Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

15 July, 2016

Cabaran "NAK KURUS SELEPAS RAYA" Bersama Coach AzWa

Assalamualaikum dan Salam Herbalife,

Dah seminggu lebih kita di bulan Syawal..ramai telah mendapat result penurunan semasa Ramadhan dahulu..tapi ada ke yang kekal..atau maintain sahaja atau NAIK BERAT semasa syawal ini?


Kalau NAIK BERAT tu mesti bersebab kan.. cewahhh #namapunraya kan..makan sedap sangat la masa raya tu..tapi bukan alasan untuk kembali kurus serta turunkan berat tu kan..

Kami sediakan platform untuk anda sahut cabaran "NAK KURUS SELEPAS RAYA".. semua secara online .. 100% online ok..di mana pun anda berada..yang penting ada INTERNET, ada penimbang digital dan syarat2 yang berkaitan..

Jom kita tengok sebab2 naik berat badan tu, jangan salahkan orang lain...tapi salahkan diri sendiri sebab makan sedapp sangat..eheheh



                                  
                                    


Lebihan 7700 kalori, maka naiklah berat badan anda 1kg..

Nak naik berat senang je kan, nak kuruskan badan perlukan usaha..sebab lebihan lemak tu yang perlu dibuang...perlu diingat penurunan berat badan berdasarkan 80% pemakanan sihat dan 20% senaman..

Kalau bersenam 100%..makanan tak jaga..sama je naik juga berat badan tu...

Ni contoh paling simple..air kan? air kosong je zero kalori..yang bewarna tu banyaknya kalori..

contoh dr gmbr :


pagi - teh tarik satu gelas(100 kalori)


tengahari - jus buah/teh o air(100 kalori)


petang - 1 tin air gas/1 gelas jus oren dll (120 kalori)


JUMLAH=320 KALORI 



HANYA DARI MINUMAN AIR MANIS SAHAJA 320 


KALORI



Gantikanlah air manis ini dengan air kosong yang memang 


...0 kalori...(3 - 4 liter sehari) 


anda telah jimatkan 320 kalori sehari....116800 kalori 


setahun



Untuk menurunkan 1 kg berat anda , anda perlu 


mengurangkan 7700 kalori dalam diet anda




Dengan penjimatan 116800 kalori setahun ini anda dapat 



kurangkan berat badan sebanyak 15 kg setahun


(=116800 bahagikan dengan 7700 = 15 kg)



15kg setahun? lama tu kan..apa kata kami tunjukkan anda cara 
lebih cepat untuk turunkan 15kg tersebut..

Jom sertai CABARAN "KURUS SELEPAS RAYA"


Pendaftaran Cabaran Turun Berat Online Bermula Sekarang

Bimbingan dan ilmu yang betul dari coach pengalaman boleh bantu anda turun berat.. nak kami coach turun berat secara online?



JOM JOIN PROGRAM NAK KURUS ONLINE


Syarat :


✔ Berumur 18 thn ke atas


✔ BMI > 23


✔ Penimbang Digital (Sendiri/Pinjam)


✔ Ada Yuran Pendaftaran


Cabaran Turun Berat Online :


✔ 100% Online Coaching Whatsapp


✔ Ada Coach Yang Pantau


✔ Pelan Pemakanan Lengkap 30 Hari


✔ Program Nutrisi Untuk Sarapan & Makan Malam




Nak KAMI coach? Follow sini 👇 





📲 WhatsApp : 019-303 7090 / 012-656 4747





pengedar herbalife, pengedar herbalife taman melati, stokis herbalife taman melati, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife gombak, pengedar herbalife setiawangsa, coach kurus, bagaimana nak kurus, kurus 1 malaysia, tip-tips kurus herbalife, herbalife malaysia, stokis herbalife, kampung klang gate, taman bunga raya, gombak, taman melati, taman melawati, batu caves, selayang, rawang, serendah, setapak, wangsa maju, setiawangsa, wangsa melawati, keramat, lembah keramat, bukit antarabangsa, cara turun berat, coach herbalife, coach turun berat, makan herbalife, cara makan herbalife, kurus dengan herbalife, turun berat dengan herbalife, cabaran turun berat menang hadiah, tips kurus, herbalife malaysia, pejabat herbalife,