Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

29 September, 2015

Nutrisi Seimbang - Coach Bebas Herbalife (019-3037090 / 012-6564747)

Nutrisi Seimbang bermakna mendapat jumlah nutrien utama yang betul :

Sehingga 30% daripada kalori harian kita terdiri daripada lemak yang sihat, 40% daripada karbohidrat dan 30% daripada protein.

Bagi lemak pula, adalah penting bagi kita makan kurang lemak tepu dan lebih lemak asid Omega-3. Dan jangan lupa untuk mengambil 25 gram serat setiap hari.

GAMBARAN KESELURUHAN NUTRISI GLOBAL :

Di dunia hari ini, terdapat lebih ramai orang yang mempunyai berat badan berlebihan atau obes berbanding sebelum ini. Walaupun 50,000 tahun sebelum ini, manusia mendapat manfaat hidup daripada menyimpan lemak, perubahan dalam diet dan gaya hidup manusia sejak 200 tahun yang lalu telah menyebabkan jutaan manusia di seluruh dunia mengalami obesiti.

Kajian menunjukkan bahawa orang zaman dahulu makan kira-kira 800 pelbagai jenis tumbuh-tumbuhan. Tetapi hari ini, pengambilan purata hanya kira-kira tiga hidangan buah-buahan dan sayur-sayuran setiap hari, yang mana tidak menyediakan antioksidan, fitokimia, vitamin dan mineral yang cukup dan penting untuk kesihatan yang baik.

Di samping itu, makanan berproses tinggi dengan kanji bertapis, gula, lemak, garam dan minyak memberikan banyak kalori bagi setiap suapan, namun mereka sering tidak mengandungi nutrien penting yang terdapat dalam makanan, seperti buah-buahan dan sayur-sayuran.

Pada masa yang sama, gaya hidup yang banyak duduk sejak 30 tahun yang lalu telah menyebabkan wabak obesiti global dan isu-isu kesihatan kronik.

Orang ramai sangat memerlukan penyelesaian segera yang menekankan nutrisi yang seimbang dan kehidupan yang sihat, aktif.

PRODUK HERBALIFE :

Falsafah Nutrisi Global Herbalife termasuklah makanan, suplemen dan aktiviti fizikal tetap untuk membantu kehidupan yang sihat, aktif.


Dari Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder Drink dan Herbalife24(tm) kepada SKIN(tm) lines Herbalife, produk Herbalife(R) menyediakan nutrisi yang disasarkan untuk membantu mencapai pelbagai matlamat peribadiseperti mendapatkan komposisi badan anda yang ideal, kesihatan jantung, sukan dan kecergasan dan kesihatan penuaan.Sumber :
http://image.exct.net/lib/fe631570766607757c16/m/3/Herbalife+Hub+May+2014+-+BM.pdf

Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife..

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "

Hubungi Kami :
Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, coach herbalife