Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

28 Jun, 2015

Majlis Berbuka Puasa HERBALIFE MALAYSIA di Dewan Felda Merak Kayangan

Majlis Buka Puasa Bersama Herbalife Malaysia pada tahun 2015 diadakan di Dewan Felda Merak Kayangan pada hari Sabtu 27 Jun 2015..

Kali ini kami dapat tempah 1 meja untuk 10 orang..

Majlis bermula pukul 6:30petang .. kami membawa mak dan ayah bersama-sama ke majlis ini..Majlis dimulai dengan ceramah nutrisi oleh Dr. Kamarul..Waktu Azan Maghrib.. kami bermula berbuka dengan kurma dan shake herbalife yang telah disediakan oleh pihak Herbalife Malaysia.


Selepas berbuka dengan kurma dan shake herbalife, kami semua bersolat maghrib secara berjemaah..

Selepas solat, kami makan malam bersama-sama yang lain dengan hidangan yang telah disediakan oleh pihak dewan..

Semasa makan, satu sesi ceramah agama bertajuk "Perniagaan dan Perspektif Islam" oleh Ustaz Azman Syah Alias (Pencetus Ummah Azman - PU Azman) .. sangat best ceramah nya bertajuk perniagaan dan bagaimana perkaitan dengan perspektif Islam..Kami semua makan malam dan majlis berakhir pukul 9 malam..dan seterusnya solat isyak dan terawih secara berjemaah..
Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife /  Coach Herbalife / Jurulatih Pengurusan Berat Badan /

Pengalaman kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan selama 8 Tahun dapat membantu anda memberi :

~ Analisa Berat Badan 
~ Khidmat Nasihat Cara Untuk Turun Berat, Cara Untuk Naik Berat Dan Cara Untuk Kekalkan Berat
~ Pelan Pemakanan
~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
~ Tips Untuk Turun Berat Badan, Naik Berat Badan Dan Kekalkan Berat Badan
~ Diet Seimbang

Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program penurunan berat badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..

Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..


Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife gombak, pengedar herbalife lembah keramat, pengedar herbalife taman permata, pengedar herbalife taman melati