Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

14 December, 2060

Coach Kurus Online Malaysia



Assalamualaikum & Salam Sejahtera
Kami percaya dengan peningkatan berat badan dan gaya hidup trend masa kini, ramai rakyat Malaysia mangalami masalah obesiti dan ramai juga yang mencari cara paling mudah untuk mendapatkan berat badan ideal dan yang paling penting mendapat kesihatan yang optimum.

Kami merupakan komuniti yang mempunyai misi untuk membantu rakyat Malaysia mendapatkan ilmu yang tepat dan benar dalam usaha menurunkan berat badan. Dengan bantuan semua coach yang berpengalaman, Semoga dapat membantu ramai berjaya menurunkan berat badan dengan cara yang mudah melalui pemakanan seimbang  dan senaman yang betul.

Kami berpengalaman selama 12 tahun dalam bidang pengurusan berat badan. Misi utama kami adalah untuk membantu rakyat Malaysia dan juga mereka yang serius dalam menjaga berat badan ideal.
Advance Online Coaching Class adalah cara paling mudah untuk anda mendapatkan cara penurunan dan ilmu turun berat yang paling terbaik.
Terima Kasih


Anda hanya perlu bermula dengan 
menghubungi kami di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi) 
http://CoachAzmi.Wasap.My


14 December, 2050

Program Nak Kurus Online


Program Advance Online Coaching Class Eksklusif :

Mudahnya Kurus Dengan Coach, Ilmu dan Group Support

1. 80% penjagaan makanan dan nutrisi 
(21 topik lengkap untuk pemahaman jelas tentang ilmu pemakanan) di Wasap Group

2. 20% exercise 
(lepas berat turun 10% daripada berat sekarang) bersama coach kami yang berpengalaman online dan offline di Telegram

3. Tips kesihatan dan pemilihan makanan 
(Kalori dense food  atau  nutrient dense food) dan grocery list

4. Diari pemakanan yang membina disiplin 
(Jadual meal plan lengkap 95 mukasurat)

5. Set nutrisi yg boleh aktifkan metabolisma kita 
(Untuk completekan meal plan makan 5x sehari)


6. Semangat  ‘group support’  ONLINE yang guna bahasa sama penting - Bahasa Kurus !! 

Anda hanya perlu bermula dengan 
menghubungi kami di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 

012-656 4747 (Coach Azmi) 

14 December, 2030

Cara Nak Kurus Mudah Online

Nak kurus..Nak kurus..tapi tak tahu di mana nak bermula?

Kan mudah secara online 100%, boleh dilakukan di mana-mana, asalkan ada handphone dan internet serta aplikasi whats app dan telegram..


Kami menyediakan program ADVANCE COACHING .. dalam program ni yang disediakan secara online what app 100% ada ramai coach yang berpengalaman turun berat dari 10kg ke 50kg berat badan.

Pengalaman oleh coach inilah yang akan disharing dalam program ini..

Dalam Group Coaching akan ada Coach & Coachee..

Coachee :
1. Update gambar lunch untuk coach ratingkan untuk belajar portion makanan yang betul
2. Update result turun berat badan setiap minggu untuk caoch track masalah yg berlaku jika tiada penurunan berat
3. Save / Starkan semua 21 topik yang coach sharekan
4. Fokus melakukan senaman ikut video yang coach bekalkan
5. Set goal / target pada awal sesi untuk dapat capai impian di akhir sesi

Coach :
1. Coach berikan pelan pemakanan pagi, tengahari, malam dan snek pagi dan petang yang akan difollowup oleh coach setiap hari.
2. Coach akan berikan ilmu zig zag kalori dan 3 hari kelas kurus 1kg ke 3kg di hujung bulan untuk pecut cepat result turun berat badan
3. Tips dan ilmu serta topik diberikan oleh coach setiap hari
4. Sesi soal jawab diberikan setiap hari untuk membantu semua coachee memahami
5. Memastikan setiap coachee dapat result 3-10kg sebulan (keputusan tidak tipikal, hasil individu berbeza)





 

Mudah kan kurus online ni..setiap hari ada aktiviti yang akan pastikan anda turun berat badan.

Setiap sesi adalah selama 30 hari..dan akan rejoin semula group untuk dapat result yang ditarget.


Sesi Transformasi Kurus Secara Online Dibuka Untuk Pendaftaran:



Anda hanya perlu bermula dengan 
menghubungi kami di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 

012-656 4747 (Coach Azmi) 



01 February, 2020

Blog Turun Berat Badan dan Kurus Cara Herbalife ~ Coach AzWa

Assalamualaikum & Salam Herbalife,

Kami Coach AzWa merupakan Ahli Bebas Herbalife / Coach Bebas Herbalife yang telah membantu ribuan testimoni turun berat / kurus dengan Herbalife ini sejak 12 tahun yang lepas.




Dengan pengalaman kami selama 12 tahun ini, dapat membantu lebih ramai yang nak turun berat badan untuk tahun 2019 ini. 

Bermula Herbalife pada tahun 2007 sebagai pengguna produk dan fokus kami adalah untuk penurunan berat badan. 



Setelah mendapat keputusan penurunan berat 11kg (Coach Wawa) dan 15kg (Coach Azmi), kami terus aktif berblog bermula tahun 2008 (Blogger http://CoachAzWa.com) .. misi utama kami semasa menjadi blogger adalah untuk menyebarkan misi nutrisi herbalife dan menjadi Coach Pengurusan Berat Badan kepada mereka yang serius nak turun berat, naik berat atau kekalkan berat / kekal langsing.

Peranan kami sebagai coach adalah dengan memberikan panduan:
  • cara pemakanan seharian yang betul, 
  • jadual pemakanan 5x sehari untuk turun berat badan,
  • info / tips nak kurus yang konsisten setiap hari, 
  • group support / kumpulan sokongan whats app / telegram yang terdiri daripada coach-coach berpengalaman yang telah turun 10kg ke 20kg berat badan,
  • waktu / cara senaman untuk nak turun berat badan.
  • tindakan susulan yang konsisten sehingga anda berjaya mendapat berat idaman
Bagaimana cara anda nak bermula dengan program turun berat badan herbalife ini?

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :

019-303 7090 (Coach Wawa) 
http://CoachWawa.Wasap.My

012-656 4747 (Coach Azmi) 
http://CoachAzmi.Wasap.My

untuk bermula program herbalife.

Sebagai Coach Herbalife (Ahli Bebas Herbalife) yang berpengalaman, kami akan mencadangkan produk herbalife yang sesuai untuk setiap individu. 

Kami akan memberi panduan yang tepat cara pemakanan produk herbalife yang betul supaya anda mendapat hasil turun berat hasil turun berat yang berjaya.


Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) Dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni 

2) Berpengalaman dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

25 November, 2019

Kelas Asas Online Diet Percuma

Siapa nak belajar di kelas asas diet online hanya melalui wasap group sahaja?

Anda akan belajar formula asas kurus, senaman & makanan dan cara mudah kurus secara online.

KELAS DIET ONLINE FREE BATCH 12.

Nak Berdiet - Biarlah Berilmu.

Faktor utama ramai orang gagal menurunkan berat badan adalah kerana mereka TIDAK ADA ILMU.

Kesannya, ramai orang bukan saja gagal menurunkan berat badan. Malah, berat badan mereka akan bertambah.

Carilah mentor yang dah terbukti berjaya membantu ramai orang menurunkan berat badan.

Jika anda nak belajar untuk turunkan berat badan. Carilah ILMU, MENTOR/COACH dan TEAM SUPPORT.

Join Kelas Diet Online Yang Kami Sediakan.

🏃🏋⛹ 👈 Ada Bimbingan Dan Ilmu #CaraKurus Yang Betul Dari Coach Pengalaman.. Barulah Boleh #TurunBeratBadan ! .
.
👇😎 NAK JOIN KELAS KURUS ONLINE ☎ Direct Whatsapp :
http://freeclasskurus.Wasap.My

#Kurus #JomKurus #KurusCepat #NakKurus #TipsKurusPantas #KurusMudah #TipsKurus #KurusSebelumKahwin #Kelasdietfree #KurusSelepasBersalin #JomKurusOnline #percumadiet #TipsDiet #PetuaKurus #JK1M #DietAtkins #PremiumCoaching #NakKurusOnline #KurusOnline #TurunBeratBadan #TipsKurus #TurunBeratOnline

23 April, 2019

Turun Berat 40% Laju Di Bulan Puasa Dengan Coach AzWa

Assalamualaikum hai semua follower blog http://CoachAzWa.Com

Bulan Ramadhan adalah satu bulan yang sangat2 dinantikan dan bulan yang penuh dengan keberkatan baik dari segi amal dan kesihatan.

Hari ni coach nak share tentang teknik yang betul ketika berpuasa dan boleh melajukan lagi 40% proses nak turun berat badan.

Apa caranya? Adalah dengan proses autolisis yang berlaku hanya pada waktu ramadhan sahaja.

Proses autolisis semasa bukan puasa mengambil masa selama 90 hari tapi hanya di bulan ramadhan proses autolisis mengambil masa 30 hari yang mana berlaku proses 
C-Clean, A-Absorb dan R-Regenarate 
iaitu pembersihan apa sahaja yang kita makan selama 11 bulan yang lepas.

Apa yang perlu faham apakah pemakanan yang diambil semasa sahur dan berbuka untuk memastikan proses autolisis ini berjalan dengan sempurna.

Semasa puasa, PROSES AUTOLISIS berlaku,

~ 10 hari pertama 10% sel badan diperbaharui
~ 10 hari kedua 66% sel badan diperbaharui
~ 10 hari ketiga 100% sel badan diperbaharui secara keseluruhan

Kesimpulannya, apa yang kita makan semasa sahur dan berbuka? Sekiranya sahur pun makan macam tak pernah jumpa nasi dan berbuka pun makan sampai tak ingat dunia, di mana kah akan berlaku proses autolisis tersebut.

Autolisis :
~ membakar timbunan lemak, 
~ menghilangkan sel mati, sel rosak dan benjolan
~ membaiki sel rosak dan menggantikan sel baru 

Anda akan bertenaga sepanjang berpuasa sekiranya anda bersahur dan berbuka dengan makanan yang betul, di mana makanan yang badan anda perlukan. Yang rasa tidak bertenaga, rasa lemah tak bermaya di bulan puasa adalah keranan memberi makan kepada nafsu.

Jadi pentingnya memilih jenis makanan sahur dan berbuka dengan nutrisi dan zat.

Nantikan sharing berkaitan penurunan laju di bulan puasa untuk next posting.

Ingin kami bantu anda dalam pengurusan berat badan?


Anda ingin kurus dan kami beri panduan dan tips2 terbaik berserta sistem sokongan Group Whats App Coachee?

Fokus UTAMA adalah COACHING DAN ILMU 

Wasap Coach AzWa direct :


pengedar herbalife, pengedar herbalife taman melati, stokis herbalife taman melati, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife gombak, pengedar herbalife setiawangsa, coach kurus, bagaiman nak kurus, kurus 1 malaysia, tip-tips kurus herbalife, herbalife malaysia, stokis herbalife, kampung klang gate, taman bunga raya, gombak, taman melati, taman melawati, batu caves, selayang, rawang, serendah, setapak, wangsa maju, setiawangsa, wangsa melawati, keramat, lembah keramat, bukit antarabangsa,

13 April, 2019

Cara Puasa Dengan Program Herbalife (Coach AzWa)

Bulan Ramadhan 2019 Sudah Hampir Tiba ..


Selain melipatgandakan amalan dan ibadah harian, bulan Ramadan juga merupakan masa yang sesuai untuk individu yang berbadan gempal untuk mengurangkan berat badan.

Begitu juga bagi mereka yang bertubuh kecil, manfaatkan bulan ini untuk menambah angka kilo yang ideal. 

Malah untungnya ketika berpuasa, jumlah kalori makanan yang diambil akan berkurangan sebanyak 40 peratus berbanding pada hari biasa. 

Ramadan juga menawarkan detik terbaik untuk membakar lemak kerana pada ketika ini, tubuh anda bebas daripada glikogen dan inilah masa paling sesuai untuk menggunakan tenaga simpanan iaitu lemak. 

Menurut pakar-pakar kecergasan, pilihan senaman ringan seperti berjalan laju sekitar 30-45 minit sebelum berbuka amat disarankan untuk membakar lemak tersebut

Misi untuk mencapai bentuk badan yang fit, langsing dan menarik menjelang Aidllfitri kelak pasti tidak mustahil jika anda bijak merangka pelan diet, diiringi senaman ringan dan pengambilan makanan gantian hebat seperti Herbalife. 

Banyak testimonial yang berjaya mencapai berat yang diidamkan menerusi cara di atas sewaktu berpuasa. 

Kesederhanaan adalah kunci utama, serta pastikan anda mengambil air yang secukupnya bagi mengelakkan dehidrasi tubuh sewaktu berdiet.
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Pengambilan NUTRISI Herbalife secara teratur bukan sahaja mendapatkan tubuh yang mantap, bahkan boleh meningkatkan tahap kesihatan anda secara optimum. 

Pengambilan rangkaian produk Formula 1Formula 3Tea Mix dan Herbal AIoe juga mampu memberi tenaga berterusan, membekalkan vitamin dan mineral penting serta antioksidan yang diperlukan tubuh.

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Sumber : Majalah Herbalife Bersama Majalah Wanita


Mari kami kongsikan apa pendapat / testimoni puasa dengan herbalife daripada coachee-coachee kami :

Testimoni Puasa Herbalife 1 :
Ini adalah testimoni kami sendiri..kami mengamalkan waktu Sahur dan Berbuka dengan Kurma, Aloe, Teamix dan Shake Herbalife..Sihat, Bertenaga dan dapat menjalankan tugasan harian dengan cergas tanpa sedar kita sedang berpuasa..Kami sekeluarga mengamalkan pemakanan herbalife sepanjang puasa..tak perlu risau nak masak apa, nak beli lauk apa..lebih jimat dan besederhana..alhamdulillah..Jika anda ingin makanan cepat, ringkas, rendah kalori, lebih nutrisi, sihat dan bertenaga..inilah makanan terbaik utk sahur dan berbuka..
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Testimoni Puasa Herbalife 2 :
Alhamdulillah ni tahun ke-3 berpuasa dgn nutrisi herbalife. Ape yang blh diperhatikan, beza puasa dengan meal (nasi etc) dan herbalife :

1) dengan aloe,teamix n F1 shake perut selesa. 
2) bila berbuka dgn shake, rasa cepat kenyang dan lepas solat makan ringan-ringan pun cepat stop.
3) alhamdulillah lagi ringan badan nak solat terawih.
4) peratus lemak menurun masa bulan puasa.. itu yang best..
5) masa sahur tak perlu bangun 2-3 jam awal nak masak 
6) paling BEST.  Baju raya kelihatan lebih cantik badan dah langsing..
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Testimoni Puasa Herbalife 3 :
Tahun 2014 adalah tahun ke-2 berpuasa sebagai suami isteri dgn Herbalife. Sebelum ni berpuasa sorang je dgn HL. Nikmat berpuasa dgn Herbalife :

1) Cepat & mudah disediakan tak perlu bangun awal untuk panaskan lauk
2) Sangat jimat kerana tak perlu beli juadah berbuka yang ternyata akan membazir
3) Makanan yang mudah bagi mereka yang selalu stuck dlm jem waktu berbuka
4) Tidak rasa letih yang amat mcm orang makan nasi pagi2 buta tu
5) Beri tenaga yang luar biasa!! tak caya cuba lah dulu 
6) Dapat mendisiplinkan diri supaya makan dengan lebih baik bukan pakai taram je
7) Membantu sangat2 dalam proses turun dan shape badan
8) Jimat duit untuk beli baju raya sebab semua baju dulu2 boleh pakai balik
9) tak perlu risau bila amik gambar raya dengan keluarga dan kawan2. tak payah nak ambil shot dari atas kepala untuk buat2 kecil. Sekian, Sihat Berpuasa Langsing Bergaya di Hari Raya
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Testimoni Puasa Herbalife 4 :

Tahun ni yang ke-2 berpuasa dgn herbalife. Alhamdullillah sangat powerful and energetic gak.. Jangan pandang rendah dengan 123 aloe tea shake herbalife sebab memberi tenaga yang luarbiasa ketika berpuasa. Chewah! Teringat lagi dulu masa sahur dengan kak wa, time tu tak consume herbalife lagi.. Tanya kak wa, tak sahur makan nasi ke? Sekali dia jawab "Shake aje" dalam hatiku "aik kenyang ke, cukup ke?" Few years after that baru try then memang best dan seronok puasa dgn herbalife sebenarnya..heheh
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "


Testimoni Puasa Herbalife 5 :
Puasa dengan herbalife ni yang saya perasan saya tak cepat lapar malah rasa bertenaga, tak mengantuk macam sahur dengan nasi....biasa saya shake dan teamix dan kurma 2 biji..(time tu belum try aloe)....dan ikut panduan wawa....insyaAllah, tahan bertenaga sampai berbuka..
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Cara Mengamalkan Herbalife di Bulan Puasa :


Produk-Produk Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Ingin kami bantu anda dalam pengurusan berat badan?

Bagaimana jadual pemakanan herbalife boleh membantu anda dalam program pengurusan berat badan?



Anda ingin kurus dan kami beri panduan dan tips2 terbaik berserta sistem sokongan Group Whats App Coachee?


Fokus UTAMA adalah COACHING DAN ILMU 

Wasap Coach AzWa direct :


pengedar herbalife, pengedar herbalife taman melati, stokis herbalife taman melati, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife gombak, pengedar herbalife setiawangsa, coach kurus, bagaiman nak kurus, kurus 1 malaysia, tip-tips kurus herbalife, herbalife malaysia, stokis herbalife, kampung klang gate, taman bunga raya, gombak, taman melati, taman melawati, batu caves, selayang, rawang, serendah, setapak, wangsa maju, setiawangsa, wangsa melawati, keramat, lembah keramat, bukit antarabangsa,

10 April, 2019

Program Kurus Secara Online

Assalamualaikum hai semua follower blogger..

Ramai yang nak kurus, dah cuba macam2 untuk kurus.. tapi still belum dapat resultnya..

Salah satu sebabnya kerana tiada coach yang pantau, tiada ilmu dan group support iaitu kawan2 yang punya misi sama nak kurus.

Apa yang anda buat :

- masuk permulaan program perseason (bulan)
- pastikan anda ada penimbang digital dan tali tape untuk mudah tracking (tracking dilakukan seminggu sekali)
- pastikan anda betul2 bersedia menyambut cabaran ini untuk terus istiqamah sepanjang program

Apa yang Coach AzWa boleh bantu :

- pemantauan one to one dan in group selama dalam program
- 21 hari topik pemakanan seperti kiraan kalori per individu, kepentingan air kosong, baca label pada makanan, jenis2 lemak, senaman untuk turun berat badan dan lain-lain lagi.
- link workout disediakan menerusi telegram 
- resepi dan menu makanan beserta video disediakan dan semua secara meal prep memudahkan peserta yang bekerja on track program
- result terbukti 5 ke 11kg

Program Advance Coaching :

Program ini adalah gabungan mentoring & coaching selama 30 hari kerana formula untuk turunkan berat badan adalah apabila kita defisitkan kalori 7700 untuk turunkan 1kg berat badan.

Fokus UTAMA adalah COACHING DAN ILMU 

Wasap Coach AzWa direct :

http://CoachWawa.Wasap.My




Coach Azmi 012-6564747
Coach Wawa 019-3037090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, kurus online, jom kurus online, kurus satu malaysia, team azwa, coach azwa, team kurus sebelum raya

PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) , PENGEDAR HERBALIFE RAWANG - CHE PEAH (016-6764950)

14 April, 2018

Coaching Online Untuk Kurus

Assalamualaikum Hai Semua

Ramai yang nak kurus tapi tak tahu cara..

Sebenarnya cara kurus ni boleh dilakukan secara online sahaja..sangat mudah..kerana nak kurus itu dengan coach, ilmu dan team support..

Kami menyediakan satu sistem mudah untuk kurus yang kita namakan "Advance Coaching" 

Coaching ini dilakukan secara online melalui Whats App selama 30 hari yang mana sesi berlaku setiap bulan..

Next sesi adalah pada bulan MEI ini..pendaftaran kurus secara online ini telah dibuka kepada semua yang berumur 18 tahun ke atas..

Bersempena bulan Mei adalah bulan puasa di pertengahan bulan, jadi akan banyak tips cara yang sesuai untuk kurus menjelang raya akan dikongsikan dalam group coaching.

Tips semasa puasa termasuk apa yang sepatutnya nak makan masa sahur, berbuka dan selepas terawih.

Dalam Group Coaching akan ada Coach & Coachee..

Coachee :
1. Update gambar lunch untuk coach ratingkan untuk belajar portion makanan yang betul
2. Update result turun berat badan setiap minggu untuk caoch track masalah yg berlaku jika tiada penurunan berat
3. Save / Starkan semua 20 topik yang coach sharekan
4. Fokus melakukan senaman ikut video yang coach bekalkan
5. Set goal / target pada awal sesi untuk dapat capai impian di akhir sesi

Coach :
1. Coach berikan pelan pemakanan pagi, tengahari, malam dan snek pagi dan petang yang akan difollowup oleh coach setiap hari.
2. Coach akan berikan ilmu zig zag kalori untuk result turun berat badan
3. Tips dan ilmu serta topik diberikan oleh coach setiap hari
4. Sesi soal jawab diberikan setiap hari untuk membantu semua coachee memahami
5. Memastikan setiap coachee dapat result 3-10kg sebulan (keputusan tidak tipikal, hasil individu berbeza)

Program Advance Coaching :

- Magic Diary Book
- Jadual Pemakanan untuk 30 hari
- Set Nutrisi untuk sarapan dan makan malam

Program ini adalah gabungan mentoring & coaching selama 30 hari kerana formula untuk turunkan berat badan adalah apabila kita defisitkan kalori 7700 untuk turunkan 1kg berat badan.

Fokus UTAMA adalah COACHING DAN ILMU 

Wasap Coach AzWa direct :

http://CaraKurus.Wasap.My


Coach Azmi 012-6564747
Coach Wawa 019-3037090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA - Pn. Aini (012-330 8840) PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA - Pn. Asiah (017-207 7334) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) 

12 April, 2018

Resepi Kurus Daripada Coach AzWa

Assalamualaikum..Hai Semua

Tahukah anda untuk kurus juga ada resepinya?


Jom coach share resepi untuk kurus 

1. Makan Sarapan Pagi

Makan sarapan yang rendah glicemix index dalam kalori 200 ke 300 kalori (ikut berat masing-masing)


  • Coach AzWa mmg ambil shake herbalife (telah diperakui glicemix index rendah dalam 15 - 20  shj

2. Ambil snek pagi dan snek petang

Ini pun mengikut berat badan masing2, snek yg sesuai diambil seperti buah-buahan (jambu, epal, pisang)..ambil bersama dengan peanut butter yg sesuai untuk mereka yang nak turun berat badan.
Snek petang adalah wajib untuk semua jenis berat...contoh snek ptg adalah roti wholemeal & peanut butter atau telur rebus.
Cuba ambil makanan yang betul2 clean sesuai untuk proses turun berat badan.

3. Makan Lunch

Lunch adalah perkara wajib diambil setiap hari, waktu yang sesuai untuk lunch adalah dari pukul 1230 tghr - 230 ptg..contoh makanan tengahari yang sesuai untuk turun berat adalah nasi (ikut portion), lauk ikan atau ayam (cara masakan bakar atau grill lebih baik), sayur seperti ulam2an (elakkan sayur bergoreng ya)

Contoh Menu Lunch Yang Sesuai Untuk Kurus :




4. Ambil air kosong secukupnya

Air kosong adalah zero kalori, perkara wajib diambil setiap hari..berapa banyak perlu diambil adalah mengikut berat badan masing-masing..sifir paling mudah setiap 25kg berat badan perlu minum 1 liter air kosong.

5. Ada coach dan group support yang bantu

Ramai je makan herbalife tak kurus, sebab ingat herbalife ni magic bagi kurus..sebenarnya apa yang penting program cukup lengkap ilmu pasti buat kita kurus dan sihat. Bagi peluang diri untuk dapat bantuan professional, dah lama kita dok diet sendiri-sendiri dan cedok2 tak jadi jugakkan..so jangan tunda lagi..dapatkan bantuan Coach AzWa dan team support untuk anda turun berat cantik berkebaya Raya 2018 ini.

Cara Nak Kurus dan Kekalkan Berat Badan Dengan Ilmu

Wasap Coach AzWa direct :



Coach Wawa 019-3037090

Coach Azmi 012-6564747



Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Pemantauan dan coaching secara konsisten online 
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju,