Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

Memaparkan catatan dengan label taman melati. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label taman melati. Papar semua catatan

23 Disember, 2022

Motivasi Nak Kurus Bersama Coach AzWa (019-3037090)

 MOTIVASI NAK KURUS TAHUN 2023


Adakah Motivasi Sangat Penting Untuk Proses Turun Berat Badan?

Ya, motivasi sangat memainkan peranan penting untuk turun berat badan


Motivasi menyebabkan seseorang bermula proses turun berat badan. Lain orang lain motivasinya, dengan motivasi membuatkan kita semangat nak teruskan perjuangan nak kurus.

Bagaimana nak keep motivated untuk kurus :

1. Listkan Big WHY Nak Kurus

2. Ada Coach Yang Selalu Pantau Progress Penurunan Berat Badan

3. Ada Ilmu Yang Telah Terbukti Membantu Ramai Orang Turun Berat Badan

4. Ada Group Support yang ada ramai kawan2 yang sama2 misi nak kurus.. saling bersemangat satu sama lain.


Bagaimana jika kita down atau jika kita hilang semangat?

Inilah pentingnya ada 2 perkara yang lain iaitu DISIPLIN & KONSISTEN

Lakukan semua proses nak turun berat itu sehingga menjadi satu habit.. bermula dengan 7 hari konsisten, diteruskan ke 14 hari ke 21 hari.. seterusnya sehingga 3 bulan.

Contoh minum air kosong 3 liter, makan 5x sehari dengan portion & macros yang betul, lakukan senaman atau aktiviti.

Fokus dan teruskan usaha mencapai target yang diimpikan.


Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife yang berpengalaman selama 15 Tahun

Hubungi kami untuk mendapatkan :

* Analisa berat badan secara percuma
* Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
* Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
* Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat
* Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
* Khidmat Nasihat Oleh Coach
* Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
* Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee

Sekiranya anda serius ingin menurunkan berat atau menaikkan berat , semestinya anda memerlukan coach yg boleh memberi anda dorongan yang berterusan

Cara turun berat yang betul seharusnya menurunkan lemak, mengekalkan atau menaikkan otot dan menaikkan air dalam badan.

Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program penurunan berat badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..

Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..

Kami juga menyediakan platform yang bersesuaian untuk coaching Herbalife secara online. Kami mempunyai ramai coachee yang berhubung melalui What Apps, Pemantauan berterusan, Tips dan Menu Pemakanan yang sihat.

Mengubah sarapan pagi yang lebih berkhasiat dan memberi tenaga sepanjang hari dengan Nutrisi Herbalife

Kami mencari lebih ramai team member baru / ahli herbalife baru yang inginkan kerjaya dan pendapatan part time / full time dan kami akan menunjukkan cara mudah dan semua orang boleh melakukan Kerjaya bersama Herbalife Nutrition


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "


Hubungi Kami :

Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

http://Program.CoachAzWa.Net


Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, cara beli produk herbalife, online order herbalife, pelan untuk turun berat, jadi member herbalife, dapat diskaun murah herbalife, senarai harga herbalife, set kurus herbalife, dealer herbalife, pakej produk herbalife, pejabat herbalife kuala lumpur, pejabat herbalife pulau pinang, pejabat herbalife sabah, 


20 November, 2022

Turun Berat Badan Berkesan Bersama Coach AzWa (019-3037090 / 012-6564747)

Assalamualaikum, Hai All Follower Blog Coach AzWA

Kami kongsikan cara turun berat badan yang cepat dan berkesan :


5 Syarat Untuk Turunkan Berat Badan :

1) Objektif Biar Jelas, Biar Lebih Dari Satu
Contoh :
~ nak beri kejutan kepada keluarga sebab dah lama obese
~ nak pakai baju saiz lebih kecil
~ nak kelihatan cantik di hari tunang atau kahwin

2) Tahu Cara Menguruskan Kalori
Tahu MAGIC NUMBER, MACROS MICROS & MEAL PLAN anda

3) Bersenam
80% nutrition (shake herbalife) + 20% exercise .. 100% mindset..
Bersenam :
- tingkat metabolisma
- proses mengawal berat badan lebih berkesan
- memantapkan kekuatan otot & postur

4) Disiplin
Kekal konsisten dan istiqamah dalam melakukan program penurunan berat bdn..jangan baru amalkan 2-3 minggu, terus nak timbang berat dan bila tengok tiada perubahan, terus kecewa dan tak nak teruskan. Kekal berdisiplin adalah dengan merekodkan makanan yang diamalkan

5) JANGAN Kembali Kepada Tabiat Lama, JANGAN!!
Kembali kepada tabiat makan dan gaya hidup yang lama, bermaksud anda membuka semula pintu kegelapan yang telah anda tutup beberapa bulan yang lepas lalu bersedialah untuk kembali kepada diri anda yang asal.ingat anda menjadi besar adalah disebabkan oleh tabiat makan dan gaya hidup yang tak aktif.. justeru untuk mengubah fizikal anda, anda harus ubah gaya hidup yang lebih baik dan kekal mengamalkannya sepanjang hayat.

Harapan kami agar semua yg ingin turunkan berat badan atau kekalkan berat badan faham dengan kelima-lima syarat ini..praktikkan rahsia yang kami kongsikan dan ingat sampai bila2 ..





Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife yang berpengalaman selama 15 Tahun

Hubungi kami untuk mendapatkan :

* Analisa berat badan secara percuma
* Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
* Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
* Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat
* Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
* Khidmat Nasihat Oleh Coach
* Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
* Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee

Sekiranya anda serius ingin menurunkan berat atau menaikkan berat , semestinya anda memerlukan coach yg boleh memberi anda dorongan yang berterusan

Cara turun berat yang betul seharusnya menurunkan lemak, mengekalkan atau menaikkan otot dan menaikkan air dalam badan.

Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program penurunan berat badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..

Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..

Kami juga menyediakan platform yang bersesuaian untuk coaching Herbalife secara online. Kami mempunyai ramai coachee yang berhubung melalui What Apps, Pemantauan berterusan, Tips dan Menu Pemakanan yang sihat.

Mengubah sarapan pagi yang lebih berkhasiat dan memberi tenaga sepanjang hari dengan Nutrisi Herbalife

Kami mencari lebih ramai team member baru / ahli herbalife baru yang inginkan kerjaya dan pendapatan part time / full time dan kami akan menunjukkan cara mudah dan semua orang boleh melakukan Kerjaya bersama Herbalife Nutrition

" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "

Hubungi Kami :

Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

http://Program.CoachAzWa.Net

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, cara beli produk herbalife, online order herbalife, pelan untuk turun berat, jadi member herbalife, dapat diskaun murah herbalife, senarai harga herbalife, set kurus herbalife, dealer herbalife, pakej produk herbalife, pejabat herbalife kuala lumpur, pejabat herbalife pulau pinang, pejabat herbalife sabah, 

19 November, 2022

Tips Diet Berkesan Bersama Coach AzWa (019-3037090 / 012-6564747)

 Bagaimanakah Tips Diet Yang Berkesan?


~ Diet berkesan jika anda ada coach yang memantau program diet anda
~ Diet berkesan jika anda mendapat pemantauan berkala iaitu followup dari coach
~ Diet berkesan jika anda ada keyakinan diri dalam melalui program nak kurus anda



Di sinilah timbulnya peranan coach dan peranan peserta program dalam program nak kuruskan berat badan..

Ramai orang selalu menyalahkan produk bila tak dapat result.. sebenarnya produk tak salah..

Jom semak checklist dan peranan anda sebagai peserta program di bawah -

Checklist sebagai seorang pelanggan :
- adakah kita menjaga nutrition intake dan kalori intake (ikuti pelan pemakanan yang diberikan coach anda)
- adakah kita menjaga water intake (kena cukup ikut berat dan keperluan badan)
- adakah kita bersenam (bonus bagi sesiapa yang ingin turun lebih cepat)

Jika anda dah mendapatkan program Nutrisi Herbalife, anda mestilah mempunyai seorang coach yang menjaga dan memantau program penurunan berat badan anda..

Kami berpengalaman selama 15 tahun sebagai coach.. tugas kami sebagai coach memantau program nak kurus coachee secara berkala..

Seorang pelanggan yang serius :
- anda selalu positif
- excited nak timbang berat badan
- selalu bertanya dengan coach

Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni dari program Nutrisi Herbalife

2) berpengalaman dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) dapat menjawab soalan-soalan berkaitan Herbalife

Coach ini berfungsi untuk memberi tunjuk arah yang betul & memantau program pelanggan..

Dan sebagai pelanggan juga anda harus serius dengan keputusan anda untuk masuk program Nutrisi Herbalife ini..

Dengan peranan coach dan pelanggan sendiri akan terhasillah keputusan dari produk yang anda makan itu..


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Ingin kami bantu anda dalam pengurusan berat badan?

Bagaimana jadual pemakanan herbalife boleh membantu anda dalam program pengurusan berat badan?

Anda ingin kurus dan kami beri panduan dan tips2 terbaik berserta sistem sokongan Group Whats App Peserta Program?



#FollowUs 





pengedar herbalife, pengedar herbalife taman melati, stokis herbalife taman melati, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife gombak, pengedar herbalife setiawangsa, coach kurus, bagaiman nak kurus, kurus 1 malaysia, tip-tips kurus herbalife, herbalife malaysia, stokis herbalife, kampung klang gate, taman bunga raya, gombak, taman melati, taman melawati, batu caves, selayang, rawang, serendah, setapak, wangsa maju, setiawangsa, wangsa melawati, keramat, lembah keramat, bukit antarabangsa,

31 Oktober, 2022

Nak Kurus Tapi Crash Diet? Tips Kurus Oleh Coach AzWa 019-3037090 / 012-6564747

Assalamualaikum dan Salam Semua

Ramai yang belum memahami konsep penurunan nak kurus..ada yang nak kurus dengan cara berlapar dan tak makan..ini namanya Crash Diet (Diet Mendadak)

Crash Diet adalah pengambilan kalori kurang dari 1000 kalori


Crash Diet memang tidak digalakkan kerana:

1. Fatigue:
mengurangkan tubuh anda dari nutrisi-nutrisi penting akan menyebabkan badan anda lemah dan tidak bermaya. Tubuh anda akan mengalama hibernasi, kerana ia cuba menyimpan tenaga tetapi tidak mencukupi. Malah, anda sebenarnya membakar kurang lemak dari yang anda jangka.

2. Kecederaan:
sama seperti atlit yang kepenatan, tahap kepenatan ini akan menyebabkan tubuh anda lebih tercenderung untuk cedera; lebih-lebih lagi jika anda melakukan aktiviti fizikalori ketika diet yang yang mendadak.

3. Diet mendadak tidak kekal:
masalah utama diet mendadak ini adalah, ia tidak dapat diamalkan untuk jangka masa yang panjang dan ia amat menyakitkan serta menyusahkan. Ramai yang bersusah payah untuk 12 minggu dan selepas itu, kembali ke cara pemakanan yang dahulu dan menambahkan kembali berat yang telah dihilangkan. Ini dinamakan diet yo-yo.

4. Mudah sakit:  
kita semua sedar, apabila tubuh kita kekurangan nutrisi-nutrisi penting, pertahanan tubuh kita akan menjadi lemah untuk melawan virus.

5. Kehilangan otot: 
anda memang akan kehilangan lemak, tetapi, tanpa anda sedari, anda juga akan kehilangan otot.

Sumber : Kevin Zahri

Kami sebagai Coach Turun Berat akan membimbing anda cara yang betul nak kuruskan badan..

Kami akan memberi meal plan (pelan pemakanan) - boleh makan 5x sehari ikut kalori untuk setiap individu..

Pantauan harian dari segi pemakanan tengahari (snap picture send kepada coach)



Kenapa kena send gmbr? 

Supaya coach boleh bantu komen dan improve pemakanan untuk nak kurus yang sihat


Semua ini boleh dilakukan secara online
(Whats App Personal ke coach)

Pantauan mingguan update coach berat terkini supaya coach dapat perbaiki pemakanan seharian coachee..



Dengan adanya meal plan / pelan pemakanan yang betul .. anda tidak akan terlibat dengan Crash Diet dan anda akan dapat cara nak kurus yang sihat dan belajar untuk pengekalan berat badan

Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal dengan khidmat coaching secara online atau berdepan.


#FollowUs  


Hubungi kami untuk mendapatkan :


  •  Analisa berat badan secara percuma
  •  Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
  •  Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  •  Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  •  Tips dan Cara Nak Kurus, Nak Naik Berat Dan Nak Kekalkan Berat Badan
  •  Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  •  Khidmat Nasihat Oleh Coach
  •  Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
  •  Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee
" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

019-303 7090 (Coach Wawa) 
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi) 
http://CoachAzmi.Wasap.My
Kami memerlukan lebih ramai lagi yang berminat untuk menjadi Pengedar Bebas Herbalife.
Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami sebagai Pengedar Bebas Herbalife . Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090)
PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA - Pn. Azlina (019-651 1593) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU


Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 

20 September, 2022

Tips Diet Dengan Pasangan Suami Isteri Oleh Coach AzWa Coach Herbalife Malaysia

TIPS DIET BERSAMA PASANGAN SUAMI ISTERI

1. Berkongsi Makanan.

Semasa bercuti di luar, rasa teringin nak makan kan.. jadi kita akan makan di restoran.. so..order satu makanan dan kongsi makan berdua.


2. Bersenam Berdua.

Bersenam bersama boleh dilakukan sewaktu weekend atau boleh dilakukan di rumah sambil melihat youtube senaman. Lakukan minimum 30 minit.


3. Menonton Tidak Mengunyah.

Menonton wayang di luar - tips kurus boleh makan dahulu di rumah kenyang2 supaya kita boleh kawal untuk tidak order makanan seperti popcorn dan sebagainya.
Sekiranya menonton drama tv di rumah.. elakkan ambil dan mengunyah kerepek keropok dan makanan tinggi kalori.. sebaiknya ambil buah2an tinggi serat dan mengenyangkan.


4. Tentukan Jenis Diet.

Banyak jenis diet di pasaran. Apa yang terbaik adalah diet defisit kalori dengan 5x makan sehari dilengkapi macros, micros dan semua vitamin yang diperlukan oleh badan.


5. Pertandingan dan Reward Kepada Pasangan.

Ini boleh dilakukan setiap bulan.. ambil timbangan awal bulan, pertengahan bulan, dan timbangan akhir bulan.. result turun paling banyak boleh dapat reward daripada pasangan yang kalah. Ini membuatkan masing2 fokus dan buat terbaik untuk progress turun berat badan.

Jom Coach Share Resepi Untuk Kurus 

1. Makan Sarapan Pagi

Makan sarapan yang rendah glicemix index dalam kalori 200 ke 300 kalori (ikut berat masing-masing)

  • Coach AzWa mmg mengambil shake herbalife (telah diperakui glicemix index rendah dalam 15 - 20  shj)
  • Kami sukakan perasa formula 1 shake coklat dan formula 1 shake cappucino

2. Ambil snek pagi dan snek petang

Ini pun mengikut berat badan masing2, snek yg sesuai diambil seperti buah-buahan (jambu, epal, pisang)..ambil bersama dengan peanut butter yg sesuai untuk mereka yang nak turun berat badan.
Snek petang adalah wajib untuk semua jenis berat...contoh snek ptg adalah roti wholemeal & peanut butter atau telur rebus.
Cuba ambil makanan yang betul2 clean sesuai untuk proses turun berat badan.

3. Makan Lunch

Lunch adalah perkara wajib diambil setiap hari, waktu yang sesuai untuk lunch adalah dari pukul 1230 tghr - 230 ptg..contoh makanan tengahari yang sesuai untuk turun berat adalah nasi (ikut portion), lauk ikan atau ayam (cara masakan bakar atau grill lebih baik), sayur seperti ulam2an (elakkan sayur bergoreng ya)

4. Ambil air kosong secukupnya

Air kosong adalah zero kalori, perkara wajib diambil setiap hari..berapa banyak perlu diambil adalah mengikut berat badan masing-masing..sifir paling mudah setiap 25kg berat badan perlu minum 1 liter air kosong.

5. Ada coach dan group support yang bantu

Ramai je makan herbalife tak kurus, sebab ingat herbalife ni magic bagi kurus..sebenarnya apa yang penting program cukup lengkap ilmu pasti buat kita kurus dan sihat. Bagi peluang diri untuk dapat bantuan professional, dah lama kita dok diet sendiri-sendiri dan cedok2 tak jadi jugakkan..so jangan tunda lagi..dapatkan bantuan Coach AzWa dan team support untuk anda turun berat sebelum tahun 2023.

Cara Nak Kurus dan Kekalkan Berat Badan Dengan Ilmu

Wasap Coach AzWa direct :



Coach Wawa 019-3037090

Coach Azmi 012-6564747


Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Pemantauan dan coaching secara konsisten online 
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 






15 November, 2017

Turun Berat Badan Anda, Tanya Kami Bagaimana (019-3037090 / 012-6564747)

Assalamualaikum & Salam Herbalife..

Anda mencari 
1. Cara untuk turunkan berat badan ? 
2. Cara yang cepat turunkan berat badan ? 
3. Tips-tips turunkan berat badan ? 
4. Makanan sesuai semasa program turun berat ? 
5. Ada seseorang yang boleh beri panduan untuk bantu turunkan berat badan ?


Kami Coach AzWa telah berpengalaman selama 11 tahun boleh membantu anda .. dengan syarat anda hendaklah seorang yang betul-betul yakin dan sanggup follow jadual pemakanan yang diberikan..

Kami akan membantu anda dari segi jadual pemakanan untuk program turun berat badan ..  jika anda berada dalam keadaan untuk menaikkan berat badan .. kami juga boleh memberikan jadual bersesuaian dengan program anda .. dan jika anda seorang yang aktif bersukan tapi tidak tahu cara pemakanan untuk kekal aktif .. kami juga boleh memberikan jadual pemakanan kepada anda..


Anda nak mulakan program pengurusan berat badan ? Kami perlukan mereka yang betul-betul serius dengan keputusan mereka .. anda juga boleh perkenalkan kawan-kawan yang sama-sama ingin bermula ..


Online Coaching ? Face to Face Coaching ? Yes kedua-duanya boleh .. yang penting hubungi kami untuk detail maklumat program anda ..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Hubungi Kami Coach AzWa :



019 -303 7090 (Coach Wawa)
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi)
http://CoachAzmi.Wasap.My

turun berat badan dengan herbalife, coach herbalife taman melati , coach herbalife gombak, herbalife taman melawati , cara turun berat herbalife , hasil herbalife , kesan herbalife, pengedar herbalife malaysia , pengedar herbalife , Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching

08 Julai, 2017

Tempat Nak Beli Produk Herbalife

Assalamualaikum dan Salam Herbalife

Soalan yang sama setiap kali mendapat penggilan telefon bagi yang nak membeli herbalife..

"Coach AzWa, di mana saya boleh dapatkan herbalife"
"Coach AzWa, di mana saya boleh beli herbalife"

Ramai yang telah mendapat keputusan dari pengambilan herbalife, ramai yang telah kurus dengan herbalife, turun berat dengan herbalife..tetapi anda juga yang masih belum tahu di mana boleh mendapatkan herbalife.

Ok, di sini coach akan share di manakah anda boleh beli produk herbalife :

1) Pengedar / Ahli Bebas Herbalife yang masih aktif secara online atau jumpa berdepan :



    
2) Pejabat Herbalife Malaysia, Ground Floor, Plaza See Hoy Chan

3) Pickup Centre Johor Bahru

4) Pickup Centre Pulau Pinang

5) Sales Centre Kota Kinabalu Sabah

6) Pickup Centre Kuching, Sarawak

(No. 2, 3, 4, 5, 6 hanya pada mereka yang telah ada nombor keahlian sahaja)

Bagaimana untuk mendapatkan nombor keahlian? Anda boleh aktifkan akaun anda dengan herbalife dan kami boleh menjadi coach anda secara berterusan.

Kenapa Anda Perlu Memilih Kami Sebagai Coach Herbalife Anda?

1) Kami telah mempunyai keputusan/testimoni penurunan berat badan

2) Berpengalaman selama 10 tahun dan pernah membimbing ribuan coachee yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan

Apa yang anda perlu tahu, tiada agen herbalife, tiada stokis herbalife..yang ada hanya Ahli Bebas Herbalife/ Coach Bebas Herbalife yang memiliki Nombor Ahli Yang Sah dan mendapat produk herbalife secara terus dari pejabat Herbalife Malaysia


Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

019-303 7090 / 012-656 4747 (Coach AzWa) 

http://CoachAzmi.Wasap.My

http://CoachWawa.Wasap.My

untuk bermula program herbalife.



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

19 Jun, 2017

Tips Makan Semasa Raya Bersama Coach AzWa

Dah sebulan berpuasa, hari raya ini kita mesti menjamu selera balik.. dengan banyak juadah raya macam ketupat, lemang, rendang, lontong, soto dan lain-lain, tambah kita bertandang ziarah sanak saudara sahabat handai semua, mustahil kita tak nak makan & nak diet2 lagi kan? 

Apa-apapun kembali kepada berapa banyak kalori kita kena makan sehari..jangan lupa tu..jangan puasa dah turun 5kg, nanti raya naik balik..

Kami share sikit tips kawal makan semasa raya dengan herbalife.

Sebelum solat hari raya, kami pasti akan bermula dengan nutrisi herbalife iaitu aloevera, teamix dan shake dahulu..



Selepas solat raya, kami akan bersama-sama dengan ahli keluarga makan juadah hari raya dan selepas itu berjalan raya di rumah saudara mara di kampung halaman..

Jadi di sini kami nak share tips simple untuk kawal sikit pemakanan kita & pada masa sama tak halang diri kita untuk pergi beraya..


Teamix Herbalife

Teamix - kami akan sentiasa bawa teamix dalam handbag or beg semasa bertandang raya..kami minum teamix suam-suam setiap kali selepas makan terutama makanan berminyak supaya proses detoksifikasi kerap berlaku dan lemak tak sempat nak melekat kat badan. Teamix membantu meningkatkan kadar metabolisma badan seperti 20 minit bersenam

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Aloevera Herbalife

Aloe Vera - Aloe Vera adalah peneman yang paling best semasa raya nanti. Sebabnya perut kita dah sebulan puasa, tup tup raya dikejutkan dengan ketupat, lemang, rendang, biskut, air gas dan lain-lain. Perut akan jadi berangin dan hilang mood. 
Jadi tambahkan aloe dalam air kosong kita sepanjang hari, pasti perut selesa. Jadikan air kosong beserta aloe sebagai kawan baik anda sepanjang raya. Bila pergi beraya tu, jangan lupa bawa bekal air masak, letak dalam kereta..sebelum masuk rumah saudara mara tu, minum air sedikit dahulu..tujuan supaya perut tidak terlalu kosong sebelum menjamu selera.. 
Air akan mengawal banyak mana kita makan..habis beraya minum air lagi..air bantu kita kekal hidrasi, bantu kita kenyang..mudah dan cepatkan proses badan kita proses makanan atau juadah yang tinggi lemak dan karbo.

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

TC Formula

TC Formula - Bagi kami TC Formula ni wajib ada masa raya sebab selalunya shake tak sempat kan nak buat 2x sehari, sebab ada rendang la, ketupat la, lemang la dan macam-macam la..so..lepas je makan telan la TC ni..3 biji 3x sehari.

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "



Omega 3 Fish Oil - Ni salah satu produk favourite kami mesti ada dalam beg juga. tinggi sumber lemak sihat..boleh ambil omega 3 semasa makan juadah raya sebab semasa raya banyak ambil omega 6.. jadi omega 3 membantu lemak baik dalam badan

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Dengan pengalaman kami selama 10 tahun ini, dapat membantu lebih ramai yang nak turun berat badan pada tahun 2017 ini. 

Peranan kami sebagai coach adalah dengan memberikan panduan:
  • cara pemakanan seharian yang betul, 
  • jadual pemakanan 5x sehari untuk turun berat badan,
  • info / tips nak kurus yang konsisten setiap hari, 
  • group support / kumpulan sokongan whats app / telegram yang terdiri daripada coach-coach berpengalaman yang telah turun 10kg ke 20kg berat badan,
  • waktu / cara senaman untuk nak turun berat badan.
  • tindakan susulan yang konsisten sehingga anda berjaya mendapat berat idaman
Bagaimana cara anda nak bermula dengan program turun berat badan herbalife ini?

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

019-303 7090 / 012-656 4747 (Coach AzWa) 

  Direct Whatsapp :

http://CoachAzmi.Wasap.My
http://CoachWawa.Wasap.My

untuk bermula program herbalife.

Sebagai Coach Herbalife (Ahli Bebas Herbalife) yang berpengalaman, kami akan mencadangkan produk herbalife yang sesuai untuk setiap individu. 

Kami akan memberi panduan yang tepat cara pemakanan produk herbalife yang betul supaya anda mendapat hasil turun berat hasil turun berat yang berjaya.

Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) Dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni 

2) Berpengalaman dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan


Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife,