Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

28 December, 2015

Azam Turun Berat Badan Tahun 2016

Hari ini 28 Disember 2015..

Lagi 4 hari sebelum menjelang tahun 2016..biasanya akhir tahun begini ramai yang bercuti, melancong, kenduri kendara, majlis makan-makan dan lain-lain lagi.


Sebelum mula bercuti tu, dah turun berat berkilo-kilo, tapi bila bercuti ada juga yang naik berat berkilo-kilo..sebab apa? kalori dimakan lebih dari apa yang badan perlukan.

Inilah yang sentiasa kami kongsikan dengan client kami berkenaan kalori makanan seharian, kepentingan air kosong, tips-tips makan semasa bercuti, semasa beraya (masa nilah makan terlebih-lebih).

Siapalah yang tak pasang azam nak turun berat tahun 2016 kan..mesti ada dalam listing masing-masing..mungkin ada yang sanggup war-warkan azam tu atau ada yang tulis dalam diari je atau ada yang simpan dalam hati..



Bila dah ada azam nak turun berat tu? 

Apa tindakan kita sebelum menjelang tahun baru 2016? 

Berikut dikongsikan langkah-langkah untuk anda bermula program turun berat badan awal tahun 2016:

1. Target Berat Ideal 

Kena ada target berapa kilogram nak turunkan berat badan dan jangka masa penurunan

2. Bajet Pemakanan Seharian

Anda boleh bermula dengan program shake herbalife untuk turun berat badan iaitu program gantikan makanan pagi dan makan malam dengan shake herbalife. Di sini anda boleh simpan duit makanan pagi dan makan malam untuk digantikan dengan program herbalife

3. Cari Coach Pengurusan Berat Badan 

Boleh hubungi kami Coach AzWa dengan call/sms/whats app ke nombor telefon (019-3037090/012-6564747). Kami berpengalaman selama 8 tahun dalam membantu ramai client mendapat result penurunan berat badan.

Kenapa anda perlu ada Coach?

1. Monitoring dan Group Support dari Coach dan Client / Coachee yang lain

2. Pelan pemakanan seharian (boleh makan 4x dan turun berat)

3. Tips turun berat, info dan motivasi dari coach update melalui whats app or call or email.

4. Senaman ringkas dibekalkan oleh coach yang boleh dilakukan dari rumah

5. Resepi makanan-makanan sihat oleh coach

6. Secara one to one atau online

" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Kami Coach AzWa boleh membantu anda..

Anda boleh lihat Profail kami :

Anda boleh lihat Testimoni Turun Berat Badan kami :


Anda boleh lihat Followup dengan Client kami :

Anda boleh lihat Testimoni Turun Inci Badan Client kami :


Jangan bertangguh untuk anda hubungi kami, kerana kami Coach AzWa boleh membantu anda..

Ambil phone .. SMS / Call / Whats App kami di talian :

019-3037090 / 012-6564747



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, coach herbalife terbaik, Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju,

23 December, 2015

Cabaran Shake 21 Hari Bersama Coach AzWa (019-3037090 / 012-6564747)

Apakah Cabaran Shake 21 Hari?

Cabaran shake 21 hari adalah satu cabaran pada diri anda sendiri


  • Terus mengambil shake Herbalife Formula 1 selama 21 hari secara konsisten
  • Ubah tabiat pemakanan dengan mengambil shake Herbalife Formula 1 setiap hari selama 21 hari berturut-turut
  • Pos foto anda dengan shake Herbalife Formula 1 setiap hari di media sosial / kepada jurulatih (mengikut peraturan herbalife) dengan hashtag #21dayshakechallange 

Objektif Cabaran Shake 21 Hari :


  • Mempromosikan dan meningkatkan pengambilan harian
  • Konsisten dengan pengambilan shake Formula 1 - membentuk tabiat pengambilan Formula 1 setiap hari.
  • Mencipta kesedaran dengan memperkenalkan shake herbalife kepada lebih ramai orang
  • Mendidik pelanggan tentang betapa pentingnya pemakanan seimbang dan pemakanan yang sewajarnya.
  • Mempererat hubungan persahabatan di antara Coach Pelanggan
  • Membentuk golongan penyayang produk
  • Mencipta keterujaan

Kami dan di Musim ke-2 Cabaran Shake 21 hari ini .. Musim ke-3 akan bermula pada 1 Januari 2016..

Mari bersama-sama kami dalam Cabaran Shake 21 hari ini.

Sumber : Herbalife Hub Disember 2015

Kami akan berkongsi dengan anda selama 21 hari ini tentang :

* pelan pemakanan mengikut individu
* tips pemakanan yang betul
* pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yang bersesuaian
* perkongsian gaya hidup sihat di mana 80% nutrisi, 20% senaman

Bagaimana Ingin Bermula Cabaran Shake 21 Hari Ini :

1- Hubungi Kami Coach AzWa (019-3037090 / 012-6564747)
2- Dapatkan Meal Replacement Shake Dari Coach
3- Mulakan Cabaran Shake 21 Hari Anda Secara Konsisten

Mari kita lihat perkongsian di media social tentang Cabaran Shake 21 hari :






















Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.
Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach,

20 December, 2015

10 Rahsia Turun Berat Badan : 019-3037090 / 012-6564747 (Ahli Bebas Herbalife)

Penurunan dan pengekalan berat badan adalah dua perkara yang sama. 

Pada hakikatnya, tabiat yang membantu anda menurunkan berat badan adalah tabiat yang sama yang akan membantu anda mengekalkan berat badan anda

Lagipun, menurunkan berat badan tidak dianggap satu kejayaan melainkan jika anda berjaya mengelakkan berat badan anda daripada naik semula.

10 Rahsia Terbaik Untuk Berjaya Menurunkan Berat Badan :

1) Perlu memahami diri 




2) Banyak bersenam




3) Menetapkan matlamat




4) Mempunyai corak dan kekerapan makan yang tetap.


5) Makan diet rendah lemak dan padat nutrien




6) Mengamalkan kawalan hidangan

7) Mengamalkan pengurusan stress



8) Menukar sikap



9) Pelan Pemakanan

10) Belajar mengawal persekitaran

Sumber : Herbalife Hub Januari 2013

Penulis : Susan Bowerman 

Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife..

Hubungi kami untuk mendapatkan :

▶ Analisa berat badan secara percuma
▶ Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
▶ Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
▶ Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
▶ Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
▶ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
▶ Khidmat Nasihat Oleh Coach
▶ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
▶ Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach,


18 December, 2015

019-3037090 / 012-6564747 ~ Testimoni Coach Bebas Herbalife




Testimoni Azmi dan Wawa SEBELUM dan SELEPAS Herbalife :


"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"


"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"


Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife /  Coach Bebas Herbalife / Jurulatih Pengurusan Berat Badan 

Pengalaman kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan selama 9 Tahun dapat membantu anda memberi :

~ Analisa Berat Badan 
~ Khidmat Nasihat Cara Untuk Turun Berat, Cara Untuk Naik Berat Dan Cara Untuk Kekalkan Berat
~ Pelan Pemakanan
~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
~ Tips Untuk Turun Berat Badan, Naik Berat Badan Dan Kekalkan Berat Badan
~ Diet Seimbang

Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program penurunan berat badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..

Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..


Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "


Coach Azmi 012-656 4747 
Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, coach herbalife kuala lumpur, coach herbalife malaysia, coach herbalife

16 December, 2015

Coach AzWa : 0193037090 / 0126564747 - Kenapa Perlu Coach Bebas Herbalife?

Statistik di Malaysia melalui National Health Morbidity Survey yang di jalankan pada tahun 2011 mencatatkan 15.1% rakyat Malaysia berumur 18 tahun ke atas adalah obese. Ini menunjukkan peningkatan berbanding dengan 14% pada tahun 2006. 

Ini bermakna seramai 2.6 juta populasi dewasa di Malaysia adalah obese menjadikan Malaysia negara tertinggi mempunyai kadar obesiti di kalangan negara-negara asia tenggara.



Kenapa perlu mencari Coach Pengurusan Berat Badan?




1) Bosan dengan cara menurunkan berat badan yang diamalkan selama ini tetapi tidak berjaya.

2) Mahu belajar bagaimana untuk mengekalkan berat badan untuk jangka masa panjang

3) Mencari pemakanan yang betul di samping dapat menurunkan berat badan

4) Mencari cara menurunkan berat badan yang selamat dan berkesan

5) Mencari jalan penyelesaian yang boleh membantu menurunkan dan mengekalkan berat badan yang ideal


Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) Dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni 

2) Berpengalaman dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan


Pengalaman kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan selama 8 Tahun dapat membantu anda memberi :

~ Analisa Berat Badan 
~ Khidmat Nasihat Cara Untuk Turun Berat, Cara Untuk Naik Berat Dan Cara Untuk Kekalkan Berat
~ Pelan Pemakanan
~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
~ Tips Untuk Turun Berat Badan, Naik Berat Badan Dan Kekalkan Berat Badan
~ Diet Seimbang

Ini adalah Testimoni Penurunan Berat Badan Kami




" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "


Hubungi Kami Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Bebas Herbalife untuk mendapatkan analisa badan / pelan pemakanan / khidmat nasihat :

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, coach herbalife malaysia, coach herbalife kuala lumpur, coach herbalife

14 December, 2015

Have You Had Your Breakfast This Morning?

Sudahkah anda sarapan pagi ini?

Sarapan pagi yang terbaik dimulai dengan :

1) AIR yang bersih untuk kesihatan usus

2) TENAGA & ANTIOKSIDA untuk seluruh badan

3) ZAT NUTRIEN yang cukup & seimbang


"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife..

Hubungi kami untuk mendapatkan :

▶ Analisa berat badan secara percuma
▶ Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
▶ Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
▶ Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
▶ Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
▶ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
▶ Khidmat Nasihat Oleh Coach
▶ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
▶ Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.




Coach AzWa
019-3037090
012-6564747


Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach,

09 December, 2015

10 Orang Coachee Herbalife Diperlukan (019-3037090 / 012-6564747)

Assalamualaikum & Salam Herbalife..

Anda mencari cara untuk turunkan berat badan ? Cara yang cepat turunkan berat badan ? Tips-tips turunkan berat badan ? Makanan sesuai semasa program turun berat ? Ada seseorang yang boleh beri panduan untuk bantu turunkan berat badan ?


Kami Coach AzWa telah berpengalaman selama 8 tahun boleh membantu anda .. dengan syarat anda hendaklah seorang yang betul-betul yakin dan sanggup follow jadual pemakanan yang diberikan..

Kami akan membantu anda dari segi jadual pemakanan untuk program turun berat badan ..  jika anda berada dalam keadaan untuk menaikkan berat badan .. kami juga boleh memberikan jadual bersesuaian dengan program anda .. dan jika anda seorang yang aktif bersukan tapi tidak tahu cara pemakanan untuk kekal aktif .. kami juga boleh memberikan jadual pemakanan kepada anda..


Disember ? Yes anda nak mulakan program pengurusan berat badan ? Kami perlukan 10 orang yang betul-betul serius dengan keputusan mereka .. anda juga boleh perkenalkan kawan-kawan yang sama-sama ingin bermula ..


Online Coaching ? Face to Face Coaching ? Yes kedua-duanya boleh .. yang penting hubungi kami untuk detail maklumat program anda ..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Apakah kesan program herbalife ? Baca di SINI

Hubungi Kami Coach AzWa :


019 -303 7090 (Coach Wawa)
012-656 4747 (Coach Azmi)

turun berat badan dengan herbalife, coach herbalife taman melati , coach herbalife gombak, herbalife taman melawati , cara turun berat herbalife , hasil herbalife , kesan herbalife, pengedar herbalife malaysia , pengedar herbalife , Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching

07 December, 2015

Bersukan dan Cara Minum Herbalife Bersama Coach AzWa

Kami akan berkongsi dengan anda cara minum herbalife dan bersukan mengikut 80% Nutrisi dan 20% Senaman manakala 100% adalah pemikiran.

Minggu ini (5hb dan 6hb Disember 2015), aktiviti kami penuh dengan acara berbasikal..Jamboree Ride pada 5hb dan Fun Ride pada 6hb..

5hb Disember 2015 (Sabtu)

KBS Jamboree Ride pada kali ini diadakan di kawasan Putrajaya..ada 2 kategori 10km dan 30km..dan kami memilih untuk menyertai 30km Ride..dan Ride kali ini bersama-sama dengan AzWa Rider yang lain.

Pelepasan Jamboree Ride bermula pukul 8pagi.. Untuk sarapan pagi kami telah bersarapan dengan Shake Herbalife (Formula 1 + Formula 3)..sarapan dengan shake herbalife telah terbukti LOW GI TESTED.



Kami bermula kayuhan pukul 8pagi..bekalan sepanjang kayuhan adalah teamix dan aloe vera dan juga nw formula.. ini untuk memastikan kami bertenaga sepanjang kayuhan.

Kayuhan sepanjang 30km ini dapat kami habiskan sehingga ke garisan penamat.


Habis sahaja kayuhan, kami mendapat medal dan juga meal (pisang dan roti), the best meal kami pastikan kami mengambil shake herbalife for 2nd shake of the day selepas kayuhan.. 

6hb Disember 2015 (Ahad)

6hb adalah Fun Ride bersama Kelab Basikal FAMA sepanjang 15km meliputi kawasan Car Free Morning di Kuala Lumpur untuk Kayuhan Emas 50 Tahun di Dataran Merdeka.

Kayuhan bermula pada pukul 730 pagi bersama-sama dengan Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani - YB. Dato' Sri Ahmad Shabery Cheek ..

Sarapan kami masih juga Shake Herbalife - Formula 1 + Formula 3, sekarang ni perasa kegemaran kami sekeluarga adalah Formula 1 perasa Cookies & Cream (http://blog.azwa.net/2015/11/formula-1-cookies-cream-di-malaysia.html)



Kesimpulannya kami mengambil sarapan pagi kami dengan Shake Herbalife (Formula 1 + Formula 3) dan sepanjang kayuhan kami bekalkan dengan Teamix dan Aloe Vera untuk cergas bertenaga menghabiskan setiap kayuhan.



Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife..

Hubungi kami untuk mendapatkan :

▶ Analisa berat badan secara percuma

▶ Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one

▶ Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu

▶ Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul

▶ Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan

▶ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian

▶ Khidmat Nasihat Oleh Coach

▶ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian

▶ Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.


Coach Azmi 012-6564747
Coach Wawa 019-3037090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...