Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

22 June, 2016

Tips Nak Kurus, Nak Cantik dan Nak Sihat Bersama Coach AzWa

Selalu kita dengar perkataan NAK KURUS..NAK KURUS..NAK KURUS..

Nak Kurus ke? Nak Cantik ke? Nak Sihat ke?

Semua ni berkait rapat..

Dalam surat khabar Kosmo ada artikel "Penduduk Gemuk Cecah 4.4 Juta"..so kita dah tahu begitu ramai sebenarnya yang obese..ada yang sedar mereka obese dan ada yang tidak sedar mereka itu obese..

Bukan semua orang ada kesedaran nak kurus..sebahagian sahaja..yang sedar tu pun setelah mereka rasa..baju tak muat, badan tak sihat, nak senam pun rasa penat, atau doktor yang suruh turunkan berat.

Sumber : Surat Khabar Kosmo

Ikut pengalaman saya sendiri yang dulunya nak kurus..sebab pertama baju tak muat..kalau nak kata suami suruh kurus tu tak adalah..dia kata sayang je walaupun gemuk (sebenarnya nak sedapkan hati je dia cakap tu..ahaha)..bila dah kurus ni .. boleh plak puji kita cantik kan..kan? 

Tengok..kurus..cantik berkait rapat laa...

Ok..pengalaman saya nak kurus apa saya buat..haaa...saya pakai korset..yelah pakai korset tu sebab utama nak sarung kebaya bagi muat..tapi secara jujurnya..saya tak boleh pakai korset..sebab saya rasa terseksa..tak boleh makan banyak..sebab nak terkeluar balik makanan tu..lepas tu susah nak buang air..lepas tu susah nak duduk..kena tegak semacam je..last-last korset yang ku beli secara hutang bulanan tu..7 hari je pakai..tak habis bayar dah stop pakai..ohh tidak..aku rasa terseksa (pengalaman saya sendiri tidak berkait dengan orang lain ok)..tapi sekarang dah habis bayar..tersimpan je dalam almari tu..

Then diperkenalkan herbalife oleh kawan suami...1stly aku tanya..boleh makan nasi tak? ahaha..nasi dan diriku tidak dapat dipisahkan..bila coach cakap ... boleh makan nasi tapi ada sukatan..okeh happy..makananku tidak disekat..

Teruslah bermula program penurunan berat badan..penurunan sebanyak 11kg membuatkan hatiku gembira..paling happy bukan berat pun..bukan org tahu berapa beratku kalau tak timbang atau tak tanya..paling aku happy adalah..emmm...badanku reshape..baju lama semua boleh pakai..emmm..termasuklah baju nikah...baru je setahun nikah..baju nikah tak boleh sarung..emm..tapi sekarang dengan herbalife selama 9 tahun ni..baju lama sebelum nikah pun dah boleh sarung. soooo..kenalah tahu turun berat tu bonus je..satu lagi paling aku happy adalah aku tak penat lagi..emm..selalu tak tidur waktu tengahari di pejabat..so..apa petanda tu? sihat la kan?

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "


Ingin kami bantu anda dalam pengurusan berat badan?

Bagaimana jadual pemakanan herbalife boleh membantu anda dalam program nak kuruskan berat badan?

Anda ingin kurus dan kami beri panduan dan tips2 terbaik berserta sistem sokongan Group Whats App Coachee?



#FollowUs  






pengedar herbalife, pengedar herbalife taman melati, stokis herbalife taman melati, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife gombak, pengedar herbalife setiawangsa, coach kurus, bagaiman nak kurus, kurus 1 malaysia, tip-tips kurus herbalife, herbalife malaysia, stokis herbalife, kampung klang gate, taman bunga raya, gombak, taman melati, taman melawati, batu caves, selayang, rawang, serendah, setapak, wangsa maju, setiawangsa, wangsa melawati, keramat, lembah keramat, bukit antarabangsa,