Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

Memaparkan catatan dengan label taman melati. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label taman melati. Papar semua catatan

15 November, 2017

Turun Berat Badan Anda, Tanya Kami Bagaimana (019-3037090 / 012-6564747)

Assalamualaikum & Salam Herbalife..

Anda mencari 
1. Cara untuk turunkan berat badan ? 
2. Cara yang cepat turunkan berat badan ? 
3. Tips-tips turunkan berat badan ? 
4. Makanan sesuai semasa program turun berat ? 
5. Ada seseorang yang boleh beri panduan untuk bantu turunkan berat badan ?


Kami Coach AzWa telah berpengalaman selama 11 tahun boleh membantu anda .. dengan syarat anda hendaklah seorang yang betul-betul yakin dan sanggup follow jadual pemakanan yang diberikan..

Kami akan membantu anda dari segi jadual pemakanan untuk program turun berat badan ..  jika anda berada dalam keadaan untuk menaikkan berat badan .. kami juga boleh memberikan jadual bersesuaian dengan program anda .. dan jika anda seorang yang aktif bersukan tapi tidak tahu cara pemakanan untuk kekal aktif .. kami juga boleh memberikan jadual pemakanan kepada anda..


Anda nak mulakan program pengurusan berat badan ? Kami perlukan mereka yang betul-betul serius dengan keputusan mereka .. anda juga boleh perkenalkan kawan-kawan yang sama-sama ingin bermula ..


Online Coaching ? Face to Face Coaching ? Yes kedua-duanya boleh .. yang penting hubungi kami untuk detail maklumat program anda ..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Hubungi Kami Coach AzWa :



019 -303 7090 (Coach Wawa)
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi)
http://CoachAzmi.Wasap.My

turun berat badan dengan herbalife, coach herbalife taman melati , coach herbalife gombak, herbalife taman melawati , cara turun berat herbalife , hasil herbalife , kesan herbalife, pengedar herbalife malaysia , pengedar herbalife , Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching

08 Julai, 2017

Tempat Nak Beli Produk Herbalife

Assalamualaikum dan Salam Herbalife

Soalan yang sama setiap kali mendapat penggilan telefon bagi yang nak membeli herbalife..

"Coach AzWa, di mana saya boleh dapatkan herbalife"
"Coach AzWa, di mana saya boleh beli herbalife"

Ramai yang telah mendapat keputusan dari pengambilan herbalife, ramai yang telah kurus dengan herbalife, turun berat dengan herbalife..tetapi anda juga yang masih belum tahu di mana boleh mendapatkan herbalife.

Ok, di sini coach akan share di manakah anda boleh beli produk herbalife :

1) Pengedar / Ahli Bebas Herbalife yang masih aktif secara online atau jumpa berdepan :



    
2) Pejabat Herbalife Malaysia, Ground Floor, Plaza See Hoy Chan

3) Pickup Centre Johor Bahru

4) Pickup Centre Pulau Pinang

5) Sales Centre Kota Kinabalu Sabah

6) Pickup Centre Kuching, Sarawak

(No. 2, 3, 4, 5, 6 hanya pada mereka yang telah ada nombor keahlian sahaja)

Bagaimana untuk mendapatkan nombor keahlian? Anda boleh aktifkan akaun anda dengan herbalife dan kami boleh menjadi coach anda secara berterusan.

Kenapa Anda Perlu Memilih Kami Sebagai Coach Herbalife Anda?

1) Kami telah mempunyai keputusan/testimoni penurunan berat badan

2) Berpengalaman selama 10 tahun dan pernah membimbing ribuan coachee yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan

Apa yang anda perlu tahu, tiada agen herbalife, tiada stokis herbalife..yang ada hanya Ahli Bebas Herbalife/ Coach Bebas Herbalife yang memiliki Nombor Ahli Yang Sah dan mendapat produk herbalife secara terus dari pejabat Herbalife Malaysia


Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

019-303 7090 / 012-656 4747 (Coach AzWa) 

http://CoachAzmi.Wasap.My

http://CoachWawa.Wasap.My

untuk bermula program herbalife.



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

19 Jun, 2017

Tips Makan Semasa Raya Bersama Coach AzWa

Dah sebulan berpuasa, hari raya ini kita mesti menjamu selera balik.. dengan banyak juadah raya macam ketupat, lemang, rendang, lontong, soto dan lain-lain, tambah kita bertandang ziarah sanak saudara sahabat handai semua, mustahil kita tak nak makan & nak diet2 lagi kan? 

Apa-apapun kembali kepada berapa banyak kalori kita kena makan sehari..jangan lupa tu..jangan puasa dah turun 5kg, nanti raya naik balik..

Kami share sikit tips kawal makan semasa raya dengan herbalife.

Sebelum solat hari raya, kami pasti akan bermula dengan nutrisi herbalife iaitu aloevera, teamix dan shake dahulu..



Selepas solat raya, kami akan bersama-sama dengan ahli keluarga makan juadah hari raya dan selepas itu berjalan raya di rumah saudara mara di kampung halaman..

Jadi di sini kami nak share tips simple untuk kawal sikit pemakanan kita & pada masa sama tak halang diri kita untuk pergi beraya..


Teamix Herbalife

Teamix - kami akan sentiasa bawa teamix dalam handbag or beg semasa bertandang raya..kami minum teamix suam-suam setiap kali selepas makan terutama makanan berminyak supaya proses detoksifikasi kerap berlaku dan lemak tak sempat nak melekat kat badan. Teamix membantu meningkatkan kadar metabolisma badan seperti 20 minit bersenam

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Aloevera Herbalife

Aloe Vera - Aloe Vera adalah peneman yang paling best semasa raya nanti. Sebabnya perut kita dah sebulan puasa, tup tup raya dikejutkan dengan ketupat, lemang, rendang, biskut, air gas dan lain-lain. Perut akan jadi berangin dan hilang mood. 
Jadi tambahkan aloe dalam air kosong kita sepanjang hari, pasti perut selesa. Jadikan air kosong beserta aloe sebagai kawan baik anda sepanjang raya. Bila pergi beraya tu, jangan lupa bawa bekal air masak, letak dalam kereta..sebelum masuk rumah saudara mara tu, minum air sedikit dahulu..tujuan supaya perut tidak terlalu kosong sebelum menjamu selera.. 
Air akan mengawal banyak mana kita makan..habis beraya minum air lagi..air bantu kita kekal hidrasi, bantu kita kenyang..mudah dan cepatkan proses badan kita proses makanan atau juadah yang tinggi lemak dan karbo.

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

TC Formula

TC Formula - Bagi kami TC Formula ni wajib ada masa raya sebab selalunya shake tak sempat kan nak buat 2x sehari, sebab ada rendang la, ketupat la, lemang la dan macam-macam la..so..lepas je makan telan la TC ni..3 biji 3x sehari.

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "



Omega 3 Fish Oil - Ni salah satu produk favourite kami mesti ada dalam beg juga. tinggi sumber lemak sihat..boleh ambil omega 3 semasa makan juadah raya sebab semasa raya banyak ambil omega 6.. jadi omega 3 membantu lemak baik dalam badan

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Dengan pengalaman kami selama 10 tahun ini, dapat membantu lebih ramai yang nak turun berat badan pada tahun 2017 ini. 

Peranan kami sebagai coach adalah dengan memberikan panduan:
  • cara pemakanan seharian yang betul, 
  • jadual pemakanan 5x sehari untuk turun berat badan,
  • info / tips nak kurus yang konsisten setiap hari, 
  • group support / kumpulan sokongan whats app / telegram yang terdiri daripada coach-coach berpengalaman yang telah turun 10kg ke 20kg berat badan,
  • waktu / cara senaman untuk nak turun berat badan.
  • tindakan susulan yang konsisten sehingga anda berjaya mendapat berat idaman
Bagaimana cara anda nak bermula dengan program turun berat badan herbalife ini?

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

019-303 7090 / 012-656 4747 (Coach AzWa) 

  Direct Whatsapp :

http://CoachAzmi.Wasap.My
http://CoachWawa.Wasap.My

untuk bermula program herbalife.

Sebagai Coach Herbalife (Ahli Bebas Herbalife) yang berpengalaman, kami akan mencadangkan produk herbalife yang sesuai untuk setiap individu. 

Kami akan memberi panduan yang tepat cara pemakanan produk herbalife yang betul supaya anda mendapat hasil turun berat hasil turun berat yang berjaya.

Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) Dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni 

2) Berpengalaman dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan


Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

22 Mei, 2017

Rahsia Kurus Herbalife di Bulan Puasa

Program pengurusan berat badan Herbalife telah direka khas untuk:
  • Mengawal rasa lapar
  • Mengurangkan lebihan lemak
  • Mengekalkan metabolisma sihat
  • Kekal bertenaga dan ceria
Berikut adalah jadual puasa dengan Herbalife :


Ketahui banyak lagi info / tips cara nak kurus yang betul dengan support group yang sedia ada dalam "Jom Kurus Online"

#FollowUs  



Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

Coach AzWa


Direct WhatsApp : 


untuk bermula coaching turun berat badan dengan 
program herbalife.


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, puasa herbalife, tips kurus herbalife, cara makan herbalife, coaching online herbalife, herbalife onlne, herbalife stokis



15 Mei, 2017

Tips Berpuasa Dengan Herbalife

Assalamualaikum & Hai Semua,

Ramai yang bertanya, adakah semasa puasa kita boleh meneruskan program herbalife ini?

Ok, di sini kami kongsikan jadual pemakanan herbalife semasa bersahur dan berbuka puasa..ramai sekarang yang dalam proses nak menggantikan puasa dan ada juga yang berpuasa sunat.

Alhamdulillah..sepanjang berpuasa dari tahun 2008 hingga ke hari ini..kami ambil shake serta mengamalkan semasa sahur dan berbuka puasa..


Dalam tempoh 14 jam (5:30 pagi - 7:30 petang) menahan lapar  dan dahaga, ramai yang sering mengadu lesu, kurang aktif,  mengantuk serta pening

Perkara ini boleh diatasi dengan pengambilan NUTRISI HERBALIFE yang seimbang agar anda  masih dapat menjalankan aktiviti harian seperti normal. 

Berikut adalah pelan pemakanan yang disarankan :

Sahur : 

Seperti fungsi sarapan yang amat penting bersahur juga membekalkan semua tenaga dan nutrisi yang bakal digunakan pada siang hari. Makanan yang patut diambil ialah buah kurma, Aloe, Teamix, Formula 1 & Formula 3 Herbalife. Anda juga digalakkan agar minum banyak air.

Berbuka Puasa :
Elakkan berbuka puasa dengan juadah berat dan minuman manis. Dikhuatiri perut anda 'terkejut' setelah seharian kosong tidak diisi. Sebagai mengalas perut, ambillah beberapa biji kurma, Aloe, Teamix Formula 1 & Formula 3 Herbalife sebelum anda menunaikan solat Maghrib.

Makan Malam / Selepas Terawih :
Nikmati juadah sihat seperti SHAKE Formula 1 Herbalife atau lauk pauk yang kurang berminyak seperti ayam bakar, sayuran serta pelbagaikan pilihan menu seperti bijirin dan buah-buahan. 

Minum juga banyak air.

Snek :
Anda digalakkan mengudap buah-buahan segar kekacang sebagai snek. Makanan ini baik untuk melancarkan perkumuhan. Kandungan sitrus membekalkan vitamin C dan sumber serat terbaik semasa berpuasa.

PENTING!!!

Minum air secukupnya. Elakkan minuman berkafein sewaktu bersahur. Ia bersifat diuretik dan boleh membuatkan tubuh lebih cepat terasa kehausan.


Sumber : Kerjasama Herbalife dan Majalah Mingguan Wanita

Tiada masalah jika ingin turunkan berat dan pada masa sama mengamalkan herbalife..


Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit / Coach Jom Kurus Online boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal dengan khidmat coaching secara online atau berdepan.


#FollowUs  



Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

Coach AzWa



Direct WhatsApp : 


untuk bermula coaching turun berat badan dengan 
program herbalife.


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 

08 Mei, 2017

Nak Kurus Raya 2017 Dengan Herbalife?

Bulan Ramadhan 2017 Sudah Hampir Tiba ..

Selain melipatgandakan amalan dan ibadah harian, bulan Ramadan juga merupakan masa yang sesuai untuk individu yang berbadan gempal untuk mengurangkan berat badan.

Begitu juga bagi mereka yang bertubuh kecil, manfaatkan bulan ini untuk menambah angka kilo yang ideal. 

Malah untungnya ketika berpuasa, jumlah kalori makanan yang diambil akan berkurangan sebanyak 40 peratus berbanding pada hari biasa. 

Ramadan juga menawarkan detik terbaik untuk membakar lemak kerana pada ketika ini, tubuh anda bebas daripada glikogen dan inilah masa paling sesuai untuk menggunakan tenaga simpanan iaitu lemak. 

Menurut pakar-pakar kecergasan, pilihan senaman ringan seperti berjalan laju sekitar 30-45 minit sebelum berbuka amat disarankan untuk membakar lemak tersebut

Misi untuk mencapai bentuk badan yang fit, langsing dan menarik menjelang Aidilfitri kelak pasti tidak mustahil jika anda bijak merangka pelan diet, diiringi senaman ringan dan pengambilan makanan gantian hebat seperti Herbalife. 

Banyak testimonial yang berjaya mencapai berat yang diidamkan menerusi cara di atas sewaktu berpuasa. 

Kesederhanaan adalah kunci utama, serta pastikan anda mengambil air yang secukupnya bagi mengelakkan dehidrasi tubuh sewaktu berdiet.

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Pengambilan NUTRISI Herbalife secara teratur bukan sahaja mendapatkan tubuh yang mantap, bahkan boleh meningkatkan tahap kesihatan anda secara optimum. 

Pengambilan rangkaian produk Formula 1Formula 3Tea Mix dan Herbal AIoe juga mampu memberi tenaga berterusan, membekalkan vitamin dan mineral penting serta antioksidan yang diperlukan tubuh.

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Sumber : Majalah Herbalife Bersama Majalah Wanita

Mari kami kongsikan apa pendapat / testimoni puasa dengan herbalife daripada coachee-coachee kami :

Testimoni Puasa Herbalife 1 :
Ini adalah testimoni kami sendiri..kami mengamalkan waktu Sahur dan Berbuka dengan Kurma, Aloe, Teamix dan Shake Herbalife..
Sihat, Bertenaga dan dapat menjalankan tugasan harian dengan cergas tanpa sedar kita sedang berpuasa.. 
Kami sekeluarga mengamalkan pemakanan herbalife sepanjang puasa.. tak perlu risau nak masak apa, nak beli lauk apa.. lebih jimat dan besederhana.. alhamdulillah.. 
Jika anda ingin makanan cepat, ringkas, rendah kalori, lebih nutrisi, sihat dan bertenaga..inilah makanan terbaik utk sahur dan berbuka..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Testimoni Puasa Herbalife 2 :
Alhamdulillah ni tahun ke-3 berpuasa dgn nutrisi herbalife. 
Ape yang blh diperhatikan, beza puasa dengan meal (nasi etc) dan herbalife :

1) dengan aloe,teamix n F1 shake perut selesa. 
2) bila berbuka dgn shake, rasa cepat kenyang dan lepas solat makan ringan-ringan pun cepat stop.
3) alhamdulillah lagi ringan badan nak solat terawih.
4) peratus lemak menurun masa bulan puasa.. itu yang best..
5) masa sahur tak perlu bangun 2-3 jam awal nak masak 
6) paling BEST.  Baju raya kelihatan lebih cantik badan dah langsing..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Testimoni Puasa Herbalife 3 :
Tahun 2014 adalah tahun ke-2 berpuasa sebagai suami isteri dgn Herbalife. 
Sebelum ni berpuasa sorang je dgn HL. Nikmat berpuasa dgn Herbalife :

1) Cepat & mudah disediakan tak perlu bangun awal untuk panaskan lauk
2) Sangat jimat kerana tak perlu beli juadah berbuka yang ternyata akan membazir
3) Makanan yang mudah bagi mereka yang selalu stuck dlm jem waktu berbuka
4) Tidak rasa letih yang amat mcm orang makan nasi pagi2 buta tu
5) Beri tenaga yang luar biasa!! tak caya cuba lah dulu 
6) Dapat mendisiplinkan diri supaya makan dengan lebih baik bukan pakai taram je
7) Membantu sangat2 dalam proses turun dan shape badan
8) Jimat duit untuk beli baju raya sebab semua baju dulu2 boleh pakai balik
9) Tak perlu risau bila amik gambar raya dengan keluarga dan kawan2. tak payah nak ambil shot dari atas kepala untuk buat2 kecil. Sekian, Sihat Berpuasa Langsing Bergaya di Hari Raya

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Testimoni Puasa Herbalife 4 :
Tahun ni yang ke-2 berpuasa dgn herbalife. Alhamdullillah sangat powerful and energetic gak.. Jangan pandang rendah dengan 123 aloe tea shake herbalife sebab memberi tenaga yang luarbiasa ketika berpuasa. 
Chewah! Teringat lagi dulu masa sahur dengan kak wa, time tu tak consume herbalife lagi.. Tanya kak wa, tak sahur makan nasi ke? 
Sekali dia jawab "Shake aje" dalam hatiku "aik kenyang ke, cukup ke?" Few years after that baru try then memang best dan seronok puasa dgn herbalife sebenarnya..heheh

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "


Testimoni Puasa Herbalife 5 :
Puasa dengan herbalife ni yang saya perasan saya tak cepat lapar malah rasa bertenaga, tak mengantuk macam sahur dengan nasi....biasa saya shake dan teamix dan kurma 2 biji..(time tu belum try aloe)....dan ikut panduan wawa....insyaAllah, tahan bertenaga sampai berbuka..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Cara Mengamalkan Herbalife di Bulan Puasa :


Produk-Produk Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Ingin dapatkan berat ideal dengan cara sihat?

Dengan jadual pemakanan herbalife yang diberi, membantu anda dalam program pengurusan berat badan..


Anda ingin kurus dan kami beri panduan dan tips2 terbaik berserta sistem sokongan Group Whats App Coachee secara Online?






Coach AzWa :



pengedar herbalife, pengedar herbalife taman melati, stokis herbalife taman melati, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife gombak, pengedar herbalife setiawangsa, coach kurus, bagaiman nak kurus, kurus 1 malaysia, tip-tips kurus herbalife, herbalife malaysia, stokis herbalife, kampung klang gate, taman bunga raya, gombak, taman melati, taman melawati, batu caves, selayang, rawang, serendah, setapak, wangsa maju, setiawangsa, wangsa melawati, keramat, lembah keramat, bukit antarabangsa,

16 Mac, 2017

Tips Kurus Sebelum Raya 2017 (019-3037090 / 012-6564747)

Cara nak turun berat badantips turun berat badan? Ramai yang sedang mencari cara untuk kurus / turunkan berat badan.

Di sini kami kongsikan rahsia kami turun berat badan dengan herbalife. Ramai nak kurus, tapi biarlah kurus dengan cara sihat dan diet yang seimbang.

1. Mendapatkan maklumat analisa berat badan
Sebelum kami memulakan program untuk menurunkan berat badan, kami mendapatkan maklumat analisa badan dari coach kami. Coach amat penting bagi mereka yang sedang dalam perancangan penurunan berat badan.
Melalui analisa berat badan, anda dapat tahu berkenaan lemak badan, air dalam badan, umur metabolisma, lemak viseral.
Jika coaching secara online, pastikan anda ada penimbang digital untuk coach keep track rekod berat setiap minggu

2. Mengambil gambar sebelum program penurunan berat badan
Kami mengambil gambar sebelum program penurunan berat untuk menampakkan perbezaan selepas mendapat penurunan berat yang diingini. Inilah yang dinamakan testimoni sihat dan cantik. 

3. Ukuran badan
Kami juga mengambil ukuran inci di badan sepeti ukur lilit dada, pinggang, punggung dan peha. Sebab ramai perempuan terutamanya lambat dalam program penurunan berat badan tapi ada penurunan dari segi inci. Kami mempunyai rekod semua coachee yang mengambil ukuran badan dalam program penurunan berat badan mereka.

4. Diet yang seimbang mestilah dengan sarapan yang sihat.
Sarapan pagi penting kerana ia mencetuskan metabolisme anda dan membekalkan tenaga untuk digunakan sepanjang hari.

Untuk sarapan pagi kami, kami memilih Formula 1 Shake Herbalife yang terdiri daripada 6 perasa. Anda boleh varietikan dengan 6 perasa yang berlainan iaitu Coklat, Cappucino, Strawberi, Vanila, Cookies Cream dan Tropical Fruit. Kami juga suka buat resepi-resepi enak shake herbalife contohnya blend dengan buah-buahan.

Untuk penurunan berat badan, kami akan minum dua shake sehari dan makan satu hidangan sihat. Setelah mendapat berat badan ideal dan untuk mengekalkan berat badan, kami akan mengambil satu shake sehari.

Bonusnya kami dapat turun berat badan..lebih bertenaga, tidak mengantuk dan lebih berstamina.


5. Minum air kosong secukupnya.
Kami mengambil air kosong secukupnya mengikut berat badan. Setiap 25kg berat kita mestilah mengambil 1 liter air kosong. Kita perlu tahu kepentingan minum air kosong untuk badan kita.

6. Mengikut Pelan Pemakanan Seharian.
Kami mengikut pelan pemakanan seharian yang dicadangkan oleh coach. Sehari kami perlu makan mengikut pelan pemakanan 1200 kalori ke 1600 kalori. Berbeza antara setiap orang.

7. Senaman Yang Berterusan.
Senaman bukan sahaja boleh dilakukan di gym. Seperti kami lakukan hanya di rumah sahaja kerana Herbalife telah mempunyai Pengarah Pendidikan Kecergasan di Herbalife -Samantha Clayton. Kami boleh melihat video Samantha Clayton. 

Kadang kala kami akan melakukan senaman di luar seperti jogging di taman dan tasik berdekatan.


Penting bagi anda menetapkan matlamat khusus dalam program penurunan berat badan. Tetapkan berapa kilogram lemak yang anda hendak hilangkan dari badan anda. Pilihlah coach yang boleh membantu anda dan bincang dengan coach apakah matlamat anda sebenarnya.

Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program penurunan berat badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..

Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..


"Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza"
"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit"

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

Coach AzWa



Direct WhatsApp : 

untuk bermula coaching turun berat badan dengan 
program herbalife.



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife,