Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

12 April, 2018

Resepi Kurus Daripada Coach AzWa

Assalamualaikum..Hai Semua

Tahukah anda untuk kurus juga ada resepinya?


Jom coach share resepi untuk kurus 

1. Makan Sarapan Pagi

Makan sarapan yang rendah glicemix index dalam kalori 200 ke 300 kalori (ikut berat masing-masing)


  • Coach AzWa mmg ambil shake herbalife (telah diperakui glicemix index rendah dalam 15 - 20  shj

2. Ambil snek pagi dan snek petang

Ini pun mengikut berat badan masing2, snek yg sesuai diambil seperti buah-buahan (jambu, epal, pisang)..ambil bersama dengan peanut butter yg sesuai untuk mereka yang nak turun berat badan.
Snek petang adalah wajib untuk semua jenis berat...contoh snek ptg adalah roti wholemeal & peanut butter atau telur rebus.
Cuba ambil makanan yang betul2 clean sesuai untuk proses turun berat badan.

3. Makan Lunch

Lunch adalah perkara wajib diambil setiap hari, waktu yang sesuai untuk lunch adalah dari pukul 1230 tghr - 230 ptg..contoh makanan tengahari yang sesuai untuk turun berat adalah nasi (ikut portion), lauk ikan atau ayam (cara masakan bakar atau grill lebih baik), sayur seperti ulam2an (elakkan sayur bergoreng ya)

Contoh Menu Lunch Yang Sesuai Untuk Kurus :




4. Ambil air kosong secukupnya

Air kosong adalah zero kalori, perkara wajib diambil setiap hari..berapa banyak perlu diambil adalah mengikut berat badan masing-masing..sifir paling mudah setiap 25kg berat badan perlu minum 1 liter air kosong.

5. Ada coach dan group support yang bantu

Ramai je makan herbalife tak kurus, sebab ingat herbalife ni magic bagi kurus..sebenarnya apa yang penting program cukup lengkap ilmu pasti buat kita kurus dan sihat. Bagi peluang diri untuk dapat bantuan professional, dah lama kita dok diet sendiri-sendiri dan cedok2 tak jadi jugakkan..so jangan tunda lagi..dapatkan bantuan Coach AzWa dan team support untuk anda turun berat cantik berkebaya Raya 2018 ini.

Cara Nak Kurus dan Kekalkan Berat Badan Dengan Ilmu

Wasap Coach AzWa direct :



Coach Wawa 019-3037090

Coach Azmi 012-6564747



Hubungi kami untuk mendapatkan :

# Pemantauan dan coaching secara konsisten online 
# Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
# Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
# Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat Badan
# Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
# Khidmat Nasihat Oleh Coach
# Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
# Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

Coach AzWa (0193037090 / 0126564747) : (Ahli Bebas Herbalife), kurus dengan herbalife, cara nak turun berat, pakej herbalife, pengedar herbalife, pejabat herbalife, mencari pengedar herbalife, mencari produk herbalife, kesan herbalife, kesan sampingan herbalife, shake herbalife, turunkan berat badan, bisnes herbalife, cara menggunakan herbalife, coach herbalife, coach turun berat badan, formula 1 herbalife, formula 3 herbalife, teamix herbalife, aloe herbalife, kerja dari rumah, panduan herbalife, percutian herbalife, promosi herbalife, testimoni herbalife, tips diet herbalife, gombak, selayang, taman melawati, taman melati, kampung klang gate, ampang, bukit antarabangsa, ejen herbalife, ipoh, melaka, putrajaya, ukay perdana, lembah keramat, taman permata, herbalife online, coach herbalife terbaik, sentul, herbalife murah, skudai, seremban, ayer keroh, kuantan, kota bharu, kuala terengganu, kota kinabalu, kuching, shah alam, puchong, cyberjaya, banting, port dickson, batu caves, rawang, serendah, sungai besi, seri kembangan, kuala lumpur, taman bunga raya, wangsa maju, 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...