Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

29 September, 2015

Nutrisi Seimbang - Coach Bebas Herbalife (019-3037090 / 012-6564747)

Nutrisi Seimbang bermakna mendapat jumlah nutrien utama yang betul :

Sehingga 30% daripada kalori harian kita terdiri daripada lemak yang sihat, 40% daripada karbohidrat dan 30% daripada protein.

Bagi lemak pula, adalah penting bagi kita makan kurang lemak tepu dan lebih lemak asid Omega-3. Dan jangan lupa untuk mengambil 25 gram serat setiap hari.

GAMBARAN KESELURUHAN NUTRISI GLOBAL :

Di dunia hari ini, terdapat lebih ramai orang yang mempunyai berat badan berlebihan atau obes berbanding sebelum ini. Walaupun 50,000 tahun sebelum ini, manusia mendapat manfaat hidup daripada menyimpan lemak, perubahan dalam diet dan gaya hidup manusia sejak 200 tahun yang lalu telah menyebabkan jutaan manusia di seluruh dunia mengalami obesiti.

Kajian menunjukkan bahawa orang zaman dahulu makan kira-kira 800 pelbagai jenis tumbuh-tumbuhan. Tetapi hari ini, pengambilan purata hanya kira-kira tiga hidangan buah-buahan dan sayur-sayuran setiap hari, yang mana tidak menyediakan antioksidan, fitokimia, vitamin dan mineral yang cukup dan penting untuk kesihatan yang baik.

Di samping itu, makanan berproses tinggi dengan kanji bertapis, gula, lemak, garam dan minyak memberikan banyak kalori bagi setiap suapan, namun mereka sering tidak mengandungi nutrien penting yang terdapat dalam makanan, seperti buah-buahan dan sayur-sayuran.

Pada masa yang sama, gaya hidup yang banyak duduk sejak 30 tahun yang lalu telah menyebabkan wabak obesiti global dan isu-isu kesihatan kronik.

Orang ramai sangat memerlukan penyelesaian segera yang menekankan nutrisi yang seimbang dan kehidupan yang sihat, aktif.

PRODUK HERBALIFE :

Falsafah Nutrisi Global Herbalife termasuklah makanan, suplemen dan aktiviti fizikal tetap untuk membantu kehidupan yang sihat, aktif.


Dari Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder Drink dan Herbalife24(tm) kepada SKIN(tm) lines Herbalife, produk Herbalife(R) menyediakan nutrisi yang disasarkan untuk membantu mencapai pelbagai matlamat peribadiseperti mendapatkan komposisi badan anda yang ideal, kesihatan jantung, sukan dan kecergasan dan kesihatan penuaan.



Sumber :
http://image.exct.net/lib/fe631570766607757c16/m/3/Herbalife+Hub+May+2014+-+BM.pdf

Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife..

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "

Hubungi Kami :




Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, coach herbalife

26 September, 2015

Pelan Mudah Pengurusan Berat Badan Bersama Coach AzWa

Ikuti Pelan Yang Mudah Ini Dan Anda Akan Mendapat Hasilnya :

Langkah Pertama :
Penilaian komposisi badan anda & tetapkan matlamat yang realistik bersama Jurulatih Peribadi / Coach Bebas Herbalife



Langkah Kedua :
Ambil gambar anda SEBELUM, dalam masa sebulan anda akan terkejut melihat hasilnya




Langkah Ketiga :
Guna pakai produk yang disarankan dan ikuti pelan/program demi mendapat pemakanan harian yang seimbang




Langkah Keempat :
Pastikan minum air banyak




Langkah Kelima :
Rekodkan hasil/keputusan yang diperolehi





Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife..

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "

Hubungi Kami :


Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, coach herbalife

18 September, 2015

Kunci Kejayaan Turun Berat Badan Bersama Coach AzWa

Assalamualaikum dan Salam Herbalife..


Hari ni kita nak sharing kunci kejayaan dan permulaan nak bermula program penurunan berat badan / program kenaikan berat badan / program kekal langsing.

Ramai di kalangan kita bersungguh-sungguh nak turun berat badan, sebahagian buat sekerat jalan je sebab tak tahan godaan makan la, tak tahan diet la, sebab kawan-kawan mengata la, macam-macam lagi.

Di sini kami akan sharing beberapa perkara yang anda perlu lakukan sebelum betul-betul nak bermula program turun berat badan /  naik berat badan / kekal langsing

Kunci kejayaan anda untuk turun berat badan adalah dengan kaedah S.M.A.R.T

Apakah S.M.A.R.T?

S = Specific
M = Measurable
A = Attainable
R = Relevant
T = Time Bound



Kita akan huraikan satu persatu ..

1. S = Specific 

Tentukan apa yang anda mahu sama ada matlamat jangka panjang atau matlamat jangka pendek. Matlamat anda hendaklah specific. Contoh jika matlamat anda adalah nak TURUN BERAT BADAN..adakah nak turun berat badan ini melalui senaman atau pemakanan seimbang? Anda yang tentukan bagaimana nak capai matlamat itu.

5 'W" ini anda tentukan :
a. Who : DIRI anda sendiri
b. What : Specific berapakah berat nak turun / nak naik
c. Where : di rumah (pemakanan seimbang), di pejabat (naik tangga dan turun tangga tanpa gunakan lif) atau di gym
d. When : tentukan tarikh/masa bila matlamat turun berat
e. Why : jika nak turun berat 30kg, sebab apa? contohnya nak kahwin lagi 6 bulan, nak kelihatan cantik semasa hari graduation.

2. M = Measurable 

Jika goal anda nak turun berat badan pastikan 3 perkara ini:

a) berapa kilogram nak turun berat / naik berat
b) berapa bulan / minggu nak turunkan / turunkan berat badan 
c) bagaimana nak tahu berat badan turun / naik (adakah melalui penimbang atau ukuran inci badan)

3. A = Attainable

Pastikan matlamat kita boleh dicapai..contoh nak turun 30kg dalam masa 6 bulan..

Dalam masa target ini, adakah kita akan berdepan berbagai cabaran contohnya nak raya, ada jamuan makan family atau di pejabat. 

Penting bagi anda catatkan kesemua cabaran yang akan ditempuhi dan bagaimana cara atasi supaya mudah menghadapi bila sampai waktunya. 

Perlu tahu juga tahap keupayaan dan matlamat kita samada boleh dicapai atau tidak. 

Penting bagi kita bersikap jujur pada diri sendiri supaya matlamat dapat dicapai contoh tidak cheat day sesuka hati.

4. R = Relevant

Pastikan matlamat kita itu adalah sesuatu yang sesuai untuk bermula sekarang, match dengan keperluan, bajet dan kemahuan kita.

5. T = Time Bound

Pilih masa sesuai untuk capai matlamat tersebut. 

Jika matlamat jangka panjang..pecahkan pada matlamat kecil supaya mudah dicapai, contohnya 

nak turun berat 30kg dalam masa 6 bulan
setkan untuk bulanan, 
contoh 5kg sebulan dan 
mingguan iaitu 1kg untuk setiap minggu.


Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife..

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "


Hubungi Kami :



Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, coach herbalife

16 September, 2015

Malaysia Day Ride Bersama Coach AzWa

Assalamualaikum & Salam Herbalife..

Kayuhan kami pada 11 September 2015 bermula pada pukul 10.30 malam..1st time ride pada waktu malam untuk event di luar.

Tapi dah jadi kebiasaan bagi kami sebab dah biasa training malam-malam di kawasan Taman Melawati.

Melibatkan 4,500 rider, wowww..sangat ramai..perjalanan mengelilingi Kuala Lumpur sejauh 29km..

Ada beberapa cabaran uphill dan downhill..alhamdulillah..masih boleh mengayuh sehingga ke garisan penamat.

Marshall begitu ramai yang menjaga keselamatan dan memang mereka ini sangat pakar dalam kayuhan ini..

Dalam masa kayuhan ini, beberapa ambulan dan truck disediakan..bagi yang tercedera samada kaki kram boleh menaiki ambulans dan truck pula bagi mereka yang tak mampu untuk kayuhan ke akhir garisan.

Alhamdulillah..kami dapat habiskan kayuhan malam itu..syukurr..

Seperti biasa, kami mengamalkan herbalife nutrition..sejam sebelum berbasikal, kami akan minum dulu shake herbalife (formula 1 + formula 3), semasa kayuhan air aloe vera dan teamix dibawa bersama..selepas kayuhan ambil semula shake herbalife (formula 1 + formula)..

Kami rasa sangat segar, badan rasa lebih bertenaga dan cergas..





Jom join Healthy Active Lifestyle.. . 

80% Nutrition, 20% Exercise = 100% Mindset.. 

Kami Coach Pengurusan Berat Badan .. 

Coach Bebas Herbalife .. 

Ahli Bebas Herbalife .. . 


Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "

Hubungi Kami :


Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, coach herbalife


14 September, 2015

Sebab Nak Turun Berat Badan dan Tindakan ~ Coach AzWa

Kami melakukan one to one coaching atau online coaching kepada mereka yang benar-benar serius nak turun berat..

Contohnya..mereka menghubungi kami untuk bermula program..dan perkara pertama kami akan tanya..KENAPA NAK TURUN BERAT SEKARANG?

Banyak sebab-sebab kami boleh listkan di sini..antaranya :

- saya baru lepas bersalin..nak dapat berat ideal macam sebelum mengandung
- saya nak kahwin atau saya nak tunang
- saya nak naik pangkat .. kena ikut bmi
- suami suruh saya turun berat
- kawan2 selalu ejek saya
- mak ayah suruh kurus
- bosan dah gemuk
- susah nak solat

Tengok kan kat sini..banyak betul sebab nak turun berat disenaraikan? Ada tak antara sebab tu yang anda punya?

Apa tindakan kita?

Permulaan tu pastikan niat kita betul..

1 - WHY nak turun berat?


2- bila dah set WHY tu..next..kena ada TARGET (berapa kg nak turun)


3- cari seorang COACH yang dapat membimbing

4- minta nasihat coach untuk BERMULA

5- ikuti program dengan DISIPLIN dan ikut kata coach

6- dapat result, SHARING dengan orang lain



7- BELAJAR bantu orang lain dengan menjadi COACH

Ingin kami bantu anda?

Hubungi kami Coach Pengurusan Berat Badan / Ahli Bebas Herbalife :

Azmi (012-656 4747)
Wawa (019-303 7090)

coach herbalife kuala lumpur, coach herbalife taman melawati, coach herbalife taman melati, coach herbalife gombak, coach herbalife selangor, coach herbalife johor, coach herbalife melaka, coach herbalife negeri sembilan, coach herbalife perak, coach herbalife kedah, coach herbalife pulau pinang, coach herbalife perlis, coach herbalife kelantan, coach herbalife terengganu, coach herbalife sabah, coach herbalife sarawak, coach herbalife pahang, tips kurus herbalife, coach kurus herbalife, coach herbalife terbaik

11 September, 2015

Penurunan Berat Badan Terhenti..Kenapa??

Sharing hari ini berkenaan mereka yang dalam program turun berat tapi tiba-tiba berat jadi sama je..dah tiada penurunan lagi..kenapa ye? 




Tidak kira bagaimana bagusnya usaha diet dan senaman menunjukkan hasil pada mulanya, nampaknya akan ada peringkat di mana - tidak kira apa yang kamu lakukan - kehilangan berat badan berhenti.

Mulalah masa ni rasa stress, rasa program kita buat itu tidak menjadi dan ada juga yang menyalahkan penimbang, coach dan produk. Pentingnya kita belajar kenapa ianya berlaku dan langkah penyelesainnya.

Apabila anda mengurangkan pengambilan kalori anda atau kurang makan, badan akan menjimatkan kalori dengan melambatkan kadar di mana anda membakarnya. Hasilnya, kadar metabolisme rehat - kalori yang anda bakar setiap hari hanya untuk meneruskan fungsi proses biasa tubuh - mula turun.

Juga, kadar metabolik rehat anda merupakan kira-kira 75 peratus daripada semua kalori yang anda bakar setiap hari dan ia ditentukan, sebahagiannya, melalui saiz badan. Jadi ia masuk akal bahawa apabila berat badan anda turun, kadar metabolisme anda juga akan turun.

Untuk menghilangkan satu paun dalam masa seminggu, anda perlu mengambil kurang 500 kalori sehari daripada yang anda perlukan. Sambil anda mengurangkan berat badan, kalori anda juga perlu dikurangkan, anda perlu sama ada membuang lebih banyak kalori daripada diet anda atau meningkatkan kadar senaman anda - atau kedua-duanya - untuk mengekalkan “jurang” 500 kalori itu.




Berikut ialah beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan apabila anda sampai ke tahap "BERAT TERHENTI" :

  1. Cuba menggunakan diari makanan untuk mengesan pengambilan kalori anda. Anda mungkin lebih berhati-hati apabila anda memulakan diet anda - menimbang dan menyukat semua yang melalui bibir anda - tetapi anda mungkin tidak begitu tepat seperti dahulu.
  2. Pertingkatkan aktiviti anda, terutamanya senaman kekuatan. Sebagaimana anda membina otot, kadar metabolik berehat anda akan meningkat. Jika anda pernah bersenam selama beberapa waktu, anda mungkin berada dalam keadaan yang lebih baik - jika anda tidak meningkatkan intensiti aktiviti anda, anda tidak mungkin akan membakar kalori sebanyak mana sebelum ini. Menambah beberapa aktiviti baru kepada senaman anda, meningkatkan intensiti, dan mengangkat besi.
  3. Cuba gantian hidangan untuk satu atau dua hidangan untuk membantu anda kekal dalam had kalori anda. Shake protein - yang dibuat dengan jumlah tertentu susu atau susu soya, serbuk protein dan buah-buahan - membuang teka-teki mengira kalori kerana anda tahu dengan tepat apa yang terkandung di dalamnya. Cuba untuk menggantikan dua hidangan sehari untuk sementara waktu, makan hidangan ketiga yang menyihatkan, dan tambah dengan snek yang terdiri daripada makanan protein, sayur-sayuran dan buah-buahan.






Adalah penting bagi anda mendapatkan nilai kalori sebenar pemakanan harian, berapa kalori kena makan, apa kena makan, bila nak senaman, macam mana nak buat diari makanan, berapa liter air kosong kena minum..

Kami sebagai coach pengurusan berat badan / ahli bebas herbalife boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat  
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "

Hubungi Kami :



Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, 

08 September, 2015

Cabaran Turun Berat Badan Ogos - Sept 2015 (019-3037090 /012-6564747)

Pelancaran istimewa..

Bagi mereka yang rasa keseorangan nak turun berat badan..kami ada untuk membantu, kita bersama-sama dalam cabaran turun berat badan bermula 20 September - 4 Oktober 2015 (14 Hari Cabaran)..

Pemenang berpeluang memenangi hadiah wang tunai..Bonus anda turun berat dan sihat.. 

Diingatkan keperluan ini - 20% Exercise dan 80% Nutrition..

Apa syarat kemasukan ke cabaran turun berat badan ini?


Call /  SMS / Whats App ke 019-3037090 / 012-6564747

Penurunan berbeza setiap orang, jadi kami sebagai coach akan membantu anda :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat  
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "


Hubungi Kami :


Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, 

07 September, 2015

Gathering Family Ahli Bebas Herbalife (019-3037090 / 012-6564747)

Assalamualaikum dan Salam Herbalife..

Alhamdulillah..Team Gathering Sihat Station berjalan lancar pada 6hb Sept 2015..


23 orang telah hadir..


Berbagai aktiviti diadakan seperti :


1 - Pertandingan membuat shake tersedap (4 peserta) "King" Shake Station .. 



2 - Recognition New Member, New Senior Cosultant, New Qualified Producer & New Supervisor..

3 - Lucky Draw

4 - Penyampaian Hadiah Weight Loss Challenge (Ogos)


Terima kasih banyak2 pada semua yang hadir..maaf jika ada kekurangan pada majlis tersebut..

Happy sebab dapat bersama-sama berborak tentang nutrisi..tentang pemakanan seharian..semua team dah pandai menjaga kalori pemakanan harian..dah pandai sharing apa yang mereka rasa selepas menyertai program pengurusan berat badan herbalife..inilah bestnya jika anda mempunyai coach..dapat membantu anda yang dalam program mendapat tips dan motivasi secukupnya.

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat  
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach Bebas Herbalife
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "


Hubungi Kami :


Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, 

05 September, 2015

Macam Mana Kurus Dengan Herbalife (019-3037090 / 012-6564747)

Assalamualaikum & Salam Herbalife

Kami sebagai coach pengurusan berat badan / ahli bebas herbalife yang berpengalaman selama 8 tahun dan telah melakukan sharing tentang pengurusan berat badan dan apa yang kami lakukan sepanjang program pengurusan berat badan kami melalui blog kami 


dan fb kami 


Di sini kami akan sharing bagaimana kami membantu ramai yang ingin mendapatkan berat badan ideal dan tetap kekal langsing..

Online atau face to face coaching akan kami lakukan untuk setiap coachee yang benar-benar serius dalam program yang ingin mereka ikuti.

Kami akan keep up to date semua info #tipskurus #infosihat dan sesemua yang berkaitan dengan program mereka secara personal by call / by whats app atau by sms atau melalui group sokongan whats app..inilah rahsianya bagaimana nak kurus dengan herbalife..anda perlu ada coach..

Lantik kami untuk bantu anda kurus .. 

80% Nutrition, 20% Exercise

Di sini kami sertakan beberapa testimoni dan sesi coaching untuk anda lihat bagaimana kami sebagai coach ingin membantu anda..





Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat  
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach Bebas Herbalife
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "


Hubungi Kami :


Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...