Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

12 Mei, 2016

Apakah Herbalife Skin? Coach Wawa (019-3037090)

Falsafah Herbalife Skin :

Herbalife SKIN merupakan nutrisi penjagaan kulit berasaskan penyelesaian yang menyeimbangkan bahan-bahan, botani, dan ekstrak dengan sains yang terbukti untuk pengalaman yang mewah dan kulit yang nampak sihat setiap hari.

Herbalife SKIN menawarkan pengalaman harian yang memanfaatkan. Kulit yang kelihatan cantik, sihat, dan lebih remaja melalui Rumusan, Rasa dan Hasil Pantas.


RUMUSAN


Meningkatkan penampilan kulit anda dengan gabungan optimum Vitamin B3, Vitamin C dan E yang bersifat antioksidan, Aloe Vera dan bahan-bahan botani lain kami. Herbalife SKIN bebas paraben, bebas sulfat dan diuji pakar dermatologi.

RASA

Manjakan diri anda dengan tekstur mewah; tenangkan diri anda dengan busa yang lembut bak sutera. Dapatkan inspirasi daripada minyak perlu yang menyerikan dan haruman segar. Kejutkan diri anda setiap hari — dan sepanjang hari — dengan pengalaman yang mencerahkan di samping juga kemewahannya.

HASIL PANTAS

Produk-produk kami yang diuji secara klinikal membantu anda mencapai hasil harian maksimum, termasuk kulit yang lebih lembut, licin dan lebih berseri di samping memberi manfaat jangka panjang yang mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan.

Sumber :

http://www.herbalifeskin.com.my/ms/philosophy/

"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Skin / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda dalam program pengurusan berat badan dan program kecantikan skin/kulit


#FollowUs  

Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa skin secara percuma
# Pemantauan secara konsisten online atau one to one
# Tips dan cara pemakaian skin yang betul
# Jadual pemakaian skin seharian
# Khidmat nasihat oleh coach skin
# Pengetahuan tentang kesihatan kulit


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju,