Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

05 May, 2015

Coach AzWa : Testimoni Herbalife Turun Inci Badan 012-6564747 / 019-3037090

Hari ini kita sharing berkenaan testimoni herbalife penurunan inci badan..

Secara logiknya kita cari baju ikut SAIZ atau KILOGRAM?

Pastilah ikut saiz kan..siapa tak nak turun berat kan..tapi bagi perempuan..yang bacaan lemak lebih tinggi dari otot..selalu turun inci dulu..

Secara jujurnya kami suka turun inci dulu..kawan-kawan ke family ke bukan tahu berapa berat kilogram kita..tapi kalau kita dah boleh pakai baju size kecil dari biasa..mesti mereka perasan kan..

Di sini kami sharing beberapa testimoni turun inci badan..happy coachee ni sebab dah banyak hilang inci..

Ada 2 testimoni coachee ini :

1) Turun berat 26kg dan turun inci keseluruhan badan 51 inci...haaaa..51 inci..banyak kan? Permulaan program pakai size XXXL..sekarang boleh pakai size M/S..wowww..amazing result..



2) Turun berat 11.5kg dan turun inci keseluruhan 21 inci..banyak tu kan..seluar jeans dulu permulaan sazi 32 inci..sekarang dah boleh pakai 29 inci..kira dari L ke S sekarang..


Banyak lagi testimoni turun berat dan testimoni turun inci ada pada kami..ini adalah sebahagian sahaja..



Dah nak hari raya nanti..ramai yang akan mencari size baju untuk digayakan semasa raya kan..inilah masanya anda memilih kami sebagai coach anda..

Kami juga akan memberi panduan kepada sesiapa sahaja yang online coaching..kami akan send gambar ukuran berat badan yang tepat setiap orang..

Anda ingin kami bantu dalam pengurusan berat badan anda? 

Boleh hubungi kami Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Herbalife / Jurulatih Pengurusan Berat Badan / Coach Online :

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-30 7090

Coach herbalife online, coach herbalife taman melawati, coach herbalife taman melati, pengedar herbalife, testimoni herbalife, herbalife turun berat, herbalife malaysia, herbalife kuruskan badan, jadual herbalife, coach herbalife gombak