Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

16 March, 2015

Vacation Star Cruise Libra Day 2 ~ Coach AzWa

Hari ke 2 pelayaran dengan Star Cruise Libra..

Pagi ini ada senaman bersama2 coach herbalife yang qualify ke vacation ini..bestnya senaman atas kapal..dengan angin sepoi2..dan kelainan sangat senaman berbanding d daratan.

"Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata"

Habis sahaja senaman kami ada group photo..group photo belum siap..nanti kami masukkan dalam posting ini..selepas group photo..kami berjalan2 sekitar cruise ini..ada fitness (gym) & spa..ada kolam renang untuk kanak2 dan orang dewasa, track jogging kat deck 6, tempat main golf pun ada..tp kecik je..jom tgk gambar kami round2 cruise..gambar titanic pun ada..ehehe..

"Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata" 

"Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata" 

"Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata"

Settle je exercise dan jalan2 view atas cruise..masanya kami minum shake..wajib la shake bawa ke mana2 masa travel ni..80% nutrition 20% exercise..

Kami bersiap2 nak phuket hari ini..kapal akan berlabuh di tgh laut dan kami akan menaiki kapal kecil ke jeti phuket..kami di beri masa dr pukul 12 tengahari hingga 12 tengah malam utk berjalan di phuket..mengambil nombor giliran utk menaiki bot di deck 5..ada 3 waktu utk pilihan..kami memilih pukul 2 ptg utk trn ke phuket..sempat la makan tengahari dan solat dahulu..

"Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata" 

 "Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata" 

"Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata" 

"Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata"

Kami tidak mengambil apa2 pakej di phuket..memandangkan sebelum ini kami pernah dtg ke phuket..kali ni "free & easy" je..so sampai je d jeti tu..kami jalan2 je area sekitar pantai..yang penting nak tgu sunset masa pkl 630ptg di phuket..

Dalam pukul 7mlm, kami kembali semula ke cruise utk makan malam dan berehat..

Esok hari ke 3..tour ke krabi plak..kami tak ambil pakej juga..kami "free & easy" jugak..

Hubungi kami untuk kerjaya coach pengurusan berat badan dan coach lifestyle..

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090
coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife taman permata, coach herbalife malaysia, coach herbalife ampang, coach herbalife bukit mas, coach herbalife taman bunga raya, coach herbalife taman ukay perdana, coach herbalife bukit antarabangsa, coach herbalife kemensah, coach herbalife sungai petani, coach herbalife pulau pinang, coach herbalife johor, coach herbalife sarawak, coach herbalife sabah, coach herbalife senawang, coach herbalife terengganu, coach herbalife kota bharu, coach herbalife pahang, coach herbalife kuantan, coach herbalife kuala lumpur, coach herbalife klang, coach herbalife shah alam,