Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

25 May, 2015

Sukan Berbasikal Bersama Coach AzWa

Hari ini sharing sedikit apa aktiviti terkini kami..

Kami minat berbasikal dan menjadikan ianya sebahagian 20% exercise manakala 80% yang lain adalah pemakanan nutrisi.

Berbasikal adalah senaman yang bagus dan boleh dipraktikkan oleh semua orang dari kecil hingga ke warga emas.

Bermula dari Coach Azmi yang berbasikal dengan "Fat Bike" .. Sebab apa fat bike..sebab tayar dia besar..dah macam tayar motor kot..nampak berat tapi bila bawa best je..kita leh push tenaga kita untuk kayuh lebih laju tanpa menukar speed.. boleh baca blog Azmi Sanusi 


Coach Wawa pun jadi minat sebab suami dah minat kan? tapi tak delah nak beli fat bike tu..rasa macam besar sgt kot..Coach Wawa lebih berminat untuk cari folding bike atau basikal lipat..sebab senang bawa ke mana-mana..sebab suami nak hadiahkan..so..tak kisah la kan..1st mesti folding bike..2nd mesti warna hijau..warna wajib kegemaran..

Rasanya sangat lama tak berbasikal..last berbasikal masa tingkatan 3..sebelum masuk ke asrama penuh di pulau pinang..so memula nak bawa tu rasa gayat kot..

Ini basikal Coach Wawa..XDS Evo - Folding Bike ..Thank You Thank You Thank You Mr Hubby Coach Azmi..


Ok..ini dulu permulaan cerita basikal..next entry akan cerita 1st ride bersama Coach AzWa dan apakah makanan kami sebelum senaman, semasa senaman dan selepas senaman.

20% exercise 80% nutrition 100% mindset..kami coach pengurusan berat badan herbalife..bersama herbalife masuk tahun ke 8..telah belajar dan melancong di lebih 8 buah negara.. 

Kenali kami ? Klik Sini

Ingin tahu bagaimana exercise dan nutrition bergabung? 

Ingin kami jadi coach kepada program pengurusan berat badan anda?

Hubungi kami Ahli Bebas Herbalife / Coach Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife :

Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090


nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight