Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

29 July, 2015

Coach Pengurusan Berat Badan - Tanya Kami Bagaimana?

Hubungi Ahli Bebas Herbalife Yang Berdekatan Dengan Kawasan Anda Untuk Maklumat Lanjut:

Seseorang pengguna yang bijak akan lebih prihatin terhadap sesuatu perkhidmatan yang akan diberikan. Sesuatu perkhidmatan yang baik akan dapat memuaskan hati seseorang pengguna tersebut melalui kualiti perkhidmatan yang diberikan.

Contohnya, tidak guna untuk mendapatkan perkhidmatan yang murah, tetapi tidak memuaskan hati serta adakalanya anda terpaksa mengeluarkan kos tambahan lain yang tidak dinyatakan secara jelas sebelum ini !

Antara Risiko yang akan anda hadapi apabila berurusan dengan pengedar yang menawarkan produk yang menyalahi undang-undang adalah seperti berikut:

1. Pengedar menawarkan produk yang murah serta tidak memberikan panduan untuk menggunakan produk dengan cara yang sepatutnya.

2. Produk yang diperolehi mungkin daripada stok lama serta telah tamat tempoh luput.

3. Keputusan program pengurusan berat badan anda tidak dapat mencapai tahap yang sepatutnya dan menyebabkan anda kecewa dengan produk.

4. Tiada siapa yang akan melatih anda untuk mengikuti program pengurusan berat badan yang sepatutnya dan anda tidak dapat menggunakan produk secara maksimum.

5. Sila hubungi Talian Bantuan/Aduan Herbalife Malaysia di 03-2687 6333 sekiranya anda memperolehi tawaran yang tidak dibenarkan oleh Herbalife. Terima Kasih !

Jadilah Pengguna Yang Bijak !

Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife dan 
Coach / Jurulatih Pengurusan Berat Badan


Hubungi Kami Coach Pengurusan Berat Badan untuk mendapatkan analisa badan / pelan pemakanan / khidmat nasihat :

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight


Kami memerlukan lebih ramai lagi yang berminat untuk menjadi Pengedar Bebas Herbalife.
Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami sebagai Pengedar Bebas Herbalife . Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANGPENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH -PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA PENGEDAR HERBALIFE JOHOR PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU

28 July, 2015

Top Ten Secrets to Successful Weight Loss ?

Top Ten Secrets to Successful Weight Loss





Weight loss and weight maintenance are like two sides of the same coin. In reality, the habits that help you drop pounds are the same ones that will help you maintain your weight loss. After all, losing weight isn’t really considered a success unless you manage to keep it off.

Here are the top 10 strategies of successful ‘losers’:

1. They get to know themselves really well.
One key to success is learning how to manage your own high risk situations - such as eating when you’re stressed or cleaning your plate out of habit rather than hunger. Successful losers are adaptable and plan ahead - they know what situations might get them into trouble and have a backup plan for dealing with them.

2. They get a lot of exercise.
On average, the National Weight Control Registry enrollees burn about 2000 calories per week through exercise. That’s a lot - they get about 60-90 minutes of moderate to high intensity exercise daily. The most popular exercise is walking, and they average 5-6 miles a day.

3. They set goals and monitor their behavior.
Setting goals – ones you measure, like how many minutes you will walk, how many calories you will take in, or how many situps you will do – are helpful because you can track whether or not you meet these goals. Successful losers keep track of how much exercise they get, and they keep food journals – sometimes using a food log to plan meals ahead of time. These self-monitoring strategies are critical and provide much-needed feedback on behaviour changes.

4. They have regular meal patterns and frequency.
Many people get in trouble with their weight because their eating patterns are so disorganised. Successful losers report that eating at regular intervals and snacking only when they hungry are keys to success. Skipping meals usually backfires, and having routine meal times means that you don’t go long stretches without food – which often leads to excessive snacking or larger meals later on.

5. They eat a low fat, nutrient dense diet.
No surprises here, but a high quality diet – one with plenty of protein, fruits, vegetables and whole grains– is what keeps people satisfied. The fruits, veggies and whole grains are bulky and filling, but their calorie cost is relatively low. Adequate protein is key, since protein is highly satisfying and will keep hunger at bay between meals.

6. They practise portion control.
By learning what size portion you need to eat to feel ‘not hungry any more’ – as opposed to feeling ‘stuffed’ – you can trim your intake significantly. Portion control strategies include using smaller plates, serving your food in them kitchen (rather than having serving dishes at the table), and using meal replacements such as protein shakes, bars or frozen meals.

7. They practise stress management.
Food is so often used as a comfort when we’re stressed – but we usually feel guilty afterwards, which just increases the stress and keeps the cycle going. Successful losers have learned to find other ways to reduce their stress. They exercise, call a friend, or practise some meditation or deep breathing.


8. They had an attitude adjustment.
Many people who have successfully lost weight say that they had to change their thinking about dieting and weight loss. Some felt it was ‘in their genes’ to be fat, or that they couldn’t lose because they’d never been successful in the past. Eventually, they faced the problem head on – recognising that success would come through a series of small steps and a lifelong commitment to a healthy lifestyle.

9. They adopted a plan, and they stick to it.
Once you have an established routine of how you generally eat, and how frequently you exercise, learn to stick with this routine day in, and day out. People who have lost weight and are successful and maintaining that loss do this – even on holidays or when they go to restaurants. Many dine out less often, because they prefer having more control over what they eat by preparing more meals at home.

10. They have learned to control their environment.
Successful losers learn how to control situations that are most likely to get them into trouble. The foods that are available in the refrigerator or cupboard at home, in restaurants, at the workplace or in the grocery store are all environments that can be controlled. To gain control over the food environment, keep ‘safe’ foods in the house, choose restaurants where you know you can get foods that you want, bring appropriate foods to work and prepare a shopping list before you go to the supermarket.

Written by Susan Bowerman
MS, RD, CSSD. Susan is a paidconsultant for Herbalife.

Source : Herbalife Hub January 2013


Hubungi Kami Coach Pengurusan Berat Badan / Ahli Bebas Herbalife Untuk Sesi Coaching / Pelan Pemakanan / Analisa Badan :

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Qu Puteh, Bijak, Dherb, Dr, Herbalife, Jimat, Kurus, Naik Berat, Nasihat Doktor, Pengguna, Ramping, Selamat, ShapeWorks, Slim, Turun Berat,

27 July, 2015

Kesan Penurunan Berat Badan Dengan Herbalife ~ Coach AzWa

Mengenali Herbalife bermula tahun 2007..



Hanya bermula dengan makan produk gantikan makanan untuk sarapan dan makan malam..

Kesan Produk Herbalife Pada Kami :

1) Bonus kurus badan, saya telah turun 11kg manakala suami turun 15kg.

2) Saiz baju saya bertukar dari saiz XL ke M/S..saiz S tu kira fit betul..nak rasa selesa saiz M bagi saya dah ok..manakala suami dari saiz XXL ke M..

Penurunan inci adalah berita paling happy bagi saya kerana saya nak pakai baju lama-lama semula..tak selesa bila badan dah besar, nak kena lindungkan spare tyre (lemak) dengan pakai korset..ohh sangat tak selesa..sebab logiknya kita pergi cari baju..bukan pakai kg tapi pakai saiz..

3) Bila kami dapat keputusan yang baik, ramai ahli keluarga yang turut serta dalam program pengurusan berat badan ini.

4) Kesihatan alhamdulillah kerana Herbalife bukan ubat tapi makanan.

5) Berasa lebih yakin untuk berhadapan dengan orang ramai dengan penampilan yang lebih baik.

6) Dapat melatih diri dalam menjaga pemakanan sendiri dan paling seronok dapat manfaatkan ilmu pemakanan dan sharing pada orang lain.

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "
Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Tahun 2015 tahun ke 8 kerjaya kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan membantu lebih ramai lagi yang memerlukan program samada turun berat badan, naik berat badan dan sihat.

