Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

31 March, 2016

Cabaran Turun Berat Online (Pendaftaran 27 Mac - 3 April)

Salam Herbalife Semua

90 hari pertama untuk 2016 telah berlalu, adakah anda masih lagi dalam perancangan untuk turun berat badan?

Atau anda telah mencuba pelbagai cara / diet tertentu untuk turun berat badan tapi masih belum berjaya?

Persoalannya, adakah anda serius dengan target anda untuk turun berat badan itu?

Jom sertai Cabaran Turun Berat Secara Online ini..


Syarat :

1) BMI > 23
2) Ada penimbang digital sendiri / pinjam
3) Ada tali tape (alat pengukur)

Jangan berfikir panjang, anda terus sahaja hubungi kami untuk keterangan lebih lanjut

Coach AzWa (019-3037090 / 012-6564747)

Anda berada jauh dari kami..berada di sungai petani, alor setar, perlis, ipoh, johor, melaka, negeri sembilan, kuantan, terengganu, kelantan..anda boleh sertai, kerana cabaran ini dilakukan secara online..

Pendaftaran berakhir pada 3 April 2016, hubungi kami sekarang..

Pemenang yang berjaya dalam % penurunan berat badan tertinggi berpeluang memenangi wang tunai $$$$ .. bonus untuk anda jika berjaya turun berat badan.

Boleh hubungi kami untuk sesi pendaftaran 


#FollowUs  






" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, junior coach, tips kurus, kurus dengan herbalife, pakej herbalife, taman melati, taman melawati, lembah keramat, gombak, selayang, batu caves, bagaimana beli herbalife secara online, coach herbalife terbaik, makanan gantian, coach turun berat




23 March, 2016

Cara Coaching Herbalife ~ Coach AzWa

Ramai yang tertanya-tanya apakah coaching? Bagaimanakah dilakukan? 

Ini cara kami .. cara ini untuk mereka yang berada berdekatan dengan kami iaitu di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur..

Pada mereka yang menghubungi kami, kami akan memeriksa jadual followup dengan coachee-coachee sedia ada dan kami akan membuat satu temujanji untuk berjumpa new coachee dan memberikan mereka penjelasan lebih lanjut bagaimanakah program pengurusan berat badan yang sesuai untuk mereka.

Contoh seperti gambar di bawah :
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

1 -  Sesi Timbangan :

Kami akan melakukan analisa badan..maklumat seperti 
~ berat terkini, 
~ lemak dalam badan, 
~ kandungan air dalam badan, 
~ berat otot, 
~ umur dalaman, 
~ kalsium dan 
~ lemak viseral 
akan diambil semasa sesi timbangan yang pertama

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

2 - Sesi Penerangan :

Kami akan melakukan sesi penerangan one to one kepada new coachee, apakah keadaan analisa badan dia setelah membuat timbangan.

Dan di sini kami akan memberikan maklumat kalori per day yang perlu diambil dan pelan pemakanan seharian.

Amat penting bagi new coachee mengetahui semua ini.

Jika dia telah bersetuju untuk bermula program pengurusan berat badan, penerangan lebih detail cara pemakanan akan diterangkan.

3 - Ambil Ukuran Badan :

Setelah new coachee bersetuju untuk memulakan program, kami akan memgambil ukuran badan untuk dimasukkan ke dalam rekod..amat penting ukuran kerana rekod inilah yang menjadi bukti sepanjang program pengurusan berat badan beliau.

Seterusnya, kami akan mencatat bilakah masa untuk sesi followup yang kedua setelah dia bermula program pengurusan berat badan.

Hubungi kami untuk sesi coaching samada secara berdepan atau secara online, kami mempunyai banyak testimoni untuk mereka yang menjalani program pengurusan berat badan herbalife secara online atau berdepan.

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

Siapakah Kami? Klik di sini..



coach herbalife taman melawati, coach herbalife taman melati, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife taman melati, coach herbalife gombak, coach herbalife lembah keramat,
coach herbalife shah alam (rizal 016-4415171), coach herbalife klang (rizal 016-4415171), coach herbalife tanjung malim (shima 017-3279436), coach herbalife taman permata (ain 012-3308840), coach herbalife kedah (fadzilah 019-4737065), coach herbalife pulau pinang ((fadzilah 019-4737065), coach herbalife putrajaya (asiah 017-2077334), coach herbalife ipoh (aida 013-2858185), coach herbalife surabaya (ratna 013-3281697), coach herbalife johor (shamsuri 012-7137210), coach herbalife skudai (rahini 012-7307210), coach herbalife kelantan (amalina 019-9065163), coach herbalife terengganu (lailly 013-9803722), coach herbalife setiawangsa (azlina 019-6511593), coach herbalife bukit antarabangsa, coach herbalife ampang, coach herbalife melaka, coach herbalife seremban, coach herbalife perlis)

18 March, 2016

Cabaran Turun Berat Secara Online Bersama Coach AzWa

Cabaran Turun Berat Secara Online


April 2016 

Pendaftaran dibuka sekarang..


Kenapa dilakukan secara ONLINE?




Memudahkan semua yang berada jauh daripada Coach Anda..boleh melakukan coaching secara online samada Whats App, SMS, Email, FB Chat, Telegram, Wee Chat dan berbagai Sosial Media yang lain..

Anda akan diberikan Aturan Pelan Pemakanan Lengkap yang membantu anda dalam cabaran turun berat ini.

Pemenang dikira berdasarkan % penurunan berat tertinggi..jadi adalah adil lelaki dan perempuan sama-sama dalam cabaran ini.

Pemenang yang berjaya dalam % penurunan berat badan tertinggi berpeluang memenangi wang tunai $$$$ .. bonus untuk anda jika berjaya turun berat badan.


Boleh hubungi kami untuk sesi pendaftaran 





#FollowUs  






" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, junior coach, tips kurus, kurus dengan herbalife, pakej herbalife, taman melati, taman melawati, lembah keramat, gombak, selayang, batu caves, bagaimana beli herbalife secara online, coach herbalife terbaik, makanan gantian, coach turun berat

15 March, 2016

Kenalpasti Punca Kenaikan Berat Badan

Hari ini kami kongsikan apakah punca-punca kenaikan berat badan..

Ada beberapa punca kenaikan berat badan dan semuanya berpunca dari diri sendiri..

Cuba semak jika salah satu punca tersebut menyebabkan anda naik berat badan :

1) Kurang tidur (tidur lewat..kurang dr 7 jam sehari..tidur lewat tapi makan makanan-makanan tidak berkhasiat seperti makanan segera)

2) Stress (ini selalu dihadapi oleh ramai orang, bila stress je makan, stress je makan..salah cara ini)

3) Ambil ubat-ubat kurus dan tidak mendapat nasihat dari pakar nutrisi atau doktor (akibat nak kerja senang, ambil ubat ke pil ke untuk kurus..dan ubat tersebut tidak diketahui keberkesanannya)

4) Pemakanan tidak sihat (suka makanan segera kerana menganggap makanan segera mudah disediakan dan senang dan sekarang banyak disediakan secara segera)

Punca-punca di atas adalah salah satu penyebab kenaikan berat badan dan semuanya boleh diubah oleh diri anda sendiri..

Amalkan pemakanan sihat, cara hidup sihat iaitu 80% pemakanan seimbang / nutrisi dan 20% amalan sihat seperti joging atau senaman.


#FollowUs 

Coach AzWa  
(019-3037090 / 012-6564747)



Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa berat badan secara percuma
# Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee

" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach,


09 March, 2016

Misi Nutrisi Herbalife di Senawang dan Johor

Salam Herbalife Semua..

Pada 11hb Mac 2016 ini, kami akan ke Senawang Negeri Sembilan untuk bertemu dengan client-client yang mengikuti program Herbalife dengan kami. 

Manakala pada 12hb dan 13hb Mac 2016, kami berada di Johor untuk bertemu dengan client-client kami di kawasan Skudai, Desaru, Kota Tinggi dan lain-lain tempat di sekitar Johor

Bagi mereka yang belum ada coach dan ingin mendapatkan khidmat kami dalam membantu anda dalam pengurusan berat badan, boleh hubungi kami.



Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife..

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Cara untuk menjadi ahli bebas herbalife dan mendapatkan diskaun sah 
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "

Hubungi :


#FollowUs  





Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 

07 March, 2016

Coach Turun Berat Herbalife Atau Penjual Produk Herbalife (019-3037090 / 012-6564747)

Salam Herbalife..

Hari ini nak sharing apa yang dikatakan sebagai Penjual Produk Herbalife dan Coach Turun Berat dalam Program Herbalife..

Ada beza tau kedua-duanya ini..

Penjual Herbalife :

1) Anda hubungi dan mereka terus berikan harga produk...
2) Bagi diskaun produk yang banyak..
3) Terus poskan / jualkan produk dan dan selepas itu diam..

Coach Turun Berat dalam program Herbalife :



1) Anda hubungi dan coach akan bertanyakan apakah umur, berat dan tinggi anda..

2) Coach akan berikan anda ideal weight yang patut anda capai..

3) Coach akan tanyakan jadual pemakanan anda seharian (mungkin ada yang bekerja shif dan waktu makan tak teratur dan mungkin ada yang waktu makan biasa) 

4) Coach akan terangkan tentang jadual pemakanan turun berat atau naik berat atau kekal berat ikut program yang sepatutnya anda ikut

5) Coach akan cadangkan pakej program turun berat / naik berat yang patut anda ikuti

6) Jika anda berdekatan, anda boleh berjumpa secara berdepan atau one to one dengan coach..jika anda jauh, coach akan memantau secara online..tiada masalah secara online pun..selagi anda serius dan dengar cakap coach

7) Setelah bersetuju dengan pakej berkenaan, anda akan diberikan penerangan lanjut selepas menerima produk program tersebut oleh coach seperti berat terkini dan ukuran badan terkini

8) Anda akan dipantau secara berkala /  mengikut jadual program anda .. penting untuk anda respon terhadap coach anda kerana coach sangat serius nak bantu anda

9) Anda akan berikan maklumat terkini berat dan ukuran terkini kepada coach...jangan coach je semangat..anda pun kena semangat

10) Jika anda serius nak bantu orang lain seperti kawan-kawan atau keluarga dalam misi penurunan berat badan, coach akan bantu anda untuk anda menjadi Junior Coach

Mana satu anda nak pilih..nak penjual je ke? atau coach?

Ingat ye anda dah keluar beberapa $$$ / bajet untuk anda bantu diri anda, kenapa tidak anda mendapatkan mereka yang betul2 adalah coach dalam program turun berat badan.

Jangan mengeluh kalau anda dapatkan seorang penjual, makan produk tak dapat hasil..bukan salah produk salahkan diri anda kerana anda sebenarnya tidak pandai memilih antara salah satunya..

Opss #jangankecamsaya..

Kami Coach Yang Boleh Membantu Anda..
Nak Turun Berat / Naik Berat / Kekal Berat ..

Hubungi Kami :

#FollowUs  






" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, junior coach, tips kurus, kurus dengan herbalife, pakej herbalife, taman melati, taman melawati, lembah keramat, gombak, selayang, batu caves, bagaimana beli herbalife secara online, coach herbalife terbaik, makanan gantian, coach turun berat

04 March, 2016

Junior Coach Turun Berat Badan / Naik Berat Badan (019-3037090 / 012-6564747)

Kami mencari JUNIOR COACH yang serius membantu ramai orang menjadi lebih bertenaga, sihat dan aktif dan kehidupan seharian..



Kerjaya sebagai JUNIOR COACH memerlukan proses pembelajaran, apa yang kita akan belajar

Bermula dari  - 

1) pengenalan produk dan apakah fungsi setiap produk dan kegunaannya

2) siapakah yang boleh makan produk

3) bagaimana cara untuk menjadi coach yang baik

4) belajar etika-etika dan peraturan yang telah ditetapkan

Sebenarnya sama sahaja seperti kerjaya di luar sana..nak memperbaiki prestasi..semasa dalam kerjaya pun kita akan diminta untuk ke kursus dan sesi seminar.

Kerjaya sebagai coach pengurusan berat badan dalam herbalife / junior coach juga boleh menjana pendapatan sampingan yang mana memerlukan anda untuk berdisipilin dan serius dengan sepenuh hati untuk memulakannya.


Adakah anda rasa kerjaya coach pengurusan berat badan herbalife ini adalah kerjaya anda? Kerjaya coach yang sentiasa berkongsi tentang misi pengurusan berat badan setiap hari kepada orang ramai akan menjadi kerjaya terbaik dalam kehidupan anda.

Kami boleh bantu anda menjadi junior coach dengan pengalaman kami selama 9 tahun ini..yang penting anda ada kesungguhan dan bekerja dengan niat membantu orang lain mendapatkan keputusan pengurusan berat badan yang terbaik.

Kami mencari lebih ramai team member baru / ahli herbalife baru yang inginkan kerjaya dan pendapatan part time / full time dan kami akan menunjukkan cara mudah dan semua orang boleh melakukan Kerjaya Coach Bebas Herbalife / Junior Coach Turun Berat / Junior Coach Naik Berat / Junior Coach Kekal Berat


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "






#FollowUs  






Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa berat badan secara percuma
# Cara menjadi Ahli Bebas Herbalife Untuk Dapatkan Diskaun Yang Terbaik
# Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 

01 March, 2016

Kenapa Berat Badan Tak Turun (019-3037090 / 012-6564747)

Selalu persoalan ini timbul..

Kenapa tak turun berat badan walaupun berbagai cara telah dilakukan?

Kita kenalpasti sebab-sebab nya :

1. Amalan pemakanan yang tidak seimbang. Ada yang sanggup tak makan sebab nak kurus, ada yang makan protein jugak tapi makan makanan proses macam daging burger semua..jadi takkan ada result turun berat.

2. Sarapan pagi dengan sarapan karbohidrat. Seperti nasi, bihun, roti canai dan lain-lain sewaktu dengannya. Cari makanan rendah kalori tinggi nutrisi.



3. Tak nak makan nasi, tapi suka makan macam biskut, kerepek..kalori makanan ini banyak sebenarnya.

4. Tak nak minum air sebab takut "gemuk air"..
Gemuk air berlaku disebabkan kurang minum air, bukan disebabkan banyak minum air. Badan memerlukan lebih kurang 1.5liter air utk berfungsi (pernafasan, perkumuhan). Jika anda kurang minum air masak, badan akan menyimpan air untuk fungsi badan dan ia tak akan digunakan untuk membakar lemak. Kesannya anda akan jadi 'unta' kerana badan anda simpan air berbanding guna air untuk proses metabolisma badan.



5. Makan makanan berkalori tinggi selepas bersenam.. dah bakar kalori..makan lagi makanan tinggi kalori..sepatutnya cari makanan yang bagi nutrisi utk sel badan kita.

Penurunan berat badan boleh berlaku dengan 80% Nutrisi dan 20% Senaman?



Apakah nutrisi sesuai untuk anda? tanya kami bagaimana..

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat  
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "


Hubungi Kami :





Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...