Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

Memaparkan catatan dengan label Diskaun Herbalife. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Diskaun Herbalife. Papar semua catatan

28 Februari, 2020

Coaching Online Untuk Turun Berat Dengan Nutrisi Herbalife

Assalamualaikum Hai Semua.. Salam Herbalife..

Ramai yang nak kurus tapi tak tahu cara..

Sebenarnya cara kurus ni boleh dilakukan secara online sahaja..sangat mudah..kerana nak kurus itu dengan coach, ilmu dan team support.. dang menggunakan nutrisi herbalife untuk gantikan makanan pagi dan malam.

Kami menyediakan satu sistem mudah untuk kurus yang kita namakan 
"Kurus Online Advance Coaching" 

Coaching ini dilakukan secara online melalui Whats App selama 30 hari yang mana sesi berlaku setiap bulan..

Next sesi adalah pada bulan MAC ini..pendaftaran kurus secara online ini dengan deficit kalori nutrisi Herbalife telah dibuka kepada semua yang berumur 18 tahun ke atas..

Dalam Group Coaching akan ada Coach & Coachee..

Coachee :
1. Update gambar lunch untuk coach ratingkan belajar portion dan macros makanan yang betul
2. Update result turun berat badan setiap minggu untuk caoch keep on  track masalah yg berlaku jika tiada penurunan berat
3. Save / Starkan semua 21 topik yang coach sharekan dalam group support
4. Fokus melakukan senaman ikut link video yang coach bekalkan
5. Set goal / target pada awal sesi untuk dapat capai impian di akhir sesi

Coach :
1. Coach berikan pelan pemakanan untuk sarapan pagi (nutrisi Herbalife), snek pagi, makan tengahari, snek petang dan makan malam (nutrisi Herbalife) yang akan difollowup oleh coach setiap hari.
2. Coach akan berikan ilmu zig zag kalori pelan pemakanan untuk mempercepatkan result turun berat badan
3. Tips dan ilmu serta topik diberikan oleh coach setiap hari (21 topik pemakanan)
4. Sesi soal jawab diberikan setiap hari untuk membantu semua coachee memahami
5. Memastikan setiap coachee dapat result 3-10kg sebulan (keputusan tidak tipikal, hasil individu berbeza)

Program Kurus Online Advance Coaching :

- Buku Diari dan Topik Pemakanan
- Jadual Pemakanan untuk 30 hari
- Set nutrisi Herbalife untuk sarapan dan makan malam

Program ini adalah gabungan mentoring & coaching selama 30 hari kerana formula untuk turunkan berat badan adalah apabila kita mendefisitkan kalori 7700 untuk turunkan 1kg berat badan.

Fokus UTAMA adalah COACHING DAN ILMU 

Wasap Coach AzWa direct :





Coach Azmi 012-6564747
Coach Wawa 019-3037090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),

21 Mac, 2017

Harga Produk Herbalife Malaysia

Perkongsian hari ini berkenaan harga produk herbalife..

Ramai yang menghubungi kami samada melalui call, whats apps, sms atau email akan bertanya begini..



"berapa harga formula 1?"
"berapa harga produk herbalife?"
"berapa harga set kurus herbalife?"

Untuk makluman semua, kami adalah ahli bebas herbalife yang juga bertindak sebagai Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife.

Bila mereka yang menghubungi kami dan meminta harga, kami takkan terus memberikan maklumat harga..kebiasaannya..kami akan bertanya..perlukan herbalife untuk apa? turun berat ke naik berat ke? then mereka memberikan jawapan..then kami akan tanyakan lagi berapa umur, berat, tinggi? apa masalah-masalah lain selain nak turun berat/naik berat? kenapa kami lakukan ini? kerana kami Coach..kami bukan jurujual je yang memberitahu harga terus...kami akan mengenalpasti masalah dahulu..

Apabila masalah dikenalpasti, baru kami mencadangkan program untuk mereka, di sinilah baru kami memberitahu harga..

Mereka kena fahamkan dulu kelebihan setiap produk then baru buat penilaian tentang harga. Sebab tu kami sebagai coach akan memberi informasi-informasi dahulu sebelum memberi senarai harga herbalife..kami juga perlu tahu kemampuan setiap orang sebelum mereka nak mulakan program.

Harga herbalife dah termasuk coaching..jika mendapatkan produk dari seorang coach ini..dialah bertanggungjawab memberikan khidmat coaching..bukan orang lain yang berikan khidmat coach itu..

Pengalaman kami selama 10 tahun dalam herbalife boleh membantu anda mendapatkan pelan pemakanan herbalife yang terbaik..


Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program penurunan berat badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..


Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..

"Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza"

"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit"

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

Coach AzWa



Direct WhatsApp : 

untuk bermula coaching turun berat badan secara online dengan program herbalife.



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, coach herbalife malaysia, senarai harga herbalife, harga herbalife malaysia, harga shake herbalife, harga tea herbalife, coach herbalife taman melati, ahli bebas herbalife, coach herbalife taman melawati, coach herbalife lembah keramat, coach herbalife taman permata, coach herbalife ukay perdana,
Diskaun 25%, Diskaun 35%, Diskaun 42%, diskaun 50%, Diskaun 50% Herbalife, Harga Murah, Harga Runtuh, Harga Terkini, Price List, PROMOSI HERBALIFE TERKINI,

18 Mac, 2016

Cabaran Turun Berat Secara Online Bersama Coach AzWa

Cabaran Turun Berat Secara Online


April 2016 

Pendaftaran dibuka sekarang..


Kenapa dilakukan secara ONLINE?




Memudahkan semua yang berada jauh daripada Coach Anda..boleh melakukan coaching secara online samada Whats App, SMS, Email, FB Chat, Telegram, Wee Chat dan berbagai Sosial Media yang lain..

Anda akan diberikan Aturan Pelan Pemakanan Lengkap yang membantu anda dalam cabaran turun berat ini.

Pemenang dikira berdasarkan % penurunan berat tertinggi..jadi adalah adil lelaki dan perempuan sama-sama dalam cabaran ini.

Pemenang yang berjaya dalam % penurunan berat badan tertinggi berpeluang memenangi wang tunai $$$$ .. bonus untuk anda jika berjaya turun berat badan.


Boleh hubungi kami untuk sesi pendaftaran 





#FollowUs  






" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, junior coach, tips kurus, kurus dengan herbalife, pakej herbalife, taman melati, taman melawati, lembah keramat, gombak, selayang, batu caves, bagaimana beli herbalife secara online, coach herbalife terbaik, makanan gantian, coach turun berat

04 Mac, 2016

Junior Coach Turun Berat Badan / Naik Berat Badan (019-3037090 / 012-6564747)

Kami mencari JUNIOR COACH yang serius membantu ramai orang menjadi lebih bertenaga, sihat dan aktif dan kehidupan seharian..



Kerjaya sebagai JUNIOR COACH memerlukan proses pembelajaran, apa yang kita akan belajar

Bermula dari  - 

1) pengenalan produk dan apakah fungsi setiap produk dan kegunaannya

2) siapakah yang boleh makan produk

3) bagaimana cara untuk menjadi coach yang baik

4) belajar etika-etika dan peraturan yang telah ditetapkan

Sebenarnya sama sahaja seperti kerjaya di luar sana..nak memperbaiki prestasi..semasa dalam kerjaya pun kita akan diminta untuk ke kursus dan sesi seminar.

Kerjaya sebagai coach pengurusan berat badan dalam herbalife / junior coach juga boleh menjana pendapatan sampingan yang mana memerlukan anda untuk berdisipilin dan serius dengan sepenuh hati untuk memulakannya.


Adakah anda rasa kerjaya coach pengurusan berat badan herbalife ini adalah kerjaya anda? Kerjaya coach yang sentiasa berkongsi tentang misi pengurusan berat badan setiap hari kepada orang ramai akan menjadi kerjaya terbaik dalam kehidupan anda.

Kami boleh bantu anda menjadi junior coach dengan pengalaman kami selama 9 tahun ini..yang penting anda ada kesungguhan dan bekerja dengan niat membantu orang lain mendapatkan keputusan pengurusan berat badan yang terbaik.

Kami mencari lebih ramai team member baru / ahli herbalife baru yang inginkan kerjaya dan pendapatan part time / full time dan kami akan menunjukkan cara mudah dan semua orang boleh melakukan Kerjaya Coach Bebas Herbalife / Junior Coach Turun Berat / Junior Coach Naik Berat / Junior Coach Kekal Berat


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "






#FollowUs  






Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa berat badan secara percuma
# Cara menjadi Ahli Bebas Herbalife Untuk Dapatkan Diskaun Yang Terbaik
# Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 

21 Ogos, 2015

Produk Herbalife Turun Berat Badan (019-3037090 / 012-6564747)

Bagaimana Herbalife membantu turunkan berat badan?

Selalu soalan ini ditanya kepada kami .. sama ada secara berdepan atau dalam sms, whats app, wee chat atau facebook messenger.

Kami bermula makan Herbalife tahun 2007..

Kami Coach AzWa dapat turunkan 11kg dan 15kg masing-masing.


Program pengurusan berat badan Herbalife membantu mengurangkan, menaikkan atau mengekalkan berat badan anda.

Cuba kita fikirkan secara logik pemakanan kita seharian apakah makanan untuk sarapan, tengahari dan malam?


Cara turunkan berat badan dengan Herbalife adalah dengan mengurangkan pengambilan kalori melalui penggantian makanan, supaya kalori yang dimakan kurang dari apa yang tubuh mampu bakar tetapi dalam masa yang sama membekalkan tubuh dengan segala zat makanan yang badan perlukan supaya tubuh berfungsi dengan baik.



Shake herbalife hanya bernilai 180 kalori segelas. 

Beberapa kajian klinikal telah menunjukkan bahawa menggunakan gantian hidangan sebagai sebahagian daripada pelan penurunan berat badan boleh menjadi lebih berkesan daripada mengira kalori dengan pelan pemakanan sepenuhnya. Dalam kajian di University of ULM di Jerman, 2 shake (Formula 1) sehari (Formula Eropah) kehilangan berat badan yang lebih daripada orang yang hanya mengira kalori.

Jadi bagaimana Herbalife membantu menurunkan berat badan? Minum 2 kali shake sehari dan makan satu hidangan sihat akan menyebabkan penurunan berat badan.


Untuk mengekalkan berat badan atau maintain berat hanya mengambil 1 kali shake sehari.

Formula 1 Shake Herbalife ialah hidangan yang ideal untuk semua orang sama ada untuk menurunkan berat badan, menaikkan berat badan dan mengekalkan berat badan.


Terdapat 5 pilihan perasa untuk Formula 1 Shake Herbalife iaitu Vanila, Coklat, Strawberi, Tropical Fruit dan Cappucino. Pilihan kami sekeluarga sentiasa bertukar-tukar mengikut resepi dan selera pada masa tersebut. Tapi yang menjadi kegemaran adalah Coklat dan Cappucino kerana rasa seperti hidangan coklat dan kopi.

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Kami Coach AzWa boleh membantu anda memberikan jadual pemakanan dan cara-cara untuk turunkan berat badan melalui pemakanan dan senaman yang sesuai.

Pengalaman kami selama 8 tahun boleh membantu anda dengan syarat anda haruslah berdisiplin, ikut kata-kata coach dan sentiasa mengamalkan gaya hidup sihat.

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat  
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach 
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yang bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "


Hubungi Kami :

Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090





Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching

27 Julai, 2015

Kesan Penurunan Berat Badan Dengan Herbalife ~ Coach AzWa

Mengenali Herbalife bermula tahun 2007..



Hanya bermula dengan makan produk gantikan makanan untuk sarapan dan makan malam..

Kesan Produk Herbalife Pada Kami :

1) Bonus kurus badan, saya telah turun 11kg manakala suami turun 15kg.

2) Saiz baju saya bertukar dari saiz XL ke M/S..saiz S tu kira fit betul..nak rasa selesa saiz M bagi saya dah ok..manakala suami dari saiz XXL ke M..

Penurunan inci adalah berita paling happy bagi saya kerana saya nak pakai baju lama-lama semula..tak selesa bila badan dah besar, nak kena lindungkan spare tyre (lemak) dengan pakai korset..ohh sangat tak selesa..sebab logiknya kita pergi cari baju..bukan pakai kg tapi pakai saiz..

3) Bila kami dapat keputusan yang baik, ramai ahli keluarga yang turut serta dalam program pengurusan berat badan ini.

4) Kesihatan alhamdulillah kerana Herbalife bukan ubat tapi makanan.

5) Berasa lebih yakin untuk berhadapan dengan orang ramai dengan penampilan yang lebih baik.

6) Dapat melatih diri dalam menjaga pemakanan sendiri dan paling seronok dapat manfaatkan ilmu pemakanan dan sharing pada orang lain.

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "
Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Tahun 2015 tahun ke 8 kerjaya kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan membantu lebih ramai lagi yang memerlukan program samada turun berat badan, naik berat badan dan sihat.

Hubungi kami untuk sesi coaching samada secara berdepan atau secara online, kami mempunyai banyak testimoni untuk mereka yang menjalani program pengurusan berat badan herbalife secara online atau berdepan.

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

Azmi (012-656 4747), Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA PENGEDAR HERBALIFE JOHOR PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU

27 Mei, 2015

Nutrisi & Senaman Bersama Coach AzWa (Coach Herbalife)

Hari ini baru berkesempatan bercerita mengenai 1st cycling bersama Coach Azmi.

Nak start bawa basikal tu sebenarnya takut, gayat, dan macam-macam la fikir..sebab Coach Azmi ajak cycling di jalan raya..fuhh..kami bermula pada waktu malam..tak banyak kereta..keselamatan kena jaga juga..ramai yang kurang alert dengan penunggang basikal ni.

So..1st cycling kami meliputi kawasan taman melawati..kami start berbasikal pukul 10.18 malam.. 

Bagiku..tempat paling mencabar adalah menaiki bukit..memang nampak macam tak tinggi..tapi bila kita kayuh tu..kita akan rasa beratnya..di sini main peranan untuk tukar speed..kalau rasa nak bakar lemak banyak tu..kena push naik bukit tanpa tukar speed..mula-mula rasa nak mengalah dah, tapi fikir, kalau stop..mau kena tolak basikal ni..nak tolak lagi penat..so nak tak nak..kena gak kayuh naik basikal tu..alhamdulillah..lepas cabaran..Coach Azmi jaga keselamatan dari belakang..kot-kot ada kenderaan ke..rasa kalau sorang-sorang tak lah nak berbasikal ni..tapi sebab bersama-sama..rasa pun tak penat..apapun saya budak baru belajar..ehehe..

1st cycling rekod 12.09 km dengan 1 jam 11 minit..agak lama la jugak..oklah..yang penting kemahuan hati tu nak juga bersenam kan..tak kiralah macam mana atau apa juga kaedah senaman..tapi kita perlu juga bersenam.


Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

20% sahaja senaman..mana lagi 80%? 80% sudah tentunya dari pemakanan.

Ok..di sini kami sharing apa yang kami makan sebelum exercise, semasa exercise dan selepas exercise..

1 jam sebelum mula berbasikal, akan ambil shake (formula 1 & formula 3) untuk start engine macam isi minyak kereta.

Semasa berbasikal pula, kami akan standby air aloevera & teamix untuk proses hydrating.

Manakala selepas berbasikal, kami akan mengambil semula shake (formula 1 & formula 3) dan juga NW Formula.

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "



Ini cara kami mengambil 80% nutrisi pemakanan..

Jangan kita tersilap pulak, lepas je bersenam..terus pergi makan makanan yang berlemak la, berkalori tinggi la, dah bakar kalori .. then masuk kalori yang tinggi tapi tiada nutrisi..salah tu..

Kita masih boleh memilih pemakanan yang tinggi nutrisi dan rendah kalori..

Tanya kami bagaimana kami membantu ramai yang mendapat hasil keputusan dari program pengurusan berat badan.

Jom Kurus Bersama Herbalife!!

Kami Ahli Bebas HerbalifeCoach Pengurusan Berat Badan Coach Herbalife 8 Tahun Bersama Herbalife :

Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090
nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weightHubungi kami untuk keterangan lanjut.
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA - Pn. Aini (012-330 8840) PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG - En. Rizal (016-441 5171), Pn. Yana (013-355 4471) PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA - Pn. Asiah (017-207 7334) PENGEDAR HERBALIFE SENTUL - Cik. Siti Hajar (011-2880 2790) PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH - Pn. Ema Nordin (019-727 0886) PENGEDAR HERBALIFE CHERAS - Pn. Azirah (013-343 3567) PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA - Pn. Azlina (019-651 1593) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) PENGEDAR HERBALIFE KEDAH - Pn. Fadzilah (019-473 7065) PENGEDAR HERBALIFE PERAK - Cik. Aida (013-285 8185) PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU  - Cik. Amalina (019-906 5163)

09 Ogos, 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Pengedar Bebas Herbalife Malaysia

Ada putri makan kentang
Kentangnya dimakan bersama ikan
Hari yang fitri sudah datang
Segala salah mohon dimaafkan

Di kesempatan ini, kami Azmi & Wawa ingin mengucapkan kepada semua saudara mara, sahabat handai, pelanggan dan team Herbalife. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin..Ampun dan maaf dipinta, kiranya ada salah dan silap yg disengaja atau tidak..Semoga kedatangan Syawal kali ini dirai dengan seribu kesyukuran

Pengedar Bebas Herbalife Malaysia
Azmi (012 6564747)
Wawa (019 3037090)