Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

10 Jun, 2015

Puasa Herbalife : Coach AzWa (019-3037090 / 012-6564747)


Tahun 2015 adalah tahun ke 8 kami bersahur dan berbuka puasa dengan shake herbalife..

Sebelum sampainya bulan Ramadhan, ramai yang berpuasa sunat dan puasa ganti..di sini kami sharing sedikit maklumat dan info berkenaan puasa.


Selain melipatgandakan amalan dan ibadah harian, bulan Ramadan juga merupakan masa yang sesuai untuk individu yang berbadan gempal untuk mengurangkan berat badan. Begitu juga bagi mereka yang bertubuh kecil, manfaatkan bulan ini untuk menambah angka kilo yang ideal. Malah untungnya ketika berpuasa, jumlah kalori makanan yang diambil akan berkurangan sebanyak 40 peratus berbanding pada hari biasa. Ramadan juga menawarkan detik terbaik untuk membakar lemak kerana pada ketika ini, tubuh anda bebas daripada glikogen dan inilah masa paling sesuai untuk menggunakan tenaga simpanan iaitu lemak. 

Menurut pakar-pakar kecergasan, pilihan senaman ringan seperti berjalan laju sekitar 30-45 minit sebelum berbuka amat disarankan untuk membakar lemak tersebut. Misi untuk mencapai bentuk badan yang fit, langsing dan menarik menjelang Aidllfitri kelak pasti tidak mustahil jika anda bijak merangka pelan diet, diiringi senaman ringan dan pengambilan makanan gantian hebat seperti Herbalife. 

Banyak testimonial yang berjaya mencapai berat yang diidamkan menerusi cara di atas sewaktu berpuasa. Kesederhanaan adalah kunci utama, serta pastikan anda mengambil air yang secukupnya bagi mengelakkan dehidrasi tubuh sewaktu berdiet.
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Pengambilan NUTRISI Herbalife secara teratur bukan sahaja mendapatkan tubuh yang mantap, bahkan boleh meningkatkan tahap kesihatan anda secara optimum. Pengambilan rangkaian produk Formula 1Formula 3, Tea Mix dan Herbal AIoe juga mampu memberi tenaga berterusan, membekalkan vitamin dan mineral penting serta antioksidan yang diperlukan tubuh.
Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Sumber : Majalah Herbalife Bersama Majalah Wanita

Klik Sini : Cara Makan HerbalifeSumber : Herbalife Malaysia

Hubungi kami Coach Pengurusan Berat Badan / Ahli Bebas Herbalife Malaysia / Coach Herbalife untuk info, tips dan dapatkan sesi coaching secara berdepan atau online :

Azmi (012-6564747)
Wawa (019-3037090)

jadual puasa herbalife, puasa herbalife, turun berat herbalife, 10 hari turun berat herbalife, coach herbalife, coach herbalife malaysia, kurus dengan herbalife, diet dengan herbalife, saya nak kurus, kurus herbalife, pengedar herbalife, stokis herbalife, herbalife taman melati, herbalife taman melawati, herbalife gombak, herbalife batu caves, herbalife taman bunga raya, herbalife setapak, herbalife wangsa maju, herbalife ukay perdana, herbalife ampang, herbalife pandan indah, herbalife bukit antarabangsa