Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

19 June, 2018

Kalori Makanan Raya dan Open House


Ketahui jumlah kalori pada jenis makanan dan masakan yang dihidangkan.



Credit : Bahagian Pemakanan, Kementerian Kesihatan Malaysia






Minggu ni jemputan Open House Raya di mana2 jadi coach upload gambar kalori makanan bukanlah bermakna tak boleh makan apa2 masa hari Open House Raya nanti.

Tujuan utama share tu utk panduan dan makluman kita bersama. Samada nak makan sedikit atau byk, itu terpulang pd masing2.

Senarai kalori tu hanya sebagai gambaran brapa banyak kita boleh hadkan utk makan bila open house nanti. Beringat dan berpada-pada.

Tahu berapa nilai kalori makanan..akan buat kita lebih berhati-hati dalam menentukan berapa banyak yang harus dimakan masa open house nanti.

Apa yang penting..jika nak kurus..fokus kualiti bukan hanya kalori shj.

Ada bimbingan dan ilmu yang betul dari coach pengalaman. Barulah boleh turun berat.



Nak kami coach turun berat secara online?

Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Kurus / Coach Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal dengan khidmat coaching secara online atau berdepan.



Coach Azmi 012-656 4747

Coach Wawa 019-303 7090




Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 

18 June, 2018

Kurus Selepas Raya Bersama Coach AzWa

Bulan puasa turun 5kg..bila raya je naik smpi 10kg..

Apakah penyebab?

Naik berat sebab pemakanan..maka turun berat pun adalah sebab pemakanan.

Nak kurus selepas raya , kami akan kongsikan cara turun berat dengan 5x makan sehari termasuk sarapan pagi, snek pagi, makan tengahari (menu & resepi disediakan), snek petang dan makan malam.

Risau bulan raya banyak open house, bagaimana nak diet kalau open house..kami akan sharekan dalam topik seterusnya nnt.

Tips mudahnya kurus sebelum raya ni adalah :

1. Minum air secukupnya 5 liter sehari
(ikut berat badan, setiap 25kg berat perlu minum 1 liter air ksg)

2. Ambil makanan protein seperti ikan atau ayam atau telur

3. Makan kalori tidak melebihi 1200 sehari 

4. Makan dengan niat untuk merasa sahaja

5. Gunakan saiz pinggan yang kecil supaya makan tidak terlalu banyak

Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program nak kuruskan badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..

Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Hubungi Kami Coach Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan :



Coach Azmi 012-656 4747

Coach Wawa 019-303 7090


Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, coach herbalife kuala lumpur
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...