Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

27 December, 2013

Kali Pertama Bermula Herbalife (019-3037090 / 012-6564747)

Assalamualaikum & Salam Herbalife..

Pertama kalinya kami ingin menceritakan apakah kehidupan kami bermula herbalife sehingga sekarang..

Ok..hari ni rasa semangat skit nak mengarang..so..inilah cerita kami..

Ok..hari ni nak cerita skit bagaimana kami betul2 terjebak dgn Herbalife..

Kami kenal Herbalife dari kawan husband bernama Kak Jamaliah..dialah memperkenalkan Herbalife kpd kami..1st dia kata kami ni makin membesar tahun ke tahun selepas kahwin..2nd dia kata kami ni suka bisnes..nampak kami jual biskut raya lah..baju lah..tudung lah..semuanya melalui online..gambar di bawah saya bersama kak Jamaliah..

Saya pertama kali berjumpa kak Jamaliah mmg skeptikal..dalam hati kata...ohhh nak jual produk la ni..ohh MLM la ni..ishhh habiskan duit la..kami berjumpa masa ni bulan 11 2007 di kedai makan Taman Melawati..

Tapi 1st time saya tengok anak kak Jamaliah..nama natalia...turun berat pd usia 17 thn..fuhhh..terkesima jap..bdk 17 thn pun ada perasaan yek nak trn berat..then kak J terus ambil bacaan berat..apa yg sgt mengejutkan daku adalah..umur dalaman...ohhh tidak..masa tu umur 26thn tp dalaman 44thn..tuanya...husband plak umur 28thn tp dalaman 55thn..dah nak pencen ler nampaknya..

Gambar kat bawah tu gambar kami sebelum makan produk..

Kami makan produk dekat-dekat Hari Raya Haji..sangat2 mencabar program kami masa tu..tapi tak susah pun..shake minum masa sarapan pagi..tengahari tu makanlah ketupat rendang dan bagai-bagai lagi..malam shake semula..moral of the story..jangan bagi alasan kalau nak result cepat..yang penting ikut cakap coach tau..

Bermulalah program penurunan berat badan kami..saya turun berat 11kg dan husband turun 15kg..
Terima kasih kepada Kak Jamaliah Sekeluarga kerana memperkenalkan kami kepada Herbalife

Alhamdulillah..Terima Kasih Allah..Terima Kasih Herbalife..

Keputusan Hari Ini Akan Menunjukkan Kehidupan Kita Yang Akan Datang..

Part 2 : Why Kami..tunggu..

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan
dan bukan purata"

                           
"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"

"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"


"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"