Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

27 Oktober, 2015

Wellness Tour 2015 Bersama Dr. Marion

Pada 24hb Oktober 2015, kami mengahadiri event Wellness Tour 2015 bersama ahli bebas herbalife anjuran Herbalife Malaysia.

Selama 3 jam belajar banyak ilmu berkenaan obesiti, pemakanan, bmi, nutrisi seimbang, jenis-jenis senaman, kepentingan protein dan lain-lain lagi.

Sangat banyak ilmu yang kami dapat, sebagai coach..kami akan sentiasa mencari peluang-peluang ilmu dari event-event sebegini.

Bukan sahaja ilmu untuk diri sendiri, tapi untuk mereka-mereka yang kami coaching.

Kami akan membantu semua yang benar-benar serius dalam program pengurusan berat badan samada nak turun berat atau naik berat atau kekal langsing.

Dr. Marion, Ketua Penyelidikan Kumpulan Pemakanan dan Obesiti di Univerisiti ULM, ULM Jerman. Sebagai salah seorang Lembaga Penasihat Pemakanan Herbalife, beliau berperanan untuk mendidik dan melatih ahli bebas herbalife mengenai prinsip pemakanan yang baik, mengamalkan aktiviti fizikal yang kerap dan menjalani gaya hidup sihat cergas.

Paling best, kami berpeluang bergambar dengan Dr. Marion, Dr. Marion pertama kali datang ke Malaysia untuk berkongsi tentang pengetahuan dan pengalaman beliau.


" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Suasana ballroom juga penuh dengan ramai guest dan ahli bebas herbalife yang lain yang ingin belajar dari Dr. Marion.. Kami juga membawa guest bersama untuk sama-sama mendapat manfaat dari majlis ilmu ini..

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Mari ikuti wawancara Dr. Marion bersama Astro Awani di video ini :" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Pengalaman kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan selama 8 Tahun dapat membantu anda memberi :

~ Analisa Berat Badan 
~ Khidmat Nasihat Cara Untuk Turun Berat, Cara Untuk Naik Berat Dan Cara Untuk Kekalkan Berat
~ Pelan Pemakanan
~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
~ Tips Untuk Turun Berat Badan, Naik Berat Badan Dan Kekalkan Berat Badan
~ Diet Seimbang

Testimoni Penurunan Berat Badan Kami" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Hubungi Kami Coach Pengurusan Berat Badan / 
Coach Bebas Herbalife untuk mendapatkan analisa badan / pelan pemakanan / khidmat nasihat :

Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, coach herbalife kuala lumpur