Instagram Coach AzWa

01 February, 2060

Blog Turun Berat Badan Herbalife ~ Coach AzWa

Assalamualaikum & Salam Herbalife,

Kami Coach AzWa merupakan Ahli Bebas Herbalife / Coach Bebas Herbalife yang telah membantu ribuan testimoni turun berat dengan herbalife ini sejak 10 tahun yang lepas.


Dengan pengalaman kami selama 10 tahun ini, dapat membantu lebih ramai yang nak turun berat badan pada tahun 2017 ini. 

Peranan kami sebagai coach adalah dengan memberikan panduan:
  • cara pemakanan seharian yang betul, 
  • jadual pemakanan 5x sehari untuk turun berat badan,
  • info / tips nak kurus yang konsisten setiap hari, 
  • group support / kumpulan sokongan whats app / telegram yang terdiri daripada coach-coach berpengalaman yang telah turun 10kg ke 20kg berat badan,
  • waktu / cara senaman untuk nak turun berat badan.
  • tindakan susulan yang konsisten sehingga anda berjaya mendapat berat idaman
Bagaimana cara anda nak bermula dengan program turun berat badan herbalife ini?

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

019-303 7090 / 012-656 4747 (Coach AzWa) 

  Direct Whatsapp http://goo.gl/MZ9QgO 

untuk bermula program herbalife.

Sebagai Coach Herbalife (Ahli Bebas Herbalife) yang berpengalaman, kami akan mencadangkan produk herbalife yang sesuai untuk setiap individu. 

Kami akan memberi panduan yang tepat cara pemakanan produk herbalife yang betul supaya anda mendapat hasil turun berat hasil turun berat yang berjaya.


Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) Dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni 

2) Berpengalaman dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

06 February, 2055

Tempat Nak Beli Produk Herbalife

Assalamualaikum dan Salam Herbalife

Soalan yang sama setiap kali mendapat penggilan telefon bagi yang nak membeli herbalife..

"Coach AzWa, di mana saya boleh dapatkan herbalife"

"Coach AzWa, di mana saya boleh beli herbalife"

Ramai yang telah mendapat keputusan dari pengambilan herbalife, ramai yang telah kurus dengan herbalife, turun berat dengan herbalife..tetapi anda juga yang masih belum tahu di mana boleh mendapatkan herbalife.

Ok, di sini coach akan share di manakah anda boleh beli produk herbalife :

1) Pengedar / Ahli Bebas Herbalife yang masih aktif secara online atau jumpa berdepan :
    (Boleh hubungi kami direct di Whatsapp
     atau call / sms / whatsapp 019-303 7090 / 012-656 4747)

2) Pejabat Herbalife Malaysia, Ground Floor, Plaza See Hoy Chan

3) Pickup Centre Johor Bahru

4) Pickup Centre Pulau Pinang

5) Sales Centre Kota Kinabalu Sabah

(No. 2, 3, 4, 5 hanya pada mereka yang telah ada nombor keahlian sahaja)

Bagaimana untuk mendapatkan nombor keahlian? Anda boleh aktifkan akaun anda dengan herbalife dan kami boleh menjadi coach anda secara berterusan.

Kenapa Anda Perlu Memilih Kami Sebagai Coach Herbalife Anda?

1) Kami telah mempunyai keputusan/testimoni penurunan berat badan

2) Berpengalaman selama 10 tahun dan pernah membimbing ribuan coachee yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan

Apa yang anda perlu tahu, tiada agen herbalife, tiada stokis herbalife..yang ada hanya Ahli Bebas Herbalife/ Coach Bebas Herbalife yang memiliki Nombor Ahli Yang Sah dan mendapat produk herbalife secara terus dari pejabat Herbalife Malaysia


Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

019-303 7090 / 012-656 4747 (Coach AzWa) 

untuk bermula program herbalife.



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

01 January, 2050

Coach AzWa : 012-6564747 / 019-3037090 ~ Cara Nak Kurus Dengan Herbalife



Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife / Coach Bebas Herbalife

Bermula Herbalife pada tahun 2007 sebagai pengguna produk dan fokus kami adalah untuk penurunan berat badan. 

Setelah mendapat keputusan penurunan berat 11kg (Coach Wawa) dan 15kg (Coach Azmi), kami terus aktif berblog bermula tahun 2008 (Blogger http://CoachAzWa.com) .. misi utama kami semasa menjadi blogger adalah untuk menyebarkan misi nutrisi herbalife dan menjadi Coach Pengurusan Berat Badan kepada mereka yang serius nak turun berat, naik berat atau kekalkan berat / kekal langsing.

Pengalaman kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan selama 10 Tahun dapat membantu anda memberi :

~ Analisa berat badan secara percuma
~ Khidmat Nasihat Cara Nak Kurus, Cara Nak Naik Berat Dan Cara Nak Kekalkan Berat
~ Resepi nak kurus mengikut individu
~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
~ Tips Nak Kurus, Nak Naik Berat Badan Dan Nak Kekalkan Berat Badan
~ Tips Diet Seimbang 
~ Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one 
~ Tips pemakanan yang betul
~ Tips dan Cara Nak Kurus, Nak Naik Berat Dan Nak Kekalkan Berat  
~ Khidmat Nasihat Oleh Coach
~ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
~ Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Anda juga boleh boleh melihat Testimoni Turun Berat Badan dan Testimoni Herbalife SKIN dalam blog ini yang mana dapat memberi anda inspirasi dan motivasi untuk bermula program.

Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program nak kuruskan badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..

Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Hubungi Kami Coach Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan :

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, coach herbalife kuala lumpur

28 March, 2020

Profil Coach AzWa (019-3037090 / 012-6564747) - Coach Herbalife Malaysia

Coach Pengurusan Berat Badan

Berpengalaman Selama 10 Tahun

Bermula mendapatkan keputusan hasil penurunan berat, 

Azmi (turun 15kg) dan Wawa (turun 11kg)

#FollowUs 



Coach AzWa  
What apps / SMS / Call :
(019-3037090 / 012-6564747)


01 January, 2020

Senarai Harga Nak Kurus

Setiap individu berbeza tempoh nak kurus bergantung pada metabolisma masing-masing.

Dengan adanya coach yang membantu anda, anda dapat mengetahui berapa lama program yang akan anda ambil. Ini juga bergantung kepada bajet anda yang sedia ada atau berapa lama program yang akan anda dapatkan.

Ramai yang masih tak tahu bagaimana untuk mendapatkan produk herbalife..untuk mendapatkan hasil penurunan berat yang betul, anda mestilah mendapatkan dari coach herbalife yang mempunyai pengalaman penurunan berat dan pengalaman dalam bidang coaching untuk kurus.

Anda boleh mendapatkan herbalife secara online dengan mengaktifkan akaun herbalife.. dapatkan herbalife dari website Herbalife yang sebenar https://myen.myherbalife.com/ atau dari Ahli Bebas Herbalife seperti kami.








Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 

21 March, 2017

Harga Produk Herbalife Malaysia

Perkongsian hari ini berkenaan harga produk herbalife..

Ramai yang menghubungi kami samada melalui call, whats apps, sms atau email akan bertanya begini..



"berapa harga formula 1?"
"berapa harga produk herbalife?"
"berapa harga set kurus herbalife?"

Untuk makluman semua, kami adalah ahli bebas herbalife yang juga bertindak sebagai Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife.

Bila mereka yang menghubungi kami dan meminta harga, kami takkan terus memberikan maklumat harga..kebiasaannya..kami akan bertanya..perlukan herbalife untuk apa? turun berat ke naik berat ke? then mereka memberikan jawapan..then kami akan tanyakan lagi berapa umur, berat, tinggi? apa masalah-masalah lain selain nak turun berat/naik berat? kenapa kami lakukan ini? kerana kami Coach..kami bukan jurujual je yang memberitahu harga terus...kami akan mengenalpasti masalah dahulu..

Apabila masalah dikenalpasti, baru kami mencadangkan program untuk mereka, di sinilah baru kami memberitahu harga..

Mereka kena fahamkan dulu kelebihan setiap produk then baru buat penilaian tentang harga. Sebab tu kami sebagai coach akan memberi informasi-informasi dahulu sebelum memberi senarai harga herbalife..kami juga perlu tahu kemampuan setiap orang sebelum mereka nak mulakan program.

Harga herbalife dah termasuk coaching..jika mendapatkan produk dari seorang coach ini..dialah bertanggungjawab memberikan khidmat coaching..bukan orang lain yang berikan khidmat coach itu..

Pengalaman kami selama 10 tahun dalam herbalife boleh membantu anda mendapatkan pelan pemakanan herbalife yang terbaik..


Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program penurunan berat badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..



Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..

"Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza"
"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit"

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

untuk bermula coaching turun berat badan secara online dengan program herbalife.



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, coach herbalife malaysia, senarai harga herbalife, harga herbalife malaysia, harga shake herbalife, harga tea herbalife, coach herbalife taman melati, ahli bebas herbalife, coach herbalife taman melawati, coach herbalife lembah keramat, coach herbalife taman permata, coach herbalife ukay perdana,
Diskaun 25%, Diskaun 35%, Diskaun 42%, diskaun 50%, Diskaun 50% Herbalife, Harga Murah, Harga Runtuh, Harga Terkini, Price List, PROMOSI HERBALIFE TERKINI,

16 March, 2017

Tips Kurus Sebelum Raya 2017 (019-3037090 / 012-6564747)

Cara nak turun berat badantips turun berat badan? Ramai yang sedang mencari cara untuk kurus / turunkan berat badan.

Di sini kami kongsikan rahsia kami turun berat badan dengan herbalife. Ramai nak kurus, tapi biarlah kurus dengan cara sihat dan diet yang seimbang.

1. Mendapatkan maklumat analisa berat badan
Sebelum kami memulakan program untuk menurunkan berat badan, kami mendapatkan maklumat analisa badan dari coach kami. Coach amat penting bagi mereka yang sedang dalam perancangan penurunan berat badan.
Melalui analisa berat badan, anda dapat tahu berkenaan lemak badan, air dalam badan, umur metabolisma, lemak viseral.
Jika coaching secara online, pastikan anda ada penimbang digital untuk coach keep track rekod berat setiap minggu

2. Mengambil gambar sebelum program penurunan berat badan
Kami mengambil gambar sebelum program penurunan berat untuk menampakkan perbezaan selepas mendapat penurunan berat yang diingini. Inilah yang dinamakan testimoni sihat dan cantik. Boleh lihat testimoni kami di sini.

3. Ukuran badan
Kami juga mengambil ukuran inci di badan sepeti ukur lilit dada, pinggang, punggung dan peha. Sebab ramai perempuan terutamanya lambat dalam program penurunan berat badan tapi ada penurunan dari segi inci. Kami mempunyai rekod semua coachee yang mengambil ukuran badan dalam program penurunan berat badan mereka.

4. Diet yang seimbang mestilah dengan sarapan yang sihat.
Sarapan pagi penting kerana ia mencetuskan metabolisme anda dan membekalkan tenaga untuk digunakan sepanjang hari.

Untuk sarapan pagi kami, kami memilih Formula 1 Shake Herbalife yang terdiri daripada 6 perasa. Anda boleh varietikan dengan 5 perasa yang berlainan iaitu Coklat, Cappucino, Strawberi, Vanila, Cookies Cream dan Tropical Fruit. Kami juga suka buat resepi-resepi enak shake herbalife contohnya blend dengan buah-buahan.

Untuk penurunan berat badan, kami akan minum dua shake sehari dan makan satu hidangan sihat. Setelah mendapat berat badan ideal dan untuk mengekalkan berat badan, kami akan mengambil satu shake sehari.

Bonusnya kami dapat turun berat badan..lebih bertenaga, tidak mengantuk dan lebih berstamina.

5. Minum air kosong secukupnya.
Kami mengambil air kosong secukupnya mengikut berat badan. Setiap 25kg berat kita mestilah mengambil 1 liter air kosong. Kita perlu tahu kepentingan minum air kosong untuk badan kita.

6. Mengikut Pelan Pemakanan Seharian.
Kami mengikut pelan pemakanan seharian yang dicadangkan oleh coach. Sehari kami perlu makan mengikut pelan pemakanan 1200 kalori ke 1600 kalori. Berbeza antara setiap orang.

7. Senaman Yang Berterusan.
Senaman bukan sahaja boleh dilakukan di gym. Seperti kami lakukan hanya di rumah sahaja kerana Herbalife telah mempunyai Pengarah Pendidikan Kecergasan di Herbalife -Samantha Clayton. Kami boleh melihat video Samantha Clayton. 
Kadang kala kami akan melakukan senaman di luar seperti jogging di taman dan tasik berdekatan.


Penting bagi anda menetapkan matlamat khusus dalam program penurunan berat badan. Tetapkan berapa kilogram lemak yang anda hendak hilangkan dari badan anda. Pilihlah coach yang boleh membantu anda dan bincang dengan coach apakah matlamat anda sebenarnya.

Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program penurunan berat badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..

Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..


"Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza"
"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit"

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

untuk bermula coaching turun berat badan dengan 
program herbalife.



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 



10 March, 2017

Sarapan Pagi Untuk Turun Berat Badan (019-3037090 / 012-6564747)

Apa Sarapan Pagi Anda Setiap Hari?


Bermula bulan November 2007..kami memulakan program nutrisi seimbang Herbalife setiap hari sehingga sekarang..


Setiap pagi dari tahun 2007 sehingga sekarang..sarapan pagi kami adalah Shake Formula 1 Herbalife..


Shake Formula 1 menyediakan protein soya berkualiti tinggi, karbohidrat yang sihat, vitamin, mineral, asid amino dan nutrien lain untuk sel-sel badan. Akan ada perbezaan daripada sarapan biasa selepas shake yang pertama.




Untuk penurunan berat badan, saya dan suami akan minum dua shake sehari dan makan satu hidangan sihat. Setelah mendapat berat badan ideal dan untuk mengekalkan berat badan, kami akan mengambil satu shake sehari.


Bonusnya kami dapat turun berat badan..lebih bertenaga, tidak mengantuk dan lebih berstamina..


Formula 1 shake ialah hidangan ideal untuk semua orang sama ada untuk nak kurus atau mengekalkan berat badan yang sihat secara semula jadi.



"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"
"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

untuk bermula coaching turun berat badan dengan 
program herbalife.


Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

24 February, 2017

Cari Coach Atau Penjual Herbalife?

Ramai Mencari Produk Herbalife..

Tapi Nak Cari Coach Herbalife Atau Jurujual Herbalife?

Seseorang pengguna yang bijak akan lebih prihatin terhadap sesuatu perkhidmatan yang akan diberikan. 

Sesuatu perkhidmatan yang baik akan dapat memuaskan hati seseorang pengguna tersebut melalui kualiti perkhidmatan yang diberikan.

↑ Ini yang dinamakan sebagai Coach Herbalife

Penjual Herbalife hanya menawarkan produk dengan harga yang murah atau dengan erti kata lain..hanya ingin mendapat keuntungan sahaja

Contohnya, tidak guna untuk mendapatkan perkhidmatan yang murah, tetapi tidak memuaskan hati serta adakalanya anda terpaksa mengeluarkan kos tambahan lain yang tidak dinyatakan secara jelas sebelum ini !

Antara Risiko yang akan anda hadapi apabila berurusan dengan Penjual Herbalife yang menawarkan produk yang menyalahi undang-undang adalah seperti berikut:

1. Penjual Herbalife menawarkan produk yang murah serta tidak memberikan panduan untuk menggunakan produk dengan cara yang sepatutnya.

2. Produk yang diperolehi mungkin daripada stok lama serta telah tamat tempoh luput.

3. Keputusan program pengurusan berat badan anda tidak dapat mencapai tahap yang sepatutnya dan menyebabkan anda kecewa dengan produk.

4. Tiada siapa yang akan melatih anda untuk mengikuti program pengurusan berat badan yang sepatutnya dan anda tidak dapat menggunakan produk secara maksimum.

5. Sila hubungi Talian Bantuan/Aduan Herbalife Malaysia di 03-2687 6333 sekiranya anda memperolehi tawaran yang tidak dibenarkan oleh Herbalife. Terima Kasih !

Jadilah Pengguna Yang Bijak !

Kami Merupakan Ahli Bebas dan Coach Herbalife / Jurulatih Pengurusan Berat Badan Yang Berpengalaman 10 Tahun Dalam Bidang Turun Berat Badan



Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

Atau Direct Whats Apps :

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

16 January, 2017

Turun Berat Badan Dengan Herbalife

Mengenali Herbalife Bermula Tahun 2007.. Kini Kami Telah 10 Tahun Bersama Herbalife..




Hanya bermula dengan makan produk gantikan makanan untuk sarapan dan makan malam..

Kesan Produk Herbalife Pada Kami :

1) Bonus kurus badan, saya telah turun 11kg manakala suami turun 15kg.

2) Saiz baju saya bertukar dari saiz XL ke M/S..saiz S tu kira fit betul..nak rasa selesa saiz M bagi saya dah ok..manakala suami dari saiz XXL ke M..

Penurunan inci adalah berita paling happy bagi saya kerana saya nak pakai baju lama-lama semula..tak selesa bila badan dah besar, nak kena lindungkan spare tyre (lemak) dengan pakai korset..ohh sangat tak selesa..sebab logiknya kita pergi cari baju..bukan pakai kg tapi pakai saiz..

3) Bila kami dapat keputusan yang baik, ramai ahli keluarga yang turut serta dalam program pengurusan berat badan ini.

4) Kesihatan alhamdulillah kerana Herbalife bukan ubat tapi makanan.

5) Berasa lebih yakin untuk berhadapan dengan orang ramai dengan penampilan yang lebih baik.

6) Dapat melatih diri dalam menjaga pemakanan sendiri dan paling seronok dapat manfaatkan ilmu pemakanan dan sharing pada orang lain.

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Tahun 2017 tahun ke 10  kerjaya kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan membantu lebih ramai lagi yang memerlukan program samada turun berat badan, naik berat badan dan sihat.






Hubungi kami untuk sesi coaching samada secara berdepan atau secara online.

Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

Atau Direct Whats Apps :

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 
Azmi (012-656 4747), Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAHERBALIFE KLANG PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA PENGEDAR HERBALIFE JOHOR PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...