Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

23 Disember, 2022

Motivasi Nak Kurus Bersama Coach AzWa (019-3037090)

 MOTIVASI NAK KURUS TAHUN 2023


Adakah Motivasi Sangat Penting Untuk Proses Turun Berat Badan?

Ya, motivasi sangat memainkan peranan penting untuk turun berat badan


Motivasi menyebabkan seseorang bermula proses turun berat badan. Lain orang lain motivasinya, dengan motivasi membuatkan kita semangat nak teruskan perjuangan nak kurus.

Bagaimana nak keep motivated untuk kurus :

1. Listkan Big WHY Nak Kurus

2. Ada Coach Yang Selalu Pantau Progress Penurunan Berat Badan

3. Ada Ilmu Yang Telah Terbukti Membantu Ramai Orang Turun Berat Badan

4. Ada Group Support yang ada ramai kawan2 yang sama2 misi nak kurus.. saling bersemangat satu sama lain.


Bagaimana jika kita down atau jika kita hilang semangat?

Inilah pentingnya ada 2 perkara yang lain iaitu DISIPLIN & KONSISTEN

Lakukan semua proses nak turun berat itu sehingga menjadi satu habit.. bermula dengan 7 hari konsisten, diteruskan ke 14 hari ke 21 hari.. seterusnya sehingga 3 bulan.

Contoh minum air kosong 3 liter, makan 5x sehari dengan portion & macros yang betul, lakukan senaman atau aktiviti.

Fokus dan teruskan usaha mencapai target yang diimpikan.


Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife yang berpengalaman selama 15 Tahun

Hubungi kami untuk mendapatkan :

* Analisa berat badan secara percuma
* Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
* Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
* Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat
* Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
* Khidmat Nasihat Oleh Coach
* Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
* Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee

Sekiranya anda serius ingin menurunkan berat atau menaikkan berat , semestinya anda memerlukan coach yg boleh memberi anda dorongan yang berterusan

Cara turun berat yang betul seharusnya menurunkan lemak, mengekalkan atau menaikkan otot dan menaikkan air dalam badan.

Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program penurunan berat badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..

Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..

Kami juga menyediakan platform yang bersesuaian untuk coaching Herbalife secara online. Kami mempunyai ramai coachee yang berhubung melalui What Apps, Pemantauan berterusan, Tips dan Menu Pemakanan yang sihat.

Mengubah sarapan pagi yang lebih berkhasiat dan memberi tenaga sepanjang hari dengan Nutrisi Herbalife

Kami mencari lebih ramai team member baru / ahli herbalife baru yang inginkan kerjaya dan pendapatan part time / full time dan kami akan menunjukkan cara mudah dan semua orang boleh melakukan Kerjaya bersama Herbalife Nutrition


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "


Hubungi Kami :

Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

http://Program.CoachAzWa.Net


Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, cara beli produk herbalife, online order herbalife, pelan untuk turun berat, jadi member herbalife, dapat diskaun murah herbalife, senarai harga herbalife, set kurus herbalife, dealer herbalife, pakej produk herbalife, pejabat herbalife kuala lumpur, pejabat herbalife pulau pinang, pejabat herbalife sabah, 


22 Disember, 2022

Azam Kurus Setiap Tahun Bersama Coach AzWa (019-3037090)

 AZAM KURUS SETIAP TAHUN SALAH SATUNYA MESTI NAK KURUS KAN?


Its ok jika tahun 2022 tidak tercapai target kurus tu.. tapi pastikan tahun 2023 dan bermula dari awal tahun


Kita belajar bermula dari awal tahun merealisasikan azam kurus tu ya

1. Konsep turun berat 
80% dari pemakanan
20% dari senaman / aktiviti

Perlu berlaku defisit kalori untuk turun berat badan
dan kita ada nutrition shake herbalife untuk gantikan makan pagi dan makan malam


2. Minum air secukupnya.
Berapa banyak nak minum?
Setiap 20kg berat minum 1 liter air

Berat 60kg = minum 3 liter air kosong

3. Buat aktiviti senaman boleh bermula dengan 5000 step atau 7500 step atau paling best 10000 step


4. Cari partner or circle yang nak kurus sama-sama, supaya tak cepat down dan boleh support each other

Follow Instagram @coachazwa untuk tips diet, motivasi dan kelas diet




5. Cari coach yang dah ada pengalaman dari obese ke kurus dan dia boleh personal coach anda dan share program yang betul dan sesuai untuk anda.



Beza Kurus Cara Sendiri Dengan Cabaran Jom Kurus Online?

Kurus Cara Sendiri :

❌ Tiada Coach Yang Bantu

❌ Tiada Motivasi

❌ Tak Tahu Makanan Sesuai Untuk Kurus

❌ Tak Tahu Senaman Sesuai

❌ Kalau Turun Berat Banyak, Tak Ada Orang Bagi Hadiah

Kelebihan Sertai Kelas Diet Online Coach AzWa :

✅ 100% ONLINE .. Coaching Melalui Whatsapp Personal & Group .. Cepat, Jimat Masa & Berkesan!

✅ 15 Hari atau 30 Hari Jadual Pemakanan Akan Dibekalkan

✅ Coach Peribadi (rujukan setiap hari dari segi persoalan pemakanan dan cara senaman sesuai)

✅ 21 Hari Topik Dibekalkan Mengenai Cara Betul Nak Kurus

✅ 15 Hari atau 30 Hari TIPS, INFO & RAHSIA Kurus Dan Kekalkan Berat Badan

✅ Tips Kurus Dengan Makan Nasi

Slot Adalah Terhad

👉 Anda Boleh Pilih Untuk Terus Lihat & Tunggu Orang Lain Berubah Selepas 30 Hari Atau Anda Sendiri Mengalami Perubahan Tersebut

Kami Coach AzWa boleh membantu anda..

Jangan bertangguh untuk anda hubungi kami, kerana kami Coach AzWa boleh membantu anda..

Ambil phone .. SMS / Call / Whats App kami di talian :

Hubungi kami Ahli Bebas Herbalife :


Coach Azmi 012-6564747

Coach Wawa 019-3037090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, coach herbalife terbaik, Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju,


08 Disember, 2022

Panduan Permulaan Protein Shake Herbalifer (019-3037090 / 012-6564747)

Kenapa Protein Shake?

Bila dan Mengapa Menggunakan Protein Shake?
Kerana Protein Shake ini cepat dibuat dan hidangan yang seimbang.

Protein shake yang direka untuk menggantikan makanan bagi mereka yang selalu skip meal. Protein shake cepat dan mudah dan dapat menyediakan nutrisi yang seimbang dan sesuai untuk mereka yang tiada masa menyediakan makanan biasa.

Protein Shake sebagai gantian hidangan untuk membantu anda menurunkan berat badan.

~ Bagi mereka yang cuba untuk menurunkan berat badan, shake gantian hidangan boleh digunakan untuk menggantikan satu atau dua kali sehari. Selain menjadi mudah, protein shake mempunyai kandungan kalori yang ditakrifkan dan bahagian yang dikawal, yang menjadikan ia lebih mudah untuk mengira kalori dengan lebih tepat dan mengawal jumlah pengambilan untuk hari itu.










Protein Shake sebagai suplemen untuk membantu anda menaikkan berat badan.

~ Bagi mereka yang cuba untuk menaikkan berat badan, protein shake boleh digunakan untuk menyediakan kalori tambahan. Minum protein shake di antara waktu makan atau sebelum tidur boleh membantu untuk meningkatkan pengambilan kalori.

Protein Shake untuk menambah pengambilan protein anda.

~ Satu lagi sebab untuk mempertimbangkan penggunaan protein shake adalah untuk meningkatkan pengambilan protein keseluruhan harian anda jika ia sukar untuk anda memenuhi keperluan daripada makanan anda sahaja. Apabila anda membuat protein shake anda sendiri, anda boleh melaraskan jumlah protein dalam shake anda mengikut keperluan individu.

Protein Shake sebagai bahan api sebelum dan selepas bersenam.

~ Ramai orang menggunakan protein shake selepas bersenam, tetapi ia juga berguna sebagai makanan pra-senaman. 

Protein Shake sebagai satu cara untuk meningkatkan keseimbangan diet anda.

~ Ia mudah untuk menambah hidangan buah-buahan atau sayur-sayuran, tetapi anda juga boleh meningkatkan serat anda atau pengambilan lemak yang sihat.

Kebanyakan protein shake, biasanya mempunyai kira-kira 15 hingga 20 gram protein setiap hidangan. Satu Herbalife Formula 1 shake dibuat mengikut arahan pakej membekalkan 18 gram protein.

"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau 
Mengubat Mana-Mana Penyakit."

Sumber : http://www.discovergoodnutrition.com/2015/02/protein-shakes-beginners-guide/

Sebelum anda bermula program pengurusan berat badan, kami akan memberi cadangan keperluan makanan seharian untuk anda lebih jelas bagaimana protein shake membantu pengurusan berat badan anda..

Kami juga menyediakan program nutrisi dan program exercise untuk anda ikuti, 7 hari pertama anda perlu mengikuti semua pelan pemakanan dan exercise yang kami berikan.

Hubungi kami Coach Pengurusan Berat Badan untuk Sesi Coaching :


Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, cara beli produk herbalife, online order herbalife, pelan untuk turun berat, jadi member herbalife, dapat diskaun murah herbalife, senarai harga herbalife, set kurus herbalife, dealer herbalife, pakej produk herbalife, pejabat herbalife kuala lumpur, pejabat herbalife pulau pinang, pejabat herbalife sabah,