Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

Memaparkan catatan dengan label cabaran turun berat badan. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label cabaran turun berat badan. Papar semua catatan

23 Disember, 2020

Transformasi Kurus Online Bersama Coach AzWa



Program Transformasi Kurus Secara Online BUKAN UNTUK SEMUA ORANG! 

Hanya untuk :

✔️Orang yang sudah penat mencuba pelbagai jenis diet

✔️ Orang yang busy kerja sampai makan pun tak sempat

✔️Orang yang tak sempat nak workout asyik busy dengan kerja dan anak-anak

✔️Orang yang taktau nak makan apa bila sudah kurus



Daftar Program : http://bit.ly/DietOnlineCoachAzWa

08 Februari, 2020

Makan Nasi Untuk Kurus Bersama Coach AzWa

Assalamualaikum dan Salam Herbalife,

Makan nasi tapi boleh turun berat badan?

Ramai yang selalu keliru, bila nak turun berat..kena tinggalkan makanan kegemaran iaitu NASI..kita ni rakyat Malaysia..perut pun orang panggil perut melayu..jadi nak tinggalkan nasi tu susah skit?
tapi boleh ke makan nasi dan pada masa sama boleh turun berat badan?

Boleh..sebab kami dah buktikan..pergi luar negara pun sanggup bawa periuk nasi..sebab hari2 nak makan nasi..tapi ikutlah cakap coach dan ikutlah meal plan yang coach bagi..makanlah ikut sukatan.




Sumber : Cawangan Pemakanan Jabatan Kesihatan W.P Kuala Lumpur & Putrajaya


Di sini kita lihat kan..2 senduk nasi bersamaan dengan berbagai makanan karbohidrat yang lain..yang selalunya kita ambil, kononnya nak gantikan nasi..sbb bila makan nasi boleh gemuk..tu kata-kata sebahagian orang la..

Sebagai contoh kan, 2 senduk nasi bersamaan 1 cawan spagetti..adakah benar kita makan secawan je spagetti tu? rasanya ada yg makan berlebihan kan..lagi pulak makanan tersebut digoreng dengan adanya kuah2 yang berbagai.

Satu lagi..2 keping roti bersamaan dengan 2 senduk nasi..betul ke makan roti 2 keping je..kadang2 sampai setengah buku roti habiskan sehari..lepas tu siap ada inti lagi..macam-macam diletaknya.



Jadi sebagai kesimpulannya, nasi tidak bersalah..anda boleh makan nasi sehari..tapi ikut sukatan..dalam makanan tengahari anda boleh ada nasi, ikan dan sayur..di bawah ini adalah contoh makanan tengahari untuk anda yang nak kurus


Sumber : Mybuletin 


Kami menyediakan paltform Kurus Secara Online yang mana anda akan mendapat 100% coaching secara online

Ramai Nak Kurus Tapi Tak Tahu Caranya

Dengan program Kurus Secara Online ini, anda akan didedahkan cara pemakanan yang betul dan info makan dan kurus serta kekalkan berat barat yang betul

Anda boleh mendapatkan khidmat coaching kami dengan menghubungi



Anda hanya perlu bermula dengan 
menghubungi kami Coach Herbalife Malaysia di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 

012-656 4747 (Coach Azmi) 



nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),


23 September, 2016

Nak Kurus Sebelum Tahun 2017 Bersama Coach AzWa

Cuba check balik azam yang telah kita tuliskan pada awal tahun 2016..impian kita, target kita.. ada tak salah satunya melibatkan nak kuruskan berat badan..



Biasanya dalam list tu..pastu ada satu impian nak capai berat ideal..atau nak kekalkan berat ideal..atau ada azam nak bersenam secara konsisten..

Tapi cuba buat checklist semula..adakah tercapai semua tu..jika tercapai..wowww..anda hebat..

Tapi jika belum tercapai..apa perlu anda buat dalam masa 90 hari sebelum muncul tahun baru 2017?

