Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

Memaparkan catatan dengan label formula 3. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label formula 3. Papar semua catatan

11 Oktober, 2022

Produk Herbalife Malaysia (019-303 7090 / 012-656 4747) - Nutrisi Dalaman Herbalife

Pengenalan Kepada Produk-Produk Herbalife Malaysia :

1) Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder Drink
~ Hidangan yang sihat, membantu menyokong penurunan dan pengurusan berat badan

2) Formula 3 Blended Soy & Whey Protein Powder
~ Protein tanpa lemak daripada serbuk whey protein

3) Teamix
Teh yang menyegarkan sama ada panas atau sejuk, Tea Mix Lemon and Hibiscus datang dalam dua perisa yang lazat – Hibiscus dan Peach – yang membantu mentenagakan anda sambil anda mengurus berat badan anda.*

Manfaat utama:
• Manfaat antioksidan dan termogenik teh hijau dan botani.*
• Memberikan peningkatan tenaga dan sokongan pengurusan berat badan.*
• Enak dan segera– pilihan yang lebih sihat berbanding minuman berkarbonat dan manis
• Melengkapkan usaha pengurusan berat badan

Kenapakah anda memerlukannya?
Minuman berkarbonat, teh dan kopi diminum oleh ramai dan mempunyai kandungan gula yang tinggi. Tea Mix Lemon and Hibiscus ialah minuman herba yang menyegarkan lagi menyeronokkan yang mentenagakan dan memuaskan, sambil mengurangkan ketagihan anda terhadap snek berkalori tinggi.
Sumber : Herbalife Hub April 2013


"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"


4) Herbal Aloe Concentrate


Kebaikan :
~ Membantu menyokong pencernaan yang sihat dengan nutrien dan enzim organik daripada aloe vera
~ Membantu menyelesakan perut dan melegakan ketakcernaan yang berlaku sekali sekala
~ Membantu meningkatkan penyerapan nutrien
Sumber : Herbalife Hub April 2012

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

5) Omega 3 Fish Oil

~ Mengandungi asid lemak EPA & DHA Omega 3 membantu mengekalkan jantung yang sihat, sebagai sebahagian daripada pemakanan yang seimbang dan pelbagai.

~ Mengekalkan tahap kolesterol 
Sumber : Herbalife Hub Januari 2013 Bil. 1



"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

6) NW Formula 
Diet moden tidak mempunyai nutrien penting yang perlu dalam mengekalkan kesihatan vaskular yang optimum. Kajian menunjukkan bahawa dengan sokongan nutrisi yang betul, bersama-sama dengan kawalan berat badan dan bersenam, boleh secara dramatiknya mengurangkan faktor risiko kesihatan jantung. NW Formula yang dibangunkan bersama dengan Pemenang Hadiah Nobel† dalam Perubatan Dr. Lou Ignarro, menyediakan manfaat gabungan L-arginina dan L-citruline untuk menyokong penghasilan Nitrik Oksida. Nitrik Oksida mempromosikan peredaran vaskular darah biasa apabila ia digabungkan dengan diet yang seimbang dan pelbagai, dan bersenam. Hanya tambah NW Formula kepada air sejuk, air membuih atau jus dan minumlah ia untuk kesihatan anda.
Sumber : Herbalife Hub September 2013



"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit" 

7) TC Formula

~ Diperbuat daripada sebatian teh hijau berkualiti tinggi, teh hitam dan teh oolong.

~ Mengandungi teh untuk sokongan antioksidan

~ Dalam bentuk tablet
Sumber : Herbalife Hub Mac 2013 Bil. 3



8) Calcium Plus
Kalsium diperlukan oleh badan agar kekal kuat dan sihat, namun tidak ramai daripada kalangan orang dewasa memperoleh kalsium yang mencukupi daripada diet harian mereka. Kajian menunjukkan sebab utama kadar kandungan kalsium yang rendah dalam badan ialah pengambilan berlebihan minuman kopi dan alkohol, atau kurangnya pengambilan makanan yang kaya dengan kalsium. Suplemen kalsium menjadi satu pilihan jika diet anda kurang kalsium. Calcium Plus mengandungi vitamin D dan lain-lain mineral untuk kesihatan tulang dengan menyediakan pemakanan untuk tulang.
Sumber : Herbalife Hub Julai 2013




"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit" 


Anda memerlukan khidmat coach untuk program pengurusan berat badan anda

Hubungi kami Coach Pengurusan Berat Badan untuk :

~ Sesi Coaching /  Analisa Komposisi Badan

~ Pelan Pemakanan
~ Pengiraan Kalori Harian (Magic Number)

Ahli Bebas Herbalife Malaysia

AZMI (012-656 4747)

WAWA (019-303 7090)


PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, 
PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, 
PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090)
PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA - Pn. Azlina (019-651 1593) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, coach herbalife malaysia, coach herbalife kuala lumpur, coach herbalife


29 Mac, 2018

Berat Stuck, Tak Turun, Kenapa?

Sharing hari ini berkenaan mereka yang dalam program turun berat tapi tiba-tiba berat jadi sama je..dah tiada penurunan lagi..kenapa ye? 



Tidak kira bagaimana bagusnya usaha diet dan senaman menunjukkan hasil pada mulanya, nampaknya akan ada peringkat di mana - tidak kira apa yang kamu lakukan - kehilangan berat badan berhenti.

Mulalah masa ni rasa stress, rasa program kita buat itu tidak menjadi dan ada juga yang menyalahkan penimbang, coach dan produk. Pentingnya kita belajar kenapa ianya berlaku dan langkah penyelesainnya.

Apabila anda mengurangkan pengambilan kalori anda atau kurang makan, badan akan menjimatkan kalori dengan melambatkan kadar di mana anda membakarnya. Hasilnya, kadar metabolisme rehat - kalori yang anda bakar setiap hari hanya untuk meneruskan fungsi proses biasa tubuh - mula turun.

Juga, kadar metabolik rehat anda merupakan kira-kira 75 peratus daripada semua kalori yang anda bakar setiap hari dan ia ditentukan, sebahagiannya, melalui saiz badan. Jadi ia masuk akal bahawa apabila berat badan anda turun, kadar metabolisme anda juga akan turun.

Untuk menghilangkan satu paun dalam masa seminggu, anda perlu mengambil kurang 500 kalori sehari daripada yang anda perlukan. Sambil anda mengurangkan berat badan, kalori anda juga perlu dikurangkan, anda perlu sama ada membuang lebih banyak kalori daripada diet anda atau meningkatkan kadar senaman anda - atau kedua-duanya - untuk mengekalkan “jurang” 500 kalori itu.



Berikut ialah beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan apabila anda sampai ke tahap "BERAT TERHENTI" :

  1. Cuba menggunakan diari makanan untuk mengesan pengambilan kalori anda. Anda mungkin lebih berhati-hati apabila anda memulakan diet anda - menimbang dan menyukat semua yang melalui bibir anda - tetapi anda mungkin tidak begitu tepat seperti dahulu.
  2. Pertingkatkan aktiviti anda, terutamanya senaman kekuatan. Sebagaimana anda membina otot, kadar metabolik berehat anda akan meningkat. Jika anda pernah bersenam selama beberapa waktu, anda mungkin berada dalam keadaan yang lebih baik - jika anda tidak meningkatkan intensiti aktiviti anda, anda tidak mungkin akan membakar kalori sebanyak mana sebelum ini. Menambah beberapa aktiviti baru kepada senaman anda, meningkatkan intensiti, dan mengangkat besi.
  3. Cuba gantian hidangan untuk satu atau dua hidangan untuk membantu anda kekal dalam had kalori anda. Shake protein - yang dibuat dengan jumlah tertentu susu atau susu soya, serbuk protein dan buah-buahan - membuang teka-teki mengira kalori kerana anda tahu dengan tepat apa yang terkandung di dalamnya. Cuba untuk menggantikan dua hidangan sehari untuk sementara waktu, makan hidangan ketiga yang menyihatkan, dan tambah dengan snek yang terdiri daripada makanan protein, sayur-sayuran dan buah-buahan.








Adalah penting bagi anda mendapatkan nilai kalori sebenar pemakanan harianberapa kalori kena makanapa kena makan, bila nak senamanmacam mana nak buat diari makananberapa liter air kosong kena minum..

Kami sebagai coach pengurusan berat badan / ahli bebas herbalife boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.


Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat  
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "

Hubungi Kami :

Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, 

22 Mei, 2017

Rahsia Kurus Herbalife di Bulan Puasa

Program pengurusan berat badan Herbalife telah direka khas untuk:
  • Mengawal rasa lapar
  • Mengurangkan lebihan lemak
  • Mengekalkan metabolisma sihat
  • Kekal bertenaga dan ceria
Berikut adalah jadual puasa dengan Herbalife :


Ketahui banyak lagi info / tips cara nak kurus yang betul dengan support group yang sedia ada dalam "Jom Kurus Online"

#FollowUs  



Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

Coach AzWa


Direct WhatsApp : 


untuk bermula coaching turun berat badan dengan 
program herbalife.


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, puasa herbalife, tips kurus herbalife, cara makan herbalife, coaching online herbalife, herbalife onlne, herbalife stokis



08 November, 2015

Pelan Pemakanan Herbalife ~ Coach AzWa


Formula 1 Nutritious Mixed Spy Powder Drink Herbalife telah diuji dan terbukti GI Rendah*. Indeks Glisemik (GI) merupakan ukuran yang dibuat atas makanan yang mengandungi karbohidrat dan impaknya ke atas gula dalam darah kita.

Indeks glisemik (GI) merupakan pengukuran karbohidrat pada skala 0 hingga 100 mengikut takat di mana ia meningkatkan tahap gula dalam darah selepas dimakan. Makanan GI rendah, atas dasar ia mencerna dan menyerap dengan lebih perlahan, memberikan peningkatan beransur-ansur gula dalam darah dan tahap insulin.

Kebanyakan organisasi penjagaan kesihatan menggunakan sistem penarafan "tinggi," medium" dan "rendah" untuk GI. Dengan menggunakan siatem ini, makanan diklasifikasikan secara berikut, dan shake Herbalife ditarafkan sebagai 15-20 yang berada dalam rangkaian GI rendah.

Sumber : Herbalife Hub Februari 2015

Persoalan berkenaan GI -

Soalan 1 :
Adakah GI meningkat seiring dengan saiz hidangan? Jika saya mengambil 2 hidangan Formula 1, adakah GI meningkat dua kali ganda?
Jawapan :
Tidak, saiz hidangan tidak memberi impak kepada GI makanan tertentu. GI dalam Formula 1 kekal sama apabila saiz hidangan ditambah daripada 1 menjadi 2.

Soalan 2 :
Bolehkah saya mengambil makanan GI rendah sambil cuba
mengurangkan berat badan?
Jawapan :
Ya, banyak makanan GI rendah sesuai dalam pengurusan berat badan. Bagaimanapun, ada beberapa perkara yang anda perlu ingat apabila makan makanan yang rendah GI apabila cuba untuk mengurangkan berat badan. Misalnya, ia masih penting untuk menjaga saiz hidangan dan pengambilan kalori keseluruhan apabila mengambil makanan GI rendah. Menyertakan aktiviti fizikal secara tetap juga penting dalam pengurusan berat badan. Dalam erti kata lain, GI rendah tidak bermakna rendah kalori dan pengurusan berat badan yang optimum dicapai dengan terbaik melalui gaya hidup yang sihat dan aktif. Tambahan pula, penting bagi indvidu yang menghidap penyakit untuk merujuk kepada penyedia penjagaan kesihatan mereka sebelum mengubah diet atau menjalankan sebarang aktiviti fizikal.

Sumber : Herbalife Hub Februari 2015

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Kami merupakan coach pengurusan berat badan yang boleh membantu anda memahami pelan pemakanan dan pada masa yang sama memahami nutrisi dan senaman adalah perkara yang perlu diberi perhatian dalam pengurusan berat badan.

Ingin kami bantu anda? Hubungi kami walau di mana anda berada.. Face to Face Coaching & Online Coaching..kami sedia membantu.

Azmi (012-656 4747)
Wawa (019-303 7090)
coach kurus, coach herbalife, pengedar herbalife, kurus cepat, herbalife kurus, ahli bebas herbalife, coach kurus malaysia, tips kurus, pelan pemakanan kurus, tips diet, malaysia diet, coach herbalife taman melati, coach herbalife shah alam, coach herbalife gombak, coach herbalife lembah keramat, coach herbalife taman melawati, coach herbalife desa melawati, coach herbalife bukit antarabangsa, coach herbalife kemensah, coach herbalife ukay perdana

04 Oktober, 2015

Panduan Permulaan Protein Shake (019-3037090 / 012-6564747)

Kenapa Protein Shake?


Bila dan Mengapa Menggunakan Protein Shake?
Kerana Protein Shake ini cepat dibuat dan hidangan yang seimbang.


Protein shake yang direka untuk menggantikan makanan bagi mereka yang selalu skip meal. Protein shake cepat dan mudah dan dapat menyediakan nutrisi yang seimbang dan sesuai untuk mereka yang tiada masa menyediakan makanan biasa.

Protein Shake sebagai gantian hidangan untuk membantu anda menurunkan berat badan.


~ Bagi mereka yang cuba untuk menurunkan berat badan, shake gantian hidangan boleh digunakan untuk menggantikan satu atau dua kali sehari. Selain menjadi mudah, protein shake mempunyai kandungan kalori yang ditakrifkan dan bahagian yang dikawal, yang menjadikan ia lebih mudah untuk mengira kalori dengan lebih tepat dan mengawal jumlah pengambilan untuk hari itu.


Protein Shake sebagai suplemen untuk membantu anda menaikkan berat badan.

~ Bagi mereka yang cuba untuk menaikkan berat badan, protein shake boleh digunakan untuk menyediakan kalori tambahan. Minum protein shake di antara waktu makan atau sebelum tidur boleh membantu untuk meningkatkan pengambilan kalori.

Protein Shake untuk menambah pengambilan protein anda.

~ Satu lagi sebab untuk mempertimbangkan penggunaan protein shake adalah untuk meningkatkan pengambilan protein keseluruhan harian anda jika ia sukar untuk anda memenuhi keperluan daripada makanan anda sahaja. Apabila anda membuat protein shake anda sendiri, anda boleh melaraskan jumlah protein dalam shake anda mengikut keperluan individu.

Protein Shake sebagai bahan api sebelum dan selepas bersenam.

~ Ramai orang menggunakan protein shake selepas bersenam, tetapi ia juga berguna sebagai makanan pra-senaman. 

Protein Shake sebagai satu cara untuk meningkatkan keseimbangan diet anda.

~ Ia mudah untuk menambah hidangan buah-buahan atau sayur-sayuran, tetapi anda juga boleh meningkatkan serat anda atau pengambilan lemak yang sihat.

Kebanyakan protein shake, biasanya mempunyai kira-kira 15 hingga 20 gram protein setiap hidangan. Satu Herbalife Formula 1 shake dibuat mengikut arahan pakej membekalkan 18 gram protein.

"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau 
Mengubat Mana-Mana Penyakit."

Sumber : http://www.discovergoodnutrition.com/2015/02/protein-shakes-beginners-guide/

Sebelum anda bermula program pengurusan berat badan, kami akan memberi cadangan keperluan makanan seharian untuk anda lebih jelas bagaimana protein shake membantu pengurusan berat badan anda..

Kami juga menyediakan program nutrisi dan program exercise untuk anda ikuti, 7 hari pertama anda perlu mengikuti semua pelan pemakanan dan exercise yang kami berikan.

Hubungi kami Coach Pengurusan Berat Badan untuk Sesi Coaching :
Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, coach herbalife kuala lumpur

29 September, 2015

Nutrisi Seimbang - Coach Bebas Herbalife (019-3037090 / 012-6564747)

Nutrisi Seimbang bermakna mendapat jumlah nutrien utama yang betul :

Sehingga 30% daripada kalori harian kita terdiri daripada lemak yang sihat, 40% daripada karbohidrat dan 30% daripada protein.

Bagi lemak pula, adalah penting bagi kita makan kurang lemak tepu dan lebih lemak asid Omega-3. Dan jangan lupa untuk mengambil 25 gram serat setiap hari.

GAMBARAN KESELURUHAN NUTRISI GLOBAL :

Di dunia hari ini, terdapat lebih ramai orang yang mempunyai berat badan berlebihan atau obes berbanding sebelum ini. Walaupun 50,000 tahun sebelum ini, manusia mendapat manfaat hidup daripada menyimpan lemak, perubahan dalam diet dan gaya hidup manusia sejak 200 tahun yang lalu telah menyebabkan jutaan manusia di seluruh dunia mengalami obesiti.

Kajian menunjukkan bahawa orang zaman dahulu makan kira-kira 800 pelbagai jenis tumbuh-tumbuhan. Tetapi hari ini, pengambilan purata hanya kira-kira tiga hidangan buah-buahan dan sayur-sayuran setiap hari, yang mana tidak menyediakan antioksidan, fitokimia, vitamin dan mineral yang cukup dan penting untuk kesihatan yang baik.

Di samping itu, makanan berproses tinggi dengan kanji bertapis, gula, lemak, garam dan minyak memberikan banyak kalori bagi setiap suapan, namun mereka sering tidak mengandungi nutrien penting yang terdapat dalam makanan, seperti buah-buahan dan sayur-sayuran.

Pada masa yang sama, gaya hidup yang banyak duduk sejak 30 tahun yang lalu telah menyebabkan wabak obesiti global dan isu-isu kesihatan kronik.

Orang ramai sangat memerlukan penyelesaian segera yang menekankan nutrisi yang seimbang dan kehidupan yang sihat, aktif.

PRODUK HERBALIFE :

Falsafah Nutrisi Global Herbalife termasuklah makanan, suplemen dan aktiviti fizikal tetap untuk membantu kehidupan yang sihat, aktif.


Dari Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder Drink dan Herbalife24(tm) kepada SKIN(tm) lines Herbalife, produk Herbalife(R) menyediakan nutrisi yang disasarkan untuk membantu mencapai pelbagai matlamat peribadiseperti mendapatkan komposisi badan anda yang ideal, kesihatan jantung, sukan dan kecergasan dan kesihatan penuaan.



Sumber :
http://image.exct.net/lib/fe631570766607757c16/m/3/Herbalife+Hub+May+2014+-+BM.pdf

Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife..

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "

Hubungi Kami :




Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, coach herbalife

11 September, 2015

Penurunan Berat Badan Terhenti..Kenapa??

Sharing hari ini berkenaan mereka yang dalam program turun berat tapi tiba-tiba berat jadi sama je..dah tiada penurunan lagi..kenapa ye? 




Tidak kira bagaimana bagusnya usaha diet dan senaman menunjukkan hasil pada mulanya, nampaknya akan ada peringkat di mana - tidak kira apa yang kamu lakukan - kehilangan berat badan berhenti.

Mulalah masa ni rasa stress, rasa program kita buat itu tidak menjadi dan ada juga yang menyalahkan penimbang, coach dan produk. Pentingnya kita belajar kenapa ianya berlaku dan langkah penyelesainnya.

Apabila anda mengurangkan pengambilan kalori anda atau kurang makan, badan akan menjimatkan kalori dengan melambatkan kadar di mana anda membakarnya. Hasilnya, kadar metabolisme rehat - kalori yang anda bakar setiap hari hanya untuk meneruskan fungsi proses biasa tubuh - mula turun.

Juga, kadar metabolik rehat anda merupakan kira-kira 75 peratus daripada semua kalori yang anda bakar setiap hari dan ia ditentukan, sebahagiannya, melalui saiz badan. Jadi ia masuk akal bahawa apabila berat badan anda turun, kadar metabolisme anda juga akan turun.

Untuk menghilangkan satu paun dalam masa seminggu, anda perlu mengambil kurang 500 kalori sehari daripada yang anda perlukan. Sambil anda mengurangkan berat badan, kalori anda juga perlu dikurangkan, anda perlu sama ada membuang lebih banyak kalori daripada diet anda atau meningkatkan kadar senaman anda - atau kedua-duanya - untuk mengekalkan “jurang” 500 kalori itu.




Berikut ialah beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan apabila anda sampai ke tahap "BERAT TERHENTI" :

  1. Cuba menggunakan diari makanan untuk mengesan pengambilan kalori anda. Anda mungkin lebih berhati-hati apabila anda memulakan diet anda - menimbang dan menyukat semua yang melalui bibir anda - tetapi anda mungkin tidak begitu tepat seperti dahulu.
  2. Pertingkatkan aktiviti anda, terutamanya senaman kekuatan. Sebagaimana anda membina otot, kadar metabolik berehat anda akan meningkat. Jika anda pernah bersenam selama beberapa waktu, anda mungkin berada dalam keadaan yang lebih baik - jika anda tidak meningkatkan intensiti aktiviti anda, anda tidak mungkin akan membakar kalori sebanyak mana sebelum ini. Menambah beberapa aktiviti baru kepada senaman anda, meningkatkan intensiti, dan mengangkat besi.
  3. Cuba gantian hidangan untuk satu atau dua hidangan untuk membantu anda kekal dalam had kalori anda. Shake protein - yang dibuat dengan jumlah tertentu susu atau susu soya, serbuk protein dan buah-buahan - membuang teka-teki mengira kalori kerana anda tahu dengan tepat apa yang terkandung di dalamnya. Cuba untuk menggantikan dua hidangan sehari untuk sementara waktu, makan hidangan ketiga yang menyihatkan, dan tambah dengan snek yang terdiri daripada makanan protein, sayur-sayuran dan buah-buahan.






Adalah penting bagi anda mendapatkan nilai kalori sebenar pemakanan harian, berapa kalori kena makan, apa kena makan, bila nak senaman, macam mana nak buat diari makanan, berapa liter air kosong kena minum..

Kami sebagai coach pengurusan berat badan / ahli bebas herbalife boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat  
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "

Hubungi Kami :



Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, 

31 Mei, 2015

Followup & Testimoni Pengguna Herbalife (012-6564747 / 019-3037090)

Apakah keistimewaan Program Pengurusan Berat Badan Herbalife? Sebab setiap program yang ditawarkan akan disertakan service "Coach" dan "Followup"

Anda hanya perlu mencari coach yang boleh membantu anda mendapatkan hasil dari produk herbalife yang anda telah perolehi..

Perlu diingatkan coaching hanya akan diberikan oleh kami sekiranya pembelian produk dari kami sahaja.

Herbalife Untuk Kurus , Herbalife Untuk Naik Berat Badan , Herbalife Untuk Kekalkan Berat Badan

Semua itu hanya akan terjadi jika anda betul-betul mengikuti jadual pemakanan yang sebenarnya dari coach herbalife.

Di sini kami sertakan beberapa testimoni turun berat herbalife untuk rujukan dan bagaimana kami melakukan sesi followup herbalife secara online dan followup herbalife secara berdepan dan bagaimana sesi coaching berlaku..


Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "




New Coachee Kak Sara From Pulau Pinang dah dapat result turunberat 4kg .. Alhamdulillah .. Tahniah #OnlineCoaching .. konsisten follow #mealplan #magicnumber dan dengar cakap coach..



New coachee Aslam bermula program pengurusan berat badan..

Tahniah Tahniah Tahniah coachee yang telah mendapat hasil testimoni turun berat herbalife


1) Kak liza telah trn 6.9kg berat dan reshape 9.5 inci..yang bestnya umur luaran dan dalaman dah sama..dah muda 12 thn dr permulaan program

2) Iya dah turun 6.5kg berat dan reshape 16.5inci..

3) Aza dah turun 5.4kg berat dan reshape 17inci..

4) Asrul dah turun 1.8kg berat dan reshape 4.5inci..

Hubungi kami Pengedar Herbalife / Coach Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife :

Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight