Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

24 Ogos, 2015

Halal Fun Ride 2015 di Putrajaya bersama Coach AzWa

Halal Fun Ride 2015 Anjuran JAKIM diadakan di Putrajaya pada 22 Ogos 2015 (Sabtu) bermula pukul 8pagi - 12tengahari..


Ini adalah Fun Ride ke2 kami bulan Ogos selepas Putrajaya Inter-Park Ride PIPR edisi 29 pada 9 Ogos 2015 yang lalu..

Fun Ride kali ini melibatkan 27km++ sekitar kawasan Putrajaya..

Kilometer Fun Ride kali ini agak panjang..tapi no problem..ini salah satu langkah untuk membantu stamina kami ke tahap yang lebih tinggi..

80% pastinya nutrisi manakala 20% adalah senaman dan 100% adalah cara pemikiran / mindset .. apa yang penting bekalkan badan kita dengan nutrisi secukupnya.

Seperti biasa..kami sebagai salah seorang Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife .. pastinya sarapan pagi sebelum bermula exercise adalah Formula 1 perasa coklat dan Formula 3 (Shake) dan tambahan kami mengambil NW Formula.. New information kami dapat daripada event Leadership Development Weeekend tentang produk yang sesuai sebelum bersenam, semasa bersenam dan selepas bersenam..boleh hubungi kami untuk lebih detail.

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Sepanjang berbasikal itu, kami bawa bersama Aloe Vera dan Teamix..

Alhamdulillah, sampai ke garisan penamat..dapat medal yang cantik daripada JAKIM..buat koleksi medal la banyak-banyak lepas ni.
Habis sahaja berbasikal..kami menunggu sehingga cabutan bertuah dan hadiah utama..nampaknya kali ini belum bertuah, jadi kena join next event cycling lagi..

Setelah habis berbasikal, kami buat lagi shake Formula 1 coklat dan Formula 3..dan makan 1 biji Multivitamin & Mineral dan 2 biji Omega 3 Fish Oil..

Sesudah habis program, kami meneruskan misi berjumpa dengan coachee untuk sesi coaching program penurunan berat badan nya.Faris turun 7.8kg dan reshape 21.5inci ukuran badan..woww..nampak dah badan kecil..Faris juga seorang yang suka berbasikal dan program herbalife juga membantu dia berstamina sepanjang masa..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Boleh hubungi kami Coach Pengurusan Berat Badan :
▶ Coach AzWa
▶ 019-3037090 / 012-6564747
▶ coach@azwa.net
▶ http://blog.azwa.net

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, cara beli produk herbalife, online order herbalife, pelan untuk turun berat, jadi member herbalife, dapat diskaun murah herbalife, senarai harga herbalife, set kurus herbalife, dealer herbalife, pakej produk herbalife, pejabat herbalife kuala lumpur, pejabat herbalife pulau pinang, pejabat herbalife sabah,