Kami adalah Coach Nak Kurus Online yang juga berpengalaman selama 9 tahun dalam coaching program nak kuruskan badan..

Kami boleh membantu anda mendapat target kurus badan ke berat ideal..

Kami perlukan hanya mereka yang berikut :


~ serius dengan program nak kurus
~ positif
~ dengar kata-kata coach
~ selalu bertanya dengan coach

Jika anda memiliki semua di atas..anda layak untuk 90 hari Nak Kurus Sebelum Tahun 2017..


KHAS UNTUK YG NAK KURUS

Senang sangat nak kurus bila start program CABARAN NAK KURUS ONLINE ni

Lupakan Baju saiz XXL tu

Tahukah anda? Dengan bantuan dan bimbingan coach dari program CABARAN NAK KURUS ONLINE ini..anda dapat kurus ke badan idaman

KHAS UTK YANG SERIUS SAHAJA

Kami nak bagi SPECIAL COACHING UTK 10 ORG TERAWAL yg whastapp kami dan JOIN CABARAN NAK KURUS ONLINE

Pendaftaran 
CABARAN NAK KURUS ONLINE 
dibuka skrg

100% menggunakan social media tak kira di mana lokasi anda samada Whatapps, Wee Chat, FB, Telegram atau Instagram

Ada bimbingan dan ilmu yang betul dari coach pengalaman..barulah boleh kurus..anda akan dapat 30 days meal plan, tips harian & cara pemakanan yg btl


#FollowUs 

Coach AzWa  
(019-3037090 / 012-6564747)




" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach,

13 September, 2016

Cabaran Nak Kuruskan Badan Secara Online (AzWa 019-3037090 / 012-6564747)

Salam Semua..

CABARAN NAK KURUS ONLINE: 

Kenapa anda perlu masuk cabaran ini ?


  • Ada Coach yang bantu dalam 30 hari Cabaran Nak Kurus
  • Akan diberi bimbingan untuk pelan pemakanan 30 hari dan pada masa yang sama untuk nak kurus
  • Akan diberi bimbingan senaman yang sesuai dilakukan di rumah 
  • Ada motivasi daripada rakan-rakan kumpulan sokongan Group Whatsapp
  • Tips nak kurus walaupun makan nasi setiap hari
  • Boleh tanya secara personal kepada coach jika ada masalah dalam program nak kurus
  • Coaching melalui Whatsapp (mudah, cepat, jimat masa sebab semuanya di hujung jari)

Apakah syarat-syarat penyertaan ?

  • BMI > 23 (rujuk Coach AzWa untuk kiraan BMI)
  • Berumur 18 tahun ke atas
  • Ada penimbang digital (sendiri atau pinjam) dan hantar video rekod kepada kami (Coach AzWa akan berikan contoh)
  • Ada tali pengukur untuk ukur pinggang dan pinggul
  • Hantar gambar kepada kami untuk rekod (Coach AzWa akan beri panduan)
  • Ada Coach Yang Jemput Anda
Sebahagian Testimoni Cabaran Turun Berat Online :


Bagaimana Untuk Mendaftar?



Whats App Kami (019-3037090 / 012-6564747) Maklumat berikut:

  • Nama
  • Lokasi 
  • Umur
  • Tinggi
  • Berat

Boleh rujuk link kami berkenaan Cabaran Nak Kuruskan Badan Online:





Anda Sudah Bersedia Untuk Menyertai Pertandingan Nak Kurus? 

Adakah Anda Pasti? 

Adakah Anda Berani Sahut Cabaran Kami? 


#FollowUs 

Coach AzWa  
(019-3037090 / 012-6564747)

http://instagram.com/coachazwa


Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa berat badan secara percuma
# Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Nak Kurus, Nak Naik Berat Dan Nak Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee

" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach,

09 Mei, 2016

Penurunan Berat Lelaki vs Perempuan Bersama Coach AzWa

Ramai yang ingin tahu apa perbezaan penurunan berat badan antara lelaki dan perempuan.

Secara puratanya penurunan berat badan lelaki adalah lebih cepat dari perempuan.


Mari kita lihat kenapa lelaki lebih cepat turun berat badan berbanding perempuan.

1. Tekanan / Stress

Ini membezakan antara perempuan dan lelaki iaitu tekanan. Lelaki lebih relax dalam program turun berat kerana tidak terlalu memikirkan keputusan penurunan berat badan, berbanding perempuan sangat suka berfikir dan akan jadi stress bila berat badan tidak menurun. Boleh dikatakan selalu nak timbang dan rasa stress bila bacaan tidak berubah, apa yang perlu dilakukan adalah kena berfikiran positif. Kalau berat tak berubah, mesti yang lain berubah, dari segi baju longgar..tak rasa penat dan semakin bertenaga, kalau dulu naik tangga 3 tingkat dah penat, sekarang lebih laju dan bertenaga. Kata Kunci POSITIF

2. Metabolisma

Lelaki mempunyai kadar metabolisma yang tinggi kerana mempunyai jumlah otot lebih banyak berbanding perempuan. Perempuan mempunyai metabolisma yang perlahan kerana menyimpan lemak untuk kesuburan dan mengandung. Jadi lelaki lebih mudah untuk turun berat badan

3. Otot

Lelaki mempunyai otot yang lebih banyak dari perempuan. Otot yang lebih tinggi dapat membantu pembakaran kalori yang lebih cepat. Jika lelaki membuat senaman jogging, treadmill, berenang memang lebih mudah penurunan berat badan. 



Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal dengan khidmat coaching secara online atau berdepan.


#FollowUs  









Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa berat badan secara percuma
# Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 



29 April, 2016

Pendaftaran Cabaran Turun Berat Online 29 April - 5 Mei 2016

Salam Herbalife,

Hari ini adalah hari pendaftaran untuk CABARAN TURUN BERAT ONLINE.. tarikh pendaftaran bermula 29hb April - 5hb Mei 2016

Kenapa anda perlu masuk cabaran ini ?


  • Ada Coach yang bantu dalam 30 hari Cabaran
  • Akan diberi bimbingan untuk pelan pemakanan 30 hari dan pada masa yang sama untuk penurunan berat badan
  • Akan diberi bimbingan senaman yang sesuai dilakukan di rumah 
  • Ada motivasi daripada rakan-rakan kumpulan sokongan Group Whatsapp
  • Tips turun berat walaupun makan nasi setiap hari
  • Boleh tanya secara personal kepada coach jika ada masalah dalam program turun berat badan
  • Coaching melalui Whatsapp (mudah, cepat, jimat masa sebab semuanya di hujung jari)
Apakah syarat-syarat penyertaan ?

  • BMI > 23 (rujuk Coach AzWa untuk kiraan BMI)
  • Berumur 18 tahun ke atas
  • Ada penimbang digital (sendiri atau pinjam) dan hantar video rekod kepada kami (Coach AzWa akan berikan contoh)
  • Ada tali pengukur untuk ukur pinggang dan pinggul
  • Hantar gambar kepada kami untuk rekod (Coach AzWa akan beri panduan)
  • Ada Coach Yang Jemput Anda
Bagaimana Untuk Mendaftar?


Whats App Kami (019-3037090 / 012-6564747) Maklumat berikut:

  • Nama
  • Lokasi 
  • Umur
  • Tinggi
  • Berat

Boleh rujuk link kami berkenaan Cabaran Turun Berat Badan Online:





Anda Sudah Bersedia Untuk Menyertai Pertandingan Turun Berat? 

Adakah Anda Pasti? 

Adakah Anda Berani Sahut Cabaran Kami? 



#FollowUs 

Coach AzWa  
(019-3037090 / 012-6564747)





Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa berat badan secara percuma
# Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee

" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach,

23 Mac, 2016

Cara Coaching Herbalife ~ Coach AzWa

Ramai yang tertanya-tanya apakah coaching? Bagaimanakah dilakukan? 

Ini cara kami .. cara ini untuk mereka yang berada berdekatan dengan kami iaitu di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur..

Pada mereka yang menghubungi kami, kami akan memeriksa jadual followup dengan coachee-coachee sedia ada dan kami akan membuat satu temujanji untuk berjumpa new coachee dan memberikan mereka penjelasan lebih lanjut bagaimanakah program pengurusan berat badan yang sesuai untuk mereka.

Contoh seperti gambar di bawah :
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

1 -  Sesi Timbangan :

Kami akan melakukan analisa badan..maklumat seperti 
~ berat terkini, 
~ lemak dalam badan, 
~ kandungan air dalam badan, 
~ berat otot, 
~ umur dalaman, 
~ kalsium dan 
~ lemak viseral 
akan diambil semasa sesi timbangan yang pertama

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

2 - Sesi Penerangan :

Kami akan melakukan sesi penerangan one to one kepada new coachee, apakah keadaan analisa badan dia setelah membuat timbangan.

Dan di sini kami akan memberikan maklumat kalori per day yang perlu diambil dan pelan pemakanan seharian.

Amat penting bagi new coachee mengetahui semua ini.

Jika dia telah bersetuju untuk bermula program pengurusan berat badan, penerangan lebih detail cara pemakanan akan diterangkan.

3 - Ambil Ukuran Badan :

Setelah new coachee bersetuju untuk memulakan program, kami akan memgambil ukuran badan untuk dimasukkan ke dalam rekod..amat penting ukuran kerana rekod inilah yang menjadi bukti sepanjang program pengurusan berat badan beliau.

Seterusnya, kami akan mencatat bilakah masa untuk sesi followup yang kedua setelah dia bermula program pengurusan berat badan.

Hubungi kami untuk sesi coaching samada secara berdepan atau secara online, kami mempunyai banyak testimoni untuk mereka yang menjalani program pengurusan berat badan herbalife secara online atau berdepan.

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

Siapakah Kami? Klik di sini..



coach herbalife taman melawati, coach herbalife taman melati, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife taman melati, coach herbalife gombak, coach herbalife lembah keramat,
coach herbalife shah alam (rizal 016-4415171), coach herbalife klang (rizal 016-4415171), coach herbalife tanjung malim (shima 017-3279436), coach herbalife taman permata (ain 012-3308840), coach herbalife kedah (fadzilah 019-4737065), coach herbalife pulau pinang ((fadzilah 019-4737065), coach herbalife putrajaya (asiah 017-2077334), coach herbalife ipoh (aida 013-2858185), coach herbalife surabaya (ratna 013-3281697), coach herbalife johor (shamsuri 012-7137210), coach herbalife skudai (rahini 012-7307210), coach herbalife kelantan (amalina 019-9065163), coach herbalife terengganu (lailly 013-9803722), coach herbalife setiawangsa (azlina 019-6511593), coach herbalife bukit antarabangsa, coach herbalife ampang, coach herbalife melaka, coach herbalife seremban, coach herbalife perlis)

08 September, 2015

Cabaran Turun Berat Badan Ogos - Sept 2015 (019-3037090 /012-6564747)

Pelancaran istimewa..

Bagi mereka yang rasa keseorangan nak turun berat badan..kami ada untuk membantu, kita bersama-sama dalam cabaran turun berat badan bermula 20 September - 4 Oktober 2015 (14 Hari Cabaran)..

Pemenang berpeluang memenangi hadiah wang tunai..Bonus anda turun berat dan sihat.. 

Diingatkan keperluan ini - 20% Exercise dan 80% Nutrition..

Apa syarat kemasukan ke cabaran turun berat badan ini?


Call /  SMS / Whats App ke 019-3037090 / 012-6564747

Penurunan berbeza setiap orang, jadi kami sebagai coach akan membantu anda :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat  
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "


Hubungi Kami :


Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia,