Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

Memaparkan catatan dengan label Coach bebas herbalife. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Coach bebas herbalife. Papar semua catatan

05 April, 2020

Kurus Online Herbalife Melalui Coach, Ilmu dan Group Support

Assalamualaikum dan Salam Herbalife,

Sempena PKP (Covid19) dah masuk sebulan ni..paling penting bagaimana kita kekal sihat dan kekal berat atau paling best turunkan ke berat ideal.

Kami Coach Turun Berat Badan Herbalife boleh membantu anda.. Tahukah anda program turun berat secara online dengan nutrition shake formula 1 herbalife anda akan dapat :



  • Meal plan (jadual pemakanan 5x makan sehari)
  • Jadual minum air yang sesuai ikut berat badan
  • Portion pemakanan yang betul - protein, karbohidrat dan lemak baik ikut berat badan masing-masing
  • Macros dan Micros dalam meal plan
  • Link workout (live thru zoom dan telegram)
  • Resepi masakan dalam meal plan (live zoom)
  • Protein Shake Herbalife , Sudu dan Shaker
  • Buku Diari
  • Resepi Ebook 30 hari

Apa yang anda perlu buat :

  • Penyediaan Penimbang Digital
  • Tali Ukur
  • Botol minum air kosong
  • Ikut jadual pemakanan dalam program
  • Minum shake herbalife 2x sehari
  • Dengar cakap coach
  • Sanggup belajar untuk turunkan berat sebelum raya

Hanya 5 slot terakhir untuk bulan April -

Wasap direct kepada Coach Wawa untuk mendaftar :





Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife dan 
Coach / Jurulatih Pengurusan Berat Badan Herbalife Malaysia

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight memerlukan lebih ramai lagi yang berminat untuk menjadi Pengedar Bebas Herbalife.
Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami sebagai Pengedar Bebas Herbalife . Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANGPENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH -PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA PENGEDAR HERBALIFE JOHOR PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),

15 Mac, 2020

Turun Berat Secara Online Dengan Nutrition Herbalife

Assalamualaikum..

Hai Hai Hai..

Ramai nak kurus terutamanya nak raya ni kan, nak tukar saiz baju raya dan mula nak join program senaman berbayar atau membership gym.

Dengan situasi sekarang yang covid-19, ramai dinasihatkan tidak terdedah  di khalayak ramai seperti program atau bersenam beramai2..

Apa kata join program kami fokus turun berat dan tukar saiz baju sempena nak raya ni hanya melalui online 100%.


Ini adalah marathon challenge untuk semua peserta baru.. coaching secara konsisten thru wasap & telegram dalam kumpulan yang kecil untuk memfokuskan result setiap orang.

Paling best menggunakan nutrition herbalife - cara makan dan menu makanan disertakan secara detail.. dan group bot telegram ini adalah untuk 9 org termsk coach.

Best sangat sebab setiap hari akan timbang berat dan tahu gaya pemakanan yang betul..

Kalori defisit menggunakan nutrition herbalife penggantian makan pagi dan malam dan akan diberikan panduan apakah makanan untuk snek pagi, lunch dan snek petang.



Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Hubungi Kami Coach Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan :

Coach Azmi 012-656 4747

Coach Wawa 019-303 7090




nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),






28 Februari, 2020

Coaching Online Untuk Turun Berat Dengan Nutrisi Herbalife

Assalamualaikum Hai Semua.. Salam Herbalife..

Ramai yang nak kurus tapi tak tahu cara..

Sebenarnya cara kurus ni boleh dilakukan secara online sahaja..sangat mudah..kerana nak kurus itu dengan coach, ilmu dan team support.. dang menggunakan nutrisi herbalife untuk gantikan makanan pagi dan malam.

Kami menyediakan satu sistem mudah untuk kurus yang kita namakan 
"Kurus Online Advance Coaching" 

Coaching ini dilakukan secara online melalui Whats App selama 30 hari yang mana sesi berlaku setiap bulan..

Next sesi adalah pada bulan MAC ini..pendaftaran kurus secara online ini dengan deficit kalori nutrisi Herbalife telah dibuka kepada semua yang berumur 18 tahun ke atas..

Dalam Group Coaching akan ada Coach & Coachee..

Coachee :
1. Update gambar lunch untuk coach ratingkan belajar portion dan macros makanan yang betul
2. Update result turun berat badan setiap minggu untuk caoch keep on  track masalah yg berlaku jika tiada penurunan berat
3. Save / Starkan semua 21 topik yang coach sharekan dalam group support
4. Fokus melakukan senaman ikut link video yang coach bekalkan
5. Set goal / target pada awal sesi untuk dapat capai impian di akhir sesi

Coach :
1. Coach berikan pelan pemakanan untuk sarapan pagi (nutrisi Herbalife), snek pagi, makan tengahari, snek petang dan makan malam (nutrisi Herbalife) yang akan difollowup oleh coach setiap hari.
2. Coach akan berikan ilmu zig zag kalori pelan pemakanan untuk mempercepatkan result turun berat badan
3. Tips dan ilmu serta topik diberikan oleh coach setiap hari (21 topik pemakanan)
4. Sesi soal jawab diberikan setiap hari untuk membantu semua coachee memahami
5. Memastikan setiap coachee dapat result 3-10kg sebulan (keputusan tidak tipikal, hasil individu berbeza)

Program Kurus Online Advance Coaching :

- Buku Diari dan Topik Pemakanan
- Jadual Pemakanan untuk 30 hari
- Set nutrisi Herbalife untuk sarapan dan makan malam

Program ini adalah gabungan mentoring & coaching selama 30 hari kerana formula untuk turunkan berat badan adalah apabila kita mendefisitkan kalori 7700 untuk turunkan 1kg berat badan.

Fokus UTAMA adalah COACHING DAN ILMU 

Wasap Coach AzWa direct :





Coach Azmi 012-6564747
Coach Wawa 019-3037090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),

25 Februari, 2020

Coach AzWa : 012-6564747 / 019-3037090 ~ Cara Nak Kurus Dengan Nutrisi Herbalife



Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife / Coach Bebas Herbalife

Bermula Herbalife pada tahun 2007 sebagai pengguna produk dan fokus kami adalah untuk penurunan berat badan. 

Setelah mendapat keputusan penurunan berat 11kg (Coach Wawa) dan 19kg (Coach Azmi), kami terus aktif berblog bermula tahun 2008 (Blogger http://CoachAzWa.com) .. misi utama kami semasa menjadi blogger adalah untuk menyebarkan misi nutrisi herbalife dan menjadi Coach Pengurusan Berat Badan kepada mereka yang serius nak turun berat, naik berat atau kekalkan berat / kekal langsing.

Pengalaman kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan selama 13 Tahun dapat membantu anda memberi :

~ Analisa berat badan secara percuma
~ Coaching Secara Online
~ Khidmat Nasihat Cara Nak Kurus, Cara Nak Naik Berat Dan Cara Nak Kekalkan Berat
~ Resepi nak kurus mengikut individu
~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian (Sarapan dan Makan Malam dengan nutrisi Herbalife)
~ Tips Nak Kurus, Nak Naik Berat Badan Dan Nak Kekalkan Berat Badan
~ Tips Diet Seimbang 
~ Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one 
~ Tips pemakanan yang betul
~ Tips dan Cara Nak Kurus, Nak Naik Berat Dan Nak Kekalkan Berat  
~ Khidmat Nasihat Oleh Coach
~ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
~ Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Anda juga boleh boleh melihat Testimoni Turun Berat Badan dengan nutrisi Herbalife dan yang mana dapat memberi anda inspirasi dan motivasi untuk bermula program.

Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program nak kuruskan badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..

Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Hubungi Kami Coach Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan :

Coach Azmi 012-656 4747

Coach Wawa 019-303 7090




nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),


15 Februari, 2018

Kenapa Perlu Coach Semasa Turun Berat Badan?

Statistik di Malaysia melalui National Health Morbidity Survey yang di jalankan pada tahun 2011 mencatatkan 15.1% rakyat Malaysia berumur 18 tahun ke atas adalah obese. Ini menunjukkan peningkatan berbanding dengan 14% pada tahun 2006. 

Ini bermakna seramai 2.6 juta populasi dewasa di Malaysia adalah obese menjadikan Malaysia negara tertinggi mempunyai kadar obesiti di kalangan negara-negara asia tenggara.



Kenapa perlu mencari Coach Pengurusan Berat Badan?



1) Bosan dengan cara menurunkan berat badan yang diamalkan selama ini tetapi tidak berjaya.

2) Mahu belajar bagaimana untuk mengekalkan berat badan untuk jangka masa panjang

3) Mencari pemakanan yang betul di samping dapat menurunkan berat badan

4) Mencari cara menurunkan berat badan yang selamat dan berkesan

5) Mencari jalan penyelesaian yang boleh membantu menurunkan dan mengekalkan berat badan yang ideal

Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) Dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni 

2) Berpengalaman dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan

Pengalaman kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan selama 11 Tahun dapat membantu anda memberi :

~ Analisa Berat Badan 
~ Khidmat Nasihat Cara Untuk Turun Berat, Cara Untuk Naik Berat Dan Cara Untuk Kekalkan Berat
~ Pelan Pemakanan
~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
~ Tips Untuk Turun Berat Badan, Naik Berat Badan Dan Kekalkan Berat Badan
~ Diet Seimbang



Hubungi Kami Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Bebas Herbalife untuk mendapatkan analisa badan / pelan pemakanan / khidmat nasihat :




Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, coach herbalife malaysia, coach herbalife kuala lumpur, coach herbalife

21 Jun, 2017

Kalori Makanan Raya

Jom kita lihat kalori makanan raya..semuanya sedap-sedap..



credit : sedap tube

Coach upload gambar kalori makanan hari raya bukanlah bermakna tak boleh makan apa2 masa hari raya nanti.

Tujuan utama share tu utk panduan dan makluman kita bersama. Samada nak makan sebalang tart nenas atau sekilo kerepek, itu terpulang pada masing-masing.

Senarai kalori tu hanya sebagai gambaran berapa banyak kita boleh hadkan untuk makan bila raya nanti. Bukan bermakna raya hanya sekali setahun, maka kita seolahnya tidak makan selama 11bulan. Beringat dan berpada-pada.

Tahu berapa nilai kalori makanan..akan buat kita lebih berhati-hati dalam menentukan berapa banyak yang harus dimakan masa Hari Raya nanti.

Apa yang penting..jika nak kurus..fokus kualiti bukan hanya kalori sahaja.


Fahami hukum 7700 kalori.. Hukum 7700 kalori adalah di mana kita makan lebih dari kalori boleh rehat setiap hari dan jumlah kalori terkumpul cukup 7700 kalori, maka berat badan akan naik 1kg lemak.

Berpada-pada makan di hari raya, asal jangan menangis nanti naik di penimbang pula.


Dengan pengalaman kami selama 10 tahun ini, dapat membantu lebih ramai yang nak turun berat badan pada tahun 2017 ini. 

Peranan kami sebagai coach adalah dengan memberikan panduan:
  • cara pemakanan seharian yang betul, 
  • jadual pemakanan 5x sehari untuk turun berat badan,
  • info / tips nak kurus yang konsisten setiap hari, 
  • group support / kumpulan sokongan whats app / telegram yang terdiri daripada coach-coach berpengalaman yang telah turun 10kg ke 20kg berat badan,
  • waktu / cara senaman untuk nak turun berat badan.
  • tindakan susulan yang konsisten sehingga anda berjaya mendapat berat idaman
Bagaimana cara anda nak bermula dengan program turun berat badan herbalife ini?

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

019-303 7090 / 012-656 4747 (Coach AzWa) 

  Direct Whatsapp :

http://CoachAzmi.Wasap.My
http://CoachWawa.Wasap.My

untuk bermula program herbalife.

Sebagai Coach Herbalife (Ahli Bebas Herbalife) yang berpengalaman, kami akan mencadangkan produk herbalife yang sesuai untuk setiap individu. 

Kami akan memberi panduan yang tepat cara pemakanan produk herbalife yang betul supaya anda mendapat hasil turun berat hasil turun berat yang berjaya.


Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) Dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni 

2) Berpengalaman dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan


Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 


18 Disember, 2015

019-3037090 / 012-6564747 ~ Testimoni Coach Bebas Herbalife




Testimoni Azmi dan Wawa SEBELUM dan SELEPAS Herbalife :


"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"


"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"


Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife /  Coach Bebas Herbalife / Jurulatih Pengurusan Berat Badan 

Pengalaman kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan selama 9 Tahun dapat membantu anda memberi :

~ Analisa Berat Badan 
~ Khidmat Nasihat Cara Untuk Turun Berat, Cara Untuk Naik Berat Dan Cara Untuk Kekalkan Berat
~ Pelan Pemakanan
~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
~ Tips Untuk Turun Berat Badan, Naik Berat Badan Dan Kekalkan Berat Badan
~ Diet Seimbang

Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program penurunan berat badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..

Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..


Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "


Coach Azmi 012-656 4747 
Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, coach herbalife kuala lumpur, coach herbalife malaysia, coach herbalife

16 Disember, 2015

Coach AzWa : 0193037090 / 0126564747 - Kenapa Perlu Coach Bebas Herbalife?

Statistik di Malaysia melalui National Health Morbidity Survey yang di jalankan pada tahun 2011 mencatatkan 15.1% rakyat Malaysia berumur 18 tahun ke atas adalah obese. Ini menunjukkan peningkatan berbanding dengan 14% pada tahun 2006. 

Ini bermakna seramai 2.6 juta populasi dewasa di Malaysia adalah obese menjadikan Malaysia negara tertinggi mempunyai kadar obesiti di kalangan negara-negara asia tenggara.



Kenapa perlu mencari Coach Pengurusan Berat Badan?




1) Bosan dengan cara menurunkan berat badan yang diamalkan selama ini tetapi tidak berjaya.

2) Mahu belajar bagaimana untuk mengekalkan berat badan untuk jangka masa panjang

3) Mencari pemakanan yang betul di samping dapat menurunkan berat badan

4) Mencari cara menurunkan berat badan yang selamat dan berkesan

5) Mencari jalan penyelesaian yang boleh membantu menurunkan dan mengekalkan berat badan yang ideal


Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) Dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni 

2) Berpengalaman dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan


Pengalaman kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan selama 8 Tahun dapat membantu anda memberi :

~ Analisa Berat Badan 
~ Khidmat Nasihat Cara Untuk Turun Berat, Cara Untuk Naik Berat Dan Cara Untuk Kekalkan Berat
~ Pelan Pemakanan
~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
~ Tips Untuk Turun Berat Badan, Naik Berat Badan Dan Kekalkan Berat Badan
~ Diet Seimbang

Ini adalah Testimoni Penurunan Berat Badan Kami




" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "


Hubungi Kami Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Bebas Herbalife untuk mendapatkan analisa badan / pelan pemakanan / khidmat nasihat :

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, coach herbalife malaysia, coach herbalife kuala lumpur, coach herbalife

23 November, 2015

Formula 1 Cookies & Cream di Malaysia

Berita gembira untuk semua rakyat Malaysia

Herbalife Malaysia menambahkan satu lagi perasa Formula 1 iaitu Cookies n' Cream
Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Rasa berbangga sebab Herbalife Malaysia ada 6 perasa Formula 1 sekarang iaitu :

* Formula 1 Perasa Coklat
* Formula 1 Perasa Vanila
* Formula 1 Perasa Cappucino
* Formula 1 Perasa Tropical Fruit 
* Formula 1 Perasa Strawberi

dan paling latest, perasa terbaru Formula 1 Cookies n' Cream

Kini, dengan adanya produk terbaharu Herbalife, Cookies ‘n Cream Formula 1 Nutritious Mixed Soy Protein Drink, anda boleh menikmati kelazatan perasa biskut yang segar dibakar, dicelup di dalam susu berkrim. Setiap kali anda menghirup, anda akan tersenyum lebar kerana anda tahu memuaskan rasa anda. Bukan itu sahaja, anda juga boleh menguruskan berat badan anda dengan sekaligus! 

Formula 1 Cookies n' Cream :

• Membantu anda berasa kenyang, puas hati dan bertenaga.

• Mengawal kalori : 98 kalori setiap hidangan

• Vitamin dan mineral untuk kesihatan optimum

• Pengganti hidangan yang mudah dan penuh nutrisi

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Cara Penggunaan :

1 Goncang kanister terlebih dahulu setiap kali sebelum menggunakannya. 

2 Bancuh atau sebatikan 2 sudu besar penuh Formula 1 dengan 250 ml susu tanpa lemak atau susu soya dan nikmati kelazatannya!

3 Cipta resipi Formula 1 anda sendiri dengan menambahkan buah buahan segar dan ais.

Manfaat Protein Soya

Protein soya adalah lengkap dan menawarkan rangkaian amino asid yang penuh. Seperti protein yang lain, ia membantu mengekalkan jisim otot tanpa lemak dan meningkatkan pembangunan otot baharu dan merupakan protein paling mudah dihadamkan daripada semua protein yang lain. 

Soya adalah suatu tumbuhan dan ia tidak mengandungi lemak tepu dan kolesterol yang didapati di dalam protein haiwan. Dengan menjauhkan kelaparan, protein soya boleh membentuk sebahagian daripada program pengurusan berat badan yang berkesan.  Di samping itu, ia juga menyokong pembangunan otot dan membantu meningkatkan kekuatan semasa latihan rintangan. 

Fakta Kesihatan

Makanan yang kaya protein boleh membantu membina jisim otot sambil bersenam. Dengan menambahkan jisim otot tanpa lemak, metabolisma anda juga akan turut bertambah dan ini bermakna, anda akan membakar lebih banyak kalori semasa anda tidur!

NIKMATI KELAZATAN BISKUT ANDA SAMBIL MENGURUSKAN BERAT BADAN ANDA!

Sumber : Flyers Herbalife Malaysia

Kami telah mencuba Formula 1 Cookies n' Cream ini pada hari Ahad 22 November 2015 selepas launching pada 21 November 2015.

Sangat sedap dan  boleh dipelbagaikan resepi untuk menambah kesedapan.

Gambar di bawah ini kami campurkan formula 1 perasa coklat dan formula 1 cookies n' cream..sangat sedap juga.

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "



Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife..

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee yang memilih kami sebagai Coach Anda
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "




Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, coach herbalife kuala lumpur, coach herbalife malaysia, coach herbalife, formula 1 cookies & cream, perasa formula 1, produk herbalife malaysia, produk sedap herbalife, herbalife turun berat, cara herbalife turun berat