Instagram Coach AzWa

08 May, 2017

Nak Kurus Raya 2017 Dengan Herbalife?

Bulan Ramadhan 2017 Sudah Hampir Tiba ..

Selain melipatgandakan amalan dan ibadah harian, bulan Ramadan juga merupakan masa yang sesuai untuk individu yang berbadan gempal untuk mengurangkan berat badan.

Begitu juga bagi mereka yang bertubuh kecil, manfaatkan bulan ini untuk menambah angka kilo yang ideal. 

Malah untungnya ketika berpuasa, jumlah kalori makanan yang diambil akan berkurangan sebanyak 40 peratus berbanding pada hari biasa. 

Ramadan juga menawarkan detik terbaik untuk membakar lemak kerana pada ketika ini, tubuh anda bebas daripada glikogen dan inilah masa paling sesuai untuk menggunakan tenaga simpanan iaitu lemak. 

Menurut pakar-pakar kecergasan, pilihan senaman ringan seperti berjalan laju sekitar 30-45 minit sebelum berbuka amat disarankan untuk membakar lemak tersebut

Misi untuk mencapai bentuk badan yang fit, langsing dan menarik menjelang Aidilfitri kelak pasti tidak mustahil jika anda bijak merangka pelan diet, diiringi senaman ringan dan pengambilan makanan gantian hebat seperti Herbalife. 

Banyak testimonial yang berjaya mencapai berat yang diidamkan menerusi cara di atas sewaktu berpuasa. 

Kesederhanaan adalah kunci utama, serta pastikan anda mengambil air yang secukupnya bagi mengelakkan dehidrasi tubuh sewaktu berdiet.

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Pengambilan NUTRISI Herbalife secara teratur bukan sahaja mendapatkan tubuh yang mantap, bahkan boleh meningkatkan tahap kesihatan anda secara optimum. 

Pengambilan rangkaian produk Formula 1Formula 3Tea Mix dan Herbal AIoe juga mampu memberi tenaga berterusan, membekalkan vitamin dan mineral penting serta antioksidan yang diperlukan tubuh.

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Sumber : Majalah Herbalife Bersama Majalah Wanita

Mari kami kongsikan apa pendapat / testimoni puasa dengan herbalife daripada coachee-coachee kami :

Testimoni Puasa Herbalife 1 :
Ini adalah testimoni kami sendiri..kami mengamalkan waktu Sahur dan Berbuka dengan Kurma, Aloe, Teamix dan Shake Herbalife..
Sihat, Bertenaga dan dapat menjalankan tugasan harian dengan cergas tanpa sedar kita sedang berpuasa.. 
Kami sekeluarga mengamalkan pemakanan herbalife sepanjang puasa.. tak perlu risau nak masak apa, nak beli lauk apa.. lebih jimat dan besederhana.. alhamdulillah.. 
Jika anda ingin makanan cepat, ringkas, rendah kalori, lebih nutrisi, sihat dan bertenaga..inilah makanan terbaik utk sahur dan berbuka..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Testimoni Puasa Herbalife 2 :
Alhamdulillah ni tahun ke-3 berpuasa dgn nutrisi herbalife. 
Ape yang blh diperhatikan, beza puasa dengan meal (nasi etc) dan herbalife :

1) dengan aloe,teamix n F1 shake perut selesa. 
2) bila berbuka dgn shake, rasa cepat kenyang dan lepas solat makan ringan-ringan pun cepat stop.
3) alhamdulillah lagi ringan badan nak solat terawih.
4) peratus lemak menurun masa bulan puasa.. itu yang best..
5) masa sahur tak perlu bangun 2-3 jam awal nak masak 
6) paling BEST.  Baju raya kelihatan lebih cantik badan dah langsing..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Testimoni Puasa Herbalife 3 :
Tahun 2014 adalah tahun ke-2 berpuasa sebagai suami isteri dgn Herbalife. 
Sebelum ni berpuasa sorang je dgn HL. Nikmat berpuasa dgn Herbalife :

1) Cepat & mudah disediakan tak perlu bangun awal untuk panaskan lauk
2) Sangat jimat kerana tak perlu beli juadah berbuka yang ternyata akan membazir
3) Makanan yang mudah bagi mereka yang selalu stuck dlm jem waktu berbuka
4) Tidak rasa letih yang amat mcm orang makan nasi pagi2 buta tu
5) Beri tenaga yang luar biasa!! tak caya cuba lah dulu 
6) Dapat mendisiplinkan diri supaya makan dengan lebih baik bukan pakai taram je
7) Membantu sangat2 dalam proses turun dan shape badan
8) Jimat duit untuk beli baju raya sebab semua baju dulu2 boleh pakai balik
9) Tak perlu risau bila amik gambar raya dengan keluarga dan kawan2. tak payah nak ambil shot dari atas kepala untuk buat2 kecil. Sekian, Sihat Berpuasa Langsing Bergaya di Hari Raya

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Testimoni Puasa Herbalife 4 :
Tahun ni yang ke-2 berpuasa dgn herbalife. Alhamdullillah sangat powerful and energetic gak.. Jangan pandang rendah dengan 123 aloe tea shake herbalife sebab memberi tenaga yang luarbiasa ketika berpuasa. 
Chewah! Teringat lagi dulu masa sahur dengan kak wa, time tu tak consume herbalife lagi.. Tanya kak wa, tak sahur makan nasi ke? 
Sekali dia jawab "Shake aje" dalam hatiku "aik kenyang ke, cukup ke?" Few years after that baru try then memang best dan seronok puasa dgn herbalife sebenarnya..heheh

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "


Testimoni Puasa Herbalife 5 :
Puasa dengan herbalife ni yang saya perasan saya tak cepat lapar malah rasa bertenaga, tak mengantuk macam sahur dengan nasi....biasa saya shake dan teamix dan kurma 2 biji..(time tu belum try aloe)....dan ikut panduan wawa....insyaAllah, tahan bertenaga sampai berbuka..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Cara Mengamalkan Herbalife di Bulan Puasa :


Produk-Produk Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Ingin dapatkan berat ideal dengan cara sihat?

Dengan jadual pemakanan herbalife yang diberi, membantu anda dalam program pengurusan berat badan..


Anda ingin kurus dan kami beri panduan dan tips2 terbaik berserta sistem sokongan Group Whats App Coachee secara Online?






Coach AzWa :



pengedar herbalife, pengedar herbalife taman melati, stokis herbalife taman melati, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife gombak, pengedar herbalife setiawangsa, coach kurus, bagaiman nak kurus, kurus 1 malaysia, tip-tips kurus herbalife, herbalife malaysia, stokis herbalife, kampung klang gate, taman bunga raya, gombak, taman melati, taman melawati, batu caves, selayang, rawang, serendah, setapak, wangsa maju, setiawangsa, wangsa melawati, keramat, lembah keramat, bukit antarabangsa,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...