Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

Memaparkan catatan dengan label jom kurus. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label jom kurus. Papar semua catatan

14 Disember, 2060

Coach Kurus Online Malaysia (Herbalife Member)


Assalamualaikum & Salam Sejahtera
Kami percaya dengan peningkatan berat badan dan gaya hidup trend masa kini, ramai rakyat Malaysia mangalami masalah obesiti dan ramai juga yang mencari cara paling mudah untuk mendapatkan berat badan ideal dan yang paling penting mendapat kesihatan yang optimum.

Kami merupakan komuniti yang mempunyai misi untuk membantu rakyat Malaysia mendapatkan ilmu yang tepat dan benar dalam usaha menurunkan berat badan. Dengan bantuan semua coach yang berpengalaman, Semoga dapat membantu ramai berjaya menurunkan berat badan dengan cara yang mudah melalui pemakanan seimbang  dan senaman yang betul.

Kami berpengalaman selama 15 tahun dalam bidang pengurusan berat badan dengan nutrisi Herbalife. Misi utama kami adalah untuk membantu rakyat Malaysia dan juga mereka yang serius  turun berat badan dan menjaga berat badan ideal.

Kami memfokuskan Program Kurus Secara Online yang boleh disertai walau di mana-mana lokasi kerana program ini dijalankan melalui whats app group coaching dan personal coaching.
Program Kurus Secara Online adalah platform dan cara paling mudah untuk anda mendapatkan cara penurunan dan ilmu turun berat yang paling terbaik kerana dengan defisitkan kalori untuk sarapan dan makan malam anda dapat turun berat badan sehingga berat ideal.
Terima Kasih


Anda hanya perlu bermula program turun berat herbalife secara online dengan menghubungi kami coach nutrisi herbalife 
di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi) 
http://CoachAzmi.Wasap.My



nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),


13 Januari, 2023

Cara Pembelian Produk Herbalife Malaysia

Ramai yang tahu kebaikan dan keberkesanan produk Herbalife tapi ramai yang tak tahu bagaimana nak membeli atau mendapatkan produk Herbalife itu sendiri.

Back to back apabila nampak Herbalife di Shopee atau Lazada dengan harga yang murah, terus decide beli di sana.

Kami nak sharekan cara dan platform pembelian yang betul produk Herbalife Malaysia.

1. Semua orang perlu melakukan activation akaun Herbalife Malaysia supaya setiap orang ada ID Herbalife itu sendiri.

Bagaimana cara activation akaun itu? 

Apa diperlukan untuk activation akaun :

Salinan ic depan belakang (dipalangkan herbalife use only), alamat surat menyurat, no telefon dan alamat email.

Activation akaun adalah RM109 termasuk delivery.


2. Setelah berjaya untuk activation akaun, akan ada ID Herbalife sendiri dan boleh je terus shopping online dan delivery to your home. Diskaun ahli herbalife bermula dari 25%, 35%, 42% dan 50%.


3. Kenapa perlu pembelian daripada Herbalife Malaysia :

a) produk original

b) ada coach yang guide dan sharekan cara yang betul penggunaan setiap nutrition.

c) terjamin tarikh luput dsb

Anda hanya perlu bermula program turun berat herbalife secara online dengan menghubungi kami coach nutrisi herbalife 
di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi) 
http://CoachAzmi.Wasap.My




nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),



12 Januari, 2023

Tips Hilangkan Perut Buncit Bersama Coach AzWa (019-3037090)

Perut buncit selalu dikaitkan sebab minum ais atau suka tidur.

Hakikat perut buncit adalah disebabkan oleh berlebihan lemak terutamanya lemak viseral.

Lemak viseral adalah lemak yang terkumpul di bahagian dalaman terutamanya perut, jantung dan bahagian lain penting badan.

Jom kita tengok apakah tips untuk hilangkan perut buncit ini :

1. Pengambilan karbohidrat kompleks

Contoh karbohidrat kompleks seperti nasi beras perang, beras basmathi, suhun, roti wholemeal, sweet potato dan pasta wholemeal


2. Ambil fiber dalam pemakanan seharian

Contoh fiber seperti buah-buahan (cuma elakkan buah isi kuning yang tinggi gula), buah-buah seperti epal, jambu, pisang, betik sangat sesuai sebagai sumber serat


3. Minum air kosong secukupnya

Air kosong bukan hanya kepada orang yang nak kempiskan perut sahaja tapi untuk semua orang perlu minum air secukupnya minimum 3 liter sehari.


4. Pengambilan lemak baik dalam makanan

Contoh lemak baik seperti extra virgin coconut oil, avocado, olive oil. Tapi pengambilan mestilah mengikut portion yang betul supaya tidak terlebih kalori.


5. Pengambilan protein dengan portion mencukupi mengikut berat masing-masing.

Protein ikan sangat bagus berbanding ayam untuk pengambilan harian. Untuk mereka berat 70kg ke atas, perlu pengambilan 2 portion iaitu 2 saiz tapak tangan. 



Perkenalkan kami Coach AzWa .. Alhamdulillah tahun 2023 adalah tahun ke 16 kami dalam bidang coaching turun berat badan secara online 100%.


Kami percaya dengan peningkatan berat badan dan gaya hidup trend masa kini, ramai rakyat Malaysia mangalami masalah obesiti dan ramai juga yang mencari cara paling mudah untuk mendapatkan berat badan ideal dan yang paling penting mendapat kesihatan yang optimum.

Platform instagram online ini secara aktif untuk kami berkongsi tips pemakanan dan diet sihat.

Sekiranya anda ada kawan2 dan family atau anda sendiri nak turunkan berat secara sihat dgn program yang telah terbukti result ini, boleh hubungi kami :

Ahli Bebas Herbalife / Coach Herbalife / Program Pengurusan Berat Badan Herbalife :

Coach Wawa / Coach Azmi :

019-3037090 / 012-6564747





nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),





06 Oktober, 2022

Coach AzWa : 0193037090 / 0126564747 - Kenapa Perlu Coach Bebas Herbalife?

Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) memaklumkan kadar obesiti negara ini tertinggi di Asia Tenggara iaitu sebanyak 15.6%. Data diambil berdasarkan Laporan Semakan Populasi Dunia 2019. 

Menerusi Tinjauan Kesihatan dan Morbiditi Kebangsaan (NHMS) yang dijalankan pada tahun 2019, kira-kira 50.1% rakyat negara ini mempunyai masalah berat badan berlebihan.





Kenapa nak kurus perlu mencari Coach Pengurusan Berat Badan?




1) Bosan dengan cara menurunkan berat badan yang diamalkan selama ini tetapi tidak berjaya.

2) Mahu belajar bagaimana untuk mengawal dan mengekalkan berat badan untuk jangka masa panjang

3) Mencari pemakanan yang betul kurus tapi boleh makan sedap-sedap di samping dapat menurunkan berat badan

4) Mencari cara menurunkan berat badan yang selamat dan berkesan dan boleh diaplikasi sepanjang masa

5) Mencari jalan penyelesaian yang boleh membantu menurunkan dan mengekalkan berat badan yang ideal


Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) Dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni, personal coach kepada mereka yang nak kurus

2) Berpengalaman dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan


Pengalaman kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan selama 15 Tahun dapat membantu anda memberi :

~ Analisa Berat Badan 
~ Khidmat Nasihat Cara Untuk Turun Berat, Cara Untuk Naik Berat Dan Cara Untuk Kekalkan Berat
~ Pelan Pemakanan
~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
~ Tips Untuk Turun Berat Badan, Naik Berat Badan Dan Kekalkan Berat Badan
~ Diet Seimbang

Ini adalah Testimoni Penurunan Berat Badan Kami




" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "


Hubungi Kami Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Bebas Herbalife untuk mendapatkan personal coaching / analisa badan / pelan pemakanan / khidmat nasihat :

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090)
PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA - Pn. Azlina (019-651 1593) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, coach herbalife malaysia, coach herbalife kuala lumpur, coach herbalife

27 Mei, 2022

Kebaikan Snek Untuk Membantu Penurunan Berat Badan

Snacking sangat penting dalam amalan diet.. 

Makan setiap 3 ke 4 jam akan membantu dalam proses penurunan berat badan..

2x snacking dalam sehari iaitu snek pagi dan snek petang.. waktunya pukul 10 pagi dan 5 petang..


Kriteria pemilihan snacking :

1. Kalori makanan snek adalah anggaran 100 kalori

2. Glicemik index makanan rendah akan membuatkan kita kenyang lama

3. Natural food seperti buah-buahan


Apakah makanan snacking yang sesuai? : 

1. Buah bersama peanut butter

2. Roti wholemeal bersama peanut butter atau scramble egg

3. Protein bar

4. Kekacang

5. Kurma


Kepentingan snacking kepada proses turun berat badan :

1. Menghilangkan rasa lapar

2. Mengawal diri dari mengunyah jajan atau kudapan lain yang tinggi kalori

3. Membantu menaikkan metabolisma

4. High protein snek menjaga jisim otot dari mengendur

5. Snacking buat rasa happy sebab perut tak lapar





Program Kurus Secara Online adalah platform dan cara paling mudah untuk anda mendapatkan cara penurunan dan ilmu turun berat yang paling terbaik kerana dengan defisitkan kalori untuk sarapan dan makan malam anda dapat turun berat badan sehingga berat ideal.
Terima Kasih


Anda hanya perlu bermula program turun berat herbalife secara online dengan menghubungi kami coach nutrisi herbalife 
di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi) 
http://CoachAzmi.Wasap.My



nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),






17 Januari, 2022

Program Kurus Online Dengan Nutrisi Herbalife

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

Adakah anda seorang yang struggle nak kurus tanpa skip makan nasi?

Jika YA.. andalah orang yang kami cari.


Hanya join program kurus online walau di mana anda berada.. di malaysia, di luar malaysia

anda layak untuk join program ini.


TAK SARAPAN Buat Kita Gemuk??

MAKAN MALAM Buat Kita Gemuk??

MITOS SAHAJA.. Kita naik berat tak kira pagi petang siang malam tak berhenti mulut tu mengunyah sampai kalori melimpah berlebihan..


Kami Mencari Peserta Intake Februari 2022 :

1. Nak Turun Berat Walau 3 - 5 kg

2. Nak Kurus Tapi Tak Tahu Nak Makan Apa

3. Nak Slim Sebab Nak Tambah Keyakinan Diri

4. Rasa Cepat Penat dan Mula Sakit Lutut

5. Nak Nampak Istimewa di Hari Istimewa

Program kami sangat simple boleh makan 5-6 kali sehari,

diet dengan menu selera melayu


Anda hanya perlu bermula program kurus secara online dengan menghubungi kami coach di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi) 
http://CoachAzmi.Wasap.My



nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Azlina : 019-5772943), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Pulau Pinang (Zarina : 018-4738310), Pengedar Herbalife Kemensah (Rynn : 012-6846946), 

28 Februari, 2020

Coaching Online Untuk Turun Berat Dengan Nutrisi Herbalife

Assalamualaikum Hai Semua.. Salam Herbalife..

Ramai yang nak kurus tapi tak tahu cara..

Sebenarnya cara kurus ni boleh dilakukan secara online sahaja..sangat mudah..kerana nak kurus itu dengan coach, ilmu dan team support.. dang menggunakan nutrisi herbalife untuk gantikan makanan pagi dan malam.

Kami menyediakan satu sistem mudah untuk kurus yang kita namakan 
"Kurus Online Advance Coaching" 

Coaching ini dilakukan secara online melalui Whats App selama 30 hari yang mana sesi berlaku setiap bulan..

Next sesi adalah pada bulan MAC ini..pendaftaran kurus secara online ini dengan deficit kalori nutrisi Herbalife telah dibuka kepada semua yang berumur 18 tahun ke atas..

Dalam Group Coaching akan ada Coach & Coachee..

Coachee :
1. Update gambar lunch untuk coach ratingkan belajar portion dan macros makanan yang betul
2. Update result turun berat badan setiap minggu untuk caoch keep on  track masalah yg berlaku jika tiada penurunan berat
3. Save / Starkan semua 21 topik yang coach sharekan dalam group support
4. Fokus melakukan senaman ikut link video yang coach bekalkan
5. Set goal / target pada awal sesi untuk dapat capai impian di akhir sesi

Coach :
1. Coach berikan pelan pemakanan untuk sarapan pagi (nutrisi Herbalife), snek pagi, makan tengahari, snek petang dan makan malam (nutrisi Herbalife) yang akan difollowup oleh coach setiap hari.
2. Coach akan berikan ilmu zig zag kalori pelan pemakanan untuk mempercepatkan result turun berat badan
3. Tips dan ilmu serta topik diberikan oleh coach setiap hari (21 topik pemakanan)
4. Sesi soal jawab diberikan setiap hari untuk membantu semua coachee memahami
5. Memastikan setiap coachee dapat result 3-10kg sebulan (keputusan tidak tipikal, hasil individu berbeza)

Program Kurus Online Advance Coaching :

- Buku Diari dan Topik Pemakanan
- Jadual Pemakanan untuk 30 hari
- Set nutrisi Herbalife untuk sarapan dan makan malam

Program ini adalah gabungan mentoring & coaching selama 30 hari kerana formula untuk turunkan berat badan adalah apabila kita mendefisitkan kalori 7700 untuk turunkan 1kg berat badan.

Fokus UTAMA adalah COACHING DAN ILMU 

Wasap Coach AzWa direct :





Coach Azmi 012-6564747
Coach Wawa 019-3037090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),

27 Februari, 2020

Program Kurus Online Coach AzWa Herbalife Program


Program Kurus Online Advance Coaching :

Mudahnya Kurus Dengan Coach, Ilmu dan Group Support dengan Nutrisi Herbalife

1. 80% Penjagaan Makanan Dan Nutrisi 
(21 topik lengkap untuk pemahaman jelas tentang ilmu pemakanan) di Wasap Group - sarapan dan makan malam dengan nutrisi herbalife

2. 20% Senaman / Exercise 
(lepas berat turun 10% daripada berat sekarang) bersama coach kami yang berpengalaman online dan offline di Telegram - disediakan link workout dari basic ke advance di telegram

3. Tips Kesihatan Dan Pemilihan Makanan 
(Kalori dense food  atau  nutrient dense food) dan grocery list dan nutrition Herbalife Shake

4. Diari Pemakanan Yang Membina Disiplin 
(Jadual meal plan lengkap 95 mukasurat)

5. Set Nutrisi Herbalife Yg Boleh Aktifkan Metabolisma Kita 
(Untuk completekan meal plan makan 5x sehari)


6. Semangat  ‘Group Support’  ONLINE Yang Guna Bahasa Sama Penting - Bahasa Kurus !! 

Anda hanya perlu bermula dengan 
menghubungi kami Coach Herbalife Malaysia 
di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 

012-656 4747 (Coach Azmi) 

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),


26 Februari, 2020

Cara Nak Kurus Mudah Online Dengan Nutrisi Herbalife


Nak kurus..Nak kurus..tapi tak tahu bagaimana nak bermula?

Kan mudah secara online 100%, boleh dilakukan di mana-mana, asalkan ada handphone dan internet serta aplikasi whats app dan telegram..


Kami menyediakan program ADVANCE COACHING .. dalam program ni yang disediakan secara online what app 100% ada ramai coach yang berpengalaman turun berat dari 10kg ke 50kg berat badan.

Pengalaman oleh coach inilah yang akan disharing dalam program ini..

Dalam Group Coaching akan ada Coach & Coachee..

Coachee :
1. Update gambar lunch untuk coach ratingkan untuk belajar portion makanan yang betul
2. Update result turun berat badan setiap minggu untuk caoch track masalah yg berlaku jika tiada penurunan berat
3. Save / Starkan semua 21 topik yang coach sharekan
4. Fokus melakukan senaman ikut video yang coach bekalkan
5. Set goal / target pada awal sesi untuk dapat capai impian di akhir sesi

Coach :
1. Coach berikan pelan pemakanan pagi, tengahari, malam dan snek pagi dan petang yang akan difollowup oleh coach setiap hari.
2. Coach akan berikan ilmu zig zag kalori dan 3 hari kelas kurus 1kg ke 3kg di hujung bulan untuk pecut cepat result turun berat badan
3. Tips dan ilmu serta topik diberikan oleh coach setiap hari
4. Sesi soal jawab diberikan setiap hari untuk membantu semua coachee memahami

5. Memastikan setiap coachee dapat result 3-10kg sebulan (keputusan tidak tipikal, hasil individu berbeza)





 


Mudah kan kurus secara online ni..setiap hari ada aktiviti yang akan pastikan anda turun berat badan.

Setiap sesi adalah selama 30 hari..dan akan rejoin semula group untuk dapat result yang ditarget.

Sesi Transformasi Kurus Secara Online Dibuka Untuk Pendaftaran:

Anda hanya perlu bermula dengan 
menghubungi kami  Coach Herbalife Malaysia di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 

012-656 4747 (Coach Azmi) 



nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
Pengedar Bebas Herbalife Malaysia, Pengedar Herbalife Taman Melati, Pengedar Herbalife Lembah Keramat Pengedar Herbalife Taman Melawati , Pengedar Herbalife Kampung Klang Gate, Pengedar Herbalife Kemensah, Pengedar Herbalife Ukay Perdana, Pengedar Herbalife Ampang, Pengedar Herbalife Bukit Antarabangsa, Pengedar Herbalife Taman Bunga Raya, Pengedar Herbalife Setapak, Pengedar Herbalife Gombak, Pengedar Herbalife Danau Kota, Pengedar Herbalife Wangsa Maju - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) Pengedar Herbalife Taman Permata, Pengedar Herbalife Putrajaya, Pengedar Herbalife Johor, Pengedar Herbalife Shah Alam (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Klang (Madam Nard : 0192006106), Pengedar Herbalife Banting (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Kuala Langat (Mis : 018-3709436), Pengedar Herbalife Rawang (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Serendah (Che Peah : 016-6764950), Pengedar Herbalife Bangi (Khamsi : 012-3682856), Pengedar Herbalife Kajang (Khamsi : 012-3682856),