Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

23 May, 2016

Kurus Sebelum Raya 2016 : Coach AzWa (019-3037090 / 012-6564747)

Salam Herbalife Semua,

Semasa puasa, PROSES AUTOLISIS berlaku, di mana :


10 hari pertama 10% sel badan diperbaharui 
10 hari kedua 66% sel badan diperbaharui dan 
10 hari ketiga 100% sel badan diperbaharui secara keseluruhan

Wow! Selalunya proses ni berlaku bila sel darah diperbaharui iaitu dlm tempoh 90 hari. Tetapi proses ni double triple efektif di bulan puasaproses tu laju sangat! 



Kesimpulannya, kalau kita makan juadah lain yang kurang nutrisi, sel-sel yang baru tadi akan serap dan hadam bahan yang kurang baik untuk badan. 


Nanti mula lah pedih perut sebab lapar, gastrik, tak bertenaga, jadi malas yang lagi rugi bila malas beribadah, dan lain-lain. 

Nak kekal bertenaga di bulan puasa sampai ke petang? Makanlah sahur yang tinggi protein, karbo kompleks & lemak sihat bersama air yang cukup untuk kegunaan tubuh seharian. Kombinasi itu akan hasilkan tenaga yang dilepaskan sikit demi sikit, macam unggun api yang ditambah perlahan2 dengan kayu. 

Makanan biasa yang tinggi karbo ringkas seperti nasi, mee, roti dan kurang protein pula umpama tenaga segera seperti simbah petrol pada api, api marak sekejap kemudian terus malap. Itu sebabnya dalam pukul 10 akan terasa lapar atau mudah mengantuk kerana tahap gula dalam badan sudah rendah.

Ramai yang nak pakai baju cantik2 raya ini, tapi ada juga yang merasa sedih, kecewa sebab takut saiz baju yang ingin dibeli tak muat untuk badan sendiri.

Jadi ramai yang ingin kurus sebelum raya kan?

Kami menyediakan platform untuk membantu dalam penurunan berat badan iaitu Cabaran Turun Berat Secara Online.

Cabaran ini akan bermula pada 27 Mei - 27 Jun 2016 .. paling best anda akan dibekalkan makan untuk sahur dan berbuka selama sebulan berpuasa iaitu makanan gantian untuk kita kurangkan kalori seharian.


Pendaftaran Cabaran Turun Berat Badan Secara Online 


Untuk  Edisi Khas Ramadhan Telah Dibuka



Cabaran ini dijalankan 100% secara ONLINE


Coaching, Tips dan Motivasi serta kumpulan sokongan oleh coach berpengalaman dalam Whats App atau telegram atau media social yang lain.


Anda perlu memenuhi syarat berikut :


  • Berumur 18 tahun ke atas

  • Ada penimbang digital (sendiri/pinjam)

  • BMI > 23

Apa yang anda akan dapat :


  • Free Personal Coaching

  • Free Meal Plan Untuk 30 Hari

  • Free Tips Senaman Mudah

  • Menu Makanan Sesuai Sepanjang Cabaran

DM & WhatsApp Kami.

👉 @CoachAzWa 

@Coach_Wawa 📲 +6019-303 7090

@CoachAzmi 📲 +6012-655 4747 .






↩ Testimonial Produk/Pendapatan Adalah Tidak Tipikal, 


Keputusan Setiap Individu Adalah Berbeza-Beza.

Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Analisa berat badan secara percuma
# Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, herbalife taman melawati, herbalife malaysia, herbalife lembah keramat, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife kampung klang gate, herbalife ampang, herbalife sungai buloh