsapp :

http://CoachAzmi.Wasap.My
http://CoachWawa.Wasap.My

untuk bermula program herbalife.

Sebagai Coach Herbalife (Ahli Bebas Herbalife) yang berpengalaman, kami akan mencadangkan produk herbalife yang sesuai untuk setiap individu. 

Kami akan memberi panduan yang tepat cara pemakanan produk herbalife yang betul supaya anda mendapat hasil turun berat hasil turun berat yang berjaya.

Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) Dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni 

2) Berpengalaman dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan


Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

16 Mac, 2017

Tips Kurus Sebelum Raya 2017 (019-3037090 / 012-6564747)

Cara nak turun berat badantips turun berat badan? Ramai yang sedang mencari cara untuk kurus / turunkan berat badan.

Di sini kami kongsikan rahsia kami turun berat badan dengan herbalife. Ramai nak kurus, tapi biarlah kurus dengan cara sihat dan diet yang seimbang.

1. Mendapatkan maklumat analisa berat badan
Sebelum kami memulakan program untuk menurunkan berat badan, kami mendapatkan maklumat analisa badan dari coach kami. Coach amat penting bagi mereka yang sedang dalam perancangan penurunan berat badan.
Melalui analisa berat badan, anda dapat tahu berkenaan lemak badan, air dalam badan, umur metabolisma, lemak viseral.
Jika coaching secara online, pastikan anda ada penimbang digital untuk coach keep track rekod berat setiap minggu

2. Mengambil gambar sebelum program penurunan berat badan
Kami mengambil gambar sebelum program penurunan berat untuk menampakkan perbezaan selepas mendapat penurunan berat yang diingini. Inilah yang dinamakan testimoni sihat dan cantik. 

3. Ukuran badan
Kami juga mengambil ukuran inci di badan sepeti ukur lilit dada, pinggang, punggung dan peha. Sebab ramai perempuan terutamanya lambat dalam program penurunan berat badan tapi ada penurunan dari segi inci. Kami mempunyai rekod semua coachee yang mengambil ukuran badan dalam program penurunan berat badan mereka.

4. Diet yang seimbang mestilah dengan sarapan yang sihat.
Sarapan pagi penting kerana ia mencetuskan metabolisme anda dan membekalkan tenaga untuk digunakan sepanjang hari.

Untuk sarapan pagi kami, kami memilih Formula 1 Shake Herbalife yang terdiri daripada 6 perasa. Anda boleh varietikan dengan 6 perasa yang berlainan iaitu Coklat, Cappucino, Strawberi, Vanila, Cookies Cream dan Tropical Fruit. Kami juga suka buat resepi-resepi enak shake herbalife contohnya blend dengan buah-buahan.

Untuk penurunan berat badan, kami akan minum dua shake sehari dan makan satu hidangan sihat. Setelah mendapat berat badan ideal dan untuk mengekalkan berat badan, kami akan mengambil satu shake sehari.

Bonusnya kami dapat turun berat badan..lebih bertenaga, tidak mengantuk dan lebih berstamina.


5. Minum air kosong secukupnya.
Kami mengambil air kosong secukupnya mengikut berat badan. Setiap 25kg berat kita mestilah mengambil 1 liter air kosong. Kita perlu tahu kepentingan minum air kosong untuk badan kita.

6. Mengikut Pelan Pemakanan Seharian.
Kami mengikut pelan pemakanan seharian yang dicadangkan oleh coach. Sehari kami perlu makan mengikut pelan pemakanan 1200 kalori ke 1600 kalori. Berbeza antara setiap orang.

7. Senaman Yang Berterusan.
Senaman bukan sahaja boleh dilakukan di gym. Seperti kami lakukan hanya di rumah sahaja kerana Herbalife telah mempunyai Pengarah Pendidikan Kecergasan di Herbalife -Samantha Clayton. Kami boleh melihat video Samantha Clayton. 

Kadang kala kami akan melakukan senaman di luar seperti jogging di taman dan tasik berdekatan.


Penting bagi anda menetapkan matlamat khusus dalam program penurunan berat badan. Tetapkan berapa kilogram lemak yang anda hendak hilangkan dari badan anda. Pilihlah coach yang boleh membantu anda dan bincang dengan coach apakah matlamat anda sebenarnya.

Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program penurunan berat badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..

Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..


"Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza"
"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit"

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

Coach AzWa



Direct WhatsApp : 

untuk bermula coaching turun berat badan dengan 
program herbalife.



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 



10 Mac, 2017

Sarapan Pagi Untuk Turun Berat Badan (019-3037090 / 012-6564747)

Apa Sarapan Pagi Anda Setiap Hari?

Bermula bulan November 2007..kami memulakan program nutrisi seimbang Herbalife setiap hari sehingga sekarang..

Setiap pagi dari tahun 2007 sehingga sekarang..sarapan pagi kami adalah Shake Formula 1 Herbalife..

Shake Formula 1 menyediakan protein soya berkualiti tinggi, karbohidrat yang sihat, vitamin, mineral, asid amino dan nutrien lain untuk sel-sel badan. Akan ada perbezaan daripada sarapan biasa selepas shake yang pertama.




Untuk penurunan berat badan, saya dan suami akan minum dua shake sehari dan makan satu hidangan sihat. Setelah mendapat berat badan ideal dan untuk mengekalkan berat badan, kami akan mengambil satu shake sehari.

Bonusnya kami dapat turun berat badan..lebih bertenaga, tidak mengantuk dan lebih berstamina..

Formula 1 shake ialah hidangan ideal untuk semua orang sama ada untuk nak kurus atau mengekalkan berat badan yang sihat secara semula jadi.



"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"
"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

Coach AzWa




Direct WhatsApp : 

untuk bermula coaching turun berat badan dengan 
program herbalife.


Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

24 Februari, 2017

Cari Coach Atau Penjual Herbalife?

Ramai Mencari Produk Herbalife..

Tapi Nak Cari Coach Herbalife Atau Jurujual Herbalife?

Seseorang pengguna yang bijak akan lebih prihatin terhadap sesuatu perkhidmatan yang akan diberikan. 

Sesuatu perkhidmatan yang baik akan dapat memuaskan hati seseorang pengguna tersebut melalui kualiti perkhidmatan yang diberikan.

↑ Ini yang dinamakan sebagai Coach Herbalife

Penjual Herbalife hanya menawarkan produk dengan harga yang murah atau dengan erti kata lain..hanya ingin mendapat keuntungan sahaja


Contohnya, tidak guna untuk mendapatkan perkhidmatan yang murah, tetapi tidak memuaskan hati serta adakalanya anda terpaksa mengeluarkan kos tambahan lain yang tidak dinyatakan secara jelas sebelum ini !


Antara Risiko yang akan anda hadapi apabila berurusan dengan Penjual Herbalife yang menawarkan produk yang menyalahi undang-undang adalah seperti berikut:


1. Penjual Herbalife menawarkan produk yang murah serta tidak memberikan panduan untuk menggunakan produk dengan cara yang sepatutnya.

2. Produk yang diperolehi mungkin daripada stok lama serta telah tamat tempoh luput.

3. Keputusan program pengurusan berat badan anda tidak dapat mencapai tahap yang sepatutnya dan menyebabkan anda kecewa dengan produk.

4. Tiada siapa yang akan melatih anda untuk mengikuti program pengurusan berat badan yang sepatutnya dan anda tidak dapat menggunakan produk secara maksimum.

5. Sila hubungi Talian Bantuan/Aduan Herbalife Malaysia di 03-2687 6333 sekiranya anda memperolehi tawaran yang tidak dibenarkan oleh Herbalife. Terima Kasih !

Jadilah Pengguna Yang Bijak !


Kami Merupakan Ahli Bebas dan Coach Herbalife / Jurulatih Pengurusan Berat Badan Yang Berpengalaman 10 Tahun Dalam Bidang Turun Berat Badan


Coach AzWa :


Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

16 Januari, 2017

Turun Berat Badan Dengan Herbalife

Mengenali Herbalife Bermula Tahun 2007.. Kini Kami Telah 10 Tahun Bersama Herbalife..




Hanya bermula dengan makan produk gantikan makanan untuk sarapan dan makan malam..

Kesan Produk Herbalife Pada Kami :

1) Bonus kurus badan, saya telah turun 11kg manakala suami turun 15kg.

