Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

22 August, 2017

Aloe Vera Bantu Minum Air 3 Liter Sehari

Ramai yang sukar nak dapatkan 3 liter air untuk minum setiap hari..

Pada kami..aloe vera herbalife sangat membantu memudahkan minum air kosong..hanya masukkan air aloe ke dalam air..kita akan rasa lebih sedap dan ini sangat membantu menyenangkan untuk menghabiskan 3 liter atau lebih setiap hari..gunakan juga bekas air yang ada straw..sedutan lebih cepat dan kadang2 tak sedar air sudah habis 3 liter ke atas.


Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit




Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit

Setiap 25kg berat kita mestilah mengambil 1 liter air. Kita perlu tahu kepentingan minum air untuk badan kita.

Untuk bermula program 
Premium Coaching Turun Berat Secara Online 
dengan Coach AzWa -


Direct WhatsApp : 






Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

15 August, 2017

Teamix Herbalife Kegemaran Kami Sekeluarga

Siapa yang nak rasa bertenaga bila2 masa sahaja..pasti ramai kan.. 

Kami memang sukakan minuman teamix untuk diminum bila2 masa sahaja.



Selain dari bertenaga, minuman teamix herbalife sedap diminum bila2 masa sahaja dengan kandungan kalori yang rendah..



Paling best ambil masa workout ambil teamix suam / panas .. woww rasa berpeluh sangat banyak dan badan rasa sangat segar..



Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit

Untuk bermula program 
Premium Coaching Turun Berat Secara Online 
dengan Coach AzWa -


Direct WhatsApp : 






Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 






08 August, 2017

Cara Turun Berat Dengan Herbalife Bersama Coach AzWa

Assalamualaikum & Salam Herbalife..

Ramai dah mula tahu keberkesanan produk herbalife, tapi ramai yang tak tahu bagaimana nak mula, mana nak cari pengedar herbalife atau coach herbalife yang boleh bantu mereka dalam program pengurusan berat badan yang dipilih..

Di sini, kami sharing bagaimana langkah-langkah untuk anda bermula program herbalife..

1. Cari Coach Herbalife Yang Dipercayai .. 

Anda boleh sms /  call / whats app kami di talian 
019-3037090 / 012-6564747 jika sedia kami jadi coach anda.



2. Berikan maklumat umur, tinggi dan berat untuk makluman coach anda.


3. Pilih pakej yang sesuai mengikut bajet anda atau mengikut keperluan program contohnya pakej perlahan, pakej sederhana, pakej laju atau pakej pecut (hubungi kami untuk keterangan lanjut)

4. Jika anda membuat pilihan mendapatkan produk herbalife dengan diskaun yang lebih murah, boleh tanya coach untuk keterangan lanjut.

5. Produk asas untuk memulakan program herbalife adalah 

formula 1 (6 pilihan perasa), 
formula 3, 
teamix 
aloevera


6. Mulakan program dengan jadual yang diberi dan pastikan anda difollowup oleh coach yang telah anda pilih.

7. Buat ukuran badan seperti panduan yang diberi oleh coach.

8. Ikuti kumpulan sokongan (group support whatsapp) untuk lebih info..tips dan motivasi daripada coacj.

9. Dalam masa 7 ke 14 hari anda pasti akan dapat result dari program anda jika anda betul-betul ikut cakap coach, disiplin dan ikut jadual ditetapkan.

Hubungi kami untuk mendapatkan :
  • Analisa berat badan secara percuma
  • Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one 
  • Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
  • Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
  • Tips dan Cara Untuk Turun Berat, Untuk Naik Berat Dan Untuk Kekalkan Berat  
  • Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
  • Khidmat Nasihat Oleh Coach Bebas Herbalife
  • Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian 
  • Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee 

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "


Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "


Hubungi Kami :









Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, 

01 August, 2017

Permulaan Program Turunkan Berat Badan

Ramai yang mencari-cari cara untuk turunkan berat badan. Ada yang dah buat planning turun berat ni bertahun-tahun, tapi masih belum bermula..kerana ada yang tak tahu bagaimana nak bermula turunkan berat badan ini.

Di sini coach sertakan beberapa cara untuk bermula program turunkan berat badan ini..terutamanya turunkan berat badan dengan menggunakan program Herbalife.

Pada asasnya penurunan berat badan adalah dengan kalori defisit..iaitu nilai kalori keluar lebih tinggi daripada nilai kalori masuk..

Penurunan berat badan adalah kombinasi diet dan juga senaman...

Contohnya di sini :

Keperluan kalori seseorang adalah 1700 kalori, sekiranya makan 1500 kalori hanya dengan berdiet dah boleh kalori defisit sebanyak 200 kalori... tetapi sekiranya bersenam dan membakar 300 kalori pada hari yang sama, sebanyak 500 kalori defisit pada hari tersebut.

Untuk menurunkan berat badan sebanyak 1kg, kita perlu membakar 7700 kalori...sekiranya sehari berlaku 500 kalori defisit, bermakna dalam masa 15 hari untuk penurunan 1kg berat badan.


Bagaimana cara turunkan berat badan dengan Herbalife?

Cara turunkan berat badan dengan Herbalife adalah dengan mengurangkan pengambilan kalori melalui penggantian makanan, supaya kalori yang dimakan kurang dari apa yang tubuh mampu bakar tetapi dalam masa yang sama membekalkan tubuh dengan segala zat makanan yang badan perlukan supaya tubuh berfungsi dengan baik.



Shake herbalife hanya bernilai 150 - 180 kalori segelas. 



Jadual pemakanan dan kalori seharian :

Pagi : Nutrition Shake Herbalife (anggaran 150 - 180 kalori)

10 pagi : Snek 60-150 kalori

Makan Tengahari : Lunch 500 - 700 kalori

Petang : Snek 200 kalori

Malam : Nutrition Shake Herbalife (anggaran 150 - 180 kalori)

Jumlah Kalori : 1410 kalori

Enjoy makan lunch dan snek pagi dan petang..senang je kan..pagi dan malam dengan Shake Herbalife Formula 1 & Formula 3


Cara untuk menurunkan berat badan adalah dengan pemilihan coach / mentor yang dapat membimbing cara penurunan berat badan..

Pemilihan seorang coach juga sangat penting iaitu :

1) Dapatkan bimbingan coach yang juga telah mempunyai keputusan/testimoni 

2) Berpengalaman dan pernah membimbing beberapa orang yang lain mendapat keputusan/testimoni

3) Dapat memberikan pelan pengurusan pemakanan seharian sesuai untuk program seseorang

4) Mudah untuk dihubungi pada bila-bila masa

5) Dapat menjawab soalan-soalan berkaitan pengurusan berat badan


Bagaimana anda nak bermula turunkan berat badan dan dapatkan bantuan coach ?

Anda hanya perlu menghubungi kami di talian :



019-303 7090 / 012-656 4747 (Coach AzWa) 

  Direct Whatsapp :

http://CoachAzmi.Wasap.My
http://CoachWawa.Wasap.My




Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, pakej harga murah herbalife, herbalife murah, pakej diskaun murah herbalife, kurus dengan herbalife, pakej harga herbalife, 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...