Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

Memaparkan catatan dengan label Harga Produk Herbalife. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Harga Produk Herbalife. Papar semua catatan

28 Februari, 2020

Coaching Online Untuk Turun Berat Dengan Nutrisi Herbalife

Assalamualaikum Hai Semua.. Salam Herbalife..

Ramai yang nak kurus tapi tak tahu cara..

Sebenarnya cara kurus ni boleh dilakukan secara online sahaja..sangat mudah..kerana nak kurus itu dengan coach, ilmu dan team support.. dang menggunakan nutrisi herbalife untuk gantikan makanan pagi dan malam.

Kami menyediakan satu sistem mudah untuk kurus yang kita namakan 
"Kurus Online Advance Coaching" 

Coaching ini dilakukan secara online melalui Whats App selama 30 hari yang mana sesi berlaku setiap bulan..

Next sesi adalah pada bulan MAC ini..pendaftaran kurus secara online ini dengan deficit kalori nutrisi Herbalife telah dibuka kepada semua yang berumur 18 tahun ke atas..

Dalam Group Coaching akan ada Coach & Coachee..

Coachee :
1. Update gambar lunch untuk coach ratingkan belajar portion dan macros makanan yang betul
2. Update result turun berat badan setiap minggu untuk caoch keep on  track masalah yg berlaku jika tiada penurunan berat
3. Save / Starkan semua 21 topik yang coach sharekan dalam group support
4. Fokus melakukan senaman ikut link video yang coach bekalkan
5. Set goal / target pada awal sesi untuk dapat capai impian di akhir sesi

Coach :
1. Coach berikan pelan pemakanan untuk sarapan pagi (nutrisi Herbalife), snek pagi, makan tengahari, snek petang dan makan malam (nutrisi Herbalife) yang akan difollowup oleh coach setiap hari.
2. Coach akan berikan ilmu zig zag kalori pelan pemakanan untuk mempercepatkan result turun berat badan
3. Tips dan ilmu serta topik diberikan oleh coach setiap hari (21 topik pemakanan)
4. Sesi soal jawab diberikan setiap hari untuk membantu semua coachee memahami
5. Memastikan setiap coachee dapat result 3-10kg sebulan (keputusan tidak tipikal, hasil individu berbeza)

Program Kurus Online Advance Coaching :

- Buku Diari dan Topik Pemakanan
- Jadual Pemakanan untuk 30 hari
- Set nutrisi Herbalife untuk sarapan dan makan malam

Program ini adalah gabungan mentoring & coaching selama 30 hari kerana formula untuk turunkan berat badan adalah apabila kita mendefisitkan kalori 7700 untuk turunkan 1kg berat badan.

Fokus UTAMA adalah COACHING DAN ILMU 

Wasap Coach AzWa direct :





Coach Azmi 012-6564747
Coach Wawa 019-3037090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),

22 Ogos, 2017

Aloe Vera Bantu Minum Air 3 Liter Sehari

Ramai yang sukar nak dapatkan 3 liter air untuk minum setiap hari..

Pada kami..aloe vera herbalife sangat membantu memudahkan minum air kosong..hanya masukkan air aloe ke dalam air..kita akan rasa lebih sedap dan ini sangat membantu menyenangkan untuk menghabiskan 3 liter atau lebih setiap hari..gunakan juga bekas air yang ada straw..sedutan lebih cepat dan kadang2 tak sedar air sudah habis 3 liter ke atas.


Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit




Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit

Setiap 25kg berat kita mestilah mengambil 1 liter air. Kita perlu tahu kepentingan minum air untuk badan kita.

Untuk bermula program 
Premium Coaching Turun Berat Secara Online 
dengan Coach AzWa -


Direct WhatsApp : 






Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

04 Oktober, 2015

Panduan Permulaan Protein Shake (019-3037090 / 012-6564747)

Kenapa Protein Shake?


Bila dan Mengapa Menggunakan Protein Shake?
Kerana Protein Shake ini cepat dibuat dan hidangan yang seimbang.


Protein shake yang direka untuk menggantikan makanan bagi mereka yang selalu skip meal. Protein shake cepat dan mudah dan dapat menyediakan nutrisi yang seimbang dan sesuai untuk mereka yang tiada masa menyediakan makanan biasa.

Protein Shake sebagai gantian hidangan untuk membantu anda menurunkan berat badan.


~ Bagi mereka yang cuba untuk menurunkan berat badan, shake gantian hidangan boleh digunakan untuk menggantikan satu atau dua kali sehari. Selain menjadi mudah, protein shake mempunyai kandungan kalori yang ditakrifkan dan bahagian yang dikawal, yang menjadikan ia lebih mudah untuk mengira kalori dengan lebih tepat dan mengawal jumlah pengambilan untuk hari itu.


Protein Shake sebagai suplemen untuk membantu anda menaikkan berat badan.

~ Bagi mereka yang cuba untuk menaikkan berat badan, protein shake boleh digunakan untuk menyediakan kalori tambahan. Minum protein shake di antara waktu makan atau sebelum tidur boleh membantu untuk meningkatkan pengambilan kalori.

Protein Shake untuk menambah pengambilan protein anda.

~ Satu lagi sebab untuk mempertimbangkan penggunaan protein shake adalah untuk meningkatkan pengambilan protein keseluruhan harian anda jika ia sukar untuk anda memenuhi keperluan daripada makanan anda sahaja. Apabila anda membuat protein shake anda sendiri, anda boleh melaraskan jumlah protein dalam shake anda mengikut keperluan individu.

Protein Shake sebagai bahan api sebelum dan selepas bersenam.

~ Ramai orang menggunakan protein shake selepas bersenam, tetapi ia juga berguna sebagai makanan pra-senaman. 

Protein Shake sebagai satu cara untuk meningkatkan keseimbangan diet anda.

~ Ia mudah untuk menambah hidangan buah-buahan atau sayur-sayuran, tetapi anda juga boleh meningkatkan serat anda atau pengambilan lemak yang sihat.

Kebanyakan protein shake, biasanya mempunyai kira-kira 15 hingga 20 gram protein setiap hidangan. Satu Herbalife Formula 1 shake dibuat mengikut arahan pakej membekalkan 18 gram protein.

"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau 
Mengubat Mana-Mana Penyakit."

Sumber : http://www.discovergoodnutrition.com/2015/02/protein-shakes-beginners-guide/

Sebelum anda bermula program pengurusan berat badan, kami akan memberi cadangan keperluan makanan seharian untuk anda lebih jelas bagaimana protein shake membantu pengurusan berat badan anda..

Kami juga menyediakan program nutrisi dan program exercise untuk anda ikuti, 7 hari pertama anda perlu mengikuti semua pelan pemakanan dan exercise yang kami berikan.

Hubungi kami Coach Pengurusan Berat Badan untuk Sesi Coaching :
Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, coach herbalife kuala lumpur

24 Ogos, 2015

Halal Fun Ride 2015 di Putrajaya bersama Coach AzWa

Halal Fun Ride 2015 Anjuran JAKIM diadakan di Putrajaya pada 22 Ogos 2015 (Sabtu) bermula pukul 8pagi - 12tengahari..


Ini adalah Fun Ride ke2 kami bulan Ogos selepas Putrajaya Inter-Park Ride PIPR edisi 29 pada 9 Ogos 2015 yang lalu..

Fun Ride kali ini melibatkan 27km++ sekitar kawasan Putrajaya..

Kilometer Fun Ride kali ini agak panjang..tapi no problem..ini salah satu langkah untuk membantu stamina kami ke tahap yang lebih tinggi..

80% pastinya nutrisi manakala 20% adalah senaman dan 100% adalah cara pemikiran / mindset .. apa yang penting bekalkan badan kita dengan nutrisi secukupnya.

Seperti biasa..kami sebagai salah seorang Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife .. pastinya sarapan pagi sebelum bermula exercise adalah Formula 1 perasa coklat dan Formula 3 (Shake) dan tambahan kami mengambil NW Formula.. New information kami dapat daripada event Leadership Development Weeekend tentang produk yang sesuai sebelum bersenam, semasa bersenam dan selepas bersenam..boleh hubungi kami untuk lebih detail.

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Sepanjang berbasikal itu, kami bawa bersama Aloe Vera dan Teamix..

Alhamdulillah, sampai ke garisan penamat..dapat medal yang cantik daripada JAKIM..buat koleksi medal la banyak-banyak lepas ni.




Habis sahaja berbasikal..kami menunggu sehingga cabutan bertuah dan hadiah utama..nampaknya kali ini belum bertuah, jadi kena join next event cycling lagi..

Setelah habis berbasikal, kami buat lagi shake Formula 1 coklat dan Formula 3..dan makan 1 biji Multivitamin & Mineral dan 2 biji Omega 3 Fish Oil..

Sesudah habis program, kami meneruskan misi berjumpa dengan coachee untuk sesi coaching program penurunan berat badan nya.



Faris turun 7.8kg dan reshape 21.5inci ukuran badan..woww..nampak dah badan kecil..Faris juga seorang yang suka berbasikal dan program herbalife juga membantu dia berstamina sepanjang masa..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Boleh hubungi kami Coach Pengurusan Berat Badan :
▶ Coach AzWa
▶ 019-3037090 / 012-6564747
▶ coach@azwa.net
▶ http://blog.azwa.net

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, cara beli produk herbalife, online order herbalife, pelan untuk turun berat, jadi member herbalife, dapat diskaun murah herbalife, senarai harga herbalife, set kurus herbalife, dealer herbalife, pakej produk herbalife, pejabat herbalife kuala lumpur, pejabat herbalife pulau pinang, pejabat herbalife sabah, 

27 Julai, 2015

Kesan Penurunan Berat Badan Dengan Herbalife ~ Coach AzWa

Mengenali Herbalife bermula tahun 2007..



Hanya bermula dengan makan produk gantikan makanan untuk sarapan dan makan malam..

Kesan Produk Herbalife Pada Kami :

1) Bonus kurus badan, saya telah turun 11kg manakala suami turun 15kg.

2) Saiz baju saya bertukar dari saiz XL ke M/S..saiz S tu kira fit betul..nak rasa selesa saiz M bagi saya dah ok..manakala suami dari saiz XXL ke M..

Penurunan inci adalah berita paling happy bagi saya kerana saya nak pakai baju lama-lama semula..tak selesa bila badan dah besar, nak kena lindungkan spare tyre (lemak) dengan pakai korset..ohh sangat tak selesa..sebab logiknya kita pergi cari baju..bukan pakai kg tapi pakai saiz..

3) Bila kami dapat keputusan yang baik, ramai ahli keluarga yang turut serta dalam program pengurusan berat badan ini.

4) Kesihatan alhamdulillah kerana Herbalife bukan ubat tapi makanan.

5) Berasa lebih yakin untuk berhadapan dengan orang ramai dengan penampilan yang lebih baik.

6) Dapat melatih diri dalam menjaga pemakanan sendiri dan paling seronok dapat manfaatkan ilmu pemakanan dan sharing pada orang lain.

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "
Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Tahun 2015 tahun ke 8 kerjaya kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan membantu lebih ramai lagi yang memerlukan program samada turun berat badan, naik berat badan dan sihat.

Hubungi kami untuk sesi coaching samada secara berdepan atau secara online, kami mempunyai banyak testimoni untuk mereka yang menjalani program pengurusan berat badan herbalife secara online atau berdepan.

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

Azmi (012-656 4747), Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA PENGEDAR HERBALIFE JOHOR PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU

16 April, 2015

Produk Herbalife Malaysia (019-303 7090 / 012-656 4747) - Nutrisi Dalaman Herbalife

Pengenalan Kepada Produk-Produk Herbalife Malaysia :

1) Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder Drink
~ Hidangan yang sihat, membantu menyokong penurunan dan pengurusan berat badan

2) Formula 3 Blended Soy & Whey Protein Powder
~ Protein tanpa lemak daripada serbuk whey protein

3) Teamix
Teh yang menyegarkan sama ada panas atau sejuk, Tea Mix Lemon and Hibiscus datang dalam dua perisa yang lazat – Hibiscus dan Peach – yang membantu mentenagakan anda sambil anda mengurus berat badan anda.*

Manfaat utama:
• Manfaat antioksidan dan termogenik teh hijau dan botani.*
• Memberikan peningkatan tenaga dan sokongan pengurusan berat badan.*
• Enak dan segera– pilihan yang lebih sihat berbanding minuman berkarbonat dan manis
• Melengkapkan usaha pengurusan berat badan

Kenapakah anda memerlukannya?
Minuman berkarbonat, teh dan kopi diminum oleh ramai dan mempunyai kandungan gula yang tinggi. Tea Mix Lemon and Hibiscus ialah minuman herba yang menyegarkan lagi menyeronokkan yang mentenagakan dan memuaskan, sambil mengurangkan ketagihan anda terhadap snek berkalori tinggi.
Sumber : Herbalife Hub April 2013


"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"


4) Herbal Aloe Concentrate


Kebaikan :
~ Membantu menyokong pencernaan yang sihat dengan nutrien dan enzim organik daripada aloe vera
~ Membantu menyelesakan perut dan melegakan ketakcernaan yang berlaku sekali sekala
~ Membantu meningkatkan penyerapan nutrien
Sumber : Herbalife Hub April 2012

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

5) Omega 3 Fish Oil

~ Mengandungi asid lemak EPA & DHA Omega 3 membantu mengekalkan jantung yang sihat, sebagai sebahagian daripada pemakanan yang seimbang dan pelbagai.

~ Mengekalkan tahap kolesterol 
Sumber : Herbalife Hub Januari 2013 Bil. 1



"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

6) NW Formula 
Diet moden tidak mempunyai nutrien penting yang perlu dalam mengekalkan kesihatan vaskular yang optimum. Kajian menunjukkan bahawa dengan sokongan nutrisi yang betul, bersama-sama dengan kawalan berat badan dan bersenam, boleh secara dramatiknya mengurangkan faktor risiko kesihatan jantung. NW Formula yang dibangunkan bersama dengan Pemenang Hadiah Nobel† dalam Perubatan Dr. Lou Ignarro, menyediakan manfaat gabungan L-arginina dan L-citruline untuk menyokong penghasilan Nitrik Oksida. Nitrik Oksida mempromosikan peredaran vaskular darah biasa apabila ia digabungkan dengan diet yang seimbang dan pelbagai, dan bersenam. Hanya tambah NW Formula kepada air sejuk, air membuih atau jus dan minumlah ia untuk kesihatan anda.
Sumber : Herbalife Hub September 2013



"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit" 

7) TC Formula

~ Diperbuat daripada sebatian teh hijau berkualiti tinggi, teh hitam dan teh oolong.

~ Mengandungi teh untuk sokongan antioksidan

~ Dalam bentuk tablet
Sumber : Herbalife Hub Mac 2013 Bil. 3

8) Calcium Plus
Kalsium diperlukan oleh badan agar kekal kuat dan sihat, namun tidak ramai daripada kalangan orang dewasa memperoleh kalsium yang mencukupi daripada diet harian mereka. Kajian menunjukkan sebab utama kadar kandungan kalsium yang rendah dalam badan ialah pengambilan berlebihan minuman kopi dan alkohol, atau kurangnya pengambilan makanan yang kaya dengan kalsium. Suplemen kalsium menjadi satu pilihan jika diet anda kurang kalsium. Calcium Plus mengandungi vitamin D dan lain-lain mineral untuk kesihatan tulang dengan menyediakan pemakanan untuk tulang.
Sumber : Herbalife Hub Julai 2013




"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit" 



Anda memerlukan khidmat coach untuk program pengurusan berat badan anda

Hubungi kami Coach Pengurusan Berat Badan untuk :

~ Sesi Coaching /  Analisa Komposisi Badan

~ Pelan Pemakanan
~ Pengiraan Kalori Harian (Magic Number)

Ahli Bebas Herbalife Malaysia

AZMI (012-656 4747)

WAWA (019-303 7090)

14 Januari, 2015

AHLI BEBAS HERBALIFE - Visi, Misi Dan Etika (019-3037090 / 012-6564747)



VISI KAMI

Membantu Mengubah Kehidupan Orang Lain Untuk Menurunkan Berat Badan, Menaikkan Berat Badan dan Mengekalkan Berat Badan.

MISI KAMI

Membantu Mengubah Kehidupan Orang Lain Dengan Menyediakan Peluang Bisnes Terbaik Dalam Penjualan Langsung dan Produk Nutrisi dan Pengurusan Berat Badan.

ETIKA KAMI
Kami Melaksanakan Urusan Kami Secara Benar, Jujur dan Beretika. Kami Mengambil Jalan Terbaik.

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Hubungi Kami Coach Pengurusan Berat Badan Untuk Mendapatkan Analisa Badan / Pelan Pemakanan / Khidmat Nasihat :

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight

21 Oktober, 2014

Program Advanced Herbalife Skin (Wawa 019-3037090 Ahli Bebas Herbalife)

Program Advanced Herbalife SKIN

(Cleanser, Toner, Daily Moisturiser, Night Cream, Line Minimizing Serum, Firming Eye Gel & Hydrating Eye Cream)

Yang Membezakan kedua-dua program ini hanyalah Cleanser Untuk Kulit Kering dan Cleanser Untuk Kulit Minyak


> Untuk Kulit Normal dan Kering

Pertingkatkan rejimen penjagaan kulit anda. Program Advanced merangkumi keseluruhan set Basic – produk kulit Normal dan Kering, termasuk pilihan produk yang akan membantu anda mencapai hasil harian maksimum termasuk kulit yang lembut, licin dan lebih berseri, serta manfaat daripada kurangnya penampilan garis halus dan kedutan.

Serlahkan kulit muka anda dengan gabungan optimum kami yang terdiri daripada Vitamin B3, Vitamin C dan E yang bersifat antioksidan, Aloe Vera dan bahan-bahan botani lain.

> Untuk Kulit Normal dan Berminyak

Pertingkatkan rejimen penjagaan kulit anda. Program Advanced merangkumi keseluruhan set Basic – produk kulit Normal dan Berminyak termasuk pilihan produk yang akan membantu anda mencapai hasil harian maksimum termasuk kulit yang lembut, licin dan lebih berseri, serta manfaat daripada kurangnya penampilan garis halus dan kedutan.

Serlahkan penampilan kulit muka anda dengan gabungan optimum kami yang terdiri daripada Vitamin B3, Vitamin C dan E yang bersifat antioksidan, Aloe Vera dan bahan-bahan botani lain.

Sumber -
http://www.herbalifeskin.com.my/ms/programs/


"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"


"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

Hubungi Ahli Bebas Herbalife untuk DEMO Herbalife Skin -
Wawa 019-3037090
Azmi 012-6564747

03 Februari, 2013

Pemeriksaan Aliran Badan (019-3037090 / 012-6564747)


Kami adalah Jurulatih Pengurusan Berat Badan & Kesihatan Persendirian yang telah mendapat latihan sepenuhnya daripada pihak pengurusan Herbalife dari semasa ke semasa serta mendapat bimbingan daripada kumpulan jurulatih senior yang telah terbukti berjaya memberikan latihan yang berkesan sebelum ini.

Sebelum mengikuti program pengurusan berat badan yang disyorkan, pihak kami terlebih dahulu akan melakukan *Pemeriksaan Aliran dalam badan anda (Tanita Inner Scan)* menggunakan peralatan imbasan terkini.

Kemudian barulah kami memberikan jadual pengurusan berat badan yang sepatutnya anda ikuti, dan apabila anda memulakan program yang disediakan, pihak kami bertanggungjawab membantu anda memberikan khidmat nasihat tentang program anda dari semasa ke semasa.

PEMERIKSAAN TERHAD KEPADA KAWASAN LEMBAH KELANG SERTA TEMUJANJI YANG TELAH DIPERSETUJUI SAHAJA!

Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife dan 
Coach / Jurulatih Pengurusan Berat Badan

Hubungi Kami Untuk Mendapatkan Pelan Pengurusan Berat Badan :

Azmi 012-6564747
Wawa 019-3037090


Kami memerlukan lebih ramai lagi yang berminat untuk menjadi Pengedar Bebas Herbalife.
Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami sebagai Pengedar Bebas Herbalife . Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA - Pn. Aini (012-330 8840) PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG - En. Rizal (016-441 5171), Pn. Yana (013-355 4471) PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA - Pn. Asiah (017-207 7334) PENGEDAR HERBALIFE SENTUL - Cik. Siti Hajar (011-2880 2790) PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH - Pn. Ema Nordin (019-727 0886) PENGEDAR HERBALIFE CHERAS - Pn. Azirah (013-343 3567) PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA - Pn. Azlina (019-651 1593) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) PENGEDAR HERBALIFE KEDAH - Pn. Fadzilah (019-473 7065) PENGEDAR HERBALIFE PERAK - Cik. Aida (013-285 8185) PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU  - Cik. Amalina (019-906 5163)

31 Disember, 2012

PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA (019-3037090 / 012-6564747)

Assalamualaikum dan Salam 1 Herbalife,

Kami adalah salah seorang PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA,

VISI KAMI : MENGUBAH KEHIDUPAN ORANG LAIN.

MISI KAMI : MENGUBAH KEHIDUPAN ORANG LAIN DENGAN MENYEDIAKAN PELUANG BISNES TERBAIK DALAM PENJUALAN LANGSUNG DAN PRODUK NUTRISI DAN PENGURUSAN BERAT BADAN YANG TERULUNG DI DUNIA.

ETIKA KAMI : KAMI MELAKSANAKAN URUSAN KAMI SECARA BENAR, JUJUR DAN BERETIKA.

UNTUK SEBARANG PERTANYAAN BERKENAAN PRODUK SERTA BAGAIMANA KAMI DAPAT MEMBANTU ANDA DALAM PENGURUSAN BERAT BADAN,

HUBUNGI KAMI :

EN. AZMI (012-656 4747)
PN. WAWA (019-303 7090)

14 Disember, 2012

Obesiti Di Malaysia - Lose Weight Now Ask Me How ? (019-3037090 / 012-6564747)

Salam 1 Malaysia..

Apa yang dapat kami bantu? Kami boleh membantu anda dengan menjadi coach sepanjang program anda berlansung..

Analisa badan anda dan ketahui beberapa perkara penting seperti :

# Lemak
# Air dalam badan
# Jisim otot
# Umur metabolik
# Jisim tulang
# Lemak viseral



"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

Dapatkan maklumat PENILAIAN KOMPOSISI BADAN anda dengan menghubungi Pengedar Bebas Herbalife

Azmi (012 - 656 4747)
Wawa (019 - 303 7090)