Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

Memaparkan catatan dengan label Malaysia. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Malaysia. Papar semua catatan

01 Julai, 2017

Senarai Harga Nak Kurus Dengan Herbalife

Setiap individu berbeza tempoh nak kurus bergantung pada metabolisma masing-masing.

Dengan adanya coach yang membantu anda, anda dapat mengetahui berapa lama program yang akan anda ambil. Ini juga bergantung kepada bajet anda yang sedia ada atau berapa lama program yang akan anda dapatkan.

Ramai yang masih tak tahu bagaimana untuk mendapatkan produk herbalife..untuk mendapatkan hasil penurunan berat yang betul, anda mestilah mendapatkan dari coach herbalife yang mempunyai pengalaman penurunan berat dan pengalaman dalam bidang coaching untuk kurus.

Anda boleh mendapatkan herbalife secara online dengan mengaktifkan akaun herbalife.. dapatkan herbalife dari website Herbalife yang sebenar https://myen.myherbalife.com/ atau dari Ahli Bebas Herbalife seperti kami.








Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 

29 Jun, 2016

Tips Maintain Kurus Masa Raya Bersama Coach AzWa

Salam 1 Herbalife,

Ramai yang risau bila puasa turun 3kg..bila 3 hari raya je boleh naik sampai 5kg berat badan..



Oleh kerana metabolisme badan kita telah menjadi perlahan semasa bulan puasa, maka untuk ia kembali seperti sedia kala memerlukan sedikit masa. 

Namun sebelum ia kembali seperti biasa dan mampu membakar lemak dalam kuantiti yang lebih, kita telah mengambil pelbagai makanan yang kaya dengan kalori dan karbohidrat yang tinggi sepanjang berhari raya. 

Sebab itulah, berat badan kita akan cepat naik selepas raya. Semua tidak menjadi masalah jika kita pandai menjaga kalori dan menjaga pemakanan semasa raya..

Yang penting kena tahu formula turun berat - 



Hari ini kami share beberapa tips maintain kurus masa raya :

Tips 1 : Banyakkan Minum Air Kosong


Jangan malu bawa botol air semasa beraya..banyakkan minum air kosong sebelum masuk beraya ke rumah saudara mara...supaya perut rasa sedikit kenyang sebelum menjamah juadah raya..minum air kosong supaya segala toksin dalam badan dapat dikeluarkan dengan mudah. Malah, air kosong juga membantu sistem pencernaan dan proses pembakaran lemak...Air macam-macam kaler tu biasa ada banyak kandungan gula yang tersembunyi. Jadi bawalah air kosong ke mana-mana.


Tips 2 : Makan dalam pinggan yang kecil

Lebih besar saiz pinggan makan, lebih banyak yang kita akan makan..jangan ambil pinggan besar sebab banyak ruang letak makanan..jadi di pinggan yang kecil, makanan yang sedikit sahaja, kerana banyak lagi rumah yang akan kita berkunjung raya.



Tips 3 : Berhenti makan sebelum kenyang

Tips 1..minum air..tips 2..makan di pinggan yang kecil..tips 3 ni kita hendaklah berhenti makan sebelum kenyang..banyak lagi rumah nak berkunjung..kalau 5 rumah..makan sedikit demi sedikit setiap rumah...kalau kenyang sangat pun, nanti nak berjalan pun penat.

Tips 4 : Makan buah-buahan

Kalau semasa berkunjung tu nampak hidangan buah, lebih baik kita ambil buah-buah terlebih dahulu..supaya kita lebih cepat kenyang dan tidak ghairah makan makanan karbohidrat yang lain.



Tips 5 : Puasa 6

Selepas puas makan-makan raya, apakata lakukan puasa 6 supaya mengembalikan momentum seperti bulan Ramadhan.. jadi kita lebih sabar dan menahan dari makan dan minum.


Anda ingin kurus dan kami beri panduan dan tips2 terbaik berserta sistem sokongan Group Whats App Coachee?



#FollowUs & #Contactus : 








pengedar herbalife, pengedar herbalife taman melati, stokis herbalife taman melati, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife gombak, pengedar herbalife setiawangsa, coach kurus, bagaiman nak kurus, kurus 1 malaysia, tip-tips kurus herbalife, herbalife malaysia, stokis herbalife, kampung klang gate, taman bunga raya, gombak, taman melati, taman melawati, batu caves, selayang, rawang, serendah, setapak, wangsa maju, setiawangsa, wangsa melawati, keramat, lembah keramat, bukit antarabangsa,


10 Jun, 2016

Ketahui Tips Diet Berkesan - Coach AzWa 019-3037090 / 012-6564747

Bagaimanakah tips diet yang berkesan?
~ Diet berkesan jika anda ada coach yang memantau program diet anda
~ Diet berkesan jika anda mendapat pemantauan berkala iaitu followup dari coach
~ Diet berkesan jika anda ada keyakinan diri dalam melalui program nak kurus anda



Di sinilah timbulnya peranan coach dan peranan pelanggan dalam program nak kuruskan berat badan..

Ramai orang selalu menyalahkan produk bila tak dapat result..sebenarnya produk tak salah..

Jom semak checklist dan peranan anda sebagai pelanggan di bawah -

Checklist sebagai seorang pelanggan :
- adakah kita menjaga nutrition intake dan kalori intake (ikuti pelan pemakanan yang diberikan coach anda)
- adakah kita menjaga water intake (kena cukup ikut berat dan keperluan badan)
- adakah kita bersenam (bonus bagi sesiapa yang ingin turun lebih cepat)

Jika anda dah mendapatkan program Nutrisi Herbalife, anda mestilah mempunyai seorang coach yang menjaga dan memantau program penurunan berat badan anda..

Kami berpengalaman selama 9 tahun sebagai coach..tugas kami sebagai coach memantau program nak kurus coachee secara berkala..

Seorang pelanggan yang serius :
- anda selalu positif
- excited nak timbang berat badan
- selalu bertanya dengan coach

Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni dari program Nutrisi Herbalife

2) berpengalaman dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) dapat menjawab soalan-soalan berkaitan Herbalife

Coach ini berfungsi untuk memberi tunjuk arah yang betul & memantau program pelanggan..

Dan sebagai pelanggan juga anda harus serius dengan keputusan anda untuk masuk program Nutrisi Herbalife ini..

Dengan peranan coach dan pelanggan sendiri akan terhasillah keputusan dari produk yang anda makan itu..


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Ingin kami bantu anda dalam pengurusan berat badan?

Bagaimana jadual pemakanan herbalife boleh membantu anda dalam program pengurusan berat badan?

Anda ingin kurus dan kami beri panduan dan tips2 terbaik berserta sistem sokongan Group Whats App Coachee?



#FollowUs 






pengedar herbalife, pengedar herbalife taman melati, stokis herbalife taman melati, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife gombak, pengedar herbalife setiawangsa, coach kurus, bagaiman nak kurus, kurus 1 malaysia, tip-tips kurus herbalife, herbalife malaysia, stokis herbalife, kampung klang gate, taman bunga raya, gombak, taman melati, taman melawati, batu caves, selayang, rawang, serendah, setapak, wangsa maju, setiawangsa, wangsa melawati, keramat, lembah keramat, bukit antarabangsa,

01 Mac, 2016

Kenapa Berat Badan Tak Turun (019-3037090 / 012-6564747)

Selalu persoalan ini timbul..

Kenapa tak turun berat badan walaupun berbagai cara telah dilakukan?

Kita kenalpasti sebab-sebab nya :

1. Amalan pemakanan yang tidak seimbang. Ada yang sanggup tak makan sebab nak kurus, ada yang makan protein jugak tapi makan makanan proses macam daging burger semua..jadi takkan ada result turun berat.

2. Sarapan pagi dengan sarapan karbohidrat. Seperti nasi, bihun, roti canai dan lain-lain sewaktu dengannya. Cari makanan rendah kalori tinggi nutrisi.



3. Tak nak makan nasi, tapi suka makan macam biskut, kerepek..kalori makanan ini banyak sebenarnya.

4. Tak nak minum air sebab takut "gemuk air"..
Gemuk air berlaku disebabkan kurang minum air, bukan disebabkan banyak minum air. Badan memerlukan lebih kurang 1.5liter air utk berfungsi (pernafasan, perkumuhan). Jika anda kurang minum air masak, badan akan menyimpan air untuk fungsi badan dan ia tak akan digunakan untuk membakar lemak. Kesannya anda akan jadi 'unta' kerana badan anda simpan air berbanding guna air untuk proses metabolisma badan.



5. Makan makanan berkalori tinggi selepas bersenam.. dah bakar kalori..makan lagi makanan tinggi kalori..sepatutnya cari makanan yang bagi nutrisi utk sel badan kita.

Penurunan berat badan boleh berlaku dengan 80% Nutrisi dan 20% Senaman?



Apakah nutrisi sesuai untuk anda? tanya kami bagaimana..

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat  
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "


Hubungi Kami :





Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, 

01 Februari, 2016

Sertai Cabaran 21 Hari Februari 2016 Bersama Coach AzWa

Dah masuk bulan Februari, apakah target / goal / impian anda bulan Januari telah tercapai .. No problem .. anda boleh mulakan bulan ini Februari 2016.

Kami telah berada dalam 4 pusingan Cabaran Shake 21 Hari..

Cabaran Shake 21 hari adalah satu cabaran pada diri anda sendiri
  • Terus mengambil shake Herbalife Formula 1 selama 21 hari secara konsisten
  • Ubah tabiat pemakanan dengan mengambil shake Herbalife Formula 1 setiap hari selama 21 hari berturut-turut
  • Pos foto anda dengan shake Herbalife Formula 1 setiap hari di media sosial / kepada jurulatih (mengikut peraturan herbalife) dengan hashtag #21dayshakechallange 


Kami akan berkongsi dengan anda selama 21 hari ini tentang :

* pelan pemakanan mengikut individu
* tips pemakanan yang betul
* pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yang bersesuaian

* perkongsian gaya hidup sihat di mana 80% nutrisi, 20% senaman



Bagaimana Ingin Bermula Cabaran Shake 21 Hari Ini :

1- Hubungi Kami Coach AzWa (019-3037090 / 012-6564747)
2- Dapatkan Meal Replacement Shake Dari Coach
3- Mulakan Cabaran Shake 21 Hari Anda Secara Konsisten

Inilah Sarapan Kami Setiap Hari ..
Marilah bersama-sama kami dalam Cabaran 21 Hari Ini.


Coach AzWa
(019-3037090 / 012-6564747)

Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife..

Hubungi kami untuk mendapatkan :

▶ Analisa berat badan secara percuma
▶ Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
▶ Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
▶ Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
▶ Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
▶ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
▶ Khidmat Nasihat Oleh Coach
▶ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
▶ Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach,

18 Disember, 2015

019-3037090 / 012-6564747 ~ Testimoni Coach Bebas Herbalife




Testimoni Azmi dan Wawa SEBELUM dan SELEPAS Herbalife :


"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"


"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"


Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife /  Coach Bebas Herbalife / Jurulatih Pengurusan Berat Badan 

Pengalaman kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan selama 9 Tahun dapat membantu anda memberi :

~ Analisa Berat Badan 
~ Khidmat Nasihat Cara Untuk Turun Berat, Cara Untuk Naik Berat Dan Cara Untuk Kekalkan Berat
~ Pelan Pemakanan
~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
~ Tips Untuk Turun Berat Badan, Naik Berat Badan Dan Kekalkan Berat Badan
~ Diet Seimbang

Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program penurunan berat badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..

Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..


Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "


Coach Azmi 012-656 4747 
Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, coach herbalife kuala lumpur, coach herbalife malaysia, coach herbalife

07 Disember, 2015

Bersukan dan Cara Minum Herbalife Bersama Coach AzWa

Kami akan berkongsi dengan anda cara minum herbalife dan bersukan mengikut 80% Nutrisi dan 20% Senaman manakala 100% adalah pemikiran.

Minggu ini (5hb dan 6hb Disember 2015), aktiviti kami penuh dengan acara berbasikal..Jamboree Ride pada 5hb dan Fun Ride pada 6hb..

5hb Disember 2015 (Sabtu)

KBS Jamboree Ride pada kali ini diadakan di kawasan Putrajaya..ada 2 kategori 10km dan 30km..dan kami memilih untuk menyertai 30km Ride..dan Ride kali ini bersama-sama dengan AzWa Rider yang lain.

Pelepasan Jamboree Ride bermula pukul 8pagi.. Untuk sarapan pagi kami telah bersarapan dengan Shake Herbalife (Formula 1 + Formula 3)..sarapan dengan shake herbalife telah terbukti LOW GI TESTED.



Kami bermula kayuhan pukul 8pagi..bekalan sepanjang kayuhan adalah teamix dan aloe vera dan juga nw formula.. ini untuk memastikan kami bertenaga sepanjang kayuhan.

Kayuhan sepanjang 30km ini dapat kami habiskan sehingga ke garisan penamat.


Habis sahaja kayuhan, kami mendapat medal dan juga meal (pisang dan roti), the best meal kami pastikan kami mengambil shake herbalife for 2nd shake of the day selepas kayuhan.. 

6hb Disember 2015 (Ahad)

6hb adalah Fun Ride bersama Kelab Basikal FAMA sepanjang 15km meliputi kawasan Car Free Morning di Kuala Lumpur untuk Kayuhan Emas 50 Tahun di Dataran Merdeka.

Kayuhan bermula pada pukul 730 pagi bersama-sama dengan Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani - YB. Dato' Sri Ahmad Shabery Cheek ..

Sarapan kami masih juga Shake Herbalife - Formula 1 + Formula 3, sekarang ni perasa kegemaran kami sekeluarga adalah Formula 1 perasa Cookies & Cream (http://blog.azwa.net/2015/11/formula-1-cookies-cream-di-malaysia.html)



Kesimpulannya kami mengambil sarapan pagi kami dengan Shake Herbalife (Formula 1 + Formula 3) dan sepanjang kayuhan kami bekalkan dengan Teamix dan Aloe Vera untuk cergas bertenaga menghabiskan setiap kayuhan.



Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife..

Hubungi kami untuk mendapatkan :

▶ Analisa berat badan secara percuma

▶ Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one

▶ Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu

▶ Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul

▶ Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan

▶ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian

▶ Khidmat Nasihat Oleh Coach

▶ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian

▶ Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.


Coach Azmi 012-6564747
Coach Wawa 019-3037090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, 

25 November, 2015

#21dayshakechallenge bersama Coach AzWa

Have You Had Your Breakfast This Morning?

Selalu inilah yang biasanya Coach AzWa akan tanya pada setiap coachee / client Herbalife untuk sesi followup kerana kami ingin anda konsisten mengikuti program pengurusan berat badan dengan produk Herbalife.

Berdasarkan kepada Statistik tahun 2011, Malaysia adalah negara tergemuk di Asia Tenggara..



Gaya hidup, corak pemakanan dan keadaan persekitaran antara salah satu penyebab kepada obesiti.

Obesiti boleh menyebabkan kita kurang bertenaga, mengantuk semasa bekerja atau belajar dan kadang kala boleh menyebabkan kemurungan.

Dengan mengamalkan nutrisi seimbang dan senaman 2 ke 3 kali seminggu, anda akan merasa lebih bersemangat, bertenaga dan hidup yang ceria.

Kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife boleh membantu anda dengan menunjukkan cara pemakanan seimbang dengan amalan senaman dan gaya hidup aktif.

Dengan itu, kempen #21dayshakechallenge ini dilancarkan untuk membantu rakyat Malaysia menukar gaya hidup yang seimbang dan sihat. Boleh lihat atau buat carian di instagram, facebook hashtag #21dayshakechallenge..worldwide ramai yang menunjukkan gaya hidup sihat dengan nutrisi seimbang.





Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife..

Hubungi kami untuk mendapatkan :

▶ Analisa berat badan secara percuma
▶ Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
▶ Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
▶ Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
▶ Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
▶ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
▶ Khidmat Nasihat Oleh Coach
▶ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
▶ Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach,

23 November, 2015

Formula 1 Cookies & Cream di Malaysia

Berita gembira untuk semua rakyat Malaysia

Herbalife Malaysia menambahkan satu lagi perasa Formula 1 iaitu Cookies n' Cream
Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Rasa berbangga sebab Herbalife Malaysia ada 6 perasa Formula 1 sekarang iaitu :

* Formula 1 Perasa Coklat
* Formula 1 Perasa Vanila
* Formula 1 Perasa Cappucino
* Formula 1 Perasa Tropical Fruit 
* Formula 1 Perasa Strawberi

dan paling latest, perasa terbaru Formula 1 Cookies n' Cream

Kini, dengan adanya produk terbaharu Herbalife, Cookies ‘n Cream Formula 1 Nutritious Mixed Soy Protein Drink, anda boleh menikmati kelazatan perasa biskut yang segar dibakar, dicelup di dalam susu berkrim. Setiap kali anda menghirup, anda akan tersenyum lebar kerana anda tahu memuaskan rasa anda. Bukan itu sahaja, anda juga boleh menguruskan berat badan anda dengan sekaligus! 

Formula 1 Cookies n' Cream :

• Membantu anda berasa kenyang, puas hati dan bertenaga.

• Mengawal kalori : 98 kalori setiap hidangan

• Vitamin dan mineral untuk kesihatan optimum

• Pengganti hidangan yang mudah dan penuh nutrisi

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Cara Penggunaan :

1 Goncang kanister terlebih dahulu setiap kali sebelum menggunakannya. 

2 Bancuh atau sebatikan 2 sudu besar penuh Formula 1 dengan 250 ml susu tanpa lemak atau susu soya dan nikmati kelazatannya!

3 Cipta resipi Formula 1 anda sendiri dengan menambahkan buah buahan segar dan ais.

Manfaat Protein Soya

Protein soya adalah lengkap dan menawarkan rangkaian amino asid yang penuh. Seperti protein yang lain, ia membantu mengekalkan jisim otot tanpa lemak dan meningkatkan pembangunan otot baharu dan merupakan protein paling mudah dihadamkan daripada semua protein yang lain. 

Soya adalah suatu tumbuhan dan ia tidak mengandungi lemak tepu dan kolesterol yang didapati di dalam protein haiwan. Dengan menjauhkan kelaparan, protein soya boleh membentuk sebahagian daripada program pengurusan berat badan yang berkesan.  Di samping itu, ia juga menyokong pembangunan otot dan membantu meningkatkan kekuatan semasa latihan rintangan. 

Fakta Kesihatan

Makanan yang kaya protein boleh membantu membina jisim otot sambil bersenam. Dengan menambahkan jisim otot tanpa lemak, metabolisma anda juga akan turut bertambah dan ini bermakna, anda akan membakar lebih banyak kalori semasa anda tidur!

NIKMATI KELAZATAN BISKUT ANDA SAMBIL MENGURUSKAN BERAT BADAN ANDA!

Sumber : Flyers Herbalife Malaysia

Kami telah mencuba Formula 1 Cookies n' Cream ini pada hari Ahad 22 November 2015 selepas launching pada 21 November 2015.

Sangat sedap dan  boleh dipelbagaikan resepi untuk menambah kesedapan.

Gambar di bawah ini kami campurkan formula 1 perasa coklat dan formula 1 cookies n' cream..sangat sedap juga.

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "



Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife..

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee yang memilih kami sebagai Coach Anda
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "




Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, coach herbalife kuala lumpur, coach herbalife malaysia, coach herbalife, formula 1 cookies & cream, perasa formula 1, produk herbalife malaysia, produk sedap herbalife, herbalife turun berat, cara herbalife turun berat