Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

16 May, 2016

Kembara Ilmu Ke Singapura 2016 Bersama Coach AzWa

Extravaganza Herbalife 2016 diadakan di Expo Singapura.

Seramai 15000 orang dari negara Asia Pasific hadir ke Extravaganza kali ini.

Kenapa kami ke Extravaganza?

Sebagai Coach Pengurusan Berat Badan, kami mestilah mempunyai ilmu dan info2 terbaru berkenaan produk dan syarikat..jadi extravaganza adalah tempat terbaik untuk menimba ilmu..setahun sekali extravaganza diadakan di luar Malaysia.

Kami akan sharing tentang kembara ilmu ini..mungkin boleh digunapakai bagi mereka yang ingin travel atau bercuti ke singapura..

Kami ke singapura menaiki flight Air Asia kerana mudah berhampiran dengan hall extravaganza iaitu Expo.

Kami bertolak ke Singapura pada 13 Mei 2016 pukul 740 pagi..tak sampai sejam, kami tiba di Singapura.


Kami terus ke backpackers Sleepy Kiwi untuk checkin..kenapa kami memilih Sleepy Kiwi? Kerana berhampiran dengan MRT yang memudahkan kami ke hall Expo..Sleepy Kiwi berhampiran dengan MRT Bugis dan juga Masjid Sultan yang merupakan masjid terbesar di Singapura..kalau nak duduk di hotel yang mewah pun boleh..tapi masa kami banyak dihabiskan di luar..jadi habis event balik je pun dah sampai pukul 10mlm..jadi backpackers adalah pilihan kami.


Kami mengambil dorm perempuan yang seramai 16 orang..dan paling best dorm kami pun Herbalifier dari negara Indonesia..

Kos penginapan di Sleep Kiwi adalah $42 untuk 3 hari 2 mlm..



Program bermula pada petang 13hb dan berakhir pada 15hb.. Pengangkutan utama kami adalah MRT..boleh refer MRT lane seperti di bawah..kami menggunakan lane hijau untuk ke Expo..



Alhamdulillah, kami qualify untuk VIP Seating di Extravaganza..jadi tak terlalu berebut untuk dapatkan seat dalam hall..


" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata "

Kami juga qualify Party Extravaganza yang diadakan di Universal Studio Singapore yang dikhaskan untuk Ahli Bebas Herbalife sahaja pada mlm 13hb..


" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata "

Habis event, kami meluangkan masa berjalan-jalan di sekitar Singapura dengan menaiki MRT..kami ke skypark pada sabtu malam, paling best sebab dapat melihat pertunjukan video animasi secara percuma.

Kami cadangkan pada mereka yang ke area Bugis Street jangan melepaskan peluang merasai Chendol di area sini..sangat sedap..
boleh follow ig overrun.sg



Kami juga membeli prepaid internet Starhub di Airport Changi bernilai $15 untuk 100gb data .. ni masa promo la..memang boleh mandi internet sebab 100gb tu..

Untuk MRT juga kami beli kad Singapore Tourist Pass $30..yang mana $20 ini unlimited penggunaan MRT untuk tempoh 3 hari..$10 adalah deposit..boleh dapatkan semula selepas 3 hari pemulangan kad..

Banyak info yang kami dapat berkenaan produk dan berita-berita terkini herbalife semasa extravaganza..inilah masanya kami sebagai coach refresh semua ilmu2 untuk bantu lebih ramai orang untuk program pengurusan berat badan..

Ok, itu sahaja sharing kali ini..harap bermanfaat untuk semua..kami sebagai coach takkan berhenti belajar untuk mendapatkan ilmu membantu semua mereka yang memerlukan bantuan dalam pengurusan berat badan.

Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal dengan khidmat coaching secara online atau berdepan.



#FollowUs  







Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa berat badan secara percuma
# Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju,