Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

28 December, 2015

Azam Turun Berat Badan Tahun 2016

Hari ini 28 Disember 2015..

Lagi 4 hari sebelum menjelang tahun 2016..biasanya akhir tahun begini ramai yang bercuti, melancong, kenduri kendara, majlis makan-makan dan lain-lain lagi.


Sebelum mula bercuti tu, dah turun berat berkilo-kilo, tapi bila bercuti ada juga yang naik berat berkilo-kilo..sebab apa? kalori dimakan lebih dari apa yang badan perlukan.

Inilah yang sentiasa kami kongsikan dengan client kami berkenaan kalori makanan seharian, kepentingan air kosong, tips-tips makan semasa bercuti, semasa beraya (masa nilah makan terlebih-lebih).

Siapalah yang tak pasang azam nak turun berat tahun 2016 kan..mesti ada dalam listing masing-masing..mungkin ada yang sanggup war-warkan azam tu atau ada yang tulis dalam diari je atau ada yang simpan dalam hati..



Bila dah ada azam nak turun berat tu? 

Apa tindakan kita sebelum menjelang tahun baru 2016? 

Berikut dikongsikan langkah-langkah untuk anda bermula program turun berat badan awal tahun 2016:

1. Target Berat Ideal 

Kena ada target berapa kilogram nak turunkan berat badan dan jangka masa penurunan

2. Bajet Pemakanan Seharian

Anda boleh bermula dengan program shake herbalife untuk turun berat badan iaitu program gantikan makanan pagi dan makan malam dengan shake herbalife. Di sini anda boleh simpan duit makanan pagi dan makan malam untuk digantikan dengan program herbalife

3. Cari Coach Pengurusan Berat Badan 

Boleh hubungi kami Coach AzWa dengan call/sms/whats app ke nombor telefon (019-3037090/012-6564747). Kami berpengalaman selama 8 tahun dalam membantu ramai client mendapat result penurunan berat badan.

Kenapa anda perlu ada Coach?

1. Monitoring dan Group Support dari Coach dan Client / Coachee yang lain

2. Pelan pemakanan seharian (boleh makan 4x dan turun berat)

3. Tips turun berat, info dan motivasi dari coach update melalui whats app or call or email.

4. Senaman ringkas dibekalkan oleh coach yang boleh dilakukan dari rumah

5. Resepi makanan-makanan sihat oleh coach

6. Secara one to one atau online

" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Kami Coach AzWa boleh membantu anda..

Anda boleh lihat Profail kami :

Anda boleh lihat Testimoni Turun Berat Badan kami :


Anda boleh lihat Followup dengan Client kami :

Anda boleh lihat Testimoni Turun Inci Badan Client kami :


Jangan bertangguh untuk anda hubungi kami, kerana kami Coach AzWa boleh membantu anda..

Ambil phone .. SMS / Call / Whats App kami di talian :

019-3037090 / 012-6564747



Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, coach herbalife terbaik, Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju,