Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

Memaparkan catatan dengan label program turun berat. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label program turun berat. Papar semua catatan

22 Disember, 2022

Azam Kurus Setiap Tahun Bersama Coach AzWa (019-3037090)

 AZAM KURUS SETIAP TAHUN SALAH SATUNYA MESTI NAK KURUS KAN?


Its ok jika tahun 2022 tidak tercapai target kurus tu.. tapi pastikan tahun 2023 dan bermula dari awal tahun


Kita belajar bermula dari awal tahun merealisasikan azam kurus tu ya

1. Konsep turun berat 
80% dari pemakanan
20% dari senaman / aktiviti

Perlu berlaku defisit kalori untuk turun berat badan
dan kita ada nutrition shake herbalife untuk gantikan makan pagi dan makan malam


2. Minum air secukupnya.
Berapa banyak nak minum?
Setiap 20kg berat minum 1 liter air

Berat 60kg = minum 3 liter air kosong

3. Buat aktiviti senaman boleh bermula dengan 5000 step atau 7500 step atau paling best 10000 step


4. Cari partner or circle yang nak kurus sama-sama, supaya tak cepat down dan boleh support each other

Follow Instagram @coachazwa untuk tips diet, motivasi dan kelas diet




5. Cari coach yang dah ada pengalaman dari obese ke kurus dan dia boleh personal coach anda dan share program yang betul dan sesuai untuk anda.



Beza Kurus Cara Sendiri Dengan Cabaran Jom Kurus Online?

Kurus Cara Sendiri :

❌ Tiada Coach Yang Bantu

❌ Tiada Motivasi

❌ Tak Tahu Makanan Sesuai Untuk Kurus

❌ Tak Tahu Senaman Sesuai

❌ Kalau Turun Berat Banyak, Tak Ada Orang Bagi Hadiah

Kelebihan Sertai Kelas Diet Online Coach AzWa :

✅ 100% ONLINE .. Coaching Melalui Whatsapp Personal & Group .. Cepat, Jimat Masa & Berkesan!

✅ 15 Hari atau 30 Hari Jadual Pemakanan Akan Dibekalkan

✅ Coach Peribadi (rujukan setiap hari dari segi persoalan pemakanan dan cara senaman sesuai)

✅ 21 Hari Topik Dibekalkan Mengenai Cara Betul Nak Kurus

✅ 15 Hari atau 30 Hari TIPS, INFO & RAHSIA Kurus Dan Kekalkan Berat Badan

✅ Tips Kurus Dengan Makan Nasi

Slot Adalah Terhad

👉 Anda Boleh Pilih Untuk Terus Lihat & Tunggu Orang Lain Berubah Selepas 30 Hari Atau Anda Sendiri Mengalami Perubahan Tersebut

Kami Coach AzWa boleh membantu anda..

Jangan bertangguh untuk anda hubungi kami, kerana kami Coach AzWa boleh membantu anda..

Ambil phone .. SMS / Call / Whats App kami di talian :

Hubungi kami Ahli Bebas Herbalife :


Coach Azmi 012-6564747

Coach Wawa 019-3037090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, coach herbalife terbaik, Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju,


01 Februari, 2016

Sertai Cabaran 21 Hari Februari 2016 Bersama Coach AzWa

Dah masuk bulan Februari, apakah target / goal / impian anda bulan Januari telah tercapai .. No problem .. anda boleh mulakan bulan ini Februari 2016.

Kami telah berada dalam 4 pusingan Cabaran Shake 21 Hari..

Cabaran Shake 21 hari adalah satu cabaran pada diri anda sendiri
  • Terus mengambil shake Herbalife Formula 1 selama 21 hari secara konsisten
  • Ubah tabiat pemakanan dengan mengambil shake Herbalife Formula 1 setiap hari selama 21 hari berturut-turut
  • Pos foto anda dengan shake Herbalife Formula 1 setiap hari di media sosial / kepada jurulatih (mengikut peraturan herbalife) dengan hashtag #21dayshakechallange 


Kami akan berkongsi dengan anda selama 21 hari ini tentang :

* pelan pemakanan mengikut individu
* tips pemakanan yang betul
* pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yang bersesuaian

* perkongsian gaya hidup sihat di mana 80% nutrisi, 20% senaman



Bagaimana Ingin Bermula Cabaran Shake 21 Hari Ini :

1- Hubungi Kami Coach AzWa (019-3037090 / 012-6564747)
2- Dapatkan Meal Replacement Shake Dari Coach
3- Mulakan Cabaran Shake 21 Hari Anda Secara Konsisten

Inilah Sarapan Kami Setiap Hari ..
Marilah bersama-sama kami dalam Cabaran 21 Hari Ini.


Coach AzWa
(019-3037090 / 012-6564747)

Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife..

Hubungi kami untuk mendapatkan :

▶ Analisa berat badan secara percuma
▶ Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
▶ Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
▶ Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
▶ Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
▶ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
▶ Khidmat Nasihat Oleh Coach
▶ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
▶ Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach,

25 November, 2015

#21dayshakechallenge bersama Coach AzWa

Have You Had Your Breakfast This Morning?

Selalu inilah yang biasanya Coach AzWa akan tanya pada setiap coachee / client Herbalife untuk sesi followup kerana kami ingin anda konsisten mengikuti program pengurusan berat badan dengan produk Herbalife.

Berdasarkan kepada Statistik tahun 2011, Malaysia adalah negara tergemuk di Asia Tenggara..



Gaya hidup, corak pemakanan dan keadaan persekitaran antara salah satu penyebab kepada obesiti.

Obesiti boleh menyebabkan kita kurang bertenaga, mengantuk semasa bekerja atau belajar dan kadang kala boleh menyebabkan kemurungan.

Dengan mengamalkan nutrisi seimbang dan senaman 2 ke 3 kali seminggu, anda akan merasa lebih bersemangat, bertenaga dan hidup yang ceria.

Kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife boleh membantu anda dengan menunjukkan cara pemakanan seimbang dengan amalan senaman dan gaya hidup aktif.

Dengan itu, kempen #21dayshakechallenge ini dilancarkan untuk membantu rakyat Malaysia menukar gaya hidup yang seimbang dan sihat. Boleh lihat atau buat carian di instagram, facebook hashtag #21dayshakechallenge..worldwide ramai yang menunjukkan gaya hidup sihat dengan nutrisi seimbang.





Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife..

Hubungi kami untuk mendapatkan :

▶ Analisa berat badan secara percuma
▶ Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
▶ Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
▶ Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
▶ Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
▶ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
▶ Khidmat Nasihat Oleh Coach
▶ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
▶ Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach,

01 Disember, 2014

Cabaran 31 Hari Sebelum Tahun 2015 - ahli bebas herbalife 019-3037090/0126564747

Hari ini..1 Disember 2014..bermakna bulan terakhir kita di tahun 2014..

Cuba check balik azam yang telah kita tuliskan pada awal tahun 2014..impian kita, target kita.. ada tak salah satunya melibatkan berat badan..

Biasanya dalam list tu..pastu ada satu impian nak capai berat ideal..atau nak kekalkan berat ideal..atau ada azam nak bersenam secara konsisten..

Tapi cuba buat checklist semula..adakah tercapai semua tu..jika tercapai..wowww..anda hebat..

Tapi jika belum tercapai..apa perlu anda buat dalam masa 31 hari sebelum muncul tahun baru 2015?

Kami adalah Ahli Bebas Herbalife yang juga berpengalaman selama 7 tahun coaching program pengurusan berat badan..Kami boleh membantu anda mendapat target pengurusan berat badan ideal..

Kami perlukan hanya mereka yang berikut :
~ serius dengan program pengurusan berat badan
~ positif
~ dengar kata-kata coach
~ selalu bertanya dengan coach


Jika anda memiliki semua di atas..anda layak untuk Cabaran 31 Hari Pengurusan Berat Badan Ideal Sebelum Tahun 2015..

"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"

Hubungi kami Ahli Bebas Herbalife :
Azmi 012-6564747
Wawa 019-3037090


31 Oktober, 2014

Cabaran Turun Berat 019-3037090 / 012-6564747 AHLI BEBAS HERBALIFE

Weight Loss Challenge Online
(Cabaran Turun Berat Online)

> Online Coaching (Jadual Pemakanan & Kalori Pemakanan Harian diberikan)

> Terbuka kepada bukan Ahli Herbalife..

> Hadiah Istimewa untuk Pemenang Pertama, Kedua & Ketiga !

** Kiraan Pemenang Berdasarkan Pada Penurunan Lemak Badan..

Hubungi kami Ahli Bebas Herbalife untuk keterangan lanjut..
Wawa 019-3037090
Azmi 012-6564747

#wlc #weightlosschallenge #cabaranturunberat #nutrisi #online #onlinecoaching

http://blog.azwa.net

"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"