2) Saiz baju saya bertukar dari saiz XL ke M/S..saiz S tu kira fit betul..nak rasa selesa saiz M bagi saya dah ok..manakala suami dari saiz XXL ke M..

Penurunan inci adalah berita paling happy bagi saya kerana saya nak pakai baju lama-lama semula..tak selesa bila badan dah besar, nak kena lindungkan spare tyre (lemak) dengan pakai korset..ohh sangat tak selesa..sebab logiknya kita pergi cari baju..bukan pakai kg tapi pakai saiz..

3) Bila kami dapat keputusan yang baik, ramai ahli keluarga yang turut serta dalam program pengurusan berat badan ini.

4) Kesihatan alhamdulillah kerana Herbalife bukan ubat tapi makanan.

5) Berasa lebih yakin untuk berhadapan dengan orang ramai dengan penampilan yang lebih baik.

6) Dapat melatih diri dalam menjaga pemakanan sendiri dan paling seronok dapat manfaatkan ilmu pemakanan dan sharing pada orang lain.

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Tahun 2017 tahun ke 10  kerjaya kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan membantu lebih ramai lagi yang memerlukan program samada turun berat badan, naik berat badan dan sihat.






Hubungi kami untuk sesi coaching samada secara berdepan atau secara online.

Coach AzWa :


Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 
Azmi (012-656 4747), Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAHERBALIFE KLANG PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA PENGEDAR HERBALIFE JOHOR PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU

05 Ogos, 2016

Gemuk Jika Tidak Sarapan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

GEMUK jika TIDAK SARAPAN


Dalam satu kajian :

Kanak-kanak yang mengabaikan sarapan pagi adalah 1.34 kali 

lebih cenderung mengalami berat badan berlebihan atau obesiti,  

selain berhadapan masalah-masalah kesihatan yang lain.


Ini kerana, mereka yang tidak mengambil sarapan akan 

cenderung mengambil makanan berlemak seperti nasi lemak, nasi


goreng, ayam goreng dan sebagainya, bebanding makanan yang 


lebih berkhasiat dan bernutrisi.


Tabiat ini sekaligus meningkatkan masalah berat badan 

berlebihan dan obesiti dalam kalangan kanak-kanak di negara ini .



"Kanak-kanak yang berlebihan berat badan dan obes 


mempunyai kemungkinan besar untuk membesar menjadi individu 


dewasa yang obes.

Seperti yang diketahui, sarapan penting kerana makanan pertama 

selepas perut kita "berpuasa " selama 8 jam sebaik sahaja tidur.


Sebagai makanan pertama, sarapan akan membekalkan tenaga dan 

khasiat untuk tubuh badan memulakan hari dengan lebih

sempurna. 


Selain perlu bersarapan , makanan yang diambil juga perlu 

seimbang dan dalam kuantiti bersesuaian. Ini penting bagi 

mengatasi masalah kepincangan nutrisi dalam kalangan kanak 

kanak di negara ini. 



Kita lihat di sini..Abai sarapan pun boleh gemuk..tapi kalau sarapan

dah masukkan yang berlemak, berminyak dan tinggi kalori..lagilah 

bertambah gemuk kan.

















Kesan tidak amik sarapan pagi dengan amik sarapan yang tidak 

berkhasiat adalah sama... ini kerana putaran gula dalam darah kita

menjadi tidak normal.

Ketahui Ciri-Ciri Sarapan Sihat Untuk Diet :

1) AIR yang bersih untuk kesihatan usus

2) TENAGA & ANTIOKSIDA untuk seluruh badan

3) ZAT NUTRIEN yang cukup & seimbang





















Apa yang disarankan untuk sarapan?

"Anda memerlukan sumber karbohidrat komplek yang baik dan protein, vitamin dan mineral yang cukup agar Anda dapat memulai hari Anda dengan yang terbaik. 

Shake Herbalife Formula 1 mengandungi protein kualitas tinggi yang hebat, karbohidrat berbasis tanaman, vitamin dan mineral”

Luigi Gratton, M.P.H.,Vice President, Worldwide Product Marketing, Herbalife.

Sumber : Sarapan Pagi

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Nak Kuruskan Badan / Coach Nak Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal dengan khidmat coaching secara online atau berdepan.


#FollowUs  









Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa berat badan secara percuma
# Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Nak Kurus, Nak Naik Berat Dan Nak Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju,