Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

Memaparkan catatan dengan label testimoni herbalife. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label testimoni herbalife. Papar semua catatan

15 Mac, 2020

Turun Berat Secara Online Dengan Nutrition Herbalife

Assalamualaikum..

Hai Hai Hai..

Ramai nak kurus terutamanya nak raya ni kan, nak tukar saiz baju raya dan mula nak join program senaman berbayar atau membership gym.

Dengan situasi sekarang yang covid-19, ramai dinasihatkan tidak terdedah  di khalayak ramai seperti program atau bersenam beramai2..

Apa kata join program kami fokus turun berat dan tukar saiz baju sempena nak raya ni hanya melalui online 100%.


Ini adalah marathon challenge untuk semua peserta baru.. coaching secara konsisten thru wasap & telegram dalam kumpulan yang kecil untuk memfokuskan result setiap orang.

Paling best menggunakan nutrition herbalife - cara makan dan menu makanan disertakan secara detail.. dan group bot telegram ini adalah untuk 9 org termsk coach.

Best sangat sebab setiap hari akan timbang berat dan tahu gaya pemakanan yang betul..

Kalori defisit menggunakan nutrition herbalife penggantian makan pagi dan malam dan akan diberikan panduan apakah makanan untuk snek pagi, lunch dan snek petang.



Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Hubungi Kami Coach Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan :

Coach Azmi 012-656 4747

Coach Wawa 019-303 7090




nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),






29 Februari, 2020

Blog Turun Berat Badan dan Kurus Cara Herbalife ~ Coach AzWa

Assalamualaikum & Salam Herbalife,


Kami Coach AzWa merupakan Ahli Bebas Herbalife / Coach Bebas Herbalife yang telah membantu ribuan testimoni turun berat / kurus dengan Herbalife ini sejak 13 tahun yang lepas.




Dengan pengalaman kami sebagai coach turun berat Herbalife selama 13 tahun ini, dapat membantu lebih ramai yang nak turun berat badan untuk tahun 2020 ini. 


Bermula Herbalife pada tahun 2007 sebagai pengguna nutrition herbalife dan fokus kami adalah untuk penurunan berat badan. 

Setelah mendapat keputusan penurunan berat 11kg (Coach Wawa) dan 15kg (Coach Azmi), kami terus aktif berblog bermula tahun 2008 (Blogger http://CoachAzWa.com) .. misi utama kami semasa menjadi blogger adalah untuk menyebarkan misi nutrisi herbalife dan menjadi Coach Pengurusan Berat Badan kepada mereka yang serius nak turun berat, naik berat atau kekalkan berat / kekal langsing.


Setelah mendapat keputusan penurunan berat 11kg (Coach Wawa) dan 19kg (Coach Azmi), kami terus aktif berblog bermula tahun 2008 (Blogger http://CoachAzWa.com) .. misi utama kami semasa menjadi blogger adalah untuk menyebarkan misi nutrisi herbalife dan menjadi Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife kepada mereka yang serius nak turun berat, naik berat atau kekalkan berat / kekal langsing.

Peranan kami sebagai coach adalah dengan memberikan panduan:
  • cara pemakanan nutrisi Herbalife untuk menggantikan makanan pagi dan malam
  • cara pemakanan seharian yang betul iaitu cukup portion, macros dan deficit kalori
  • jadual pemakanan 5x sehari untuk turun berat badan,
  • info / tips nak kurus yang konsisten setiap hari, 
  • group support / kumpulan sokongan whats app / telegram yang terdiri daripada coach-coach berpengalaman dengan nutrisi herbalife yang telah turun 10kg ke 40kg berat badan,
  • waktu / cara senaman dan link workout untuk turun berat badan.
  • tindakan susulan / followup cara pemakanan nutrition Herbalife yang konsisten sehingga anda berjaya mendapat berat idaman
Bagaimana cara anda nak bermula dengan program turun berat badan nutrisi herbalife ini?

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 

012-656 4747 (Coach Azmi) 

untuk bermula program herbalife.

Sebagai Coach Herbalife (Ahli Bebas Herbalife) yang berpengalaman, kami akan mencadangkan produk nutrisi herbalife yang sesuai untuk setiap individu. 

Kami akan memberi panduan yang tepat cara pemakanan produk nutrisi herbalife yang betul supaya anda mendapat hasil turun berat hasil turun berat yang berjaya.

Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) Dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni turun berat dengan produk nutrisi herbalife

2) Berpengalaman dengan nutrisi Herbalife dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk turun berat badan

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan dan semua soalan berkaitan nutrisi herbalife



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, Herbalife rawang, Herbalife serendah, Herbalife selayang, Herbalife teluk intan, Herbalife klang, Herbalife shah slam, Herbalife setia alam, Herbalife Singapore, Herbalife bangi, Herbalife kajang, Herbalife banting, Herbalife kuala langat


25 Februari, 2020

Coach AzWa : 012-6564747 / 019-3037090 ~ Cara Nak Kurus Dengan Nutrisi Herbalife



Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife / Coach Bebas Herbalife

Bermula Herbalife pada tahun 2007 sebagai pengguna produk dan fokus kami adalah untuk penurunan berat badan. 

Setelah mendapat keputusan penurunan berat 11kg (Coach Wawa) dan 19kg (Coach Azmi), kami terus aktif berblog bermula tahun 2008 (Blogger http://CoachAzWa.com) .. misi utama kami semasa menjadi blogger adalah untuk menyebarkan misi nutrisi herbalife dan menjadi Coach Pengurusan Berat Badan kepada mereka yang serius nak turun berat, naik berat atau kekalkan berat / kekal langsing.

Pengalaman kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan selama 13 Tahun dapat membantu anda memberi :

~ Analisa berat badan secara percuma
~ Coaching Secara Online
~ Khidmat Nasihat Cara Nak Kurus, Cara Nak Naik Berat Dan Cara Nak Kekalkan Berat
~ Resepi nak kurus mengikut individu
~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian (Sarapan dan Makan Malam dengan nutrisi Herbalife)
~ Tips Nak Kurus, Nak Naik Berat Badan Dan Nak Kekalkan Berat Badan
~ Tips Diet Seimbang 
~ Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one 
~ Tips pemakanan yang betul
~ Tips dan Cara Nak Kurus, Nak Naik Berat Dan Nak Kekalkan Berat  
~ Khidmat Nasihat Oleh Coach
~ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
~ Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Anda juga boleh boleh melihat Testimoni Turun Berat Badan dengan nutrisi Herbalife dan yang mana dapat memberi anda inspirasi dan motivasi untuk bermula program.

Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program nak kuruskan badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..

Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Hubungi Kami Coach Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan :

Coach Azmi 012-656 4747

Coach Wawa 019-303 7090




nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),


01 Ogos, 2017

Permulaan Program Turunkan Berat Badan

Ramai yang mencari-cari cara untuk turunkan berat badan. Ada yang dah buat planning turun berat ni bertahun-tahun, tapi masih belum bermula..kerana ada yang tak tahu bagaimana nak bermula turunkan berat badan ini.

Di sini coach sertakan beberapa cara untuk bermula program turunkan berat badan ini..terutamanya turunkan berat badan dengan menggunakan program Herbalife.

Pada asasnya penurunan berat badan adalah dengan kalori defisit..iaitu nilai kalori keluar lebih tinggi daripada nilai kalori masuk..

Penurunan berat badan adalah kombinasi diet dan juga senaman...

Contohnya di sini :

Keperluan kalori seseorang adalah 1700 kalori, sekiranya makan 1500 kalori hanya dengan berdiet dah boleh kalori defisit sebanyak 200 kalori... tetapi sekiranya bersenam dan membakar 300 kalori pada hari yang sama, sebanyak 500 kalori defisit pada hari tersebut.

Untuk menurunkan berat badan sebanyak 1kg, kita perlu membakar 7700 kalori...sekiranya sehari berlaku 500 kalori defisit, bermakna dalam masa 15 hari untuk penurunan 1kg berat badan.


Bagaimana cara turunkan berat badan dengan Herbalife?

Cara turunkan berat badan dengan Herbalife adalah dengan mengurangkan pengambilan kalori melalui penggantian makanan, supaya kalori yang dimakan kurang dari apa yang tubuh mampu bakar tetapi dalam masa yang sama membekalkan tubuh dengan segala zat makanan yang badan perlukan supaya tubuh berfungsi dengan baik.



Shake herbalife hanya bernilai 150 - 180 kalori segelas. 



Jadual pemakanan dan kalori seharian :

Pagi : Nutrition Shake Herbalife (anggaran 150 - 180 kalori)

10 pagi : Snek 60-150 kalori

Makan Tengahari : Lunch 500 - 700 kalori

Petang : Snek 200 kalori

Malam : Nutrition Shake Herbalife (anggaran 150 - 180 kalori)

Jumlah Kalori : 1410 kalori

Enjoy makan lunch dan snek pagi dan petang..senang je kan..pagi dan malam dengan Shake Herbalife Formula 1 & Formula 3


Cara untuk menurunkan berat badan adalah dengan pemilihan coach / mentor yang dapat membimbing cara penurunan berat badan..

Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) Dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni 

2) Berpengalaman dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan


Bagaimana anda nak bermula turunkan berat badan dan dapatkan bantuan coach ?

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :



019-303 7090 / 012-656 4747 (Coach AzWa) 

  Direct Whatsapp :

http://CoachAzmi.Wasap.My
http://CoachWawa.Wasap.My




Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

08 Julai, 2017

Tempat Nak Beli Produk Herbalife

Assalamualaikum dan Salam Herbalife

Soalan yang sama setiap kali mendapat penggilan telefon bagi yang nak membeli herbalife..

"Coach AzWa, di mana saya boleh dapatkan herbalife"
"Coach AzWa, di mana saya boleh beli herbalife"

Ramai yang telah mendapat keputusan dari pengambilan herbalife, ramai yang telah kurus dengan herbalife, turun berat dengan herbalife..tetapi anda juga yang masih belum tahu di mana boleh mendapatkan herbalife.

Ok, di sini coach akan share di manakah anda boleh beli produk herbalife :

1) Pengedar / Ahli Bebas Herbalife yang masih aktif secara online atau jumpa berdepan :



    
2) Pejabat Herbalife Malaysia, Ground Floor, Plaza See Hoy Chan

3) Pickup Centre Johor Bahru

4) Pickup Centre Pulau Pinang

5) Sales Centre Kota Kinabalu Sabah

6) Pickup Centre Kuching, Sarawak

(No. 2, 3, 4, 5, 6 hanya pada mereka yang telah ada nombor keahlian sahaja)

Bagaimana untuk mendapatkan nombor keahlian? Anda boleh aktifkan akaun anda dengan herbalife dan kami boleh menjadi coach anda secara berterusan.

Kenapa Anda Perlu Memilih Kami Sebagai Coach Herbalife Anda?

1) Kami telah mempunyai keputusan/testimoni penurunan berat badan

2) Berpengalaman selama 10 tahun dan pernah membimbing ribuan coachee yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan

Apa yang anda perlu tahu, tiada agen herbalife, tiada stokis herbalife..yang ada hanya Ahli Bebas Herbalife/ Coach Bebas Herbalife yang memiliki Nombor Ahli Yang Sah dan mendapat produk herbalife secara terus dari pejabat Herbalife Malaysia


Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

019-303 7090 / 012-656 4747 (Coach AzWa) 

http://CoachAzmi.Wasap.My

http://CoachWawa.Wasap.My

untuk bermula program herbalife.



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

21 Jun, 2017

Kalori Makanan Raya

Jom kita lihat kalori makanan raya..semuanya sedap-sedap..



credit : sedap tube

Coach upload gambar kalori makanan hari raya bukanlah bermakna tak boleh makan apa2 masa hari raya nanti.

Tujuan utama share tu utk panduan dan makluman kita bersama. Samada nak makan sebalang tart nenas atau sekilo kerepek, itu terpulang pada masing-masing.

Senarai kalori tu hanya sebagai gambaran berapa banyak kita boleh hadkan untuk makan bila raya nanti. Bukan bermakna raya hanya sekali setahun, maka kita seolahnya tidak makan selama 11bulan. Beringat dan berpada-pada.

Tahu berapa nilai kalori makanan..akan buat kita lebih berhati-hati dalam menentukan berapa banyak yang harus dimakan masa Hari Raya nanti.

Apa yang penting..jika nak kurus..fokus kualiti bukan hanya kalori sahaja.


Fahami hukum 7700 kalori.. Hukum 7700 kalori adalah di mana kita makan lebih dari kalori boleh rehat setiap hari dan jumlah kalori terkumpul cukup 7700 kalori, maka berat badan akan naik 1kg lemak.

Berpada-pada makan di hari raya, asal jangan menangis nanti naik di penimbang pula.


Dengan pengalaman kami selama 10 tahun ini, dapat membantu lebih ramai yang nak turun berat badan pada tahun 2017 ini. 

Peranan kami sebagai coach adalah dengan memberikan panduan:
  • cara pemakanan seharian yang betul, 
  • jadual pemakanan 5x sehari untuk turun berat badan,
  • info / tips nak kurus yang konsisten setiap hari, 
  • group support / kumpulan sokongan whats app / telegram yang terdiri daripada coach-coach berpengalaman yang telah turun 10kg ke 20kg berat badan,
  • waktu / cara senaman untuk nak turun berat badan.
  • tindakan susulan yang konsisten sehingga anda berjaya mendapat berat idaman
Bagaimana cara anda nak bermula dengan program turun berat badan herbalife ini?

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

019-303 7090 / 012-656 4747 (Coach AzWa) 

  Direct Whatsapp :

http://CoachAzmi.Wasap.My
http://CoachWawa.Wasap.My

untuk bermula program herbalife.

Sebagai Coach Herbalife (Ahli Bebas Herbalife) yang berpengalaman, kami akan mencadangkan produk herbalife yang sesuai untuk setiap individu. 

Kami akan memberi panduan yang tepat cara pemakanan produk herbalife yang betul supaya anda mendapat hasil turun berat hasil turun berat yang berjaya.


Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) Dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni 

2) Berpengalaman dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan


Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 


03 November, 2016

Kenapa Perlu Coach Untuk Kurus

Kenapa perlu ada Coach Untuk Kurus?


1) Bosan dengan cara menurunkan berat badan yang diamalkan selama ini tetapi tidak berjaya.

2) Mahu belajar bagaimana untuk mengekalkan berat badan untuk jangka masa panjang

3) Mencari pemakanan yang betul di samping dapat menurunkan berat badan

4) Mencari cara menurunkan berat badan yang selamat dan berkesan

5) Mencari jalan penyelesaian yang boleh membantu menurunkan dan mengekalkan berat badan yang ideal


Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) Dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni 

2) Berpengalaman dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan


Pengalaman kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan selama 9 Tahun dapat membantu anda memberi :

~ Analisa Berat Badan 
~ Khidmat Nasihat Cara Nak Kurus
~ Pelan Pemakanan 30 Hari Pertama
~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
~ Tips Nak Kurus
~ Diet Seimbang

" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "


Hubungi Kami Coach Kurus / Coach Herbalife untuk mendapatkan analisa badan / pelan pemakanan / khidmat nasihat :




Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, coach herbalife malaysia, coach herbalife kuala lumpur, coach herbalife

13 Oktober, 2016

Turun Berat Badan Hujung Minggu

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Isnin - Jumaat hari kita berdiet..mengikut pelan pemakanan untuk turun berat badan..ada yang dah turun berkilo2 semasa hari biasa / weekdays..

Tapi bila hujung minggu / weekend , ada yang tersasar..ada terlebih makan..

Apa kita perlu buat bila weekend? Pastinya program pengurusan berat badan berjalan seperti biasa..ikut kalori..eat clean & melakukan senanam & workout..

Tips Nak Kurus Pada Waktu Hujung Minggu :

1. Melakukan Aktiviti Fizikal Waktu Pagi

Aktiviti fizikal yang boleh dilakukan di rumah seperti skipping, tekan tubi, squats, senaman kerusi atau melakukan aktiviti di taman seperti jogging, berbasikal atau bermain badminton.




2. Pemakanan Selepas Aktiviti Fizikal

Ramai yang tersilap tentang ini, selepas aktiviti fizikal, ambil makanan berat atau karbohidrat tinggi..ini yang menyebabkan kenaikan berat badan..cuba ambil makanan rendah kalori tapi tnggi nutrisi seperti protein shake.




3. Cheat Day Hujung Minggu

Ramai yang tersilap mengatakan cheat day adalah makan bersungguh2 sehingga 3x makan makanan berat. Cheat day amat perlu untuk anda menghargai apa yg anda lakukan untuk kurus selama seminggu..ambil 1x makan makanan berat atau kesukaan pada hari cheat day..




4. Minum Air Kosong

Ramai yang selalu terlupa pada hari minggu untuk minum air kosong kerana banyak aktiviti family di luar..apa yang anda perlu lakukan adalah bawa bekalan air botol 2 liter sepanjang berada di lur dan habiskan sekembali di rumah..pagi habiskan 500ml dan malam 500ml..cukup 3 liter untuk sehari.




5. Makan Makanan Serat

Banyakkan makan makanan serat supaya penghadaman lancar seperti buah-buahan contoh epal, jambu, pisang atau buah pear.



Sabtu Ahad adalah weekend..tapi bukan alasan untuk #cheatday .. #eatclean & #workout ..

80% #nutrition 20% #exercise = 100% mindset.. 


Nak Kurus Bersama Coach AzWa..


Anda akan diberi coaching cara-cara yang betul untuk kurus :


✔Pelan pemakanan peribadi by kalori intake
✔1 to 1 online personal coaching
✔Wassup personal / group yg mana setiap hari selama 30 hari topik2 penting utk TURUN & MAINTAIN berat secara sihat
Sertai Cabaran Nak Kurus Online bulan Oktober 2016


🏃🏋⛹ 👈 Ada Bimbingan Dan Ilmu#CaraKurus Yang Betul Dari Coach Pengalaman.. Barulah Boleh #Kurus !



Coach AzWa
019-303 7090
012-656 4747

ellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coa