Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

19 October, 2015

Herbalife Skin Pilihan Kami Setiap Hari (Coach AzWa)

Setiap hari, bermula dari pagi hingga malam selain dari nutrisi dalaman kami pasti akan memilih nutrisi luaran Herbalife Skin sebagai salah satu pelengkap sebelum keluar untuk aktiviti di luar rumah.

Seminggu 2 ke 3 kali .. kami pasti akan memakai scrub dan mask untuk penjagaan kulit muka.

Sedikit perkongsian kami yang telah memakai produk herbalife skin.. bermula bulan Jun 2014..kini dah lebih 1 tahun pemakaian herbalife skin..

Bagi mereka yang tak suka nak make up tu bolehlah mencuba herbalife skin, contoh macam Coach Wawa..memang nak yang simple je..kalau boleh pakai bedak..terus melakukan aktiviti harian di luar rumah.

Setiap pagi, pasti akan membasuh muka dengan cleanser.. untuk kulit muka yang berminyak, saya memilih Polishing Citrus Cleanser..paling best cleanser ni diuji secara klinikal untuk mengurangkan sebum yang dihasilkan oleh kulit selepas sekali penggunaan sahaja..sangat sesuai untuk kulit muka berminyak..Dirumus secara khas dengan Vitamin B3, Vitamin C dan E yang bersifat antioksidan dan Aloe Vera, minyak Oren/minyak Sitrus, minyak Limau Gedang/minyak Sitrus dan bahan-bahan berasaskan pati Epal, Jojoba Esters..paling best adalah bebas paraben, bebas sulfat dan diuji pakar dermatologi.




Selepas menggunakan cleanser, lap dan keringkan muka dengan tuala yang bersih, terus sembur muka dengan toner .. best toner herbalife skin ni..sebab terus je sembur..best toner ni sebab bebas alkohol, wangi sitrus dan kulit nampak segar.. toner ini akan sediakan kulit muka kita untuk menyerap serum, pelembap siang atau pelembap malam bagi hasil yang lebih baik..toner ini juga bebas paraben dan diuji pakar dermatologi.

Seterusnya, pakai serum..favourite produk sebab serum bantu kurangkan garis-garis halus dan kedutan...yang bestnya ujian klinikal menunjukkan pembaikan yang memberangsangkan dari segi kelembutan, kelicinan, seri, kecahayaan dan kecerahan kulit dalam hanya 7 hari..woww..7 hari nampak glow gitu..serum juga bebas paraben dan diuji pakar dermatologi.

Lepas serum, terus pakai eye gel..eye gel untuk pemakaian siang hari..sebelum ni suka letak timun kat atas mata..untuk rasa lebih segar..sekarang ni pakai eye gel je..eye gel ni mengandungi ekstrak timun yang menyegarkan..eye gel juga bebas paraben dan diuji pakar dermatologi.

Next pakai daily moisturiser .. dengan daily moisturiser, kulit nampak berseri tanpa makeup..diuji secara klinikal untuk menunjukkan kulit nampak lebih bercahaya dan berseri dalam masa 7 hari dengan pemakaian yang konsisten.. yang bestnya selama 8 jam kulit kita akan merasa lembap..daily moisturiser juga bebas paraben dan diuji pakar dermatologi.

Lepas dah pakai daily moisturiser ni..kalau nak makeup boleh la..tapi biasanya saya pakai cc cream, eye liner dan gincu je..simple sangat kan..

Sumber : http://www.herbalifeskin.com.my/ms/


Bagi yang baru nak bermula dengan herbalife skin, boleh hubungi kami untuk sesi skin party.. kami sebagai coach boleh berikan panduan untuk anda memakai produk dan dapatkan 7 hari hasil produk


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.





Hubungi Kami Coach Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Skin

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, coach herbalife