Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

31 May, 2015

Followup & Testimoni Pengguna Herbalife (012-6564747 / 019-3037090)

Apakah keistimewaan Program Pengurusan Berat Badan Herbalife? Sebab setiap program yang ditawarkan akan disertakan service "Coach" dan "Followup"

Anda hanya perlu mencari coach yang boleh membantu anda mendapatkan hasil dari produk herbalife yang anda telah perolehi..

Perlu diingatkan coaching hanya akan diberikan oleh kami sekiranya pembelian produk dari kami sahaja.

Herbalife Untuk Kurus , Herbalife Untuk Naik Berat Badan , Herbalife Untuk Kekalkan Berat Badan

Semua itu hanya akan terjadi jika anda betul-betul mengikuti jadual pemakanan yang sebenarnya dari coach herbalife.

Di sini kami sertakan beberapa testimoni turun berat herbalife untuk rujukan dan bagaimana kami melakukan sesi followup herbalife secara online dan followup herbalife secara berdepan dan bagaimana sesi coaching berlaku..


Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "




New Coachee Kak Sara From Pulau Pinang dah dapat result turunberat 4kg .. Alhamdulillah .. Tahniah #OnlineCoaching .. konsisten follow #mealplan #magicnumber dan dengar cakap coach..



New coachee Aslam bermula program pengurusan berat badan..

Tahniah Tahniah Tahniah coachee yang telah mendapat hasil testimoni turun berat herbalife


1) Kak liza telah trn 6.9kg berat dan reshape 9.5 inci..yang bestnya umur luaran dan dalaman dah sama..dah muda 12 thn dr permulaan program

2) Iya dah turun 6.5kg berat dan reshape 16.5inci..

3) Aza dah turun 5.4kg berat dan reshape 17inci..

4) Asrul dah turun 1.8kg berat dan reshape 4.5inci..

Hubungi kami Pengedar Herbalife / Coach Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife :

Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight



27 May, 2015

Nutrisi & Senaman Bersama Coach AzWa (Coach Herbalife)

Hari ini baru berkesempatan bercerita mengenai 1st cycling bersama Coach Azmi.

Nak start bawa basikal tu sebenarnya takut, gayat, dan macam-macam la fikir..sebab Coach Azmi ajak cycling di jalan raya..fuhh..kami bermula pada waktu malam..tak banyak kereta..keselamatan kena jaga juga..ramai yang kurang alert dengan penunggang basikal ni.

So..1st cycling kami meliputi kawasan taman melawati..kami start berbasikal pukul 10.18 malam.. 

Bagiku..tempat paling mencabar adalah menaiki bukit..memang nampak macam tak tinggi..tapi bila kita kayuh tu..kita akan rasa beratnya..di sini main peranan untuk tukar speed..kalau rasa nak bakar lemak banyak tu..kena push naik bukit tanpa tukar speed..mula-mula rasa nak mengalah dah, tapi fikir, kalau stop..mau kena tolak basikal ni..nak tolak lagi penat..so nak tak nak..kena gak kayuh naik basikal tu..alhamdulillah..lepas cabaran..Coach Azmi jaga keselamatan dari belakang..kot-kot ada kenderaan ke..rasa kalau sorang-sorang tak lah nak berbasikal ni..tapi sebab bersama-sama..rasa pun tak penat..apapun saya budak baru belajar..ehehe..

1st cycling rekod 12.09 km dengan 1 jam 11 minit..agak lama la jugak..oklah..yang penting kemahuan hati tu nak juga bersenam kan..tak kiralah macam mana atau apa juga kaedah senaman..tapi kita perlu juga bersenam.


Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

20% sahaja senaman..mana lagi 80%? 80% sudah tentunya dari pemakanan.

Ok..di sini kami sharing apa yang kami makan sebelum exercise, semasa exercise dan selepas exercise..

1 jam sebelum mula berbasikal, akan ambil shake (formula 1 & formula 3) untuk start engine macam isi minyak kereta.

Semasa berbasikal pula, kami akan standby air aloevera & teamix untuk proses hydrating.

Manakala selepas berbasikal, kami akan mengambil semula shake (formula 1 & formula 3) dan juga NW Formula.

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "



Ini cara kami mengambil 80% nutrisi pemakanan..

Jangan kita tersilap pulak, lepas je bersenam..terus pergi makan makanan yang berlemak la, berkalori tinggi la, dah bakar kalori .. then masuk kalori yang tinggi tapi tiada nutrisi..salah tu..

Kita masih boleh memilih pemakanan yang tinggi nutrisi dan rendah kalori..

Tanya kami bagaimana kami membantu ramai yang mendapat hasil keputusan dari program pengurusan berat badan.

Jom Kurus Bersama Herbalife!!

Kami Ahli Bebas HerbalifeCoach Pengurusan Berat Badan Coach Herbalife 8 Tahun Bersama Herbalife :

Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090
nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weightHubungi kami untuk keterangan lanjut.
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA - Pn. Aini (012-330 8840) PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG - En. Rizal (016-441 5171), Pn. Yana (013-355 4471) PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA - Pn. Asiah (017-207 7334) PENGEDAR HERBALIFE SENTUL - Cik. Siti Hajar (011-2880 2790) PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH - Pn. Ema Nordin (019-727 0886) PENGEDAR HERBALIFE CHERAS - Pn. Azirah (013-343 3567) PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA - Pn. Azlina (019-651 1593) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) PENGEDAR HERBALIFE KEDAH - Pn. Fadzilah (019-473 7065) PENGEDAR HERBALIFE PERAK - Cik. Aida (013-285 8185) PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU  - Cik. Amalina (019-906 5163)

25 May, 2015

Sukan Berbasikal Bersama Coach AzWa

Hari ini sharing sedikit apa aktiviti terkini kami..

Kami minat berbasikal dan menjadikan ianya sebahagian 20% exercise manakala 80% yang lain adalah pemakanan nutrisi.

Berbasikal adalah senaman yang bagus dan boleh dipraktikkan oleh semua orang dari kecil hingga ke warga emas.

Bermula dari Coach Azmi yang berbasikal dengan "Fat Bike" .. Sebab apa fat bike..sebab tayar dia besar..dah macam tayar motor kot..nampak berat tapi bila bawa best je..kita leh push tenaga kita untuk kayuh lebih laju tanpa menukar speed.. boleh baca blog Azmi Sanusi 


Coach Wawa pun jadi minat sebab suami dah minat kan? tapi tak delah nak beli fat bike tu..rasa macam besar sgt kot..Coach Wawa lebih berminat untuk cari folding bike atau basikal lipat..sebab senang bawa ke mana-mana..sebab suami nak hadiahkan..so..tak kisah la kan..1st mesti folding bike..2nd mesti warna hijau..warna wajib kegemaran..

Rasanya sangat lama tak berbasikal..last berbasikal masa tingkatan 3..sebelum masuk ke asrama penuh di pulau pinang..so memula nak bawa tu rasa gayat kot..

Ini basikal Coach Wawa..XDS Evo - Folding Bike ..Thank You Thank You Thank You Mr Hubby Coach Azmi..


Ok..ini dulu permulaan cerita basikal..next entry akan cerita 1st ride bersama Coach AzWa dan apakah makanan kami sebelum senaman, semasa senaman dan selepas senaman.

20% exercise 80% nutrition 100% mindset..kami coach pengurusan berat badan herbalife..bersama herbalife masuk tahun ke 8..telah belajar dan melancong di lebih 8 buah negara.. 

Kenali kami ? Klik Sini

Ingin tahu bagaimana exercise dan nutrition bergabung? 

Ingin kami jadi coach kepada program pengurusan berat badan anda?

Hubungi kami Ahli Bebas Herbalife / Coach Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife :

Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090


nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight

17 May, 2015

Ahli Bebas Herbalife / Coach Herbalife (019-3037090 / 012-6564747)

Kami adalah Jurulatih Pengurusan Berat Badan & Ahli Bebas Herbalife yang telah mendapat latihan sepenuhnya daripada pihak pengurusan Herbalife dari semasa ke semasa serta mendapat bimbingan daripada kumpulan jurulatih senior yang telah terbukti berjaya memberikan latihan berkesan sebelum ini.

Sebelum mengikuti program pengurusan berat badan yang disyorkan, pihak kami terlebih dahulu akan melakukan *Pemeriksaan Aliran dalam badan anda (Tanita Inner Scan)* menggunakan peralatan imbasan terkini.

Kemudian barulah kami memberikan jadual pengurusan berat badan yang sepatutnya anda ikuti, dan apabila anda memulakan program yang disediakan, pihak kami bertanggungjawab membantu anda memberikan khidmat nasihat tentang program anda dari semasa ke semasa.

PEMERIKSAAN TERHAD KEPADA KAWASAN TERTENTU SERTA TEMUJANJI YANG TELAH DIPERSETUJUI SAHAJA!

Sedikit gambaran Pemeriksaan Aliran dalam badan anda :


" keputusan adalah tidak tipikal.hasil individu mungkin berbeza "


" keputusan adalah tidak tipikal.hasil individu mungkin berbeza "


" keputusan adalah tidak tipikal.hasil individu mungkin berbeza "


" keputusan adalah tidak tipikal.hasil individu mungkin berbeza "

Hubungi Kami Coach Pengurusan Berat Badan untuk mendapatkan analisa badan / pelan pemakanan / khidmat nasihat :

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight

14 May, 2015

Kajian Pengurusan Berat Badan Coach AzWa

Kami sedang menjalankan kajian yang bertujuan untuk mengumpul maklumat tentang kesedaran tahap kesihatan rakyat Malaysia dari segi kesihatan, pemakanan dan senaman..


Diharap anda dapat luangkan masa menjawab soalan- soalan di sini :-


http://goo.gl/forms/pzlQvOQpl9




Terima kasih kerana meluangkan masa anda..

13 May, 2015

Coach Herbalife / Ahli Herbalife / Ahli Bebas Herbalife 012-6564747 / 019-3037090

Assalamualaikum & Salam Herbalife..

Untuk makluman semua..

Kami adalah Coach Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Jurulatih Pengurusan Berat Badan / Ahli Bebas Herbalife



Kami (Coach Azmi & Coach Wawa) telah berjaya menurunkan berat badan 15kg dan 11kg masing-masing dengan menukarkan sarapan pagi dan makan malam dengan hidangan herbalife dan mengamalkan gaya hidup yang sihat. 





Misi kami adalah untuk membantu mereka yangs serius untuk menurunkan berat badan dan menjadi lebih sihat. 

10 Hari Program Nutrisi..Tanya Kami Bagaimana?

Hubungi Kami Coach Pengurusan Berat Badan untuk mendapatkan analisa badan / pelan pemakanan / khidmat nasihat :

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight

11 May, 2015

Testimoni Puasa Herbalife : Coach AzWa (019-3037090 / 012-6564747)

Bulan Ramadhan Tahun 2015 semakin hampir ...



Ramai terutamanya wanita yang sudah habis puasa ganti..ada juga baru bermula nak puasa ganti..dan ada juga yang puasa Isnin & Khamis..

Mari kami kongsikan apa pendapat / testimoni puasa dengan herbalife daripada coachee-coachee kami :

Testimoni Puasa Herbalife 1 :
Ini adalah testimoni kami sendiri..kami mengamalkan waktu Sahur dan Berbuka dengan Kurma, Aloe, Teamix dan Shake Herbalife..Sihat, Bertenaga dan dapat menjalankan tugasan harian dengan cergas tanpa sedar kita sedang berpuasa..Kami sekeluarga mengamalkan pemakanan herbalife sepanjang puasa..tak perlu risau nak masak apa, nak beli lauk apa..lebih jimat dan besederhana..alhamdulillah..Jika anda ingin makanan cepat, ringkas, rendah kalori, lebih nutrisi, sihat dan bertenaga..inilah makanan terbaik utk sahur dan berbuka..
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Testimoni Puasa Herbalife 2 :
Alhamdulillah ni tahun ke-3 berpuasa dgn nutrisi herbalife. Ape yang blh diperhatikan, beza puasa dengan meal (nasi etc) dan herbalife :

1) dengan aloe,teamix n F1 shake perut selesa. 
2) bila berbuka dgn shake, rasa cepat kenyang dan lepas solat makan ringan-ringan pun cepat stop.
3) alhamdulillah lagi ringan badan nak solat terawih.
4) peratus lemak menurun masa bulan puasa.. itu yang best..
5) masa sahur tak perlu bangun 2-3 jam awal nak masak 
6) paling BEST.  Baju raya kelihatan lebih cantik badan dah langsing..
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Testimoni Puasa Herbalife 3 :
Tahun 2014 adalah tahun ke-2 berpuasa sebagai suami isteri dgn Herbalife. Sebelum ni berpuasa sorang je dgn HL. Nikmat berpuasa dgn Herbalife :

1) Cepat & mudah disediakan tak perlu bangun awal untuk panaskan lauk
2) Sangat jimat kerana tak perlu beli juadah berbuka yang ternyata akan membazir
3) Makanan yang mudah bagi mereka yang selalu stuck dlm jem waktu berbuka
4) Tidak rasa letih yang amat mcm orang makan nasi pagi2 buta tu
5) Beri tenaga yang luar biasa!! tak caya cuba lah dulu 
6) Dapat mendisiplinkan diri supaya makan dengan lebih baik bukan pakai taram je
7) Membantu sangat2 dalam proses turun dan shape badan
8) Jimat duit untuk beli baju raya sebab semua baju dulu2 boleh pakai balik
9) tak perlu risau bila amik gambar raya dengan keluarga dan kawan2. tak payah nak ambil shot dari atas kepala untuk buat2 kecil. Sekian, Sihat Berpuasa Langsing Bergaya di Hari Raya
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Testimoni Puasa Herbalife 4 :
Tahun ni yang ke-2 berpuasa dgn herbalife. Alhamdullillah sangat powerful and energetic gak.. Jangan pandang rendah dengan 123 aloe tea shake herbalife sebab memberi tenaga yang luarbiasa ketika berpuasa. Chewah! Teringat lagi dulu masa sahur dengan kak wa, time tu tak consume herbalife lagi.. Tanya kak wa, tak sahur makan nasi ke? Sekali dia jawab "Shake aje" dalam hatiku "aik kenyang ke, cukup ke?" Few years after that baru try then memang best dan seronok puasa dgn herbalife sebenarnya..heheh
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "


Testimoni Puasa Herbalife 5 :
Puasa dengan herbalife ni yang saya perasan saya tak cepat lapar malah rasa bertenaga, tak mengantuk macam sahur dengan nasi....biasa saya shake dan teamix dan kurma 2 biji..(time tu belum try aloe)....dan ikut panduan wawa....insyaAllah, tahan bertenaga sampai berbuka..
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Siapakah Kami? Klik Sini




Ingin kami bantu anda dalam pengurusan berat badan?

Bagaimana jadual pemakanan herbalife boleh membantu anda dalam program pengurusan berat badan?



Anda ingin kurus dan kami beri panduan dan tips2 terbaik berserta sistem sokongan Group Whats App Coachee Herbalife?

Hubungi kami Ahli Bebas Herbalife / Coach Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan :

Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019- 303 7090

pengedar herbalife, pengedar herbalife taman melati, stokis herbalife taman melati, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife gombak, pengedar herbalife setiawangsa, coach kurus, bagaiman nak kurus, kurus 1 malaysia, tip-tips kurus herbalife, herbalife malaysia, stokis herbalife, kampung klang gate, taman bunga raya, gombak, taman melati, taman melawati, batu caves, selayang, rawang, serendah, setapak, wangsa maju, setiawangsa, wangsa melawati, keramat, lembah keramat, bukit antarabangsa,

05 May, 2015

Coach AzWa : Testimoni Herbalife Turun Inci Badan 012-6564747 / 019-3037090

Hari ini kita sharing berkenaan testimoni herbalife penurunan inci badan..

Secara logiknya kita cari baju ikut SAIZ atau KILOGRAM?

Pastilah ikut saiz kan..siapa tak nak turun berat kan..tapi bagi perempuan..yang bacaan lemak lebih tinggi dari otot..selalu turun inci dulu..

Secara jujurnya kami suka turun inci dulu..kawan-kawan ke family ke bukan tahu berapa berat kilogram kita..tapi kalau kita dah boleh pakai baju size kecil dari biasa..mesti mereka perasan kan..

Di sini kami sharing beberapa testimoni turun inci badan..happy coachee ni sebab dah banyak hilang inci..

Ada 2 testimoni coachee ini :

1) Turun berat 26kg dan turun inci keseluruhan badan 51 inci...haaaa..51 inci..banyak kan? Permulaan program pakai size XXXL..sekarang boleh pakai size M/S..wowww..amazing result..



2) Turun berat 11.5kg dan turun inci keseluruhan 21 inci..banyak tu kan..seluar jeans dulu permulaan sazi 32 inci..sekarang dah boleh pakai 29 inci..kira dari L ke S sekarang..


Banyak lagi testimoni turun berat dan testimoni turun inci ada pada kami..ini adalah sebahagian sahaja..



Dah nak hari raya nanti..ramai yang akan mencari size baju untuk digayakan semasa raya kan..inilah masanya anda memilih kami sebagai coach anda..

Kami juga akan memberi panduan kepada sesiapa sahaja yang online coaching..kami akan send gambar ukuran berat badan yang tepat setiap orang..

Anda ingin kami bantu dalam pengurusan berat badan anda? 

Boleh hubungi kami Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Herbalife / Jurulatih Pengurusan Berat Badan / Coach Online :

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-30 7090

Coach herbalife online, coach herbalife taman melawati, coach herbalife taman melati, pengedar herbalife, testimoni herbalife, herbalife turun berat, herbalife malaysia, herbalife kuruskan badan, jadual herbalife, coach herbalife gombak

03 May, 2015

Coach AzWa : Herbalife Makanan Paling Mudah (019-3037090 / 012-656 4747)

Kami bersama Herbalife 8 tahun..

8 tahun..sarapan dan makan malam kami dengan shake herbalife..ada kalanya..kesibukan di hari biasa (weekday) waktu lunch / makan tengahri pun kami makan shake..

Ada 5 perasa untuk herbalife shake..

Formula 1 strawberi
Formula 1 cappucino
Formula 1 coklat
Formula 1 vanila
Formula 1 tropical fruit

Apakah makanan seharian anda? Cuba share dengan kami..

Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubati mana-mana penyakit

Hubungi kami coach pengurusan berat badan / coach herbalife / ahli bebas herbalife untuk mendapatkan maklumat analisa badan, maklumat kalori seharian, sesi coaching / pantauan secara mingguan herbalife, atau online coaching herbalife :

Azmi (012-656 4747)
Wawa (019-303 7090)

Jadual makan herbalife, herbalife malaysia, coaching herbalife, herbalife coach, herbalife murah, herbalife taman melati, herbalife taman melawati, herbalife taman bunga raya, herbalife malaysia, produk herbalife, ahli bebas herbalife, ahli herbalife malaysia, 

01 May, 2015

Coach Herbalife : Welcome May - AzWa 0193037090 / 0126564747

Sudah masuk bulan ke 5 di tahun 2015..



Sudahkah anda mendapat berat ideal yang telah dirancang pada awal tahun January 2015..

Yesszaaa..bagi yang belum..anda ada masa lagi .. may be utk mengejar target ..

Beberapa bulan lagi kita akan berpuasa..dan ramai sekarang yang sudah bermula puasa sunat dan puasa ganti..

Bagaimana Herbalife Shake boleh membantu anda dalam program pengurusan berat badan sepanjang puasa..puasa dengan herbalife

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Ok..kita akan pergi ke next entry untuk jadual puasa  herbalife sahaja nanti..

Apa yang penting adalah 80% Nutrition 20% Exercise

Dan 1 May adalah cuti buruh yang juga bersambung sehingga Cuti Wesak pada 4 May..

Jaga pemakanan anda sepanjang cuti ini..



Hubungi kami Coach Pengurusan Berat Badan /
Ahli Bebas Herbalife Malaysia /
Ahli Herbalife /
Coach Herbalife :
Azmi 012-6564747
Wawa 019-3037090

Coach herbalife, kurus herbalife, puasa herbalife herbalife malaysia, jadual puasa herbalife, jadual makan herbalife


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...