Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

Memaparkan catatan dengan label harga herbalife malaysia. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label harga herbalife malaysia. Papar semua catatan

12 Mei, 2016

Apakah Herbalife Skin? Coach Wawa (019-3037090)

Falsafah Herbalife Skin :

Herbalife SKIN merupakan nutrisi penjagaan kulit berasaskan penyelesaian yang menyeimbangkan bahan-bahan, botani, dan ekstrak dengan sains yang terbukti untuk pengalaman yang mewah dan kulit yang nampak sihat setiap hari.

Herbalife SKIN menawarkan pengalaman harian yang memanfaatkan. Kulit yang kelihatan cantik, sihat, dan lebih remaja melalui Rumusan, Rasa dan Hasil Pantas.


RUMUSAN


Meningkatkan penampilan kulit anda dengan gabungan optimum Vitamin B3, Vitamin C dan E yang bersifat antioksidan, Aloe Vera dan bahan-bahan botani lain kami. Herbalife SKIN bebas paraben, bebas sulfat dan diuji pakar dermatologi.

RASA

Manjakan diri anda dengan tekstur mewah; tenangkan diri anda dengan busa yang lembut bak sutera. Dapatkan inspirasi daripada minyak perlu yang menyerikan dan haruman segar. Kejutkan diri anda setiap hari — dan sepanjang hari — dengan pengalaman yang mencerahkan di samping juga kemewahannya.

HASIL PANTAS

Produk-produk kami yang diuji secara klinikal membantu anda mencapai hasil harian maksimum, termasuk kulit yang lebih lembut, licin dan lebih berseri di samping memberi manfaat jangka panjang yang mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan.

Sumber :

http://www.herbalifeskin.com.my/ms/philosophy/

"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Skin / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda dalam program pengurusan berat badan dan program kecantikan skin/kulit


#FollowUs  









Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa skin secara percuma
# Pemantauan secara konsisten online atau one to one
# Tips dan cara pemakaian skin yang betul
# Jadual pemakaian skin seharian
# Khidmat nasihat oleh coach skin
# Pengetahuan tentang kesihatan kulit


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 

25 Ogos, 2015

Soal Jawab Berkenaan Program Pengurusan Berat Badan (012-6564747 / 019-3037090)

We're Not A Salesman, We're Personal Weight Loss Coach. We Love The Product And We Use It Every Single Day. Whenever We Approaches You, It Doesn't Mean I Want To Make A Sale. It Is More Probably Because We Know, Your Life Can Be Changed. Herbalife Is For All But Not Everyone For Herbalife ...

1) Berat saya tak turun pun, tapi baju longgar ler..macam mana ni?

* Tahniah, tu namanya shaping up dulu. Normal je tu, saiz badan dah mengecil..
Nutrisi Herbalife ialah program pemakanan berkhasiat dan nutrisi berasas protein, menyebabkan berat lemak yang berkurang tapi otot maintain. Peratus otot lagi tinggi dari lemak buat badan nampak shape/bentuk

2) Ada orang tanya, boleh tak sebulan turun banyak & cepat?

* Boleh, tak ada masalah, tapi boleh ke kekal berat tu? Selalunya orang yg turun cepat akan naik berat semula dalam jangka masa 1-2 tahun...sebabnya dia tiada ilmu & tabiat untuk kekalkan berat

3) Kenapa kena minum air masak banyak utk turun berat?

* Badan kita perlukan 1 liter setiap 25kg berat kita. Kebanyakan kita kurang bersenam, so satu cara nak kuarkan lemak dan toksin dlm badan dengan air kencing..untuk hancurkan lemak2, perlukan air utk proses lemak tersebut dan seterusnya buang air kencing..so sabar kalau ianya takes time sebab lain org lain kadar metabolismanya..

Tanda-Tanda Customer Yang Serius Adalah:

1) Mereka Selalu Positif

2) Excited Nak Timbang Berat Badan

3) Selalu Bertanya Dengan Coach


Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "
Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Hubungi Kami Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife / Coach Bebas Herbalife / Coach Herbalife Terbaik / Coach Herbalife Malaysia Untuk Sesi Coaching Program Pengurusan Berat Badan Anda :



Coach Azmi (012-656 4747)

Coach Wawa (019-303 7090)
coach herbalife, coach herbalife terbaik, coach herbalife taman melawati, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman permata, coach herbalife lembah keramat,

01 Mac, 2015

Cabaran Turun Berat Bulan Mac 2015 ~ Coach AzWa

Cabaran Turun Berat Badan Bersama Coach Pengurusan Berat Badan Anda..





## Penyertaan Masih Dibuka..Hubungi Kami Jika Anda Serius!

Peserta yang menyertai cabaran ini berpeluang memenangi hadiah !!

Tempoh pertandingan hanya 2 minggu dan ia bermula pada :
( 09 / 03 / 2015 ) dan berakhir pada ( 21 / 03 / 2015 )

Peserta yang MENCAPAI REKOD PERATUS (%) PENURUNAN BERAT BADAN TERTINGGI dalam cabaran ini akan memenangi hadiah :

Kami coach pengurusan berat badan, kami boleh membantu dalam program pengurusan berat badan yang ideal dan cara yang betul pelan pemakanan seharian.

"Keputusan Adalah Tidak Tipikal.Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza."

Penasihat Kesihatan Peribadi, Analisis Komposisi Badan, Coach

Hubungi Kami Untuk Keterangan Lanjut :
Azmi (012-656 4747)
Wawa (019-303 7090)

Sekian, terima kasih..
menang hadiah wang tunai, coach herbalife terbaik, menang cabaran turun berat badan, jom kurus satu malaysia, jk1m, turun berat, coach herbalife, coach turun berat, coach herbalife malaysia, stokis herbalife, herbalife malaysia, coach herbalife fit, herbalife coach

23 Februari, 2015

Coach Pengurusan Berat Badan Diperlukan ! (019-3037090 / 012-6564747)

Siapakah COACH PENGURUSAN BERAT BADAN?

Inilah kami sebagai coach pengurusan berat badan..



Bermula dari Use The Produk, Wear The Herbalife Brand & Talk To People, anda telah layak menjadi coach herbalife..

Sebagai coach pengurusan berat badan herbalife anda juga boleh menjana pendapatan  sampingan yang mana memerlukan anda untuk berdisipilin dan serius dengan sepenuh hati untuk memulakannya.

Kerjaya coach yang sentiasa berkongsi tentang pengurusan berat badan setiap hari kepada orang ramai akan menjadi kerjaya terbaik dalam kehidupan anda.

Kami boleh bantu anda menjadi coach dengan pengalaman kami selama 8 tahun ini..yang penting anda ada kesungguhan dan bekerja dengan niat membantu orang lain mendapatkan keputusan pengurusan berat badan yang terbaik.

Kerjaya Coach Herbalife


Sumber : FB Herbalife

Sumber : FB Herbalife

Penafian Tuntutan : 
"Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata"

Hubungi kami coach pengurusan berat badan untuk maklumat lanjut :
Azmi (012-656 4747)
Wawa (019-303 7090)
coach herbalife, coach kurus, jom kurus, cara turun berat, set kurus herbalife, tips kurus, lose weight, saya nak turun berat, blogger herbalife, saya nak cantik, stokis herbalife, work from home herbalife, fit malaysia, fit herbalife, agen herbalife,

21 Januari, 2015

Pemilihan Diet Yang Sihat - Coach Pengurusan Berat Badan

Apakah Glycemix Index (GI) / Indeks Glisemia?


GI ialah ukuran bagi makanan yang mengandungi karbohidrat dan kesannya terhadap gula dalam darah kita.
Setiap kali kita makan dan mencernakan makanan yang kaya karbohidrat – makanan seperti buah-buahan, sayur-sayuran, bijian dan manisan – hasil akhirnya ialah meningkatnya gula darah anda (glukosa darah anda). 

Gula dalam darah anda penting – ia menjadi bahan api utama bagi otak dan otot-otot dan sebahagian besarnya adalah apa yang yang menggerakkan anda secara mental dan fizikal sepanjang hari anda. Tetapi tidak semua makanan yang mengandungi karbohidrat menyebabkan gula darah anda meningkat kepada tahap yang sama – dan di sinilah GI memainkan peranannya.

GI memberi ranking kepada makanan berdasarkan kepada berapa banyak, dan berapa pantasnya ia meningkatkan gula darah selepas ia dimakan. Semakin rendah nilai GI, maka semakin lambat makanan dicerna atau diserap.

Terdapat tiga jenis pengelasan GI iaitu :
~ GI Tinggi (indeks melebihi 70)
~ GI Sederhana (indeks antara 56 - 69)
~ GI Rendah (indeks di bawah 55)

sumber - glycemic index

GI Tinggi

Contoh makanan GI tinggi ialah makanan berkanji dan bergula seperti roti putih, bijiran sarapan manis, mi, jus buah-buahan dan nasi putih.
Makanan ini dicerna dan diserap dengan cepat, jadi menyebabkan peningkatan besar dan pantas gula dalam darah.
Kalau suka makan snek yang manis sepanjang hari, may be kita akan ambil kalori berlebihan dan kalori berlebihan ini disimpan di bahagian perut dan peha. Sebab itu kita selalu nampak perut maju ke depan untuk perempuan dan lelaki.

GI Sederhana

Sayur- sayuran, buah-buhan kacang, dan kebanyakan makanan yang 100% bijirin penuh seperti beras perang, emping oat, barli, kuinoa dan roti 100% bijirin tulen, mempunyai ranking Indeks Glisemia yang secara relatifnya rendah. 
Disebabkan kandungannya tinggi serabut – yang bermakna ia mengambil masa yang lebih lama untuk dicernakan – gula darah anda meningkat dengan lebih perlahan selepas anda mengambil makanan tersebut.

Makanan yang sihat ini menghasilkan pelepasan yang lebih rendah ke dalam aliran darah anda, memberikan anda tenaga yang bertahan dengan lebih lama. Dan, berbekalkan kandungan serabut tinggi ini, ia juga lebih mengenyangkan – jadi diet yang menekankan makanan GI rendah boleh menjadi strategi yang baik untuk pengawalan berat badan.

Sesetengah makanan (seperti ais krim) mempunyai GI rendah kerana kandungan lemak tingginya memperlahankan pencernaan – yang bermakna ia tidak menyebabkan kadar gula darah melonjak dengan banyaknya selepas ia dimakan.

Berdasarkan GI sahaja, kita mungkin membuat kesimpulan bahawa ais krim bagus untuk disertakan dalam diet “GI rendah”. Sebaliknya, sesetengah makanan yang sihat mempunyai nilai GI tinggi yang mungkin mengelirukan jika tidak mengambil kira saiz hidangan. 

Contohnya buah tembikai.
Anda perlu makan 5 hidangan tembikai untuk mendapatkan 50 gram karbohidrat yang diperlukan untuk menetapkan GI. Tetapi hidangan biasa tidak mengandungi jumlah yang sebanyak itu – dan ia tidak menyumbang kepada bebanan karbohidrat keseluruhan diet anda. Jika anda memfokus kepada nilai GI sahaja, anda akhirnya tanpa sengaja mungkin tidak menyertakan buahan-buahan yang sihat dalam diet anda.

Pesanan :
Jangan mengambil nasi putih dan kentang. Sebaliknya, tukarlah kepada beras perang atau bijirin penuh lain seperti gandum, barli atau kuinoa – atau menggantikannya dengan
kacang atau keledek. 

Jangan meminum kalori yang banyak daripada jus buah-buahan yang mempunyai GI tinggi, sebaliknya makanlah buah-buahan segar – taburkan beri atas bijirin sarapan, atau makanlah sepotong buah sebagai snek atau pencuci mulut. 

Gantikan roti putih kilang, keropok dan makanan snek dengan produk yang dibuat 100% daripada bijirin penuh – atau cubalah makan kacang berbanding kerepek sebagai snek.

Sumber : Herbalife Hub Disember 2014

Formula 1 Nutrisi Herbalife telah mendapat pengiktirafan mengandungi GI rendah dalam lingkungan 15-20 sahaja.

"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit" 

Hubungi kami untuk mereka yang serius mendapatkan maklumat program pengurusan berat badan -

Kami Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan :
Azmi (012-656 4747)
Wawa (019-303 7090)
nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Diskaun Herbalife?? 

14 Januari, 2015

AHLI BEBAS HERBALIFE - Visi, Misi Dan Etika (019-3037090 / 012-6564747)



VISI KAMI

Membantu Mengubah Kehidupan Orang Lain Untuk Menurunkan Berat Badan, Menaikkan Berat Badan dan Mengekalkan Berat Badan.

MISI KAMI

Membantu Mengubah Kehidupan Orang Lain Dengan Menyediakan Peluang Bisnes Terbaik Dalam Penjualan Langsung dan Produk Nutrisi dan Pengurusan Berat Badan.

ETIKA KAMI
Kami Melaksanakan Urusan Kami Secara Benar, Jujur dan Beretika. Kami Mengambil Jalan Terbaik.

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Hubungi Kami Coach Pengurusan Berat Badan Untuk Mendapatkan Analisa Badan / Pelan Pemakanan / Khidmat Nasihat :

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight

01 November, 2012

New Global Expension Team Members Herbalife August 2012 - Pengedar Bebas Herbalife

Assalamualaikum & Salam 1 Herbalife..

Alhamdulillah..Kami dah qualify sebagai Get Team Member Herbalife August 2012..Get Team ini hanyalah pinjaman sementara..tanggungjawab kami lebih besar untuk membantu meneruskan misi nutrisi utk orang ramai di luar sana..

Terima kasih kepada Herbalife Malaysia - atas sistem sokongan yang disediakan..amat2 membantu kami untuk mencapai tahap ini..

Terima kasih kepada kedua ibu bapa kami yang menyokong kami dalam misi nutrisi ini..

Terima kasih kepada Team AzWa di Seluruh Malaysia - Abg Long/Kak Long, Alia, Kak Wan, Suziyana, Shazwani, Janaqil, Nur, Kak Ani, Adda, Awien, Shida, Sue/Robbi, Zaidi/Hidayah, Beeha, Yati MK, Farah, Ita, Hidayu dan Shamsila..

Terima kasih kepada Sponsor Kami - Kak Jamaliah, & Haslina Nasir..

Terima kasih kepada semua sideline terutama Kak Sham/Abg Hairil dan kesemua sideline yg lain..

TQ ALLAH, TQ HERBALIFE...

Pengedar Bebas Herbalife ;
AZMI (012 6564747) & WAWA (019 3037090)


"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"

Gambar2 Recognition Semasa Success Training Seminar di Seri Pacific Hotel 12 Ogos 2012..


"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"


"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"

Sebahagian Team AzWa yang hadir semasa STS :


"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"


"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"



"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"

28 Oktober, 2012

Have You Had Your Shake Today ?? (012-6564747 / 019-3037090)

Nutrisi Herbalife ialah program pemakanan berkhasiat dan nutrisi berasas protein, menyebabkan berat lemak yang berkurang tapi otot maintain.

Peratus otot lagi tinggi dari lemak buat badan nampak shape/bentuk.

~ YOU ARE WHAT YOU EAT ~

"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"