Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

14 Disember, 2060

Coach Kurus Online Malaysia (Herbalife Member)


Assalamualaikum & Salam Sejahtera
Kami percaya dengan peningkatan berat badan dan gaya hidup trend masa kini, ramai rakyat Malaysia mangalami masalah obesiti dan ramai juga yang mencari cara paling mudah untuk mendapatkan berat badan ideal dan yang paling penting mendapat kesihatan yang optimum.

Kami merupakan komuniti yang mempunyai misi untuk membantu rakyat Malaysia mendapatkan ilmu yang tepat dan benar dalam usaha menurunkan berat badan. Dengan bantuan semua coach yang berpengalaman, Semoga dapat membantu ramai berjaya menurunkan berat badan dengan cara yang mudah melalui pemakanan seimbang  dan senaman yang betul.

Kami berpengalaman selama 15 tahun dalam bidang pengurusan berat badan dengan nutrisi Herbalife. Misi utama kami adalah untuk membantu rakyat Malaysia dan juga mereka yang serius  turun berat badan dan menjaga berat badan ideal.

Kami memfokuskan Program Kurus Secara Online yang boleh disertai walau di mana-mana lokasi kerana program ini dijalankan melalui whats app group coaching dan personal coaching.
Program Kurus Secara Online adalah platform dan cara paling mudah untuk anda mendapatkan cara penurunan dan ilmu turun berat yang paling terbaik kerana dengan defisitkan kalori untuk sarapan dan makan malam anda dapat turun berat badan sehingga berat ideal.
Terima Kasih


Anda hanya perlu bermula program turun berat herbalife secara online dengan menghubungi kami coach nutrisi herbalife 
di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi) 
http://CoachAzmi.Wasap.My



nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),


02 Ogos, 2022

Anda Bentuk Badan Epal Atau Pear

 Mengenalpasti Bentuk Badan Boleh Membantu Penurunan Berat Yang Konsisten



Ada 3 Jenis Bentuk Badan :

1. Ectomorph

2. Mesomorph

3. Endormorph



Kenalpasti Jenis Badan Anda :

1. Ectomorph

- memang sukar naik berat badan

- semulajadi badan panajng saiz dari biasa

- sukar naik otot

- tinggi metabolisma secara semulajadi

- senang turun berat badan


2. Mesomorph

- team epal

- badan atas besar, pinggang lebar dan kaki kecil

- senang naik otot dan lemak naik di perut

- senang naik berat, senang turun berat badan


3. Endormoprh

- team pear

- senang naik berat, tapi nak turun tu susahnya lahai

- cravings makanan manis

- berat air tinggi 


Kita fokuskan kepada bentuk badan epal dan pear dan bagaimana cara penurunan berat yang konsisten :


1. Mesomorph atau Team Epal

- defisit kalori

- fokus protein

- makan lemak baik

- karbo kompleks


2. Endormorph atau Team Pear

- defisit kalori

- makan lemak baik

- kurangkan garam dan perasa


Bagaimana Program Kami Dapat Membantu Penurunan Berat Untuk Jenis Badan Ini :

1. Kami memberikan meal plan lengkap 5x sehari meliputi macros dan micros dalam plate hidangan

2. Kami membuat rating meal mengikut individu supaya mereka tahu apa yang perlu kurang dan lebihkan

3. Kami memberikan link workout untuk peserta melakukan di mana sahaja kerana link workout adalah secara online di telegram


Nak Kami Bantu Anda Turun Berat Dengan Adanya Ilmu, Coach & Group Support


Join Program Kami Untuk Sesi 2 Minggu (Trial), Ultimate (Sebulan) atau Ultimate Combo (2 Bulan)


Wasap Coach AzWa direct :



Coach Wawa 019-3037090

Coach Azmi 012-6564747

" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 







 



29 Julai, 2022

7 Rahsia Wanita Cepat Langsing

 7 Rahsia Pola Makan dan Gaya Hidup Yang Boleh Kita Belajar Daripada Orang Korea



1. Makan Banyak Buah Daripada Makanan Atau Minuman Manis

Pemilihan buah seperti epal, pisang, betik atau jambu sangat bagus untuk mereka yang fokus 

tidak mengunyah makanan2 yang kalori tinggi


2. Fokus Makanan Rendah Kalori dan Tinggi Nutrisi

Jadualkan pemakanan daripada pagi ke malam.. kalori setiap waktu makan juga memainkan 

peranan penting.. contoh lunch average dalam 500 - 600 kalori


3. Elakkan Makan Makanan Bergoreng

Elakkan makan makanan bergoreng yang ternyata lebih tinggi kalori dan hilang nutrisi 

makanan tersebut. Ubah corak masakan seperti kukus, rebus, bakar dan sup.


4. Banyak Makan Protein Ikan

Khas untuk wanita - ambil makanan protein asasnya adalah ikan berbanding ayam kerana 

protein ikan lebih tinggi nilai protein dan kurang lemak


5. Minum Air Kosong

Minum air kosong bukan hanya kepada mereka yang nak turun berat badan sahaja tapi

untuk semua orang.. setiap 25kg berat perlu minum 1 liter air kosong.. dan lebihkan 1 liter kerana 

aktiviti harian seperti berpeluh, buang air kecil, pernafasan akan membuatkan badan kehilangan air.


Apa yang kami ambil setiap pagi dan malam untuk sarapan dan makan malam?

Kami mengamalkan nutrisi herbalife - Aloevera, Teamix dan Shake 

Formula 1 shake favourite kami adalah : F1 Coklat, F1 Cookies Cream, F1 Cappucino, F1 Strawberi

Aloevera favourite kami adalah Aloevera Mango dan Aloevera Mandarin

Teamix favourite kami adalah Teamix Original dan Teamix Honey Ginger





Bagaimana cara anda nak bermula dengan program turun berat badan nutrisi herbalife ini?

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 

012-656 4747 (Coach Azmi) 

untuk bermula program herbalife




Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, Herbalife rawang, Herbalife serendah, Herbalife selayang, Herbalife teluk intan, Herbalife klang, Herbalife shah slam, Herbalife setia alam, Herbalife Singapore, Herbalife bangi, Herbalife kajang, Herbalife banting, Herbalife kuala langat




26 Julai, 2022

Tips Kurus 1kg Seminggu Bersama Coach AzWa - Coach Kurus Online Anda

Tips Kurus 1kg Dalam Masa Seminggu


1. Minum Air Kosong 4 Liter Sehari

Tinggalkan air bergula atau berwarna..

Waktu sesuai ambil air kosong adalah dari pagi ke malam.. minum air bukan terus banyak pada satu-satu masa tapi ada pembahagian jadual yang mudah untuk diikuti.

Waktu yang sesuai minum air selepas bangun tidur, sejam sebelum sarapan, 30 minit sebelum makan, ketika rasa lapar atau craving, sebelum bersukan, selepas bersukan dan 2 jam sebelum tidur malam

Jadualkan minum air dalam 500ml setiap waktu tersebut.. maka 4 liter air itu sangat mudah.


2. Tidur 7 Jam Sehari

Jumlah tidur yang disyorkan berdasarkan kumpulan umur :

Bayi baru lahir : 16-18 jam/hari

Kanak-kanak tadika : 11-12 jam/hari

Kanak-kanak sekolah : sekurang-kurangnya 10 jam/hari

Remaja : 9-10 jam/hari

Dewasa : 7-8 jam/hari


3. Lunch Cukup Portion Karbohidrat, Protein dan Lemak Baik

Karbohidrat ukuran segenggam tangan anda : 

contoh - beras basmathi, roti wholemeal, sweet potato, suhun, bihun wholemeal

Protein sebesar tapak tangan anda :

contoh : ikan laut, ayam dada, tempe, tauhu, telur (putih lebih baik)

Lemak baik 1 sudu makan :

olive oil, extra virgin coconut oil, avocado


4. Elak Ambil Fast Food 

Elakkan ambil makanan segera ini kerana ianya digoreng dengan minyak dan jarang mempunyai vitamin mineral diperlukan badan.


5. Bersenam 20 Minit Sehari 3x Seminggu

Dilakukan pada waktu pagi atau petang.

Aktiviti fizikal seperti berjalan pantas atau menaiki tangga lebih baik daripada menaiki lif.


Kami Mencari Wanita Yang Berat Lebih 60kg Yang Struggle Nak Turun Berat Badan. 

Tak Suka Bersenam Takpe Kita Fokus Turunkan Berat 3-9kg Dahulu.

Komen Saya Nak Kurus



Coach AzWa - Coach Kurus Online Anda

Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife dan Coach / Jurulatih Pengurusan Berat Badan


Hubungi Kami Coach Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan :

Coach Azmi 012-656 4747

Coach Wawa 019-303 7090
http://CoachWawa.Wasap.My

Kumpulan Coaches Nutrisi Herbalife ini tinggal di kawasan Rawang, Bangi, Klang, Banting, Taman Melawati, Gombak, Lembah Keramat, Wangsa Maju, Selayang, Putrajaya dan banyak lagi tempat coach yang telah mendapat keputusan turun berat dengan nutrisi herbalife

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight memerlukan lebih ramai lagi yang berminat untuk menjadi Pengedar Bebas Herbalife.
Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami sebagai Pengedar Bebas Herbalife . Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANGPENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH -PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA PENGEDAR HERBALIFE JOHOR PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam, Pengedar Herbalife Klang, Pengedar Herbalife Banting, Pengedar Herbalife Kuala Langat , Pengedar Herbalife Rawang, Pengedar Herbalife Serendah, Pengedar Herbalife Bangi, Pengedar Herbalife Kajang




29 Mei, 2022

Tips Makan-Makan Tapi Boleh Kurus

Ramai Suka Makan.. Tak Salah Pun Makan.

Perlu Tahu Yang Kita Naik Berat Sebab Makan, Turun Berat Juga Sebab Makan,

Tapi Makan Apa Nak Turun Berat..Inilah Yang Akan Kita Belajar Semasa Dalam Program Coaching

Kita Lihat Tips Makan-Makan Tapi Boleh Kurus


1. Ambil Makanan Protein

Setiap kali makan, dalam pinggan perlu ada portion protein. Portion protein untuk mereka berat 70kg ke atas adalah 2 portion protein sebesar tapak tangan


2. Ambil Sarapan Pagi

Apakah sarapan pagi terbaik, semestinya kami sendiri telah mengamalkan sarapan pagi aloe, teamix dan shake setiap hari.. inilah sarapan kami bermula 2007 sehingga 2022 sekarang.


3. Makan Lebih Kerap Mengikut Portion

Untuk penurunan berat yang konsisten, kita perlu makan 5x sehari setiap 3 ke 4 jam untuk membantu meningkatkan metabolisma dan melajukan penurunan berat.


4. Mengunyah Makanan Lebih Lama

Ini selalunya terjadi kepada ramai orang yang suka makan, tapi tidak mengunyah lebih lama.. akan terjadi cabaran pembuangan jika kita tidak mengunyah makanan lebih lama. Cabaran tidak membuang air besar, cabaran usus dan lain2.. ini menyebabkan lambat turun berat badan.


Jom coach share resepi untuk kurus 

1. Makan Sarapan Pagi

Makan sarapan yang rendah glicemix index dalam kalori 200 ke 300 kalori (ikut berat masing-masing)

  • Coach AzWa mmg ambil shake herbalife (telah diperakui glicemix index rendah dalam 15 - 20  shj)

2. Ambil snek pagi dan snek petang

Ini pun mengikut berat badan masing2, snek yg sesuai diambil seperti buah-buahan (jambu, epal, pisang)..ambil bersama dengan peanut butter yg sesuai untuk mereka yang nak turun berat badan.
Snek petang adalah wajib untuk semua jenis berat...contoh snek ptg adalah roti wholemeal & peanut butter atau telur rebus.
Cuba ambil makanan yang betul2 clean sesuai untuk proses turun berat badan.

3. Makan Lunch

Lunch adalah perkara wajib diambil setiap hari, waktu yang sesuai untuk lunch adalah dari pukul 1230 tghr - 230 ptg..contoh makanan tengahari yang sesuai untuk turun berat adalah nasi (ikut portion), lauk ikan atau ayam (cara masakan bakar atau grill lebih baik), sayur seperti ulam2an (elakkan sayur bergoreng ya)

Contoh Menu Lunch Yang Sesuai Untuk Kurus :




4. Ambil air kosong secukupnya

Air kosong adalah zero kalori, perkara wajib diambil setiap hari..berapa banyak perlu diambil adalah mengikut berat badan masing-masing..sifir paling mudah setiap 25kg berat badan perlu minum 1 liter air kosong.

5. Ada coach dan group support yang bantu

Ramai je makan herbalife tak kurus, sebab ingat herbalife ni magic bagi kurus..sebenarnya apa yang penting program cukup lengkap ilmu pasti buat kita kurus dan sihat. Bagi peluang diri untuk dapat bantuan professional, dah lama kita dok diet sendiri-sendiri dan cedok2 tak jadi jugakkan..so jangan tunda lagi..dapatkan bantuan Coach AzWa dan team support untuk anda turun berat sebelum tahun 2023.

Cara Nak Kurus dan Kekalkan Berat Badan Dengan Ilmu

Wasap Coach AzWa direct :



Coach Wawa 019-3037090

Coach Azmi 012-6564747



Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Pemantauan dan coaching secara konsisten online 
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 







27 Mei, 2022

Kebaikan Snek Untuk Membantu Penurunan Berat Badan

Snacking sangat penting dalam amalan diet.. 

Makan setiap 3 ke 4 jam akan membantu dalam proses penurunan berat badan..

2x snacking dalam sehari iaitu snek pagi dan snek petang.. waktunya pukul 10 pagi dan 5 petang..


Kriteria pemilihan snacking :

1. Kalori makanan snek adalah anggaran 100 kalori

2. Glicemik index makanan rendah akan membuatkan kita kenyang lama

3. Natural food seperti buah-buahan


Apakah makanan snacking yang sesuai? : 

1. Buah bersama peanut butter

2. Roti wholemeal bersama peanut butter atau scramble egg

3. Protein bar

4. Kekacang

5. Kurma


Kepentingan snacking kepada proses turun berat badan :

1. Menghilangkan rasa lapar

2. Mengawal diri dari mengunyah jajan atau kudapan lain yang tinggi kalori

3. Membantu menaikkan metabolisma

4. High protein snek menjaga jisim otot dari mengendur

5. Snacking buat rasa happy sebab perut tak lapar





Program Kurus Secara Online adalah platform dan cara paling mudah untuk anda mendapatkan cara penurunan dan ilmu turun berat yang paling terbaik kerana dengan defisitkan kalori untuk sarapan dan makan malam anda dapat turun berat badan sehingga berat ideal.
Terima Kasih


Anda hanya perlu bermula program turun berat herbalife secara online dengan menghubungi kami coach nutrisi herbalife 
di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi) 
http://CoachAzmi.Wasap.My



nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),






22 Mac, 2022

Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife - Tanya Kami Bagaimana?



Perlukan coach nak kurus? Coach kurus adalah seorang yang boleh memberi bimbingan, berikan tips dan sharing bagaimana mereka sendiri telah turun berat badan dan berpengalaman dengan nutrisi herbalife.

Seseorang yang bijak akan lebih prihatin terhadap sesuatu perkhidmatan yang akan diberikan. Sesuatu perkhidmatan yang baik akan dapat memuaskan hati seseorang tersebut melalui kualiti perkhidmatan yang diberikan.

Contohnya, tidak guna untuk mendapatkan perkhidmatan yang murah, tetapi tidak memuaskan hati serta adakalanya anda terpaksa mengeluarkan kos tambahan lain yang tidak dinyatakan secara jelas sebelum ini !

Antara Risiko yang akan anda hadapi apabila berurusan dengan coach kurus atau pengedar nutrisi herbalife yang menawarkan produk yang menyalahi undang-undang adalah seperti berikut:

1. Pengedar herbalife menawarkan produk yang murah serta tidak memberikan panduan untuk menggunakan produk dengan cara yang sepatutnya.

2. Produk herbalife yang diperolehi mungkin daripada stok lama serta telah tamat tempoh luput.

3. Keputusan program turun berat badan dengan herbalife anda tidak dapat mencapai tahap yang sepatutnya dan menyebabkan anda kecewa dengan produk.

4. Tiada siapa yang akan melatih anda untuk mengikuti program turun berat badan herbalife yang sepatutnya dan anda tidak dapat menggunakan produk  herbalife secara maksimum.

5. Sila hubungi Talian Bantuan/Aduan Herbalife Malaysia di 03-2687 6333 sekiranya anda memperolehi tawaran yang tidak dibenarkan oleh Herbalife. Terima Kasih !

Jadilah Pengguna Yang Bijak !



Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife dan 

Coach / Jurulatih Pengurusan Berat Badan

Hubungi Kami Coach Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan :

Coach Azmi 012-656 4747

Coach Wawa 019-303 7090
http://CoachWawa.Wasap.My

Kumpulan Coaches Nutrisi Herbalife ini tinggal di kawasan Rawang, Bangi, Klang, Banting, Taman Melawati, Gombak, Lembah Keramat, Wangsa Maju, Selayang, Putrajaya dan banyak lagi tempat coach yang telah mendapat keputusan turun berat dengan nutrisi herbalife

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight memerlukan lebih ramai lagi yang berminat untuk menjadi Pengedar Bebas Herbalife.
Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami sebagai Pengedar Bebas Herbalife . Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANGPENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH -PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA PENGEDAR HERBALIFE JOHOR PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),