Hubungi kami untuk sesi coaching samada secara berdepan atau secara online, kami mempunyai banyak testimoni untuk mereka yang menjalani program pengurusan berat badan herbalife secara online atau berdepan.

Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

Azmi (012-656 4747), Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA PENGEDAR HERBALIFE SENTUL PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH PENGEDAR HERBALIFE CHERAS PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA PENGEDAR HERBALIFE JOHOR PENGEDAR HERBALIFE KEDAH PENGEDAR HERBALIFE PERAK PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU

23 July, 2015

Turun Berat Badan Selepas Raya Bersama Coach AzWa

Semasa puasa, turun berat 8kg..semasa raya..berat naik ke 5kg..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Macam mana tu? Adakah anda turun berat cara yang betul semasa puasa? 

Adakah penurunan berat badan anda secara persendirian atau bersama-sama seorang jurulatih atau coach?


Kami boleh membantu anda untuk mencapai berat ideal..

Mulakan sekarang, tidak perlu sehingga habis Syawal baru nak bermula.. tak perlu berharap nak turun berat jika tidak berusaha untuk mencapainya..


Coachee-coachee kami telah diberikan jadual pemakanan dan juga meal plan semasa raya..jadi mereka tidak risau berat naik secara mendadak semasa raya ini..



Anda perlukan Coach Turun Berat Badan supaya anda tidak keseorangan melakukan program penurunan berat badan.

Kami Coach AzWa boleh membantu..

Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife /  Coach Herbalife / Jurulatih Pengurusan Berat Badan /

Pengalaman kami sebagai Coach Pengurusan Berat Badan selama 8 Tahun dapat membantu anda memberi :

~ Analisa Berat Badan 
~ Khidmat Nasihat Cara Untuk Turun Berat, Cara Untuk Naik Berat Dan Cara Untuk Kekalkan Berat
~ Pelan Pemakanan
~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
~ Tips Untuk Turun Berat Badan, Naik Berat Badan Dan Kekalkan Berat Badan
~ Diet Seimbang


Hubungi kami :


✔ Coach Pengurusan Berat Badan

✔ Coach AzWa
✔ 019-3037090 / 012-6564747
✔ coach@azwa.net
✔ http://blog.azwa.net

pengedar herbalife malaysia, herbalife kuala lumpur, herbalife malaysia, taman melati, taman melawati, gombak, wangsa maju, setapak, setiawangsa, taman bunga raya, desa melawati, kemensah, herbalife ampang, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight


19 July, 2015

Meal Plan Herbalife di Hari Raya Bersama Coach AzWa




Our coachee update apa makanan mereka masa 1st and 2nd day pagi raya..

Tahniah u all..follow meal plan yg coach bagi..mana ada raya leh turun berat..tp jika maintain berat dan naik setakat sekilo tu..boleh diterima lagi..

Kami sebagai coach..tak pernah cuti dan sentiasa update coachee via online or by call or by sms.. That why sesiapa pun nak on program turun berat ke naik berat ke..kena ada coach tau..

" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Hubungi kami :

✔ Coach Pengurusan Berat Badan
✔ Coach AzWa
✔ 019-3037090 / 012-6564747
✔ coach@azwa.net
✔ http://blog.azwa.net

pengedar herbalife malaysia, herbalife kuala lumpur, herbalife malaysia, taman melati, taman melawati, gombak, wangsa maju, setapak, setiawangsa, taman bunga raya, desa melawati, kemensah, herbalife ampang, 

18 July, 2015

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin 2015


Taqaballahu Minna Waminkum..

Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Maaf Zahir & Batin..

Di kesempatan ini, kami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua umat Islam di Malaysia..

InsyaAllah semoga lebaran kali ini kita semua dapat merayakannya dengan penuh bermakna di samping keluarga tersayang...

Terima kasih semua.

Coach AzWa
http://blog.azwa.net


13 July, 2015

Nak Cantik Dengan Produk Skin Herbalife?

Apa organ penting badan kita? Semestinya kulit kan? Kami bermula makan produk herbalife untuk dapatkan result penurunan berat..produk dalaman ni dipanggil Nutrisi Dalaman Herbalife..

Tahun lepas (2014) Produk Herbalife Skin masuk ke pasaran Malaysia..semestinya kami akan memakai produk skin terbaru ini..Nutrisi Luaran untuk kulit..



Masalah muka paling ketara saya adalah liang pori besar, kulit berminyak, warna kulit tak sekata..


Sebelum Herbalife Skin, muka saya sangat kusam, tak bermaya dan pori-pori pun besar..dan bagi saya yang tak suka makeup ni, mencari-cari produk yang boleh buatkan kita nampak fresh bila-bila masa tanpa makeup..
Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Dengan Herbalife Skin, saya rasa sangat selesa, sebab hanya pakai Cleanser, Toner, Serum, Eye Gel dan Daily Moisturiser..kalau malam gantikan Eye Gel ke Eye Cream dan Daily Moisturiser ke Night Cream..manakala Scrub dan Mask pula pakai seminggu 3x..tapi sebelum keluar rumah, saya mesti pakai cc cream..cc cream jenama apa? belilah ikut kesesuaian kulit anda..

Kenapa suka Herbalife Skin..for sure suka..sebab nutrisi luaran..Formula, Feel & Fast Result..

Result dalam 7 hari..sekarang dah pakai herbalife skin setahun lebih..

Apa-apa pun..bermula dari dalaman...dalaman cantik..luar pun cantik.. dicantikkan lagi dengan herbalife skin..

Macam mana cara yang betul pakai herbalife skin? haa..jangan main beli je..anda kena beli dari ahli bebas herbalife atau mereka yang juga coach..ada pengalaman dan dapat menjawab persoalan-persoalan2 berkenaan permasalahan skin..

Ingin tahu cara yang betul menggunakan produk Herbalife Skin dan Skin Spa Party di tempat anda?

Hubungi kami :

Coach Wawa 019-303 7090
Coach Azmi 012-656 4747

cantik dengan herbalife, herbalife skin, kulit jerawat, masalah kulit, pori-pori besar, rawatan kulit, kulit cantik, skin care herbalife, cantik luaran, cleanser herbalife, toner herbalife, serum herbalife, eye gel herbalife, eye cream herbalife, daily moisturiser herbalife, night cream herbalife, scrub herbalife, mask herbalife, tak suka makeup, cc cream, kulit berminyak, kulit tak sekata, kulit berjerawat, 

11 July, 2015

Tips Kawal Makan Semasa Raya Dengan Coach Herbalife

Dah sebulan berpuasa, hari raya ini kita mesti menjamu selera balik.. dengan banyak juadah raya macam ketupat, lemang, rendang, lontong, soto dan lain-lain, tambah kita bertandang ziarah sanak saudara sahabat handai semua, mustahil kita tak nak makan & nak diet2 lagi kan? Apa-apapun kembali kepada berapa banyak kalori kita kena makan sehari..jangan lupa tu..jangan puasa dah turun 5kg, nanti raya naik balik..
Kami share sikit tips kawal makan semasa raya dengan herbalife.

Sebelum solat hari raya, kami pasti akan bermula dengan nutrisi herbalife iaitu aloevera, teamix dan shake dahulu..

Baca sarapan pagi seimbang kami..


Selepas solat raya, kami akan bersama-sama dengan ahli keluarga makan juadah hari raya dan selepas itu berjalan raya di rumah saudara mara di kampung halaman..

Jadi di sini kami nak share tips simple untuk kawal sikit pemakanan kita & pada masa sama tak halang diri kita untuk pergi beraya..


Teamix - kami akan sentiasa bawa teamix dalam handbag or beg semasa bertandang raya..kami minum teamix suam-suam setiap kali selepas makan terutama makanan berminyak supaya proses detoksifikasi kerap berlaku dan lemak tak sempat nak melekat kat badan.
Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "




Aloe Vera - Aloe Vera adalah peneman yang paling best semasa raya nanti. Sebabnya perut kita dah sebulan puasa, tup tup raya dikejutkan dengan ketupat, lemang, rendang, biskut, air gas dan lain-lain. Perut akan jadi berangin dan hilang mood. Jadi tambahkan aloe dalam air kosong kita sepanjang hari, pasti perut selesa. Jadikan air kosong beserta aloe sebagai kawan baik anda sepanjang raya. Bila pergi beraya tu, jangan lupa bawa bekal air masak, letak dalam kereta..sebelum masuk rumah saudara mara tu, minum air sedikit dahulu..tujuan supaya perut tidak terlalu kosong sebelum menjamu selera.. air akan mengawal banyak mana kita makan..habis beraya minum air lagi..air bantu kita kekal hidrasi, bantu kita kenyang..mudah dan cepatkan proses badan kita proses makanan atau juadah yang tinggi lemak dan karbo.
Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


TC Formula - Bagi kami TC Formula ni wajib ada masa raya sebab selalunya shake tak sempat kan nak buat 2x sehari, sebab ada rendang la, ketupat la, lemang la dan macam-macam la..so..lepas je makan telan la TC ni..3 biji 3x sehari.
Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Omega 3 Fish Oil - Ni salah satu produk favourite kami mesti ada dalam beg juga. tinggi sumber lemak sihat..boleh ambil omega 3 semasa makan juadah raya.
Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

Ini beberapa tips untuk anda..kami ada banyak lagi tips tips terbaik untuk dikongsikan..

Hubungi kami Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Herbalife :

Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090


  • Analisa berat badan secara percuma
  • Senarai Produk Herbalife Yang Sesuai Untuk Setiap Individu
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat  
  • Daftar Ahli Herbalife Untuk Dapatkan Diskaun
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach Herbalife
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee Herbalife

herbalife taman melati, cara nak turun berat dengan herbalife, herbalife malaysia, pengedar herbalife, herbalife taman melawati, herbalife gombak, pengedar herbalife malaysia, pengedar herbalife, coach herbalife, coach kurus, cara kurus jk1m, cara kurus herbalife, herbalife tolong kurus, cara makan herbalife, jadual herbalife, cara herbalife turun berat 60kg, pengedar herbalife taman melawati, pengedar herbalife taman melati, taman melati, taman melawati

10 July, 2015

Coach Bebas Herbalife Team AzWa (Coach Aida : 013-3291104 / Coach Wan : 019-6021104)

Kerjaya sebagai ahli bebas herbalife / coach herbalife / coach pengurusan berat badan ingin berkongsi misi membantu penduduk sekitar berkenaan program pengurusan berat badan iaitu membantu mereka mendapat pengetahuan berkenaan :


~ Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat

~ Pelan Pemakanan / Meal Plan

~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian

~ Khidmat Nasihat Oleh Coach Bebas Herbalife berpengalaman

~ Pemantauan Berterusan

~ Diet Seimbang

~ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian

~ Sokongan dan Motivasi kepada semua

Ingin bersama-sama dalam program pengurusan berat badan herbalife?

Kami mempunyai ramai team kami yang berpengalaman sebagai coach di kawasan sekitar anda. Coach Wan dan Coach Aida adalah salah seorang team kami yang boleh membantu anda..Coach Aida bermula program semasa masih belajar dan telah turun 11kg berat badan manakala Coach Wan turun berat 22kg..berasa tercabar kerana dapat nombor 4 semasa finale weight loss challenge dan telah turun berat secara serius....menggerunkan bila dia mempunyai peserta weight loss challenge..pastinya pesertanya dalam ranking top3..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "



Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife di kawasan sekitar mereka.

Hubungi Coach Aida dan Coach Wan Untuk Membantu Anda :

Coach Aida : 013-3291104
Coach Wan : 019-6021104

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching

08 July, 2015

Coach Bebas Herbalife Team AzWa (Coach Yuyun : 014-2529827)

Kerjaya sebagai ahli bebas herbalife / coach herbalife / coach pengurusan berat badan ingin berkongsi misi membantu penduduk sekitar berkenaan program pengurusan berat badan iaitu membantu mereka mendapat pengetahuan berkenaan :

~ Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat

~ Pelan Pemakanan / Meal Plan

~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian

~ Khidmat Nasihat Oleh Coach Bebas Herbalife berpengalaman

~ Pemantauan Berterusan

~ Diet Seimbang

~ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian

~ Sokongan dan Motivasi kepada semua

Ingin bersama-sama dalam program pengurusan berat badan herbalife?

Kami mempunyai ramai team kami yang berpengalaman sebagai coach di kawasan sekitar anda. Coach Yuyun adalah salah seorang team kami yang boleh membantu anda..Selepas mengamalkan nutrisi herbalife, berat badan lebih cepat turun, badan lebih reshape, rasa lebih cergas, sihat dan apabila mengamalkan senaman, rasa  lebih bertenaga.



Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife di kawasan sekitar beliau.

Hubungi Coach Yuyun Untuk Membantu Anda :

Coach Yuyun : 014-2529827
Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching

07 July, 2015

Coach Bebas Herbalife Team AzWa (Coach Shima : 017-3279436)

Kerjaya sebagai ahli bebas herbalife / coach herbalife / coach pengurusan berat badan (nutrisi dalaman) dan coach skin (nutrisi luaran) ingin berkongsi misi membantu penduduk sekitar berkenaan program pengurusan berat badan dan maklumat pengurusan skin iaitu membantu mereka mendapat pengetahuan berkenaan :


~ Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat

~ Cara Pemakaian Produk Skin yang betul

~ Pelan Pemakanan / Meal Plan

~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian

~ Khidmat Nasihat Oleh Coach Bebas Herbalife berpengalaman

~ Pemantauan Berterusan

~ Diet Seimbang

~ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian

~ Sokongan dan Motivasi kepada semua


Ingin bersama-sama dalam program pengurusan berat badan herbalife dan cantik dengan herbalife skin?

Kami mempunyai ramai team kami yang berpengalaman sebagai coach di kawasan sekitar anda. Shima adalah salah seorang team kami yang boleh membantu anda.. Coach Shima mengamalkan nutrisi dalaman untuk mendapatkan berat badan ideal dan mengamalkan herbalife skin di mana sebelum herbalife skin, beliau bermasalah kulit sensitif..selepas mengamalkan nutrisi dalaman dan nutrisi luaran secara konsisten, kini kulit muka beliau berasa segar, lembut dan sihat.

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "






Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife dan skin spa party herbalife skin di kawasan sekitar beliau.

Hubungi Coach Shima Untuk Membantu Anda :

Coach Shima : 017-3279436
Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching

05 July, 2015

Coach Bebas Herbalife Team AzWa (Coach Asiah : 017-2077334)

Kerjaya sebagai ahli bebas herbalife / coach herbalife / coach pengurusan berat badan ingin berkongsi misi membantu penduduk sekitar berkenaan program pengurusan berat badan iaitu membantu mereka mendapat pengetahuan berkenaan :

~ Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat

~ Pelan Pemakanan / Meal Plan

~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian

~ Khidmat Nasihat Oleh Coach Bebas Herbalife berpengalaman

~ Pemantauan Berterusan

~ Diet Seimbang

~ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian

~ Sokongan dan Motivasi kepada semua


Ingin bersama-sama dalam program pengurusan berat badan herbalife?


Kami mempunyai ramai team kami yang berpengalaman sebagai coach di kawasan sekitar anda. Coach Asiah adalah salah seorang team kami yang boleh membantu anda.. telah turun 17kg berat badan, lebih cergas, beryakinan dan sangat reshape..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "



Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife di kawasan sekitar beliau.


Hubungi Coach Asiah Untuk Membantu Anda :

Coach Asiah : 017-2077334
Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching

04 July, 2015

Coach Bebas Herbalife Team Azwa (Coach Ain : 012-3308840)

Kerjaya sebagai ahli bebas herbalife / coach herbalife / coach pengurusan berat badan ingin berkongsi misi membantu penduduk sekitar berkenaan program pengurusan berat badan iaitu membantu mereka mendapat pengetahuan berkenaan :


~ Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat


~ Pelan Pemakanan / Meal Plan

~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian

~ Khidmat Nasihat Oleh Coach Bebas Herbalife berpengalaman


~ Pemantauan Berterusan


~ Diet Seimbang

~ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian


~ Sokongan dan Motivasi kepada semua


Ingin bersama-sama dalam program pengurusan berat badan herbalife?


Kami mempunyai ramai team kami yang berpengalaman sebagai coach di kawasan sekitar anda. Coach Ain adik kami adalah salah seorang team kami yang boleh membantu anda.. telah turun 20kg berat badan , lebih cergas dan nampak muda dari usia sebenar..


Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "




Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife di kawasan sekitar beliau

Hubungi Coach Ain Untuk Membantu Anda :

Coach Ain : 012-3308840

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching

03 July, 2015

Coach Bebas Herbalife Team AzWa (Coach Rizal : 016-4415171)

Kerjaya sebagai ahli bebas herbalife / coach herbalife / coach pengurusan berat badan ingin berkongsi misi membantu penduduk sekitar berkenaan program pengurusan berat badan iaitu membantu mereka mendapat pengetahuan berkenaan :

~ Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat

~ Pelan Pemakanan / Meal Plan

~ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian

~ Khidmat Nasihat Oleh Coach Bebas Herbalife berpengalaman

~ Pemantauan Berterusan

~ Diet Seimbang

~ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian

~ Sokongan dan Motivasi kepada semua

Ingin bersama-sama dalam program pengurusan berat badan herbalife?

Kami mempunyai ramai team kami yang berpengalaman sebagai coach di kawasan sekitar anda. Coach Rizal adalah salah seorang team kami yang boleh membantu anda.. telah turun 12kg dan reshape dari saiz XXL ke M..

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "


Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife di kawasan sekitar beliau..

Hubungi Coach Rizal Untuk Membantu Anda :

Coach Rizal :  016-4415171


Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, Shah Alam, Klang, Puncak Alam, Puncak Perdana, Banting dan Subang

01 July, 2015

Sedia Menerima Coachee Herbalife Turun Berat Badan / Naik Berat Badan

Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan Herbalife  yang berpengalaman selama 8 Tahun


Ini adalah Testimoni Penurunan Berat Badan Kami

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Senarai Produk Herbalife Yang Sesuai Untuk Setiap Individu
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat  
  • Daftar Ahli Herbalife Untuk Dapatkan Diskaun
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach Herbalife
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee Herbalife

Sekiranya anda serius ingin menurunkan berat atau menaikkan berat , semestinya anda memerlukan coach yg boleh memberi anda dorongan yang berterusan 



Cara turun berat yang betul seharusnya menurunkan lemak, mengekalkan atau menaikkan otot dan menaikkan air dalam badan.







Peranan Coach Amat Penting untuk membantu anda..anda tidak keseorangan dalam program penurunan berat badan, program naik berat badan dan program kekalkan berat badan kerana kami pasti akan membantu anda..

Jangan bertangguh untuk kami membantu anda..

Kami juga menyediakan platform yang bersesuaian untuk coaching Herbalife secara online. Kami mempunyai ramai coachee yang berhubung melalui What Apps, Pemantauan berterusan, Tips dan Menu Pemakanan yang sihat. 






Kami boleh membantu sesiapa yang ingin mencuba herbalife SKIN yang memberikan hasil dalam seawal 7 hari - free paraben & sulfate  Testimoni Herbalife SKIN

Mengubah sarapan pagi yang lebih berkhasiat dan memberi tenaga sepanjang hari dengan Nutrisi Herbalife


Kami mencari lebih ramai team member baru / ahli herbalife baru yang inginkan kerjaya dan pendapatan part time / full time dan kami akan menunjukkan cara mudah dan semua orang boleh melakukan Kerjaya Coach Herbalife


Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "


Hubungi Kami :

Coach Azmi 012-656 4747
Coach Wawa 019-303 7090

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...