Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

Memaparkan catatan dengan label Pengedar Herbalife. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Pengedar Herbalife. Papar semua catatan

08 Disember, 2022

Panduan Permulaan Protein Shake Herbalifer (019-3037090 / 012-6564747)

Kenapa Protein Shake?

Bila dan Mengapa Menggunakan Protein Shake?
Kerana Protein Shake ini cepat dibuat dan hidangan yang seimbang.

Protein shake yang direka untuk menggantikan makanan bagi mereka yang selalu skip meal. Protein shake cepat dan mudah dan dapat menyediakan nutrisi yang seimbang dan sesuai untuk mereka yang tiada masa menyediakan makanan biasa.

Protein Shake sebagai gantian hidangan untuk membantu anda menurunkan berat badan.

~ Bagi mereka yang cuba untuk menurunkan berat badan, shake gantian hidangan boleh digunakan untuk menggantikan satu atau dua kali sehari. Selain menjadi mudah, protein shake mempunyai kandungan kalori yang ditakrifkan dan bahagian yang dikawal, yang menjadikan ia lebih mudah untuk mengira kalori dengan lebih tepat dan mengawal jumlah pengambilan untuk hari itu.










Protein Shake sebagai suplemen untuk membantu anda menaikkan berat badan.

~ Bagi mereka yang cuba untuk menaikkan berat badan, protein shake boleh digunakan untuk menyediakan kalori tambahan. Minum protein shake di antara waktu makan atau sebelum tidur boleh membantu untuk meningkatkan pengambilan kalori.

Protein Shake untuk menambah pengambilan protein anda.

~ Satu lagi sebab untuk mempertimbangkan penggunaan protein shake adalah untuk meningkatkan pengambilan protein keseluruhan harian anda jika ia sukar untuk anda memenuhi keperluan daripada makanan anda sahaja. Apabila anda membuat protein shake anda sendiri, anda boleh melaraskan jumlah protein dalam shake anda mengikut keperluan individu.

Protein Shake sebagai bahan api sebelum dan selepas bersenam.

~ Ramai orang menggunakan protein shake selepas bersenam, tetapi ia juga berguna sebagai makanan pra-senaman. 

Protein Shake sebagai satu cara untuk meningkatkan keseimbangan diet anda.

~ Ia mudah untuk menambah hidangan buah-buahan atau sayur-sayuran, tetapi anda juga boleh meningkatkan serat anda atau pengambilan lemak yang sihat.

Kebanyakan protein shake, biasanya mempunyai kira-kira 15 hingga 20 gram protein setiap hidangan. Satu Herbalife Formula 1 shake dibuat mengikut arahan pakej membekalkan 18 gram protein.

"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau 
Mengubat Mana-Mana Penyakit."

Sumber : http://www.discovergoodnutrition.com/2015/02/protein-shakes-beginners-guide/

Sebelum anda bermula program pengurusan berat badan, kami akan memberi cadangan keperluan makanan seharian untuk anda lebih jelas bagaimana protein shake membantu pengurusan berat badan anda..

Kami juga menyediakan program nutrisi dan program exercise untuk anda ikuti, 7 hari pertama anda perlu mengikuti semua pelan pemakanan dan exercise yang kami berikan.

Hubungi kami Coach Pengurusan Berat Badan untuk Sesi Coaching :


Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, cara beli produk herbalife, online order herbalife, pelan untuk turun berat, jadi member herbalife, dapat diskaun murah herbalife, senarai harga herbalife, set kurus herbalife, dealer herbalife, pakej produk herbalife, pejabat herbalife kuala lumpur, pejabat herbalife pulau pinang, pejabat herbalife sabah, 

08 November, 2022

Kenapa Berat Badan Tak Turun (Coach Kurus Online : 019-3037090 / 012-6564747)

Selalu persoalan ini timbul..

Kenapa tak turun berat badan walaupun berbagai cara telah dilakukan?

Kita kenalpasti sebab-sebab nya :

1. Amalan pemakanan yang tidak seimbang. Ada yang sanggup tak makan sebab nak kurus, ada yang makan protein jugak tapi makan makanan proses macam daging burger semua..jadi takkan ada result turun berat.

2. Sarapan pagi dengan sarapan karbohidrat. Seperti nasi, bihun, roti canai dan lain-lain sewaktu dengannya. Cari makanan rendah kalori tinggi nutrisi.



3. Tak nak makan nasi, tapi suka makan macam biskut, kerepek..kalori makanan ini banyak sebenarnya.

4. Tak nak minum air sebab takut "gemuk air"..
Gemuk air berlaku disebabkan kurang minum air, bukan disebabkan banyak minum air. Badan memerlukan lebih kurang 1.5liter air utk berfungsi (pernafasan, perkumuhan). Jika anda kurang minum air masak, badan akan menyimpan air untuk fungsi badan dan ia tak akan digunakan untuk membakar lemak. Kesannya anda akan jadi 'unta' kerana badan anda simpan air berbanding guna air untuk proses metabolisma badan.



5. Makan makanan berkalori tinggi selepas bersenam.. dah bakar kalori..makan lagi makanan tinggi kalori..sepatutnya cari makanan yang bagi nutrisi utk sel badan kita.

Penurunan berat badan boleh berlaku dengan 80% Nutrisi dan 20% Senaman?



Apakah nutrisi sesuai untuk anda? tanya kami bagaimana..

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat  
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "


Hubungi Kami :



Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, 

11 Oktober, 2022

Produk Herbalife Malaysia (019-303 7090 / 012-656 4747) - Nutrisi Dalaman Herbalife

Pengenalan Kepada Produk-Produk Herbalife Malaysia :

1) Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder Drink
~ Hidangan yang sihat, membantu menyokong penurunan dan pengurusan berat badan

2) Formula 3 Blended Soy & Whey Protein Powder
~ Protein tanpa lemak daripada serbuk whey protein

3) Teamix
Teh yang menyegarkan sama ada panas atau sejuk, Tea Mix Lemon and Hibiscus datang dalam dua perisa yang lazat – Hibiscus dan Peach – yang membantu mentenagakan anda sambil anda mengurus berat badan anda.*

Manfaat utama:
• Manfaat antioksidan dan termogenik teh hijau dan botani.*
• Memberikan peningkatan tenaga dan sokongan pengurusan berat badan.*
• Enak dan segera– pilihan yang lebih sihat berbanding minuman berkarbonat dan manis
• Melengkapkan usaha pengurusan berat badan

Kenapakah anda memerlukannya?
Minuman berkarbonat, teh dan kopi diminum oleh ramai dan mempunyai kandungan gula yang tinggi. Tea Mix Lemon and Hibiscus ialah minuman herba yang menyegarkan lagi menyeronokkan yang mentenagakan dan memuaskan, sambil mengurangkan ketagihan anda terhadap snek berkalori tinggi.
Sumber : Herbalife Hub April 2013


"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"


4) Herbal Aloe Concentrate


Kebaikan :
~ Membantu menyokong pencernaan yang sihat dengan nutrien dan enzim organik daripada aloe vera
~ Membantu menyelesakan perut dan melegakan ketakcernaan yang berlaku sekali sekala
~ Membantu meningkatkan penyerapan nutrien
Sumber : Herbalife Hub April 2012

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

5) Omega 3 Fish Oil

~ Mengandungi asid lemak EPA & DHA Omega 3 membantu mengekalkan jantung yang sihat, sebagai sebahagian daripada pemakanan yang seimbang dan pelbagai.

~ Mengekalkan tahap kolesterol 
Sumber : Herbalife Hub Januari 2013 Bil. 1



"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

6) NW Formula 
Diet moden tidak mempunyai nutrien penting yang perlu dalam mengekalkan kesihatan vaskular yang optimum. Kajian menunjukkan bahawa dengan sokongan nutrisi yang betul, bersama-sama dengan kawalan berat badan dan bersenam, boleh secara dramatiknya mengurangkan faktor risiko kesihatan jantung. NW Formula yang dibangunkan bersama dengan Pemenang Hadiah Nobel† dalam Perubatan Dr. Lou Ignarro, menyediakan manfaat gabungan L-arginina dan L-citruline untuk menyokong penghasilan Nitrik Oksida. Nitrik Oksida mempromosikan peredaran vaskular darah biasa apabila ia digabungkan dengan diet yang seimbang dan pelbagai, dan bersenam. Hanya tambah NW Formula kepada air sejuk, air membuih atau jus dan minumlah ia untuk kesihatan anda.
Sumber : Herbalife Hub September 2013



"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit" 

7) TC Formula

~ Diperbuat daripada sebatian teh hijau berkualiti tinggi, teh hitam dan teh oolong.

~ Mengandungi teh untuk sokongan antioksidan

~ Dalam bentuk tablet
Sumber : Herbalife Hub Mac 2013 Bil. 3



8) Calcium Plus
Kalsium diperlukan oleh badan agar kekal kuat dan sihat, namun tidak ramai daripada kalangan orang dewasa memperoleh kalsium yang mencukupi daripada diet harian mereka. Kajian menunjukkan sebab utama kadar kandungan kalsium yang rendah dalam badan ialah pengambilan berlebihan minuman kopi dan alkohol, atau kurangnya pengambilan makanan yang kaya dengan kalsium. Suplemen kalsium menjadi satu pilihan jika diet anda kurang kalsium. Calcium Plus mengandungi vitamin D dan lain-lain mineral untuk kesihatan tulang dengan menyediakan pemakanan untuk tulang.
Sumber : Herbalife Hub Julai 2013




"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit" 


Anda memerlukan khidmat coach untuk program pengurusan berat badan anda

Hubungi kami Coach Pengurusan Berat Badan untuk :

~ Sesi Coaching /  Analisa Komposisi Badan

~ Pelan Pemakanan
~ Pengiraan Kalori Harian (Magic Number)

Ahli Bebas Herbalife Malaysia

AZMI (012-656 4747)

WAWA (019-303 7090)


PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, 
PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, 
PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090)
PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA - Pn. Azlina (019-651 1593) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, coach herbalife malaysia, coach herbalife kuala lumpur, coach herbalife


08 Oktober, 2022

019-3037090 / 012-6564747 ~ Testimoni Coach Bebas Herbalife Malaysia



Testimoni Azmi dan Wawa SEBELUM dan SELEPAS Herbalife :


"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"


"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"


Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife /  Coach Bebas Herbalife / Jurulatih Pengurusan Berat Badan 

Pengalaman kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan selama 15 Tahun dapat membantu anda memberi :

~ Analisa Berat Badan Ketahui Umur Metabolisma, Lemak Dalaman, Air Dalam Badan, Kalsium
~ Khidmat Nasihat Cara Untuk Turun Berat, Cara Untuk Naik Berat Dan Cara Untuk Kekalkan Berat
~ Pelan Pemakanan 5x Sehari Boleh Makan Nasi
~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian Macros Karbohidrat Kompleks, Protein dan Lemak Baik
~ Tips Untuk Turun Berat Badan, Naik Berat Badan Dan Kekalkan Berat Badan
~ Diet Seimbang Seharian

Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program penurunan berat badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..

Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..


Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "


Coach Azmi 012-656 4747 
Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, coach herbalife kuala lumpur, coach herbalife malaysia, coach herbalife

01 Oktober, 2022

Coach AzWa 019-3037090 / 012-6564747 ~ Turun Berat Badan Dengan Herbalife

Anda Ingin Turun Berat Badan? Ingin Naik Berat Badan atau Ingin Maintainkan Berat Badan Sekarang dengan cara Herbalife?

Untuk Turun Berat Badan pada masa yang sama anda boleh menikmati makanan yang anda sukai, bagaimana caranya?

Mudah , Jimat Masa dan Jimat Wang ..

Nak Turun Berat Badan, hanya gantikan makanan seimbang Herbalife 2x sehari manakala boleh makan makanan kesukaan 1x sehari.

So simple kan? Simple2 pun, Herbalife ni specialnya kerana ada system coaching..

Apa itu coaching? Coaching adalah di mana program pengurusan berat badan anda akan dipantau oleh seorang coach.

Siapakah COACH?

Mereka yang telah mendapat keputusan hasil dari pemakanan seimbang herbalife dan juga berpengalaman minimum 2 tahun di dalam Herbalife?

Kenapa anda perlu pilih kami sebagai Coach?

Kerana kami telah mendapat keputusan hasil pengurusan berat badan dan juga kami berpengalaman coaching selama 15 tahun dalam herbalife.




Kami tidak berhenti belajar. Belajar dengan semua coach-coach berpengalaman dalam herbalife di banyak negara antaranya :

~ Thailand
~ Singapura
~ Korea
~ Macau
~ Indonesia
~ Hong Kong
~ Filipina

Kenapa sesiapa yang ingin jadi coach perlu belajar? Kerana seorang coach perlu mempunyai banyak pengetahuan berkenaan produk, berkenaan program pengurusan berat badan dan sentiasa mengetahui perkembangan terbaru nutrisi seimbang herbalife dari dalaman dan luaran.

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "

Kerjaya Coach? Hubungi kami untuk keterangan lanjut.



Hubungi Kami Coach Pengurusan Berat Badan untuk mendapatkan analisa badan / pelan pemakanan / khidmat nasihat :



Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA - Pn. Azlina (019-651 1593) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU  

17 Januari, 2018

Kurus Dengan Premium Online Coaching Coach AzWa

Azam Kurus Tahun 2018 Lebih Mudah Jika Adanya :

COACH, ILMU DAN TEAM SUPPORT

Apa Yang Coach AzWa Boleh Bantu Anda Dalam 
Program Turun Berat Badan Tahun 2018 :

PREMIUM ONLINE COACHING 
1. Pengalaman kami sebagai coach pengurusan berat badan selama 11 tahun boleh membantu anda yang nak kurus dari 5kg ke 50kg berat badan tahun 2018 ini.

2. Anda akan dapat MAGIC DIARY BOOK

3. Pelan pemakanan 5 kali sehari mengikut formula macros yang betul berbeza ikut individu 
(coaching secara personal dan in group support)

4. Group Support
bersama kawan2 yang mempunyai misi yang sama nak kurus..bersama dalam membakar semangat nak kurus

5. Pengiraan kalori per individu..
berbeza setiap individu kerana konsep turun berat 
mengikut formula macros 

6. Tips senaman yang betul (senaman yang bermula dari beginner), nak kurus perlu bersenam..ada kaedahnya..simple tapi berkesan

7. Tips kesihatan, topik nak kurus cara betul, topik cheat day, topik kekalkan berat badan, topik portion karbo, protein dan lemak yang baik.

8. Cara pengiraan kalori defisit setiap individu..fahami produk tidak kuruskan badan, tapi program kuruskan badan dengan syarat ada kalori defisit.

9. Resepi lunch yang ideal mengikut portion betul karbohidarat, protein dan lemak..belajar masak sendiri di rumah yang lebih sihat.

10. Makan lemak baik untuk buang lemak jahat.

Semua ini hanya di PREMIUM ONLINE COACHING.

Adakah anda bersedia?

1. Pengambilan Coachee Baru adalah pada setiap 
25hb setiap bulan.

2. Tempat adalah terhad..
hubungi kami untuk pendaftaran slot anda..

3. Hanya mereka yang betul2 mahu berubah hidup dengan niat kurus, fit dan kekalkan berat badan dapat join program ini.

4. Sentiasa dengar cakap coach kerana coach serius nak bantu anda kurus.. kurus cara yang betul dan kekalkan berat selepas dapat berat ideal.

5. Impian Kurus 2018 pasti menjadi kenyataan.

Cepat Tempah Slot Anda Kerana Tempat Adalah Terhad :


019-303 7090 (Coach Wawa) 

012-656 4747 (Coach Azmi) 

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

13 Disember, 2017

Cara Minum Herbalife Untuk Turun Berat Badan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Untuk mendapatkan hasil terbaik kurus dengan herbalife adalah dengan cara minum dan jadual pemakanan yang betul.

Untuk program turun berat dengan herbalife, minimum 2 kali shake sehari iaitu pagi (gantikan sarapan yang biasa) dan malam (gantikan makan malam yang biasa).

Pengambilan herbalife mestilah bersama2 dengan coach..iaitu mereka yang dapat membimbing anda untuk dapat kesan herbalife yang betul.

Berapa lama boleh turun berat dengan herbalife?

Semua bergantung kepada individu masing2..keputusan adalah tidak tipikal, hasil adalah berbeza.

Apakah menu makan tengahari jika sedang berdiet?

Amat mudah kerana coach akan menyediakan jadual lengkap dari pagi ke malam termasuk resepi menu eat clean kurus untuk makan tengahari dan makanan sesuai untuk snek pagi dan snek malam.


Peranan kami sebagai coach adalah dengan memberikan panduan:
  • cara pemakanan seharian yang betul, 
  • jadual pemakanan 5x sehari untuk turun berat badan,
  • info / tips nak kurus yang konsisten setiap hari, 
  • group support / kumpulan sokongan whats app / telegram yang terdiri daripada coach-coach berpengalaman yang telah turun 10kg ke 20kg berat badan,
  • waktu / cara senaman untuk nak turun berat badan.
  • tindakan susulan yang konsisten sehingga anda berjaya mendapat berat idaman
Bagaimana cara anda nak bermula dengan program turun berat badan herbalife ini?

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :



019-303 7090 (Coach Wawa) 
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi) 
http://CoachAzmi.Wasap.My

untuk bermula program herbalife.

Sebagai Coach Herbalife (Ahli Bebas Herbalife) yang berpengalaman, kami akan mencadangkan produk herbalife yang sesuai untuk setiap individu. 

Kami akan memberi panduan yang tepat cara pemakanan produk herbalife yang betul supaya anda mendapat hasil turun berat hasil turun berat yang berjaya.


Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) Dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni 

2) Berpengalaman dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

06 Disember, 2017

Langkah-langkah Turun Berat bersama Coach AzWa

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

Tiga perkara penting dan mudah untuk turun berat adalah :


1- Coach
2- Ilmu
3- Team Support


Hari ni coach ingin sharing 
langkah-langkah turun berat bersama Coach AzWa :

Untuk makluman semua coaching / mentoring adalah 100% online jadi semua lokasi di luar kl boleh join program turun berat bersama Coach AzWa



Langkah Pertama (1) : Kelas Kurus Online 4 Hari (FREE)

Bertujuan memberi ilmu untuk bantu turun berat cara sihat dan berkesan, konsep & formula kurus yang betul dan apakah punca naik berat badan. 
Kelas secara online Whatsapp FREE 4 hari selama 1 jam.

Klik untuk join - http://coachwawa.wasap.my

Langkah Kedua (2) : Online Coaching Group 30 Hari (Advance Online Class)


Setelah habis 4 hari kelas kurus online dan yakin kami boleh membantu proses turun berat badan anda, anda akan msk ke group advance online class secara berbayar yang merupakan gabungan coaching dan mentoring + pelan pemakanan lengkap untuk 30 hari diberikan.

Formula untuk turunkan berat adalah defisit 7700 kcal maka akan turun 1kg berat badan. 

Kami akan fokuskan mentoring dan coaching personal dan team support (advance online class).

Antara Online Coaching Group setiap 30 hari ↓


Langkah Ketiga (3) : Online Coaching Group 30 Hari


Online coaching group 30 hari adalah program berbayar untuk coaching dan nutrisi yang telah meliputi makanan pagi dan malam anda. 

Anda akan dapat :

- jadual pelan pemakanan 30 hari (5x makan sehari)
- personal dan group coaching (team support)
- tips senaman yang betul
- fokus turun berat badan sehingga dapat berat ideal 
(keputusan tidak tipikal, hasil individu berbeza)

Kami menekankan cara yang betul membina gaya hidup sihat, bukan setakat kurus tapi untuk kekalkan berat dengan ilmu kesihatan yang betul.

Langkat Keempat (4) : Kebaikan Advance Class (Premium Online Coaching Group 30 Hari)

Selain daripada turun berat badan, advance online class juga sangat membantu anda dari segi motivasi dan semangat kerana anda bersama-sama kawan yang dalam misi yang sama iaitu turun berat dan sihat.

Contoh motivasi dan semangat dalam group :


Feedback daripada coachee group online coaching :

        

             


Langkah Kelima (5) : Testimoni Sebahagian Coachee Dalam Online Coaching Group 30 Hari)





Graduation Day di Kuala Lumpur

Setiap usaha dan kegigihan bersungguh-sungguh anda, akan diraikan dalam satu majlis yang dipanggil "Graduation Day".


Setiap bulan, majlis ini meraikan mereka yang turun dari 5 - 30kg berat badan..

       


Secara Kesimpulannya, Kurus Itu Mudah Dengan Adanya Coach, Ilmu & Team Support

Turun Berat Badan, Kami Boleh Bantu Anda :



019-303 7090 (Coach Wawa) 

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife,