Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

Memaparkan catatan dengan label Herbalife Malaysia. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Herbalife Malaysia. Papar semua catatan

14 Disember, 2060

Coach Kurus Online Malaysia (Herbalife Member)


Assalamualaikum & Salam Sejahtera
Kami percaya dengan peningkatan berat badan dan gaya hidup trend masa kini, ramai rakyat Malaysia mangalami masalah obesiti dan ramai juga yang mencari cara paling mudah untuk mendapatkan berat badan ideal dan yang paling penting mendapat kesihatan yang optimum.

Kami merupakan komuniti yang mempunyai misi untuk membantu rakyat Malaysia mendapatkan ilmu yang tepat dan benar dalam usaha menurunkan berat badan. Dengan bantuan semua coach yang berpengalaman, Semoga dapat membantu ramai berjaya menurunkan berat badan dengan cara yang mudah melalui pemakanan seimbang  dan senaman yang betul.

Kami berpengalaman selama 15 tahun dalam bidang pengurusan berat badan dengan nutrisi Herbalife. Misi utama kami adalah untuk membantu rakyat Malaysia dan juga mereka yang serius  turun berat badan dan menjaga berat badan ideal.

Kami memfokuskan Program Kurus Secara Online yang boleh disertai walau di mana-mana lokasi kerana program ini dijalankan melalui whats app group coaching dan personal coaching.
Program Kurus Secara Online adalah platform dan cara paling mudah untuk anda mendapatkan cara penurunan dan ilmu turun berat yang paling terbaik kerana dengan defisitkan kalori untuk sarapan dan makan malam anda dapat turun berat badan sehingga berat ideal.
Terima Kasih


Anda hanya perlu bermula program turun berat herbalife secara online dengan menghubungi kami coach nutrisi herbalife 
di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi) 
http://CoachAzmi.Wasap.My



nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),


02 Oktober, 2022

Amalkan Sarapan Pagi Yang Seimbang Herbalife Setiap Hari Bersama Coach AzWa (012-6564747/019-3037090)

Have You Had Your Breakfast This Morning?

Bermula bulan November 2007..kami memulakan program nutrisi seimbang Herbalife setiap hari sehingga sekarang..

Setiap pagi dari tahun 2007 sehingga sekarang..sarapan pagi kami adalah Shake Formula 1 Herbalife..

Shake Formula 1 menyediakan protein soya berkualiti tinggi, karbohidrat yang sihat, vitamin, mineral, asid amino dan nutrien lain untuk sel-sel badan. Akan ada perbezaan daripada sarapan biasa selepas shake yang pertama.

Untuk penurunan berat badan, saya dan suami akan minum dua shake sehari dan makan satu hidangan sihat. Setelah mendapat berat badan ideal dan untuk mengekalkan berat badan, kami akan mengambil satu shake sehari.

Bonusnya kami dapat turun berat badan..lebih bertenaga, tidak mengantuk dan lebih berstamina..

Formula 1 shake ialah hidangan ideal untuk semua orang sama ada untuk nak kurus atau mengekalkan berat badan yang sihat secara semula jadi.

Ada 6 perasa Formula 1 shake iaitu :

1. Formula 1 Coklat
2. Formula 1 Cappucino
3. Formula 1 Cookies Cream
4. Formula 1 Tropical Fruit
5. Formula 1 Vanila
6. Formula 1 Strawberry

Sarapan kami Coach AzWa setiap pagi mesti bermula denga Aloe Vera Herbalife Perasa Mandarin, Teamix100gm Herbalife Perasa Honey Ginger dan F1 Shake Perasa Cappucino dan Perasa Coklat Mix Bersama Coffee Herbalife Latte dan Mocha.


"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"
"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"
nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet
Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife dan 
Coach / Jurulatih Pengurusan Berat Badan


Hubungi Kami Untuk Mendapatkan 
~ Analisa Badan Untuk Tahu Lemak Dalam Badan, Umur Dalaman, Kalsium dan lain2
~ Pelan Pengurusan Berat Badan (Jadual Pemakanan Seharian 5x Makan)
~ Pengiraan Kalori Seharian (Fokus Topik Harian)

Kurus Dengan Ilmu, Coach dan Group Support



019-303 7090 (Coach Wawa) 
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi) 
http://CoachAzmi.Wasap.My
Kami memerlukan lebih ramai lagi yang berminat untuk menjadi Pengedar Bebas Herbalife.
Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami sebagai Pengedar Bebas Herbalife . Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090)
PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA - Pn. Azlina (019-651 1593) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU

20 September, 2022

Tips Diet Dengan Pasangan Suami Isteri Oleh Coach AzWa Coach Herbalife Malaysia

TIPS DIET BERSAMA PASANGAN SUAMI ISTERI

1. Berkongsi Makanan.

Semasa bercuti di luar, rasa teringin nak makan kan.. jadi kita akan makan di restoran.. so..order satu makanan dan kongsi makan berdua.


2. Bersenam Berdua.

Bersenam bersama boleh dilakukan sewaktu weekend atau boleh dilakukan di rumah sambil melihat youtube senaman. Lakukan minimum 30 minit.


3. Menonton Tidak Mengunyah.

Menonton wayang di luar - tips kurus boleh makan dahulu di rumah kenyang2 supaya kita boleh kawal untuk tidak order makanan seperti popcorn dan sebagainya.
Sekiranya menonton drama tv di rumah.. elakkan ambil dan mengunyah kerepek keropok dan makanan tinggi kalori.. sebaiknya ambil buah2an tinggi serat dan mengenyangkan.


4. Tentukan Jenis Diet.

Banyak jenis diet di pasaran. Apa yang terbaik adalah diet defisit kalori dengan 5x makan sehari dilengkapi macros, micros dan semua vitamin yang diperlukan oleh badan.


5. Pertandingan dan Reward Kepada Pasangan.

Ini boleh dilakukan setiap bulan.. ambil timbangan awal bulan, pertengahan bulan, dan timbangan akhir bulan.. result turun paling banyak boleh dapat reward daripada pasangan yang kalah. Ini membuatkan masing2 fokus dan buat terbaik untuk progress turun berat badan.

Jom Coach Share Resepi Untuk Kurus 

1. Makan Sarapan Pagi

Makan sarapan yang rendah glicemix index dalam kalori 200 ke 300 kalori (ikut berat masing-masing)

  • Coach AzWa mmg mengambil shake herbalife (telah diperakui glicemix index rendah dalam 15 - 20  shj)
  • Kami sukakan perasa formula 1 shake coklat dan formula 1 shake cappucino

2. Ambil snek pagi dan snek petang

Ini pun mengikut berat badan masing2, snek yg sesuai diambil seperti buah-buahan (jambu, epal, pisang)..ambil bersama dengan peanut butter yg sesuai untuk mereka yang nak turun berat badan.
Snek petang adalah wajib untuk semua jenis berat...contoh snek ptg adalah roti wholemeal & peanut butter atau telur rebus.
Cuba ambil makanan yang betul2 clean sesuai untuk proses turun berat badan.

3. Makan Lunch

Lunch adalah perkara wajib diambil setiap hari, waktu yang sesuai untuk lunch adalah dari pukul 1230 tghr - 230 ptg..contoh makanan tengahari yang sesuai untuk turun berat adalah nasi (ikut portion), lauk ikan atau ayam (cara masakan bakar atau grill lebih baik), sayur seperti ulam2an (elakkan sayur bergoreng ya)

4. Ambil air kosong secukupnya

Air kosong adalah zero kalori, perkara wajib diambil setiap hari..berapa banyak perlu diambil adalah mengikut berat badan masing-masing..sifir paling mudah setiap 25kg berat badan perlu minum 1 liter air kosong.

5. Ada coach dan group support yang bantu

Ramai je makan herbalife tak kurus, sebab ingat herbalife ni magic bagi kurus..sebenarnya apa yang penting program cukup lengkap ilmu pasti buat kita kurus dan sihat. Bagi peluang diri untuk dapat bantuan professional, dah lama kita dok diet sendiri-sendiri dan cedok2 tak jadi jugakkan..so jangan tunda lagi..dapatkan bantuan Coach AzWa dan team support untuk anda turun berat sebelum tahun 2023.

Cara Nak Kurus dan Kekalkan Berat Badan Dengan Ilmu

Wasap Coach AzWa direct :



Coach Wawa 019-3037090

Coach Azmi 012-6564747


Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Pemantauan dan coaching secara konsisten online 
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 






19 September, 2022

Coach Turun Berat Nilai, Pajam, Mantin (Coach Suzana : 019-2413067)

Coaches team kami meliputi seluruh Malaysia. Sangat mudah anda hubungi dan dapatkan personal coaching.

Apa yang anda akan dapat dengan program turun berat secara online ini?

~ Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat

~ Pelan Pemakanan / Meal Plan 5x Makan Sehari

~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian

~ Khidmat Nasihat Oleh Coach Berpengalaman

~ Pemantauan Berterusan

~ Diet Seimbang

~ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian

~ Sokongan dan Motivasi kepada semua

Ingin bersama-sama dalam program pengurusan berat badan secara online?

Kami mempunyai ramai team kami yang berpengalaman sebagai coach di kawasan sekitar anda. 

Coach Suzana adalah salah seorang team kami yang boleh membantu anda.. telah turun 17kg berat badan..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "


Hubungi Coach Suzana Untuk Membantu Anda :

Coach Suzana :  019-2413067


Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife nilai, coach herbalife pajam, coach herbalife mantin, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, 

17 September, 2022

Tips Kurus Umur 40 Tahun Ke Atas Bersama Coach AzWa

 


1. Elak Makanan Junk Food Food & Fast Food

Makanan junk food adalah seperti makanan ringan keropok kerepek, kentang goreng, 

snek jajan, aiskrim dan lain2.

Fast food seperti makanan segera yang diproses burger, sosej dan lain2.

Kenapa perlu elakkan makanan junk food & fast food :

1. Tinggi msg, garam, gula penyebab water retention

2. Kandungan lemak tidak baik tinggi

3. Mengandungi kalori tinggi

4. Mengandungi bahan pengawet


2. Komuniti / Group Coaching Sama2 Nak Kurus

Bila visi misi sama nak kurus, mudah on track dalam program kurus kerana ada 

sharing pengalaman, misi fokus target dan sama2 semangat dalam perjuangan kurus


3. Minum Air Kosong Secukupnya Seharian

Minum air kosong bukan hanya untuk mereka yang nak kurus tapi untuk semua orang,

minum air 1 liter setiap 25kg berat badan - minimum 3 liter adalah terbaik.


4. Suplement Seperti Calcium, Magnesium, Multivitamin, Vitamin C dan Omega 3 

Pengambilan konsisten setiap hari untuk bantu badan kita dapatkan nutrisi secukupnya 

seharian. Ini penting kerana bila berusia metabolisma rendah akan melambatkan penurunan 

berat tapi dengan adanya supplement ini membantu badan menerima secukupnya 

nutrisi seharian. 


Kami Mencari Wanita Yang Berat Lebih 60kg Yang Struggle Nak Turun Berat Badan. 

Tak Suka Bersenam Takpe Kita Fokus Turunkan Berat 3-9kg Dahulu.

Komen Saya Nak Kurus



Coach AzWa - Coach Kurus Online Anda

Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife dan Coach / Jurulatih Pengurusan Berat Badan


Hubungi Kami Coach Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan :

Coach Azmi 012-656 4747

Coach Wawa 019-303 7090
http://CoachWawa.Wasap.My

Kumpulan Coaches Nutrisi Herbalife ini tinggal di kawasan Rawang, Bangi, Klang, Banting, Taman Melawati, Gombak, Lembah Keramat, Wangsa Maju, Selayang, Putrajaya dan banyak lagi tempat coach yang telah mendapat keputusan turun berat dengan nutrisi herbalife

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight memerlukan lebih ramai lagi yang berminat untuk menjadi Pengedar Bebas Herbalife.
Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami sebagai Pengedar Bebas Herbalife . Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANGPENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH -PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA PENGEDAR HERBALIFE JOHOR PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam, Pengedar Herbalife Klang, Pengedar Herbalife Banting, Pengedar Herbalife Kuala Langat , Pengedar Herbalife Rawang, Pengedar Herbalife Serendah, Pengedar Herbalife Bangi, Pengedar Herbalife Kajang




02 September, 2022

Coach Turun Berat Petaling Jaya (Coach Nita : 012-6714075)

Coaches team kami meliputi seluruh Malaysia. Sangat mudah anda hubungi dan dapatkan personal coaching.

Apa yang anda akan dapat dengan program turun berat secara online ini?

~ Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat

~ Pelan Pemakanan / Meal Plan 5x Makan Sehari

~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian

~ Khidmat Nasihat Oleh Coach Berpengalaman

~ Pemantauan Berterusan

~ Diet Seimbang

~ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian

~ Sokongan dan Motivasi kepada semua

Ingin bersama-sama dalam program pengurusan berat badan secara online?

Kami mempunyai ramai team kami yang berpengalaman sebagai coach di kawasan sekitar anda. 

Coach Nita adalah salah seorang team kami yang boleh membantu anda.. telah turun 37kg dan telah berat ideal..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "




Hubungi Coach Nita Untuk Membantu Anda :

Coach Nita :  012-6714075


Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife petaling jaya, coach herbalife puchong, coach herbalife subang jaya, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, coach herbalife sunway pyramid, 





Coach Turun Berat Pulau Pinang (Coach Rina : 018-4738310)

Coaches team kami meliputi seluruh Malaysia. Sangat mudah anda hubungi dan dapatkan personal coaching.

Apa yang anda akan dapat dengan program turun berat secara online ini?

~ Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat

~ Pelan Pemakanan / Meal Plan 5x Makan Sehari

~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian

~ Khidmat Nasihat Oleh Coach Berpengalaman

~ Pemantauan Berterusan

~ Diet Seimbang

~ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian

~ Sokongan dan Motivasi kepada semua

Ingin bersama-sama dalam program pengurusan berat badan secara online?

Kami mempunyai ramai team kami yang berpengalaman sebagai coach di kawasan sekitar anda. 

Coach Rina adalah salah seorang team kami yang boleh membantu anda.. telah turun 13kg dan telah berat ideal..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "





Hubungi Coach Rina Untuk Membantu Anda :

Coach Rina :  018-4738310


Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife pulau pinang, coach herbalife bukit mertajam, coach herbalife sungai dua, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, coach herbalife seberang perai utara, coach herbalife seberang selatan, coach herbalife kepala batas, coach herbalife juru


26 Julai, 2022

Tips Kurus 1kg Seminggu Bersama Coach AzWa - Coach Kurus Online Anda

Tips Kurus 1kg Dalam Masa Seminggu


1. Minum Air Kosong 4 Liter Sehari

Tinggalkan air bergula atau berwarna..

Waktu sesuai ambil air kosong adalah dari pagi ke malam.. minum air bukan terus banyak pada satu-satu masa tapi ada pembahagian jadual yang mudah untuk diikuti.

Waktu yang sesuai minum air selepas bangun tidur, sejam sebelum sarapan, 30 minit sebelum makan, ketika rasa lapar atau craving, sebelum bersukan, selepas bersukan dan 2 jam sebelum tidur malam

Jadualkan minum air dalam 500ml setiap waktu tersebut.. maka 4 liter air itu sangat mudah.


2. Tidur 7 Jam Sehari

Jumlah tidur yang disyorkan berdasarkan kumpulan umur :

Bayi baru lahir : 16-18 jam/hari

Kanak-kanak tadika : 11-12 jam/hari

Kanak-kanak sekolah : sekurang-kurangnya 10 jam/hari

Remaja : 9-10 jam/hari

Dewasa : 7-8 jam/hari


3. Lunch Cukup Portion Karbohidrat, Protein dan Lemak Baik

Karbohidrat ukuran segenggam tangan anda : 

contoh - beras basmathi, roti wholemeal, sweet potato, suhun, bihun wholemeal

Protein sebesar tapak tangan anda :

contoh : ikan laut, ayam dada, tempe, tauhu, telur (putih lebih baik)

Lemak baik 1 sudu makan :

olive oil, extra virgin coconut oil, avocado


4. Elak Ambil Fast Food 

Elakkan ambil makanan segera ini kerana ianya digoreng dengan minyak dan jarang mempunyai vitamin mineral diperlukan badan.


5. Bersenam 20 Minit Sehari 3x Seminggu

Dilakukan pada waktu pagi atau petang.

Aktiviti fizikal seperti berjalan pantas atau menaiki tangga lebih baik daripada menaiki lif.


Kami Mencari Wanita Yang Berat Lebih 60kg Yang Struggle Nak Turun Berat Badan. 

Tak Suka Bersenam Takpe Kita Fokus Turunkan Berat 3-9kg Dahulu.

Komen Saya Nak Kurus



Coach AzWa - Coach Kurus Online Anda

Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife dan Coach / Jurulatih Pengurusan Berat Badan


Hubungi Kami Coach Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan :

Coach Azmi 012-656 4747

Coach Wawa 019-303 7090
http://CoachWawa.Wasap.My

Kumpulan Coaches Nutrisi Herbalife ini tinggal di kawasan Rawang, Bangi, Klang, Banting, Taman Melawati, Gombak, Lembah Keramat, Wangsa Maju, Selayang, Putrajaya dan banyak lagi tempat coach yang telah mendapat keputusan turun berat dengan nutrisi herbalife

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight memerlukan lebih ramai lagi yang berminat untuk menjadi Pengedar Bebas Herbalife.
Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami sebagai Pengedar Bebas Herbalife . Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANGPENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH -PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA PENGEDAR HERBALIFE JOHOR PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam, Pengedar Herbalife Klang, Pengedar Herbalife Banting, Pengedar Herbalife Kuala Langat , Pengedar Herbalife Rawang, Pengedar Herbalife Serendah, Pengedar Herbalife Bangi, Pengedar Herbalife Kajang




27 Mei, 2022

Kebaikan Snek Untuk Membantu Penurunan Berat Badan

Snacking sangat penting dalam amalan diet.. 

Makan setiap 3 ke 4 jam akan membantu dalam proses penurunan berat badan..

2x snacking dalam sehari iaitu snek pagi dan snek petang.. waktunya pukul 10 pagi dan 5 petang..


Kriteria pemilihan snacking :

1. Kalori makanan snek adalah anggaran 100 kalori

2. Glicemik index makanan rendah akan membuatkan kita kenyang lama

3. Natural food seperti buah-buahan


Apakah makanan snacking yang sesuai? : 

1. Buah bersama peanut butter

2. Roti wholemeal bersama peanut butter atau scramble egg

3. Protein bar

4. Kekacang

5. Kurma


Kepentingan snacking kepada proses turun berat badan :

1. Menghilangkan rasa lapar

2. Mengawal diri dari mengunyah jajan atau kudapan lain yang tinggi kalori

3. Membantu menaikkan metabolisma

4. High protein snek menjaga jisim otot dari mengendur

5. Snacking buat rasa happy sebab perut tak lapar





Program Kurus Secara Online adalah platform dan cara paling mudah untuk anda mendapatkan cara penurunan dan ilmu turun berat yang paling terbaik kerana dengan defisitkan kalori untuk sarapan dan makan malam anda dapat turun berat badan sehingga berat ideal.
Terima Kasih


Anda hanya perlu bermula program turun berat herbalife secara online dengan menghubungi kami coach nutrisi herbalife 
di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi) 
http://CoachAzmi.Wasap.My



nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),