Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

Memaparkan catatan dengan label kurus dengan herbalife. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label kurus dengan herbalife. Papar semua catatan

04 April, 2021

Projek Kurus Sebelum Raya Bersama Coach Herbalife



Ramai nak mula kurus menjelang puasa dan tetap kekal turun sehingga Raya Aidilfitri. 
Waktu terbaik adalah mulakan sekarang .. Turun berat sebelum puasa, semasa puasa dan sebelum raya.

Projek kurus sebelum raya sudah bermula

30 orang peserta baru yang nak turunkan berat badan menjelang puasa dan raya.

Sesi Pendaftaran dibuka sekarang untuk semua yang serius nak turunkan berat badan dengan nutrition Herbalife.

Bagaimana kita kekal sihat dan kekal berat atau paling best turunkan ke berat ideal.

Kami Coach Turun Berat Badan Herbalife boleh membantu anda.. Tahukah anda program turun berat secara online dengan nutrition shake formula 1 herbalife anda akan dapat :

  • Meal plan (jadual pemakanan 5x makan sehari)
  • Jadual minum air yang sesuai ikut berat badan
  • Portion pemakanan yang betul - protein, karbohidrat dan lemak baik ikut berat badan masing-masing
  • Macros dan Micros dalam meal plan
  • Protein Shake Herbalife , Sudu dan Shaker
  • Buku Diari

Apa yang anda perlu buat :

  • Penyediaan Penimbang Digital
  • Tali Ukur
  • Botol minum air kosong
  • Ikut jadual pemakanan dalam program
  • Minum shake herbalife 2x sehari
  • Dengar cakap coach
  • Sanggup belajar untuk turunkan berat sebelum raya

Wasap direct kepada Coach Wawa untuk mendaftar :





Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife dan 
Coach / Jurulatih Pengurusan Berat Badan Herbalife Malaysia

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight memerlukan lebih ramai lagi yang berminat untuk menjadi Pengedar Bebas Herbalife.
Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami sebagai Pengedar Bebas Herbalife . Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANGPENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH -PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA PENGEDAR HERBALIFE JOHOR PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),






29 Februari, 2020

Blog Turun Berat Badan dan Kurus Cara Herbalife ~ Coach AzWa

Assalamualaikum & Salam Herbalife,


Kami Coach AzWa merupakan Ahli Bebas Herbalife / Coach Bebas Herbalife yang telah membantu ribuan testimoni turun berat / kurus dengan Herbalife ini sejak 13 tahun yang lepas.




Dengan pengalaman kami sebagai coach turun berat Herbalife selama 13 tahun ini, dapat membantu lebih ramai yang nak turun berat badan untuk tahun 2020 ini. 


Bermula Herbalife pada tahun 2007 sebagai pengguna nutrition herbalife dan fokus kami adalah untuk penurunan berat badan. 

Setelah mendapat keputusan penurunan berat 11kg (Coach Wawa) dan 15kg (Coach Azmi), kami terus aktif berblog bermula tahun 2008 (Blogger http://CoachAzWa.com) .. misi utama kami semasa menjadi blogger adalah untuk menyebarkan misi nutrisi herbalife dan menjadi Coach Pengurusan Berat Badan kepada mereka yang serius nak turun berat, naik berat atau kekalkan berat / kekal langsing.


Setelah mendapat keputusan penurunan berat 11kg (Coach Wawa) dan 19kg (Coach Azmi), kami terus aktif berblog bermula tahun 2008 (Blogger http://CoachAzWa.com) .. misi utama kami semasa menjadi blogger adalah untuk menyebarkan misi nutrisi herbalife dan menjadi Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife kepada mereka yang serius nak turun berat, naik berat atau kekalkan berat / kekal langsing.

Peranan kami sebagai coach adalah dengan memberikan panduan:
  • cara pemakanan nutrisi Herbalife untuk menggantikan makanan pagi dan malam
  • cara pemakanan seharian yang betul iaitu cukup portion, macros dan deficit kalori
  • jadual pemakanan 5x sehari untuk turun berat badan,
  • info / tips nak kurus yang konsisten setiap hari, 
  • group support / kumpulan sokongan whats app / telegram yang terdiri daripada coach-coach berpengalaman dengan nutrisi herbalife yang telah turun 10kg ke 40kg berat badan,
  • waktu / cara senaman dan link workout untuk turun berat badan.
  • tindakan susulan / followup cara pemakanan nutrition Herbalife yang konsisten sehingga anda berjaya mendapat berat idaman
Bagaimana cara anda nak bermula dengan program turun berat badan nutrisi herbalife ini?

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 

012-656 4747 (Coach Azmi) 

untuk bermula program herbalife.

Sebagai Coach Herbalife (Ahli Bebas Herbalife) yang berpengalaman, kami akan mencadangkan produk nutrisi herbalife yang sesuai untuk setiap individu. 

Kami akan memberi panduan yang tepat cara pemakanan produk nutrisi herbalife yang betul supaya anda mendapat hasil turun berat hasil turun berat yang berjaya.

Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) Dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni turun berat dengan produk nutrisi herbalife

2) Berpengalaman dengan nutrisi Herbalife dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk turun berat badan

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan dan semua soalan berkaitan nutrisi herbalife



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, Herbalife rawang, Herbalife serendah, Herbalife selayang, Herbalife teluk intan, Herbalife klang, Herbalife shah slam, Herbalife setia alam, Herbalife Singapore, Herbalife bangi, Herbalife kajang, Herbalife banting, Herbalife kuala langat


01 Disember, 2017

Tips Turun Berat Badan Berkesan Bersama Coach AzWa

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Hari ni coach akan sharing tentang tips turun berat badan secara berkesan.

3 perkara utama perlu ada untuk proses turun berat badan :

1. Coach 
- Coach yang berpengalaman dan telah mendapat keputusan turun berat badan
- Coach yang telah membimbing ramai coachee mendapat keputusan turun berat badan
- Coach yang mudah dihubungi sepanjang masa
- Coach yang dapat menjawab semua soalan berkaitan proses penurunan berat badan
- Coach yang komited untuk membantu semua coachee mendapat keputusan turun berat badan

2. Ilmu
Coach yang berpengalaman adalah coach yang boleh membantu coachee dalam memberikan ilmu, tips, motivasi secara personal atau dalam group support. Ilmu turun berat yang sebenarnya bukanlah ilmu yang di "google" atau di "search" tapi ilmu dari segi pemakanan dan senaman. Nak turun berat biarlah berguru dengan guru yang sepatutnya.

3. Team Support
Untuk turun berat badan yang paling best adalah bersama2 rakan-rakan atau mereka yang sama misi untuk fokus turun berat badan supaya sama2 semangat dan sama2 ingin sihat.

Bagaimana caranya untuk mendapatkan 3 perkara di atas?

Kami Coach AzWa (012-6564747 / 019-3037090) boleh bantu anda turun berat badan kerana kami ada 3 perkara di atas iaitu :

- kami berpengalaman 11 thn dalam bidang pengurusan berat badan, boleh bantu coaching/mentoring, 

- sharing ilmu/tips/motivasi untuk setiap 30 hari, 

- ada group support setiap 30 hari.




019 -303 7090 (Coach Wawa)
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi)
http://CoachAzmi.Wasap.My

turun berat badan dengan herbalife, coach herbalife taman melati , coach herbalife gombak, herbalife taman melawati , cara turun berat herbalife , hasil herbalife , kesan herbalife, pengedar herbalife malaysia , pengedar herbalife , Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching

01 Ogos, 2017

Permulaan Program Turunkan Berat Badan

Ramai yang mencari-cari cara untuk turunkan berat badan. Ada yang dah buat planning turun berat ni bertahun-tahun, tapi masih belum bermula..kerana ada yang tak tahu bagaimana nak bermula turunkan berat badan ini.

Di sini coach sertakan beberapa cara untuk bermula program turunkan berat badan ini..terutamanya turunkan berat badan dengan menggunakan program Herbalife.

Pada asasnya penurunan berat badan adalah dengan kalori defisit..iaitu nilai kalori keluar lebih tinggi daripada nilai kalori masuk..

Penurunan berat badan adalah kombinasi diet dan juga senaman...

Contohnya di sini :

Keperluan kalori seseorang adalah 1700 kalori, sekiranya makan 1500 kalori hanya dengan berdiet dah boleh kalori defisit sebanyak 200 kalori... tetapi sekiranya bersenam dan membakar 300 kalori pada hari yang sama, sebanyak 500 kalori defisit pada hari tersebut.

Untuk menurunkan berat badan sebanyak 1kg, kita perlu membakar 7700 kalori...sekiranya sehari berlaku 500 kalori defisit, bermakna dalam masa 15 hari untuk penurunan 1kg berat badan.


Bagaimana cara turunkan berat badan dengan Herbalife?

Cara turunkan berat badan dengan Herbalife adalah dengan mengurangkan pengambilan kalori melalui penggantian makanan, supaya kalori yang dimakan kurang dari apa yang tubuh mampu bakar tetapi dalam masa yang sama membekalkan tubuh dengan segala zat makanan yang badan perlukan supaya tubuh berfungsi dengan baik.



Shake herbalife hanya bernilai 150 - 180 kalori segelas. 



Jadual pemakanan dan kalori seharian :

Pagi : Nutrition Shake Herbalife (anggaran 150 - 180 kalori)

10 pagi : Snek 60-150 kalori

Makan Tengahari : Lunch 500 - 700 kalori

Petang : Snek 200 kalori

Malam : Nutrition Shake Herbalife (anggaran 150 - 180 kalori)

Jumlah Kalori : 1410 kalori

Enjoy makan lunch dan snek pagi dan petang..senang je kan..pagi dan malam dengan Shake Herbalife Formula 1 & Formula 3


Cara untuk menurunkan berat badan adalah dengan pemilihan coach / mentor yang dapat membimbing cara penurunan berat badan..

Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) Dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni 

2) Berpengalaman dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan


Bagaimana anda nak bermula turunkan berat badan dan dapatkan bantuan coach ?

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :



019-303 7090 / 012-656 4747 (Coach AzWa) 

  Direct Whatsapp :

http://CoachAzmi.Wasap.My
http://CoachWawa.Wasap.My




Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

15 Julai, 2017

Mencari Coach Herbalife di Kuala Lumpur

Ramai nak turun berat dengan herbalife, tapi tak tahu di mana nak cari kan?

Saya Coach Wawa berpengalaman selama 10 tahun dalam program penurunan berat..

Nak turun berat dengan Herbalife, perlu ada COACH .. sebab produk yang sama untuk program turun dan naik berat..jadi ada jadual yang berasingan untuk kedua-dua program.

Kawasan taman melawati, lembah keramat, kemensah, ukay perdana, ampang, gombak, taman melati, wangsa maju, taman bunga raya, setiawangsa, sri rampai, kampung klang gate, desa melawati, bukit antarabangsa ni boleh je terus jumpa saya secara berdepan.. dapat terus timbang free je..timbang ni boleh tahu berat sedia ada, lemak dalaman, umur dalaman, jumlah air dalam badan dan otot...free free je coach timbangkan..just wasap je terus coach jika betul2 nak turunkan berat badan tu..

Kenapa kena ada coach ?

Sebab coach ni boleh tolong pantau apa yg dimakan hari2, betul ke kurang kalori ke lebih kalori ke, air cukup ke sehari minum..

Lepas tu dapat ilmu2 untuk turun berat..jangan just google je tanpa ada coach yang bantu..tu nanti jadi diet 365..iaitu diet je sepanjang tahun..tapi tak pernah kurus.

Bila nak kurus tu..memang kita perlukan sokongan sebab negativity di sekeliling sangat banyak..jadi kita perlukan persekitaran yang positif yang membantu dari segi semangat diri dan kekuatan untuk terus mempertahankan misi penurunan berat badan.

Jom bersama kami dalam program "Online Coaching" "Jom Kurus Online"



untuk bermula program herbalife.



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

15 Mei, 2017

Tips Berpuasa Dengan Herbalife

Assalamualaikum & Hai Semua,

Ramai yang bertanya, adakah semasa puasa kita boleh meneruskan program herbalife ini?

Ok, di sini kami kongsikan jadual pemakanan herbalife semasa bersahur dan berbuka puasa..ramai sekarang yang dalam proses nak menggantikan puasa dan ada juga yang berpuasa sunat.

Alhamdulillah..sepanjang berpuasa dari tahun 2008 hingga ke hari ini..kami ambil shake serta mengamalkan semasa sahur dan berbuka puasa..


Dalam tempoh 14 jam (5:30 pagi - 7:30 petang) menahan lapar  dan dahaga, ramai yang sering mengadu lesu, kurang aktif,  mengantuk serta pening

Perkara ini boleh diatasi dengan pengambilan NUTRISI HERBALIFE yang seimbang agar anda  masih dapat menjalankan aktiviti harian seperti normal. 

Berikut adalah pelan pemakanan yang disarankan :

Sahur : 

Seperti fungsi sarapan yang amat penting bersahur juga membekalkan semua tenaga dan nutrisi yang bakal digunakan pada siang hari. Makanan yang patut diambil ialah buah kurma, Aloe, Teamix, Formula 1 & Formula 3 Herbalife. Anda juga digalakkan agar minum banyak air.

Berbuka Puasa :
Elakkan berbuka puasa dengan juadah berat dan minuman manis. Dikhuatiri perut anda 'terkejut' setelah seharian kosong tidak diisi. Sebagai mengalas perut, ambillah beberapa biji kurma, Aloe, Teamix Formula 1 & Formula 3 Herbalife sebelum anda menunaikan solat Maghrib.

Makan Malam / Selepas Terawih :
Nikmati juadah sihat seperti SHAKE Formula 1 Herbalife atau lauk pauk yang kurang berminyak seperti ayam bakar, sayuran serta pelbagaikan pilihan menu seperti bijirin dan buah-buahan. 

Minum juga banyak air.

Snek :
Anda digalakkan mengudap buah-buahan segar kekacang sebagai snek. Makanan ini baik untuk melancarkan perkumuhan. Kandungan sitrus membekalkan vitamin C dan sumber serat terbaik semasa berpuasa.

PENTING!!!

Minum air secukupnya. Elakkan minuman berkafein sewaktu bersahur. Ia bersifat diuretik dan boleh membuatkan tubuh lebih cepat terasa kehausan.


Sumber : Kerjasama Herbalife dan Majalah Mingguan Wanita

Tiada masalah jika ingin turunkan berat dan pada masa sama mengamalkan herbalife..


Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit / Coach Jom Kurus Online boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal dengan khidmat coaching secara online atau berdepan.


#FollowUs  



Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

Coach AzWa



Direct WhatsApp : 


untuk bermula coaching turun berat badan dengan 
program herbalife.


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 

08 Mei, 2017

Nak Kurus Raya 2017 Dengan Herbalife?

Bulan Ramadhan 2017 Sudah Hampir Tiba ..

Selain melipatgandakan amalan dan ibadah harian, bulan Ramadan juga merupakan masa yang sesuai untuk individu yang berbadan gempal untuk mengurangkan berat badan.

Begitu juga bagi mereka yang bertubuh kecil, manfaatkan bulan ini untuk menambah angka kilo yang ideal. 

Malah untungnya ketika berpuasa, jumlah kalori makanan yang diambil akan berkurangan sebanyak 40 peratus berbanding pada hari biasa. 

Ramadan juga menawarkan detik terbaik untuk membakar lemak kerana pada ketika ini, tubuh anda bebas daripada glikogen dan inilah masa paling sesuai untuk menggunakan tenaga simpanan iaitu lemak. 

Menurut pakar-pakar kecergasan, pilihan senaman ringan seperti berjalan laju sekitar 30-45 minit sebelum berbuka amat disarankan untuk membakar lemak tersebut

Misi untuk mencapai bentuk badan yang fit, langsing dan menarik menjelang Aidilfitri kelak pasti tidak mustahil jika anda bijak merangka pelan diet, diiringi senaman ringan dan pengambilan makanan gantian hebat seperti Herbalife. 

Banyak testimonial yang berjaya mencapai berat yang diidamkan menerusi cara di atas sewaktu berpuasa. 

Kesederhanaan adalah kunci utama, serta pastikan anda mengambil air yang secukupnya bagi mengelakkan dehidrasi tubuh sewaktu berdiet.

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Pengambilan NUTRISI Herbalife secara teratur bukan sahaja mendapatkan tubuh yang mantap, bahkan boleh meningkatkan tahap kesihatan anda secara optimum. 

Pengambilan rangkaian produk Formula 1Formula 3Tea Mix dan Herbal AIoe juga mampu memberi tenaga berterusan, membekalkan vitamin dan mineral penting serta antioksidan yang diperlukan tubuh.

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Sumber : Majalah Herbalife Bersama Majalah Wanita

Mari kami kongsikan apa pendapat / testimoni puasa dengan herbalife daripada coachee-coachee kami :

Testimoni Puasa Herbalife 1 :
Ini adalah testimoni kami sendiri..kami mengamalkan waktu Sahur dan Berbuka dengan Kurma, Aloe, Teamix dan Shake Herbalife..
Sihat, Bertenaga dan dapat menjalankan tugasan harian dengan cergas tanpa sedar kita sedang berpuasa.. 
Kami sekeluarga mengamalkan pemakanan herbalife sepanjang puasa.. tak perlu risau nak masak apa, nak beli lauk apa.. lebih jimat dan besederhana.. alhamdulillah.. 
Jika anda ingin makanan cepat, ringkas, rendah kalori, lebih nutrisi, sihat dan bertenaga..inilah makanan terbaik utk sahur dan berbuka..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Testimoni Puasa Herbalife 2 :
Alhamdulillah ni tahun ke-3 berpuasa dgn nutrisi herbalife. 
Ape yang blh diperhatikan, beza puasa dengan meal (nasi etc) dan herbalife :

1) dengan aloe,teamix n F1 shake perut selesa. 
2) bila berbuka dgn shake, rasa cepat kenyang dan lepas solat makan ringan-ringan pun cepat stop.
3) alhamdulillah lagi ringan badan nak solat terawih.
4) peratus lemak menurun masa bulan puasa.. itu yang best..
5) masa sahur tak perlu bangun 2-3 jam awal nak masak 
6) paling BEST.  Baju raya kelihatan lebih cantik badan dah langsing..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Testimoni Puasa Herbalife 3 :
Tahun 2014 adalah tahun ke-2 berpuasa sebagai suami isteri dgn Herbalife. 
Sebelum ni berpuasa sorang je dgn HL. Nikmat berpuasa dgn Herbalife :

1) Cepat & mudah disediakan tak perlu bangun awal untuk panaskan lauk
2) Sangat jimat kerana tak perlu beli juadah berbuka yang ternyata akan membazir
3) Makanan yang mudah bagi mereka yang selalu stuck dlm jem waktu berbuka
4) Tidak rasa letih yang amat mcm orang makan nasi pagi2 buta tu
5) Beri tenaga yang luar biasa!! tak caya cuba lah dulu 
6) Dapat mendisiplinkan diri supaya makan dengan lebih baik bukan pakai taram je
7) Membantu sangat2 dalam proses turun dan shape badan
8) Jimat duit untuk beli baju raya sebab semua baju dulu2 boleh pakai balik
9) Tak perlu risau bila amik gambar raya dengan keluarga dan kawan2. tak payah nak ambil shot dari atas kepala untuk buat2 kecil. Sekian, Sihat Berpuasa Langsing Bergaya di Hari Raya

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Testimoni Puasa Herbalife 4 :
Tahun ni yang ke-2 berpuasa dgn herbalife. Alhamdullillah sangat powerful and energetic gak.. Jangan pandang rendah dengan 123 aloe tea shake herbalife sebab memberi tenaga yang luarbiasa ketika berpuasa. 
Chewah! Teringat lagi dulu masa sahur dengan kak wa, time tu tak consume herbalife lagi.. Tanya kak wa, tak sahur makan nasi ke? 
Sekali dia jawab "Shake aje" dalam hatiku "aik kenyang ke, cukup ke?" Few years after that baru try then memang best dan seronok puasa dgn herbalife sebenarnya..heheh

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "


Testimoni Puasa Herbalife 5 :
Puasa dengan herbalife ni yang saya perasan saya tak cepat lapar malah rasa bertenaga, tak mengantuk macam sahur dengan nasi....biasa saya shake dan teamix dan kurma 2 biji..(time tu belum try aloe)....dan ikut panduan wawa....insyaAllah, tahan bertenaga sampai berbuka..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Cara Mengamalkan Herbalife di Bulan Puasa :


Produk-Produk Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Ingin dapatkan berat ideal dengan cara sihat?

Dengan jadual pemakanan herbalife yang diberi, membantu anda dalam program pengurusan berat badan..


Anda ingin kurus dan kami beri panduan dan tips2 terbaik berserta sistem sokongan Group Whats App Coachee secara Online?






Coach AzWa :



pengedar herbalife, pengedar herbalife taman melati, stokis herbalife taman melati, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife gombak, pengedar herbalife setiawangsa, coach kurus, bagaiman nak kurus, kurus 1 malaysia, tip-tips kurus herbalife, herbalife malaysia, stokis herbalife, kampung klang gate, taman bunga raya, gombak, taman melati, taman melawati, batu caves, selayang, rawang, serendah, setapak, wangsa maju, setiawangsa, wangsa melawati, keramat, lembah keramat, bukit antarabangsa,