Instagram Coach AzWa

01 December, 2050

Borang Pertanyaan : Coach AzWa

Name / Nama :
Phone Number / No. Telefon :
Email Address:
Age / Umur :
Height / Tinggi (cm) :
Weight / Berat (kg) :
Location / Lokasi :
Question / Pertanyaan :

Create a web form here

01 January, 2050

Coach AzWa : 012-6564747 / 019-3037090 ~ Cara Nak Kurus



Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife

Bermula Herbalife pada tahun 2007 sebagai pengguna produk dan fokus kami adalah untuk penurunan berat badan. 

Setelah mendapat keputusan penurunan berat 11kg (Coach Wawa) dan 15kg (Coach Azmi), kami terus aktif berblog bermula tahun 2008 (Blogger http://blog.azwa.net) .. misi utama kami semasa menjadi blogger adalah untuk menyebarkan misi nutrisi herbalife dan menjadi Coach Pengurusan Berat Badan kepada mereka yang serius nak turun berat, naik berat atau kekalkan berat / kekal langsing.

Pengalaman kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan selama 9 Tahun dapat membantu anda memberi :

~ Analisa berat badan secara percuma
~ Khidmat Nasihat Cara Nak Kurus, Cara Nak Naik Berat Dan Cara Nak Kekalkan Berat
~ Resepi nak kurus mengikut individu
~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
~ Tips Nak Kurus, Nak Naik Berat Badan Dan Nak Kekalkan Berat Badan
~ Tips Diet Seimbang 
~ Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one 
~ Tips pemakanan yang betul
~ Tips dan Cara Nak Kurus, Nak Naik Berat Dan Nak Kekalkan Berat  
~ Khidmat Nasihat Oleh Coach
~ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
~ Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Anda juga boleh boleh melihat Testimoni Turun Berat Badan dan Testimoni Herbalife SKIN dalam blog ini yang mana dapat memberi anda inspirasi dan motivasi untuk bermula program.

Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program nak kuruskan badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..

Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Hubungi Kami Coach Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan :

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, coach herbalife kuala lumpur

01 January, 2020

Senarai Harga Nak Kurus

Setiap individu berbeza tempoh nak kurus bergantung pada metabolisma masing-masing.

Dengan adanya coach yang membantu anda, anda dapat mengetahui berapa lama program yang akan anda ambil. Ini juga bergantung kepada bajet anda yang sedia ada atau berapa lama program yang akan anda dapatkan.


18 November, 2016

Puding Shake Formula 1 Herbalife Untuk Kurus

PUDING SHAKE FORMULA 1 HERBALIFE UNTUK KURUS

Selain daripada buat shake biasa, sekarang boleh buat pilihan untuk tukar selera kepada bentuk puding.

Boleh ambil untuk waktu pagi dan waktu malam .. gantikan shake biasa.

Ada yang buat 1 layer, buat 2 layer atau berlayer2..

Formula 1 Herbalife ada 5 perasa :

Coklat
Vanila
Strawberi
Tropical Fruit
Cappucino
Cookies Cream

Ni contoh puding shake yang Coach AzWa sharekan, yang ini 2 layer iaitu perasa Cookies Cream dan Coklat






video


Kalau nak tahu, kalori puding shake ni pun tak lebih 200 kalori, boleh dijadikan sebagai Sarapan & Makan Malam..

Yang pastinya puding shake ni sangat sedappp..nyummy..


Coach AzWa sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Nak Kurus / Coach Nak Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife..

Kami Juga Coach kepad Jom Kurus Online .. 100% Online .. terbukti yang online juga boleh turun berat 3 - 8kg sebulan.

Hubungi kami untuk mendapatkan :

▶ Pelan pemakanan / meal plan 30 hari mengikut individu
▶ Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
▶ Tips dan Cara Nak Kurus, Nak Naik Berat Dan Nak Kekalkan Berat Badan
▶ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
▶ Khidmat Nasihat Oleh Coach
▶ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
▶ Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee
▶ Produk Herbalife Yang Sesuai Untuk Setiap Individu
▶ Ilmu dan Coaching setiap hari oleh Coach AzWa


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

#FollowUs 



Coach AzWa  
(019-3037090 / 012-6564747)

http://instagram.com/coachazwa

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, coach herbalife

10 November, 2016

Coaching Kurus Secara Online

Media Sosial, Facebook, Instagram..semua pun Online sekarang..




Nak beli keperluan rumah pun ONLINE sekarang.. Nak beli Handbag..Nak beli Baju..Semua ONLINE...

Jadi Coach AzWa juga membantu anda untuk kurus dengan cara ONLINE




Coach akan membuat online coaching melalui sms, whats app, telegram, atau email melibatkan semua kawasan dalam Malaysia atau Luar Negara.. 

Kalau di kawasan Kuala Lumpur yang tiada masa nak berjumpa Coach pun boleh by Coaching Online.

Biasanya kami akan menerima panggilan or sms or whats app bertanyakan berkenaan program nak kurus dengan Herbalife


Pertama : kami akan mendapatkan maklumat nama, lokasi, umur, berat dan tinggi... dan kami akan suggest berapa berat ideal untuk mereka capai.

Kedua : kami cadangkan produk untuk mereka nak kurus atau dengan hidangan sihat shake herbalife.

Ketiga :  jika mereka bersetuju dengan cadangan kami dan bersedia bermula dengan program pengurusan berat badan, urusan kewangan semuanya melalui online termasuk tempahan secara online dan penghantaran juga secara online.

Keempat : mereka mendapat produk dan bersedia nak bermula program dan bermula dari saat ini kami akan berikan panduan pelan pemakananukuran badan dan panduan senaman yang sesuai untuk setiap individu.

Kelima : kami akan sentiasa membuat followup secara harian dari pagi ke malam



Perkhidmatan Coaching ini adalah PERCUMA, khas bagi mereka yang melantik kami sebagai Coach dalam program nak kurus dengan herbalife. Amat mudah dengan perkhidmatan herbalife online ini.




Secara online atau one to one, kedua-duanya boleh digunakan untuk coaching program herbalife..apa yang penting anda ada keyakinan diri, kesungguhan dan follow semua cakap coach.

Hubungi kami untuk pengurusan berat badan herbalife online.

Kami sebagai Coach Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Untuk Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Hubungi kami untuk mendapatkan :

▶ Analisa berat badan secara percuma
▶ Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
▶ Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
▶ Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
▶ Tips dan Cara Nak Kurus
▶ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
▶ Khidmat Nasihat Oleh Coach
▶ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
▶ Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.



Coach AzWa
019-3037090
012-6564747

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach,

03 November, 2016

Kenapa Perlu Coach Untuk Kurus

Kenapa perlu ada Coach Untuk Kurus?


1) Bosan dengan cara menurunkan berat badan yang diamalkan selama ini tetapi tidak berjaya.

2) Mahu belajar bagaimana untuk mengekalkan berat badan untuk jangka masa panjang

3) Mencari pemakanan yang betul di samping dapat menurunkan berat badan

4) Mencari cara menurunkan berat badan yang selamat dan berkesan

5) Mencari jalan penyelesaian yang boleh membantu menurunkan dan mengekalkan berat badan yang ideal


Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) Dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni 

2) Berpengalaman dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan


Pengalaman kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan selama 9 Tahun dapat membantu anda memberi :

~ Analisa Berat Badan 
~ Khidmat Nasihat Cara Nak Kurus
~ Pelan Pemakanan 30 Hari Pertama
~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
~ Tips Nak Kurus
~ Diet Seimbang

" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "


Hubungi Kami Coach Kurus / Coach Herbalife untuk mendapatkan analisa badan / pelan pemakanan / khidmat nasihat :




Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, coach herbalife malaysia, coach herbalife kuala lumpur, coach herbalife

24 October, 2016

Coach AzWa 019-3037090 / 012-6564747 ~ Turun Berat Badan Dengan Herbalife

Anda Ingin Turun Berat Badan? Ingin Naik Berat Badan atau Ingin Maintainkan Berat Badan Sekarang dengan cara Herbalife?

Untuk Turun Berat Badan pada masa yang sama anda boleh menikmati makanan yang anda sukai, bagaimana caranya?

Mudah , Jimat Masa dan Jimat Wang ..

Nak Turun Berat Badan, hanya gantikan makanan seimbang Herbalife 2x sehari manakala boleh makan makanan kesukaan 1x sehari.

So simple kan? Simple2 pun, Herbalife ni specialnya kerana ada system coaching..

Apa itu coaching? Coaching adalah di mana program pengurusan berat badan anda akan dipantau oleh seorang coach.

Siapakah COACH?

Mereka yang telah mendapat keputusan hasil dari pemakanan seimbang herbalife dan juga berpengalaman minimum 2 tahun di dalam Herbalife?

Kenapa anda perlu pilih kami sebagai Coach?

Kerana kami telah mendapat keputusan hasil pengurusan berat badan dan juga kami berpengalaman coaching selama 8 tahun dalam herbalife.




Kami tidak berhenti belajar. Belajar dengan semua coach-coach berpengalaman dalam herbalife di banyak negara antaranya :

~ Thailand

~ Singapura
~ Korea
~ Macau
~ Indonesia

Kenapa sesiapa yang ingin jadi coach perlu belajar? Kerana seorang coach perlu mempunyai banyak pengetahuan berkenaan produk, berkenaan program pengurusan berat badan dan sentiasa mengetahui perkembangan terbaru nutrisi seimbang herbalife dari dalaman dan luaran.

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "

Kerjaya Coach? Hubungi kami untuk keterangan lanjut.



Hubungi Kami Coach Pengurusan Berat Badan untuk mendapatkan analisa badan / pelan pemakanan / khidmat nasihat :



Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA - Pn. Aini (012-330 8840) PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG - En. Rizal (016-441 5171), Pn. Yana (013-355 4471) PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA - Pn. Asiah (017-207 7334) PENGEDAR HERBALIFE SENTUL - Cik. Siti Hajar (011-2880 2790) PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH - Pn. Ema Nordin (019-727 0886) PENGEDAR HERBALIFE CHERAS - Pn. Azirah (013-343 3567) PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA - Pn. Azlina (019-651 1593) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) PENGEDAR HERBALIFE KEDAH - Pn. Fadzilah (019-473 7065) PENGEDAR HERBALIFE PERAK - Cik. Aida (013-285 8185) PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU  - Cik. Amalina (019-906 5163)

13 October, 2016

Turun Berat Badan Hujung Minggu

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Isnin - Jumaat hari kita berdiet..mengikut pelan pemakanan untuk turun berat badan..ada yang dah turun berkilo2 semasa hari biasa / weekdays..

Tapi bila hujung minggu / weekend , ada yang tersasar..ada terlebih makan..

Apa kita perlu buat bila weekend? Pastinya program pengurusan berat badan berjalan seperti biasa..ikut kalori..eat clean & melakukan senanam & workout..

Tips Nak Kurus Pada Waktu Hujung Minggu :

1. Melakukan Aktiviti Fizikal Waktu Pagi

Aktiviti fizikal yang boleh dilakukan di rumah seperti skipping, tekan tubi, squats, senaman kerusi atau melakukan aktiviti di taman seperti jogging, berbasikal atau bermain badminton.




2. Pemakanan Selepas Aktiviti Fizikal

Ramai yang tersilap tentang ini, selepas aktiviti fizikal, ambil makanan berat atau karbohidrat tinggi..ini yang menyebabkan kenaikan berat badan..cuba ambil makanan rendah kalori tapi tnggi nutrisi seperti protein shake.




3. Cheat Day Hujung Minggu

Ramai yang tersilap mengatakan cheat day adalah makan bersungguh2 sehingga 3x makan makanan berat. Cheat day amat perlu untuk anda menghargai apa yg anda lakukan untuk kurus selama seminggu..ambil 1x makan makanan berat atau kesukaan pada hari cheat day..




4. Minum Air Kosong

Ramai yang selalu terlupa pada hari minggu untuk minum air kosong kerana banyak aktiviti family di luar..apa yang anda perlu lakukan adalah bawa bekalan air botol 2 liter sepanjang berada di lur dan habiskan sekembali di rumah..pagi habiskan 500ml dan malam 500ml..cukup 3 liter untuk sehari.




5. Makan Makanan Serat

Banyakkan makan makanan serat supaya penghadaman lancar seperti buah-buahan contoh epal, jambu, pisang atau buah pear.



Sabtu Ahad adalah weekend..tapi bukan alasan untuk #cheatday .. #eatclean & #workout ..

80% #nutrition 20% #exercise = 100% mindset.. 


Nak Kurus Bersama Coach AzWa..


Anda akan diberi coaching cara-cara yang betul untuk kurus :


✔Pelan pemakanan peribadi by kalori intake
✔1 to 1 online personal coaching
✔Wassup personal / group yg mana setiap hari selama 30 hari topik2 penting utk TURUN & MAINTAIN berat secara sihat
Sertai Cabaran Nak Kurus Online bulan Oktober 2016


🏃🏋⛹ 👈 Ada Bimbingan Dan Ilmu#CaraKurus Yang Betul Dari Coach Pengalaman.. Barulah Boleh #Kurus !



Coach AzWa
019-303 7090
012-656 4747

ellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coa


03 October, 2016

Tips Nak Kurus Sebelum 2017 Bersama Coach AzWa

90 hari lagi menjelang 2017..adakah matlamat anda menuju berat ideal telah tercapai?



Jika belum..inilah masanya anda bermula..dengan usaha anda dalam masa 90 hari ini..anda pasti akan mendapat keputusan berat yang diidamkan.

Sedikit tips kami berikan untuk anda yang benar-benar serius untuk mendapatkan berat idaman :

1) Membuat Food Diary

Catatkan apa sahaja yang anda makan dalam food diary..bagaimana cara kami sebagai coach membantu anda? Kami akan sediakan food diary untuk setiap coachee .. di mana setiap malam coachee akan laporkan apakah makanan seharian dia..inilah tugas kami sebagai coach supaya anda betul-betul mengikut magic number dan meal plan.


2) Sarapan Pagi

Jangan tinggalkan sarapan pagi anda..makanlah sarapan pagi yang tinggi nutrisi dan rendah kalori..

3) Matlamat / Goal Setting

Mereka yang nak dapatkan berat idaman wajiblah ada goal setting..kenapa kena ada goal setting? Supaya 90 hari nak menjelang tahun baru 2017 ini anda akan dapat mencapai matlamat berat badan ideal.


4) Dapatkan nutrisi seimbang seharian

Untuk mendapat berat idaman, tak perlu diet yang tidak sihat..penting bagi anda untuk mendapatkan 30% protein, 30% lemak sihat dan 40% karbohidrat


5) Minum air secukupnya

Setiap hari kita perlu minum air secukupnya, setiap 25kg berat pengambilan air kosong dalam 1 liter..kalau berat 100kg air kosong perlu minum adalah 4 liter. 




6) Senaman

Nak dapatkan berat ideal dengan cepat dalam masa 90 hari, haruslah mengikut philosopy ini iaitu 80% Nutrisi dan 20% Senaman.. jangan buat alasan di pejabat anda tak boleh bersenam..nanti kami akan bagi cadangan untuk anda ye apakah senaman di pejabat yang sesuai dan mudah dilakukan.



Ingin kami membantu anda dalam program nak kurus sebelum 2017. 90 hari menjelang tahun baru..jadilah orang baru yang lebih sihat, bertenaga dan cergas..



Kami akan membantu anda..dari segi analisa berat badan, magic number, meal plan dan sesi coaching online atau one to one..

Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Nak Kurus / Coach Nak Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife..


Hubungi kami untuk mendapatkan :

▶ Analisa berat badan secara percuma
▶ Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
▶ Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
▶ Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
▶ Tips dan Cara Nak Kurus, Nak Naik Berat Dan Nak Kekalkan Berat Badan
▶ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
▶ Khidmat Nasihat Oleh Coach
▶ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
▶ Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

#FollowUs 



Coach AzWa  
(019-3037090 / 012-6564747)

http://instagram.com/coachazwa

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, coach herbalife

23 September, 2016

Nak Kurus Sebelum Tahun 2017 Bersama Coach AzWa

Cuba check balik azam yang telah kita tuliskan pada awal tahun 2016..impian kita, target kita.. ada tak salah satunya melibatkan nak kuruskan berat badan..



Biasanya dalam list tu..pastu ada satu impian nak capai berat ideal..atau nak kekalkan berat ideal..atau ada azam nak bersenam secara konsisten..

Tapi cuba buat checklist semula..adakah tercapai semua tu..jika tercapai..wowww..anda hebat..

Tapi jika belum tercapai..apa perlu anda buat dalam masa 90 hari sebelum muncul tahun baru 2017?

Kami adalah Coach Nak Kurus Online yang juga berpengalaman selama 9 tahun dalam coaching program nak kuruskan badan..

Kami boleh membantu anda mendapat target kurus badan ke berat ideal..

Kami perlukan hanya mereka yang berikut :


~ serius dengan program nak kurus
~ positif
~ dengar kata-kata coach
~ selalu bertanya dengan coach

Jika anda memiliki semua di atas..anda layak untuk 90 hari Nak Kurus Sebelum Tahun 2017..


KHAS UNTUK YG NAK KURUS

Senang sangat nak kurus bila start program CABARAN NAK KURUS ONLINE ni

Lupakan Baju saiz XXL tu

Tahukah anda? Dengan bantuan dan bimbingan coach dari program CABARAN NAK KURUS ONLINE ini..anda dapat kurus ke badan idaman

KHAS UTK YANG SERIUS SAHAJA

Kami nak bagi SPECIAL COACHING UTK 10 ORG TERAWAL yg whastapp kami dan JOIN CABARAN NAK KURUS ONLINE

Pendaftaran 
CABARAN NAK KURUS ONLINE 
dibuka skrg

100% menggunakan social media tak kira di mana lokasi anda samada Whatapps, Wee Chat, FB, Telegram atau Instagram

Ada bimbingan dan ilmu yang betul dari coach pengalaman..barulah boleh kurus..anda akan dapat 30 days meal plan, tips harian & cara pemakanan yg btl


#FollowUs 

Coach AzWa  
(019-3037090 / 012-6564747)




" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...