Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

30 December, 2013

Lifestyle Pengedar Bebas Herbalife Part 2 : Why?

Kenapa kami memilih Herbalife???

PERTAMA :
Kerana ibu bapa kami..
kami ingin membahagiakan ibu bapa kami..kami nak sediakan apa sahaja yang mereka perlukan..insyaAllah..dengan bisnes Herbalife ini..kami dapat merealisasikan impian mereka..kami nak mereka makan makanan bernutrisi ini..kami work hard..sekurang-kurangnya inilah cara untuk kami balas jasa mereka walaupun jasa mereka lebih besar dengan melahirkan dan membesarkan kami..
Alhamdulillah..Ibu bapa kami menyokong kami melakukan Herbalife ini..

KEDUA -
Syarikat Herbalife..kami bermula mengenali apakah syarikat Herbalife dengan pergi satu event namanya Herbalife Opportunity Meeting (HOM) dan Success Training Seminar (STS) pada tahun 2007..di sini kami nampak Herbalife pada masa tu dah 27 tahun di pasaran..alhamdulillah..sekarang Herbalife berada di lebih 90 buah negara..pada event tu juga kami melihat banyak testimoni turun berat badan, naik berat badan dan maintain berat badan..

KETIGA -
Produk Herbalife
Apabila kami berada di event Success Training Seminar (STS) Herbalife..barulah kami tahu produk Herbalife ni paling simple sangat..sebab produk yang sama boleh dimakan untuk turun berat badan, boleh dimakan untuk naik berat, boleh dimakan untuk kesihatan..pada masa tu dalam fikiran kami..mudahnya produk Herbalife..sebab itulah kami memilih bisnes Herbalife..

KEEMPAT
Kesedaran kesihatan..
Kesihatan itu penting sangat untuk setiap orang..bukannya nak kata makan Herbalife ni tak mati..kerja hidup mati rezeki ni semua di tangan Allah..kita hanya berusaha untuk hidup lebih sihat..
Seperti kata seorang rakan kami dalam Herbalife Abg Hairil..seumur hidup kita sekarang..kita dah rasa semua makanan..apa salahnya..kalau kita dah sedar tentang kesihatan ini..kita reward diri kita dengan makanan bernutrisi ini..sebab itu kami pilih untuk menjadi coach Herbalife..sebab nak bantu lebih ramai orang sedar tentang kesihatan mereka..

KELIMA
Melancong / travel
Kami berdua mempunyai hobi yang sama..iaitu suka melancong..dulu sebelum Herbalife..jalan-jalan dalam Malaysia..tapi sekarang dengan Herbalife..kami dapat melancong ke luar negara dan juga dapat menimba banyak ilmu dan bertukar-tukar pengalaman dengan distributor Herbalife dari negara lain..nanti ada entry lifestyle melancong ke luar negara ye..

Ok..ini WHY utama kami memilih Herbalife
Part 3 : Bermulanya hidup kami sebagai distributor Herbalife...

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"

"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"

27 December, 2013

Kali Pertama Bermula Herbalife (019-3037090 / 012-6564747)

Assalamualaikum & Salam Herbalife..

Pertama kalinya kami ingin menceritakan apakah kehidupan kami bermula herbalife sehingga sekarang..

Ok..hari ni rasa semangat skit nak mengarang..so..inilah cerita kami..

Ok..hari ni nak cerita skit bagaimana kami betul2 terjebak dgn Herbalife..

Kami kenal Herbalife dari kawan husband bernama Kak Jamaliah..dialah memperkenalkan Herbalife kpd kami..1st dia kata kami ni makin membesar tahun ke tahun selepas kahwin..2nd dia kata kami ni suka bisnes..nampak kami jual biskut raya lah..baju lah..tudung lah..semuanya melalui online..gambar di bawah saya bersama kak Jamaliah..

Saya pertama kali berjumpa kak Jamaliah mmg skeptikal..dalam hati kata...ohhh nak jual produk la ni..ohh MLM la ni..ishhh habiskan duit la..kami berjumpa masa ni bulan 11 2007 di kedai makan Taman Melawati..

Tapi 1st time saya tengok anak kak Jamaliah..nama natalia...turun berat pd usia 17 thn..fuhhh..terkesima jap..bdk 17 thn pun ada perasaan yek nak trn berat..then kak J terus ambil bacaan berat..apa yg sgt mengejutkan daku adalah..umur dalaman...ohhh tidak..masa tu umur 26thn tp dalaman 44thn..tuanya...husband plak umur 28thn tp dalaman 55thn..dah nak pencen ler nampaknya..

Gambar kat bawah tu gambar kami sebelum makan produk..

Kami makan produk dekat-dekat Hari Raya Haji..sangat2 mencabar program kami masa tu..tapi tak susah pun..shake minum masa sarapan pagi..tengahari tu makanlah ketupat rendang dan bagai-bagai lagi..malam shake semula..moral of the story..jangan bagi alasan kalau nak result cepat..yang penting ikut cakap coach tau..

Bermulalah program penurunan berat badan kami..saya turun berat 11kg dan husband turun 15kg..
Terima kasih kepada Kak Jamaliah Sekeluarga kerana memperkenalkan kami kepada Herbalife

Alhamdulillah..Terima Kasih Allah..Terima Kasih Herbalife..

Keputusan Hari Ini Akan Menunjukkan Kehidupan Kita Yang Akan Datang..

Part 2 : Why Kami..tunggu..

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan
dan bukan purata"

                           
"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"

"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"


"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"


26 December, 2013

Testimoni Pengedar Bebas Herbalife Malaysia

Kami merupakan Pengedar Bebas Herbalife yang mempunyai pengalaman selama 6 tahun dalam misi membantu masyarakat dari segi kesihatan dan tenaga, turun berat mahupun naik berat.

Misi kami adalah untuk mengubah kehidupan masyarakat melalui nutrisi. Sekiranya anda ialah orang yang perlu kami bantu, sila hubungi kami.

Kami ingin membantu masyarakat untuk lebih sihat dan bertenaga. Anda boleh mulakan dengan mendapatkan analisa badan untuk mengetahui tahap kesihatan anda.

Di bawah ini adalah testimoni kami.
Azmi telah turun berat sebanyak 15kg  manakala Wawa telah turun berat 11kg . Kenapa tidak anda?

Hubungi kami,
Azmi 012-6564747
Wawa 019-3037090

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"


05 December, 2013

Aktiviti November Pengedar Bebas Herbalife

Di bulan November..

Kami bersama bersama Team di Lost World Tambun dan menginap di The Haven Ipoh..

Alhamdulillah..kami menerima jemputan dari President Team Padang Indonesia - Arcelorna dan Ronald untuk kami share DMO internet di Zero to Hero Padang kali ini..

thanks all action team Pengedar Bebas Herbalife di  Padang Indonesia..

"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"

"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"


"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"

"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"

"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata" 

"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata" 
"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"

"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"

20 October, 2013

Dugaan & Cabaran Untuk Sampai Target

Tetapkan Impian Anda?

Nak turun berat, Nak sihat, Nak naik berat...
Banyak cabaran di hadapan..

Dapatkan coach yang boleh membantu anda mancapai impian itu..
Good Luck..

Hubungi Pengedar Bebas Herbalife :
Azmi 0126564747
Wawa 0193037090

"Keputusan ini adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"

08 October, 2013

Wellness Evaluation Bersama Pengedar Bebas Herbalife

Siapa nak tahu 8 perkara dalam badan?

Berat, lemak bawah kulit, air, muscle, umur dalaman, bmr, kalsium dan lemak dalaman?

Boleh hubungi kami,

Pengedar Bebas Herbalife :

Azmi (012-6564747)
Wawa (019-3037090)

"Keputusan ini adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

06 September, 2013

Zero To Hero Sarawak bersama Pengedar Bebas Herbalife Malaysia

Kami akan berada di Sarawak pada 6 - 9 September 2013

Siapa nak dapatkan maklumat wellness evaluation..boleh hubungi kami..terbuka kepada bukan ahli herbalife sahaja..

Pada 6 & 9 Sept - kami di Kuching (Jalan2 sambil misi nutrisi HERBALIFE)
Pada 7 & 8 Sept - kami di Santubong (Program Zero To Hero)


"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"


"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"


"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"


"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"

05 September, 2013

Finale Pertandingan Turun Berat Season 6


"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan
dan bukan purata"

"Keputusan ini adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"


27 August, 2013

Pengedar Bebas Herbalife Malaysia di Z2H Padang Indonesia

Alhamdulillah..zero to hero padang ini sangat best..belajar detail produk herbalife one by one + berkongsi pengalaman dgn distributor herbalife di padang..

Apa yg kami belajar dan sharing d sana sgt berbeza..untuk anda tahu apakah zero to hero..

Mestilah hadir sendiri dan mempelarinya sendiri..

Hubungi kami jika anda akan ke next zero to hero bersama2 kami..

Azmi (0126564747)
Wawa(0193037090)


#pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata#


#pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata#


#pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata#


#pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata#


#pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata#


#pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata#

23 August, 2013

Zero to Hero Padang Indonesia 23-27 Ogos 2013 bersama Pengedar Bebas Herbalife Malaysia

Assalamualaikum & Salam 1 Herbalife..

Kami Pengedar Bebas Herbalife akan ke Padang, Indonesia untuk program Zero To Hero..

Anything just sms 0193037090..kami tidak menerima panggilan telefon..

Thanks..

"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan
dan bukan purata"


19 August, 2013

Misi Nutrisi - Pengedar Bebas Herbalife

Alhamdulillah..misi jelajah utara di sungai petani..

Berjumpa seorang yg inginkan dapatkan nutrisi..


"keputusan adalah tidak tipikal..hasil individu mungkin berbeza2"

"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan
dan bukan purata"



09 August, 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Pengedar Bebas Herbalife Malaysia

Ada putri makan kentang
Kentangnya dimakan bersama ikan
Hari yang fitri sudah datang
Segala salah mohon dimaafkan

Di kesempatan ini, kami Azmi & Wawa ingin mengucapkan kepada semua saudara mara, sahabat handai, pelanggan dan team Herbalife. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin..Ampun dan maaf dipinta, kiranya ada salah dan silap yg disengaja atau tidak..Semoga kedatangan Syawal kali ini dirai dengan seribu kesyukuran

Pengedar Bebas Herbalife Malaysia
Azmi (012 6564747)
Wawa (019 3037090)

23 July, 2013

Pertandingan Turun Berat Badan - Finale di Sihat Station - Pengedar Bebas Herbalife Malaysia

Weight Loss Challenge Fiesta Bersama Pengedar Bebas Herbalife akan diadakan pd 27 Julai 2013 (Sabtu) dan akan menentukan 3 org peserta yg akan memenangi hadiah..

Fiesta ini juga akan diselitkan dengan HOM dan majlis berbuka puasa bersama team..

"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"

15 July, 2013

Sihat Bertenaga Di Bulan Puasa, Ramping Bergaya Di Hari Raya Bersama Pengedar Bebas Herbalife Malaysia

Salam Ramadhan untuk semua umat Islam di Malaysia..

Alhamdulillah, ini tahun ke6 kami berpuasa dengan Produk Herbalife..

Sahur dan Berbuka dengan Kurma, Aloe, Tea dan Shake Herbalife..Sihat, Bertenaga dan dapat menjalankan tugasan harian dengan cergas tanpa sedar kita sedang berpuasa..

Kami sekeluarga mengamalkan pemakanan herbalife sepanjang puasa..tak perlu risau nak masak apa, nak beli lauk apa..lebih jimat dan besederhana..alhamdulillah..

Jika anda ingin makanan cepat, ringkas, rendah kalori, lebih nutrisi, sihat dan bertenaga..hubungi kami Pengedar Bebas Herbalife Malaysia :

Azmi 012-6564747
Wawa 019-3037090

"Keputusan adalah tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza"

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

14 July, 2013

Pengedar Bebas Herbalife Malaysia - Puasa dengan Produk Herbalife

Assalamualaikum & Salam 1 Herbalife..

Amalan berpuasa adalah salah satu cara untuk mendetoksifikasi badan secara semulajadi. Herbalife dengan rangkaian produk seperti Formula 1, Formula 3 serta Herbalife Tea Mix mampu membantu penyerapan nutrisi yang lebih pada Ramadhan ini selain menurunkan berat badan serta pembinaan jisim otot. Rangkaian minuman Shake Herbalife nyata memberi tenaga berterusan untuk anda menjalani ibadah puasa sepanjang Ramadhan ini.

Alhamdulillah..ini adalah tahun ke6 kami berpuasa dengan Produk Herbalife..

Sepanjang sebulan berpuasa, kami hanya mengamalkan herbalife aloe, tea, shake dan kurma semasa sahur dan berbuka puasa..

Alhamdulillah..badan terasa ringan, bertenaga dan sihat..

Dan yang paling best, dapat pakai baju raya langsing dan bergaya..

Amalkan shake sepanjang puasa..nak tahu bagaimana? Kami boleh bantu program anda..

Bermula Herbalife tahun 2007 sebagai Pengedar Bebas Herbalife Malaysia..

Tanya Kami Bagaimana?

Azmi (012 6564747)
Wawa (019 3037090)


07 July, 2013

Weight Loss Challenge Pengedar Bebas Herbalife Season 4

Pertandingan turun berat badan musim ke4...pemenang pertama turun 4.4kg..

Anda serius nak kami bantu? PM kami..

Anda dpt khidmat nasihat coaching..

Hubungi kami Pengedar Bebas Herbalife :
Azmi 012-6564747
Wawa 019-3037090


"Keputusan adalah tidak tipikal.hasil individu mungkin berbeza2"

12 June, 2013

Herbalife Hub Jun 2013

Alhamdulillah..dpt ditemuramah oleh Herbalife Malaysia sebagai Top Recruiter tahun 2012..

Dapat kuar dalam Herbalife Hub bulan Jun 2013..


"Pendapatan tertakluk kepada individu digambarkan dan bukan purata"


03 February, 2013

Pemeriksaan Aliran Badan (019-3037090 / 012-6564747)


Kami adalah Jurulatih Pengurusan Berat Badan & Kesihatan Persendirian yang telah mendapat latihan sepenuhnya daripada pihak pengurusan Herbalife dari semasa ke semasa serta mendapat bimbingan daripada kumpulan jurulatih senior yang telah terbukti berjaya memberikan latihan yang berkesan sebelum ini.

Sebelum mengikuti program pengurusan berat badan yang disyorkan, pihak kami terlebih dahulu akan melakukan *Pemeriksaan Aliran dalam badan anda (Tanita Inner Scan)* menggunakan peralatan imbasan terkini.

Kemudian barulah kami memberikan jadual pengurusan berat badan yang sepatutnya anda ikuti, dan apabila anda memulakan program yang disediakan, pihak kami bertanggungjawab membantu anda memberikan khidmat nasihat tentang program anda dari semasa ke semasa.

PEMERIKSAAN TERHAD KEPADA KAWASAN LEMBAH KELANG SERTA TEMUJANJI YANG TELAH DIPERSETUJUI SAHAJA!

Kami Merupakan Ahli Bebas Herbalife dan 
Coach / Jurulatih Pengurusan Berat Badan

Hubungi Kami Untuk Mendapatkan Pelan Pengurusan Berat Badan :

Azmi 012-6564747
Wawa 019-3037090


Kami memerlukan lebih ramai lagi yang berminat untuk menjadi Pengedar Bebas Herbalife.
Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami sebagai Pengedar Bebas Herbalife . Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA - Pn. Aini (012-330 8840) PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG - En. Rizal (016-441 5171), Pn. Yana (013-355 4471) PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA - Pn. Asiah (017-207 7334) PENGEDAR HERBALIFE SENTUL - Cik. Siti Hajar (011-2880 2790) PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH - Pn. Ema Nordin (019-727 0886) PENGEDAR HERBALIFE CHERAS - Pn. Azirah (013-343 3567) PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA - Pn. Azlina (019-651 1593) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) PENGEDAR HERBALIFE KEDAH - Pn. Fadzilah (019-473 7065) PENGEDAR HERBALIFE PERAK - Cik. Aida (013-285 8185) PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU  - Cik. Amalina (019-906 5163)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...