Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

Memaparkan catatan dengan label ahli bebas herbalife. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label ahli bebas herbalife. Papar semua catatan

08 Ogos, 2017

Cara Turun Berat Dengan Herbalife Bersama Coach AzWa

Assalamualaikum & Salam Herbalife..

Ramai dah mula tahu keberkesanan produk herbalife, tapi ramai yang tak tahu bagaimana nak mula, mana nak cari pengedar herbalife atau coach herbalife yang boleh bantu mereka dalam program pengurusan berat badan yang dipilih..

Di sini, kami sharing bagaimana langkah-langkah untuk anda bermula program herbalife..

1. Cari Coach Herbalife Yang Dipercayai .. 

Anda boleh sms /  call / whats app kami di talian 
019-3037090 / 012-6564747 jika sedia kami jadi coach anda.



2. Berikan maklumat umur, tinggi dan berat untuk makluman coach anda.


3. Pilih pakej yang sesuai mengikut bajet anda atau mengikut keperluan program contohnya pakej perlahan, pakej sederhana, pakej laju atau pakej pecut (hubungi kami untuk keterangan lanjut)

4. Jika anda membuat pilihan mendapatkan produk herbalife dengan diskaun yang lebih murah, boleh tanya coach untuk keterangan lanjut.

5. Produk asas untuk memulakan program herbalife adalah 

formula 1 (6 pilihan perasa), 
formula 3, 
teamix 
aloevera


6. Mulakan program dengan jadual yang diberi dan pastikan anda difollowup oleh coach yang telah anda pilih.

7. Buat ukuran badan seperti panduan yang diberi oleh coach.

8. Ikuti kumpulan sokongan (group support whatsapp) untuk lebih info..tips dan motivasi daripada coacj.

9. Dalam masa 7 ke 14 hari anda pasti akan dapat result dari program anda jika anda betul-betul ikut cakap coach, disiplin dan ikut jadual ditetapkan.

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one 
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat  
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach Bebas Herbalife
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "


Hubungi Kami :









Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, 

22 Julai, 2017

05 Ogos, 2016

Gemuk Jika Tidak Sarapan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

GEMUK jika TIDAK SARAPAN


Dalam satu kajian :

Kanak-kanak yang mengabaikan sarapan pagi adalah 1.34 kali 

lebih cenderung mengalami berat badan berlebihan atau obesiti,  

selain berhadapan masalah-masalah kesihatan yang lain.


Ini kerana, mereka yang tidak mengambil sarapan akan 

cenderung mengambil makanan berlemak seperti nasi lemak, nasi


goreng, ayam goreng dan sebagainya, bebanding makanan yang 


lebih berkhasiat dan bernutrisi.


Tabiat ini sekaligus meningkatkan masalah berat badan 

berlebihan dan obesiti dalam kalangan kanak-kanak di negara ini .



"Kanak-kanak yang berlebihan berat badan dan obes 


mempunyai kemungkinan besar untuk membesar menjadi individu 


dewasa yang obes.

Seperti yang diketahui, sarapan penting kerana makanan pertama 

selepas perut kita "berpuasa " selama 8 jam sebaik sahaja tidur.


Sebagai makanan pertama, sarapan akan membekalkan tenaga dan 

khasiat untuk tubuh badan memulakan hari dengan lebih

sempurna. 


Selain perlu bersarapan , makanan yang diambil juga perlu 

seimbang dan dalam kuantiti bersesuaian. Ini penting bagi 

mengatasi masalah kepincangan nutrisi dalam kalangan kanak 

kanak di negara ini. 



Kita lihat di sini..Abai sarapan pun boleh gemuk..tapi kalau sarapan

dah masukkan yang berlemak, berminyak dan tinggi kalori..lagilah 

bertambah gemuk kan.

















Kesan tidak amik sarapan pagi dengan amik sarapan yang tidak 

berkhasiat adalah sama... ini kerana putaran gula dalam darah kita

menjadi tidak normal.

Ketahui Ciri-Ciri Sarapan Sihat Untuk Diet :

1) AIR yang bersih untuk kesihatan usus

2) TENAGA & ANTIOKSIDA untuk seluruh badan

3) ZAT NUTRIEN yang cukup & seimbang





















Apa yang disarankan untuk sarapan?

"Anda memerlukan sumber karbohidrat komplek yang baik dan protein, vitamin dan mineral yang cukup agar Anda dapat memulai hari Anda dengan yang terbaik. 

Shake Herbalife Formula 1 mengandungi protein kualitas tinggi yang hebat, karbohidrat berbasis tanaman, vitamin dan mineral”

Luigi Gratton, M.P.H.,Vice President, Worldwide Product Marketing, Herbalife.

Sumber : Sarapan Pagi

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Nak Kuruskan Badan / Coach Nak Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal dengan khidmat coaching secara online atau berdepan.


#FollowUs  









Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa berat badan secara percuma
# Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Nak Kurus, Nak Naik Berat Dan Nak Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 

29 Jun, 2016

Tips Maintain Kurus Masa Raya Bersama Coach AzWa

Salam 1 Herbalife,

Ramai yang risau bila puasa turun 3kg..bila 3 hari raya je boleh naik sampai 5kg berat badan..



Oleh kerana metabolisme badan kita telah menjadi perlahan semasa bulan puasa, maka untuk ia kembali seperti sedia kala memerlukan sedikit masa. 

Namun sebelum ia kembali seperti biasa dan mampu membakar lemak dalam kuantiti yang lebih, kita telah mengambil pelbagai makanan yang kaya dengan kalori dan karbohidrat yang tinggi sepanjang berhari raya. 

Sebab itulah, berat badan kita akan cepat naik selepas raya. Semua tidak menjadi masalah jika kita pandai menjaga kalori dan menjaga pemakanan semasa raya..

Yang penting kena tahu formula turun berat - 



Hari ini kami share beberapa tips maintain kurus masa raya :

Tips 1 : Banyakkan Minum Air Kosong


Jangan malu bawa botol air semasa beraya..banyakkan minum air kosong sebelum masuk beraya ke rumah saudara mara...supaya perut rasa sedikit kenyang sebelum menjamah juadah raya..minum air kosong supaya segala toksin dalam badan dapat dikeluarkan dengan mudah. Malah, air kosong juga membantu sistem pencernaan dan proses pembakaran lemak...Air macam-macam kaler tu biasa ada banyak kandungan gula yang tersembunyi. Jadi bawalah air kosong ke mana-mana.


Tips 2 : Makan dalam pinggan yang kecil

Lebih besar saiz pinggan makan, lebih banyak yang kita akan makan..jangan ambil pinggan besar sebab banyak ruang letak makanan..jadi di pinggan yang kecil, makanan yang sedikit sahaja, kerana banyak lagi rumah yang akan kita berkunjung raya.



Tips 3 : Berhenti makan sebelum kenyang

Tips 1..minum air..tips 2..makan di pinggan yang kecil..tips 3 ni kita hendaklah berhenti makan sebelum kenyang..banyak lagi rumah nak berkunjung..kalau 5 rumah..makan sedikit demi sedikit setiap rumah...kalau kenyang sangat pun, nanti nak berjalan pun penat.

Tips 4 : Makan buah-buahan

Kalau semasa berkunjung tu nampak hidangan buah, lebih baik kita ambil buah-buah terlebih dahulu..supaya kita lebih cepat kenyang dan tidak ghairah makan makanan karbohidrat yang lain.



Tips 5 : Puasa 6

Selepas puas makan-makan raya, apakata lakukan puasa 6 supaya mengembalikan momentum seperti bulan Ramadhan.. jadi kita lebih sabar dan menahan dari makan dan minum.


Anda ingin kurus dan kami beri panduan dan tips2 terbaik berserta sistem sokongan Group Whats App Coachee?



#FollowUs & #Contactus : 








pengedar herbalife, pengedar herbalife taman melati, stokis herbalife taman melati, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife gombak, pengedar herbalife setiawangsa, coach kurus, bagaiman nak kurus, kurus 1 malaysia, tip-tips kurus herbalife, herbalife malaysia, stokis herbalife, kampung klang gate, taman bunga raya, gombak, taman melati, taman melawati, batu caves, selayang, rawang, serendah, setapak, wangsa maju, setiawangsa, wangsa melawati, keramat, lembah keramat, bukit antarabangsa,


22 Jun, 2016

Tips Nak Kurus, Nak Cantik dan Nak Sihat Bersama Coach AzWa

Selalu kita dengar perkataan NAK KURUS..NAK KURUS..NAK KURUS..

Nak Kurus ke? Nak Cantik ke? Nak Sihat ke?

Semua ni berkait rapat..

Dalam surat khabar Kosmo ada artikel "Penduduk Gemuk Cecah 4.4 Juta"..so kita dah tahu begitu ramai sebenarnya yang obese..ada yang sedar mereka obese dan ada yang tidak sedar mereka itu obese..

Bukan semua orang ada kesedaran nak kurus..sebahagian sahaja..yang sedar tu pun setelah mereka rasa..baju tak muat, badan tak sihat, nak senam pun rasa penat, atau doktor yang suruh turunkan berat.

Sumber : Surat Khabar Kosmo

Ikut pengalaman saya sendiri yang dulunya nak kurus..sebab pertama baju tak muat..kalau nak kata suami suruh kurus tu tak adalah..dia kata sayang je walaupun gemuk (sebenarnya nak sedapkan hati je dia cakap tu..ahaha)..bila dah kurus ni .. boleh plak puji kita cantik kan..kan? 

Tengok..kurus..cantik berkait rapat laa...

Ok..pengalaman saya nak kurus apa saya buat..haaa...saya pakai korset..yelah pakai korset tu sebab utama nak sarung kebaya bagi muat..tapi secara jujurnya..saya tak boleh pakai korset..sebab saya rasa terseksa..tak boleh makan banyak..sebab nak terkeluar balik makanan tu..lepas tu susah nak buang air..lepas tu susah nak duduk..kena tegak semacam je..last-last korset yang ku beli secara hutang bulanan tu..7 hari je pakai..tak habis bayar dah stop pakai..ohh tidak..aku rasa terseksa (pengalaman saya sendiri tidak berkait dengan orang lain ok)..tapi sekarang dah habis bayar..tersimpan je dalam almari tu..

Then diperkenalkan herbalife oleh kawan suami...1stly aku tanya..boleh makan nasi tak? ahaha..nasi dan diriku tidak dapat dipisahkan..bila coach cakap ... boleh makan nasi tapi ada sukatan..okeh happy..makananku tidak disekat..

Teruslah bermula program penurunan berat badan..penurunan sebanyak 11kg membuatkan hatiku gembira..paling happy bukan berat pun..bukan org tahu berapa beratku kalau tak timbang atau tak tanya..paling aku happy adalah..emmm...badanku reshape..baju lama semua boleh pakai..emmm..termasuklah baju nikah...baru je setahun nikah..baju nikah tak boleh sarung..emm..tapi sekarang dengan herbalife selama 9 tahun ni..baju lama sebelum nikah pun dah boleh sarung. soooo..kenalah tahu turun berat tu bonus je..satu lagi paling aku happy adalah aku tak penat lagi..emm..selalu tak tidur waktu tengahari di pejabat..so..apa petanda tu? sihat la kan?

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "


Ingin kami bantu anda dalam pengurusan berat badan?

Bagaimana jadual pemakanan herbalife boleh membantu anda dalam program nak kuruskan berat badan?

Anda ingin kurus dan kami beri panduan dan tips2 terbaik berserta sistem sokongan Group Whats App Coachee?



#FollowUs  






pengedar herbalife, pengedar herbalife taman melati, stokis herbalife taman melati, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife gombak, pengedar herbalife setiawangsa, coach kurus, bagaiman nak kurus, kurus 1 malaysia, tip-tips kurus herbalife, herbalife malaysia, stokis herbalife, kampung klang gate, taman bunga raya, gombak, taman melati, taman melawati, batu caves, selayang, rawang, serendah, setapak, wangsa maju, setiawangsa, wangsa melawati, keramat, lembah keramat, bukit antarabangsa,



15 Jun, 2016

Tips Halang Makan Berlebihan Bersama Coach AzWa

Berapa banyak yang kita makan sebenarnya ditentukan sebelum kita menyuap makanan ke dalam mulut. 

Makan berlebihan punca obesiti.

Realitinya kita makan apa sahaja yang dihidangkan, sama ada sedikit atau banyak. Daripada hidangan supersize sehingga hidangan kecil, bila kita habiskan dan licinkan pinggan kita, kita sebenarnya berpuas hati. 

Sebenarnya kita tak beri peluang pada perut untuk buat keputusan, tetapi membiarkan pinggan kosong menjadi isyarat untuk berhenti makan.

Mengawal berapa banyak makanan yang diletakkan di atas pinggan menjadi langkah pertama dalam mengawal berapa banyak makanan yang kita masukkan ke dalam perut. 

Boleh amalkan tips untuk menghalang kita makan berlebihan :

1- Menggunakan pinggan yang kecil dan gelas yang tirus dan tinggi memberi isyarat kepada kita bahawa terdapat lebih makanan di atas piring dan minuman di gelas. Perkasas hidangan yang kecil mengelakkan anda dari menambah hidangan.

2- Jauhkan balang gula-gula atau snek keropok dan biskut dari meja - letakkan semangkuk buah-buahan sebagai ganti

3- Cuba ambil shake protein untuk sarapan pagi atau makan tengahari. Diperbuat daripada serbuk protein dan buah-buahan dengan jumlah yang ditetapkan, ia membantu pengawalan saiz hidangan.

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

Sumber : 
http://health.herbalife.com.my/ms/health-articles/weight-management/what-makes-us-overeat

Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Nak Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal dengan khidmat coaching secara online atau berdepan.



#FollowUs  








Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa berat badan secara percuma
# Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Nak Kurus, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 

30 Mei, 2016

Obesiti di Malaysia (Coach AzWa 019-3037090 / 012-6564747)

Obesiti di Malaysia :



Obesiti adalah satu keadaan yang kompleks di mana seseorang individu itu mempunyai lemak berlebihan. Ia adalah penyakit kronik yang memerlukan rawatan susulan berpanjangan, terapi dan perhatian yang wajar oleh pengamal perubatan.




Statistik di Malaysia melalui National Health Morbidity Survey yang di jalankan pada tahun 2011 mencatatkan 15.1% rakyat Malaysia berumur 18 tahun ke atas adalah obese. Ini menunjukkan peningkatan berbanding dengan 14% pada tahun 2006. Ini bermakna seramai 2.6 juta populasi dewasa di Malaysia adalah obese menjadikan Malaysia negara tertinggi mempunyai kadar obesiti di kalangan negara-negara asia tenggara.


Implikasi Kegemukan (Obesiti)


Obesiti menyumbang kepada banyak penyakit kronik yang boleh membawa kematian atau morbidity. Penyakit-penyakit ini boleh merendahkan kualiti hidup pesakit. Antara penyakit-penyakit yang disebabkan oleh obesiti:


- Diabetes Mellitus
- Penyakit hepatobiliary (fatty liver dan batu hempedu)
- Dyslipidaemia (kolesterol tinggi)
- Metabolic syndrome
- Sleep apnoea
- Penyakit jantung koronari
- Cerebrovascular disease
- Tekanan darah tinggi (hypertension)

Sumber -
http://www.myhealth.gov.my/index.php/my/kegemukan-obesiti


Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal dengan khidmat coaching secara online atau berdepan.


#FollowUs  








Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa berat badan secara percuma
# Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju,