Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

Memaparkan catatan dengan label Malaysia. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Malaysia. Papar semua catatan

20 November, 2022

Turun Berat Badan Berkesan Bersama Coach AzWa (019-3037090 / 012-6564747)

Assalamualaikum, Hai All Follower Blog Coach AzWA

Kami kongsikan cara turun berat badan yang cepat dan berkesan :


5 Syarat Untuk Turunkan Berat Badan :

1) Objektif Biar Jelas, Biar Lebih Dari Satu
Contoh :
~ nak beri kejutan kepada keluarga sebab dah lama obese
~ nak pakai baju saiz lebih kecil
~ nak kelihatan cantik di hari tunang atau kahwin

2) Tahu Cara Menguruskan Kalori
Tahu MAGIC NUMBER, MACROS MICROS & MEAL PLAN anda

3) Bersenam
80% nutrition (shake herbalife) + 20% exercise .. 100% mindset..
Bersenam :
- tingkat metabolisma
- proses mengawal berat badan lebih berkesan
- memantapkan kekuatan otot & postur

4) Disiplin
Kekal konsisten dan istiqamah dalam melakukan program penurunan berat bdn..jangan baru amalkan 2-3 minggu, terus nak timbang berat dan bila tengok tiada perubahan, terus kecewa dan tak nak teruskan. Kekal berdisiplin adalah dengan merekodkan makanan yang diamalkan

5) JANGAN Kembali Kepada Tabiat Lama, JANGAN!!
Kembali kepada tabiat makan dan gaya hidup yang lama, bermaksud anda membuka semula pintu kegelapan yang telah anda tutup beberapa bulan yang lepas lalu bersedialah untuk kembali kepada diri anda yang asal.ingat anda menjadi besar adalah disebabkan oleh tabiat makan dan gaya hidup yang tak aktif.. justeru untuk mengubah fizikal anda, anda harus ubah gaya hidup yang lebih baik dan kekal mengamalkannya sepanjang hayat.

Harapan kami agar semua yg ingin turunkan berat badan atau kekalkan berat badan faham dengan kelima-lima syarat ini..praktikkan rahsia yang kami kongsikan dan ingat sampai bila2 ..





Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife yang berpengalaman selama 15 Tahun

Hubungi kami untuk mendapatkan :

* Analisa berat badan secara percuma
* Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
* Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
* Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat
* Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
* Khidmat Nasihat Oleh Coach
* Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
* Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee

Sekiranya anda serius ingin menurunkan berat atau menaikkan berat , semestinya anda memerlukan coach yg boleh memberi anda dorongan yang berterusan

Cara turun berat yang betul seharusnya menurunkan lemak, mengekalkan atau menaikkan otot dan menaikkan air dalam badan.

Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program penurunan berat badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..

Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..

Kami juga menyediakan platform yang bersesuaian untuk coaching Herbalife secara online. Kami mempunyai ramai coachee yang berhubung melalui What Apps, Pemantauan berterusan, Tips dan Menu Pemakanan yang sihat.

Mengubah sarapan pagi yang lebih berkhasiat dan memberi tenaga sepanjang hari dengan Nutrisi Herbalife

Kami mencari lebih ramai team member baru / ahli herbalife baru yang inginkan kerjaya dan pendapatan part time / full time dan kami akan menunjukkan cara mudah dan semua orang boleh melakukan Kerjaya bersama Herbalife Nutrition

" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "

Hubungi Kami :

Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

http://Program.CoachAzWa.Net

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, cara beli produk herbalife, online order herbalife, pelan untuk turun berat, jadi member herbalife, dapat diskaun murah herbalife, senarai harga herbalife, set kurus herbalife, dealer herbalife, pakej produk herbalife, pejabat herbalife kuala lumpur, pejabat herbalife pulau pinang, pejabat herbalife sabah, 

19 November, 2022

Tips Diet Berkesan Bersama Coach AzWa (019-3037090 / 012-6564747)

 Bagaimanakah Tips Diet Yang Berkesan?


~ Diet berkesan jika anda ada coach yang memantau program diet anda
~ Diet berkesan jika anda mendapat pemantauan berkala iaitu followup dari coach
~ Diet berkesan jika anda ada keyakinan diri dalam melalui program nak kurus anda



Di sinilah timbulnya peranan coach dan peranan peserta program dalam program nak kuruskan berat badan..

Ramai orang selalu menyalahkan produk bila tak dapat result.. sebenarnya produk tak salah..

Jom semak checklist dan peranan anda sebagai peserta program di bawah -

Checklist sebagai seorang pelanggan :
- adakah kita menjaga nutrition intake dan kalori intake (ikuti pelan pemakanan yang diberikan coach anda)
- adakah kita menjaga water intake (kena cukup ikut berat dan keperluan badan)
- adakah kita bersenam (bonus bagi sesiapa yang ingin turun lebih cepat)

Jika anda dah mendapatkan program Nutrisi Herbalife, anda mestilah mempunyai seorang coach yang menjaga dan memantau program penurunan berat badan anda..

Kami berpengalaman selama 15 tahun sebagai coach.. tugas kami sebagai coach memantau program nak kurus coachee secara berkala..

Seorang pelanggan yang serius :
- anda selalu positif
- excited nak timbang berat badan
- selalu bertanya dengan coach

Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni dari program Nutrisi Herbalife

2) berpengalaman dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) dapat menjawab soalan-soalan berkaitan Herbalife

Coach ini berfungsi untuk memberi tunjuk arah yang betul & memantau program pelanggan..

Dan sebagai pelanggan juga anda harus serius dengan keputusan anda untuk masuk program Nutrisi Herbalife ini..

Dengan peranan coach dan pelanggan sendiri akan terhasillah keputusan dari produk yang anda makan itu..


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Ingin kami bantu anda dalam pengurusan berat badan?

Bagaimana jadual pemakanan herbalife boleh membantu anda dalam program pengurusan berat badan?

Anda ingin kurus dan kami beri panduan dan tips2 terbaik berserta sistem sokongan Group Whats App Peserta Program?



#FollowUs 





pengedar herbalife, pengedar herbalife taman melati, stokis herbalife taman melati, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife gombak, pengedar herbalife setiawangsa, coach kurus, bagaiman nak kurus, kurus 1 malaysia, tip-tips kurus herbalife, herbalife malaysia, stokis herbalife, kampung klang gate, taman bunga raya, gombak, taman melati, taman melawati, batu caves, selayang, rawang, serendah, setapak, wangsa maju, setiawangsa, wangsa melawati, keramat, lembah keramat, bukit antarabangsa,

08 November, 2022

Kenapa Berat Badan Tak Turun (Coach Kurus Online : 019-3037090 / 012-6564747)

Selalu persoalan ini timbul..

Kenapa tak turun berat badan walaupun berbagai cara telah dilakukan?

Kita kenalpasti sebab-sebab nya :

1. Amalan pemakanan yang tidak seimbang. Ada yang sanggup tak makan sebab nak kurus, ada yang makan protein jugak tapi makan makanan proses macam daging burger semua..jadi takkan ada result turun berat.

2. Sarapan pagi dengan sarapan karbohidrat. Seperti nasi, bihun, roti canai dan lain-lain sewaktu dengannya. Cari makanan rendah kalori tinggi nutrisi.



3. Tak nak makan nasi, tapi suka makan macam biskut, kerepek..kalori makanan ini banyak sebenarnya.

4. Tak nak minum air sebab takut "gemuk air"..
Gemuk air berlaku disebabkan kurang minum air, bukan disebabkan banyak minum air. Badan memerlukan lebih kurang 1.5liter air utk berfungsi (pernafasan, perkumuhan). Jika anda kurang minum air masak, badan akan menyimpan air untuk fungsi badan dan ia tak akan digunakan untuk membakar lemak. Kesannya anda akan jadi 'unta' kerana badan anda simpan air berbanding guna air untuk proses metabolisma badan.



5. Makan makanan berkalori tinggi selepas bersenam.. dah bakar kalori..makan lagi makanan tinggi kalori..sepatutnya cari makanan yang bagi nutrisi utk sel badan kita.

Penurunan berat badan boleh berlaku dengan 80% Nutrisi dan 20% Senaman?



Apakah nutrisi sesuai untuk anda? tanya kami bagaimana..

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat  
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "


Hubungi Kami :



Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, 

30 Oktober, 2022

Terlebih Lemak dan Kurang Pemakanan - Coach AzWa Coach Kurus Online

Apabila kita mendengar tentang individu yang kurang pemakanan, kita membayangkan orang yang nampak kelaparan – kurus kering. Tentulah orang yang kurang nutrien dan kalori tak seimbang pemakanannya, namun ketakseimbangan ini boleh terjadi walaupun dengan pengambilan banyak kalori – hanya makanan yang banyak tapi tanpa nilai nutrisi. Jadi perkataan baharu yang tercipta di sini iaitu “malnubesity” (obes namun pemakanan tidak seimbang). Penggabungan pemakanan tidak seimbang dan obes bagaikan sesuatu yang berkonflik, tetapi hakikatnya, ia memang terjadi – kebanyakan daripada kita terlebih lemak dan kurang pemakanan.

Bagaimana pula kita boleh sampai ke tahap ini! Kita perlu merujuk kepada sejarah evolusi kita untuk mendapatkan penjelasannya. Nenek moyang prasejarah kita perlu mengambil banyak makanan untuk memenuhi keperluan kalori mereka. Yang jelasnya, mereka sangat aktif - membakar beribu-ribu kalori apabila keluar mencari makanan. Dan diet mereka yang kaya dengan tumbuhan tidak banyak mengandungi kalori padat.

Namun dalam dunia moden ini, bekalan makanan kita padat dengan makanan yang diproses, mengandungi kalori tinggi, enak namun kurang nutrien yang penting. Dan memandangkan kita mempunyai laluan neural yang menggalakkan kita makan - dan mengganjarkan kita kerana berbuat demikian - kita dengan gembiranya mengikut sahaja.

Hasilnya, ramai daripada kita terlebih makan dan kurang pemakanan. Dengan diet yang membekalkan lebih kalori dan kurang vitamin, mineral dan bahan antioksidan, kesihatan kita akan terjejas. Gemuk sedikit itu satu perkara, namun keadaan ini mengalakkkan lemak berada di tempat yang tak sepatutnya ia berada - menyelaputi organ penting, seperti hati atau pankreas, memasuki sel secara paksa dan mempengaruhi secara signifikan bagaimana organ ini berfungsi.

Kita direka bentuk untuk bergerak secara sangat aktif, namun keperluan kalori kita tidak akan sampai kepada tahap apa yang diperlukan oleh nenek moyang kita. Ramai daripada kita bekerja di tempat di mana kita tidak perlu bergerak langsung. Kita juga dibina untuk makan makanan berkualiti tinggi yang tersedia secara semula jadi, namun kita hidup dalam persekitaran yang 'obes' –dikelilingi makanan yang mudah didapati, diproses dan berkalori tinggi.

Ketakserasian antara genetik dan gaya hidup kita membawa kepada paradoks pemakanan tidak seimbang yang datang seiring dengan obesiti. Kita makan dengan cara yang berlawanan daripada yang sepatutnya. Kita seharusnya banyak makan makanan yang disumberkan dari tumbuh-tumbuhan dan protein tanpa lemak yang akan memaksimumkan kualiti nutrisi pada kos kalori yang secara relatifnya rendah.

Dan kita juga harus bangun dari duduk santai di atas sofa. Kebanyakan daripada kita tidak akan boleh membakar 6000 kalori sehari – tetapi kita makan seperti kita boleh membakar kalori sebanyak itu.

Ditulis oleh Susan Bowerman - MS, RD, CSSD. Susan ialah konsultan berbayar Herbalife.

Sumber : Herbalife Hub Julai 2013

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Hubungi Kami Coach Pengurusan Berat Badan / Ahli Bebas Herbalife Untuk Sesi Coaching / Pelan Pemakanan / Analisa Badan :

Coach AzWa

019-303 7090 (Coach Wawa) 
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi) 
http://CoachAzmi.Wasap.My

Kami memerlukan lebih ramai lagi yang berminat untuk menjadi Pengedar Bebas Herbalife.
Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami sebagai Pengedar Bebas Herbalife . Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090)
PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA - Pn. Azlina (019-651 1593) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU

11 Oktober, 2022

Produk Herbalife Malaysia (019-303 7090 / 012-656 4747) - Nutrisi Dalaman Herbalife

Pengenalan Kepada Produk-Produk Herbalife Malaysia :

1) Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder Drink
~ Hidangan yang sihat, membantu menyokong penurunan dan pengurusan berat badan

2) Formula 3 Blended Soy & Whey Protein Powder
~ Protein tanpa lemak daripada serbuk whey protein

3) Teamix
Teh yang menyegarkan sama ada panas atau sejuk, Tea Mix Lemon and Hibiscus datang dalam dua perisa yang lazat – Hibiscus dan Peach – yang membantu mentenagakan anda sambil anda mengurus berat badan anda.*

Manfaat utama:
• Manfaat antioksidan dan termogenik teh hijau dan botani.*
• Memberikan peningkatan tenaga dan sokongan pengurusan berat badan.*
• Enak dan segera– pilihan yang lebih sihat berbanding minuman berkarbonat dan manis
• Melengkapkan usaha pengurusan berat badan

Kenapakah anda memerlukannya?
Minuman berkarbonat, teh dan kopi diminum oleh ramai dan mempunyai kandungan gula yang tinggi. Tea Mix Lemon and Hibiscus ialah minuman herba yang menyegarkan lagi menyeronokkan yang mentenagakan dan memuaskan, sambil mengurangkan ketagihan anda terhadap snek berkalori tinggi.
Sumber : Herbalife Hub April 2013


"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"


4) Herbal Aloe Concentrate


Kebaikan :
~ Membantu menyokong pencernaan yang sihat dengan nutrien dan enzim organik daripada aloe vera
~ Membantu menyelesakan perut dan melegakan ketakcernaan yang berlaku sekali sekala
~ Membantu meningkatkan penyerapan nutrien
Sumber : Herbalife Hub April 2012

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

5) Omega 3 Fish Oil

~ Mengandungi asid lemak EPA & DHA Omega 3 membantu mengekalkan jantung yang sihat, sebagai sebahagian daripada pemakanan yang seimbang dan pelbagai.

~ Mengekalkan tahap kolesterol 
Sumber : Herbalife Hub Januari 2013 Bil. 1



"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

6) NW Formula 
Diet moden tidak mempunyai nutrien penting yang perlu dalam mengekalkan kesihatan vaskular yang optimum. Kajian menunjukkan bahawa dengan sokongan nutrisi yang betul, bersama-sama dengan kawalan berat badan dan bersenam, boleh secara dramatiknya mengurangkan faktor risiko kesihatan jantung. NW Formula yang dibangunkan bersama dengan Pemenang Hadiah Nobel† dalam Perubatan Dr. Lou Ignarro, menyediakan manfaat gabungan L-arginina dan L-citruline untuk menyokong penghasilan Nitrik Oksida. Nitrik Oksida mempromosikan peredaran vaskular darah biasa apabila ia digabungkan dengan diet yang seimbang dan pelbagai, dan bersenam. Hanya tambah NW Formula kepada air sejuk, air membuih atau jus dan minumlah ia untuk kesihatan anda.
Sumber : Herbalife Hub September 2013



"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit" 

7) TC Formula

~ Diperbuat daripada sebatian teh hijau berkualiti tinggi, teh hitam dan teh oolong.

~ Mengandungi teh untuk sokongan antioksidan

~ Dalam bentuk tablet
Sumber : Herbalife Hub Mac 2013 Bil. 3



8) Calcium Plus
Kalsium diperlukan oleh badan agar kekal kuat dan sihat, namun tidak ramai daripada kalangan orang dewasa memperoleh kalsium yang mencukupi daripada diet harian mereka. Kajian menunjukkan sebab utama kadar kandungan kalsium yang rendah dalam badan ialah pengambilan berlebihan minuman kopi dan alkohol, atau kurangnya pengambilan makanan yang kaya dengan kalsium. Suplemen kalsium menjadi satu pilihan jika diet anda kurang kalsium. Calcium Plus mengandungi vitamin D dan lain-lain mineral untuk kesihatan tulang dengan menyediakan pemakanan untuk tulang.
Sumber : Herbalife Hub Julai 2013




"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit" 


Anda memerlukan khidmat coach untuk program pengurusan berat badan anda

Hubungi kami Coach Pengurusan Berat Badan untuk :

~ Sesi Coaching /  Analisa Komposisi Badan

~ Pelan Pemakanan
~ Pengiraan Kalori Harian (Magic Number)

Ahli Bebas Herbalife Malaysia

AZMI (012-656 4747)

WAWA (019-303 7090)


PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, 
PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, 
PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090)
PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA - Pn. Azlina (019-651 1593) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, coach herbalife malaysia, coach herbalife kuala lumpur, coach herbalife


08 Oktober, 2022

019-3037090 / 012-6564747 ~ Testimoni Coach Bebas Herbalife Malaysia



Testimoni Azmi dan Wawa SEBELUM dan SELEPAS Herbalife :


"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"


"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"


Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife /  Coach Bebas Herbalife / Jurulatih Pengurusan Berat Badan 

Pengalaman kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan selama 15 Tahun dapat membantu anda memberi :

~ Analisa Berat Badan Ketahui Umur Metabolisma, Lemak Dalaman, Air Dalam Badan, Kalsium
~ Khidmat Nasihat Cara Untuk Turun Berat, Cara Untuk Naik Berat Dan Cara Untuk Kekalkan Berat
~ Pelan Pemakanan 5x Sehari Boleh Makan Nasi
~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian Macros Karbohidrat Kompleks, Protein dan Lemak Baik
~ Tips Untuk Turun Berat Badan, Naik Berat Badan Dan Kekalkan Berat Badan
~ Diet Seimbang Seharian

Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program penurunan berat badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..

Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..


Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "


Coach Azmi 012-656 4747 
Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, coach herbalife kuala lumpur, coach herbalife malaysia, coach herbalife

01 Julai, 2017

Senarai Harga Nak Kurus Dengan Herbalife

Setiap individu berbeza tempoh nak kurus bergantung pada metabolisma masing-masing.

Dengan adanya coach yang membantu anda, anda dapat mengetahui berapa lama program yang akan anda ambil. Ini juga bergantung kepada bajet anda yang sedia ada atau berapa lama program yang akan anda dapatkan.

Ramai yang masih tak tahu bagaimana untuk mendapatkan produk herbalife..untuk mendapatkan hasil penurunan berat yang betul, anda mestilah mendapatkan dari coach herbalife yang mempunyai pengalaman penurunan berat dan pengalaman dalam bidang coaching untuk kurus.

Anda boleh mendapatkan herbalife secara online dengan mengaktifkan akaun herbalife.. dapatkan herbalife dari website Herbalife yang sebenar https://myen.myherbalife.com/ atau dari Ahli Bebas Herbalife seperti kami.








Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 

29 Jun, 2016

Tips Maintain Kurus Masa Raya Bersama Coach AzWa

Salam 1 Herbalife,

Ramai yang risau bila puasa turun 3kg..bila 3 hari raya je boleh naik sampai 5kg berat badan..



Oleh kerana metabolisme badan kita telah menjadi perlahan semasa bulan puasa, maka untuk ia kembali seperti sedia kala memerlukan sedikit masa. 

Namun sebelum ia kembali seperti biasa dan mampu membakar lemak dalam kuantiti yang lebih, kita telah mengambil pelbagai makanan yang kaya dengan kalori dan karbohidrat yang tinggi sepanjang berhari raya. 

Sebab itulah, berat badan kita akan cepat naik selepas raya. Semua tidak menjadi masalah jika kita pandai menjaga kalori dan menjaga pemakanan semasa raya..

Yang penting kena tahu formula turun berat - 



Hari ini kami share beberapa tips maintain kurus masa raya :

Tips 1 : Banyakkan Minum Air Kosong


Jangan malu bawa botol air semasa beraya..banyakkan minum air kosong sebelum masuk beraya ke rumah saudara mara...supaya perut rasa sedikit kenyang sebelum menjamah juadah raya..minum air kosong supaya segala toksin dalam badan dapat dikeluarkan dengan mudah. Malah, air kosong juga membantu sistem pencernaan dan proses pembakaran lemak...Air macam-macam kaler tu biasa ada banyak kandungan gula yang tersembunyi. Jadi bawalah air kosong ke mana-mana.


Tips 2 : Makan dalam pinggan yang kecil

Lebih besar saiz pinggan makan, lebih banyak yang kita akan makan..jangan ambil pinggan besar sebab banyak ruang letak makanan..jadi di pinggan yang kecil, makanan yang sedikit sahaja, kerana banyak lagi rumah yang akan kita berkunjung raya.



Tips 3 : Berhenti makan sebelum kenyang

Tips 1..minum air..tips 2..makan di pinggan yang kecil..tips 3 ni kita hendaklah berhenti makan sebelum kenyang..banyak lagi rumah nak berkunjung..kalau 5 rumah..makan sedikit demi sedikit setiap rumah...kalau kenyang sangat pun, nanti nak berjalan pun penat.

Tips 4 : Makan buah-buahan

Kalau semasa berkunjung tu nampak hidangan buah, lebih baik kita ambil buah-buah terlebih dahulu..supaya kita lebih cepat kenyang dan tidak ghairah makan makanan karbohidrat yang lain.



Tips 5 : Puasa 6

Selepas puas makan-makan raya, apakata lakukan puasa 6 supaya mengembalikan momentum seperti bulan Ramadhan.. jadi kita lebih sabar dan menahan dari makan dan minum.


Anda ingin kurus dan kami beri panduan dan tips2 terbaik berserta sistem sokongan Group Whats App Coachee?



#FollowUs & #Contactus : 








pengedar herbalife, pengedar herbalife taman melati, stokis herbalife taman melati, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife gombak, pengedar herbalife setiawangsa, coach kurus, bagaiman nak kurus, kurus 1 malaysia, tip-tips kurus herbalife, herbalife malaysia, stokis herbalife, kampung klang gate, taman bunga raya, gombak, taman melati, taman melawati, batu caves, selayang, rawang, serendah, setapak, wangsa maju, setiawangsa, wangsa melawati, keramat, lembah keramat, bukit antarabangsa,