Instagram Turun Berat Dengan Herbalife

24 October, 2016

Coach AzWa 019-3037090 / 012-6564747 ~ Turun Berat Badan Dengan Herbalife

Anda Ingin Turun Berat Badan? Ingin Naik Berat Badan atau Ingin Maintainkan Berat Badan Sekarang dengan cara Herbalife?

Untuk Turun Berat Badan pada masa yang sama anda boleh menikmati makanan yang anda sukai, bagaimana caranya?

Mudah , Jimat Masa dan Jimat Wang ..

Nak Turun Berat Badan, hanya gantikan makanan seimbang Herbalife 2x sehari manakala boleh makan makanan kesukaan 1x sehari.

So simple kan? Simple2 pun, Herbalife ni specialnya kerana ada system coaching..

Apa itu coaching? Coaching adalah di mana program pengurusan berat badan anda akan dipantau oleh seorang coach.

Siapakah COACH?

Mereka yang telah mendapat keputusan hasil dari pemakanan seimbang herbalife dan juga berpengalaman minimum 2 tahun di dalam Herbalife?

Kenapa anda perlu pilih kami sebagai Coach?

Kerana kami telah mendapat keputusan hasil pengurusan berat badan dan juga kami berpengalaman coaching selama 8 tahun dalam herbalife.




Kami tidak berhenti belajar. Belajar dengan semua coach-coach berpengalaman dalam herbalife di banyak negara antaranya :

~ Thailand

~ Singapura
~ Korea
~ Macau
~ Indonesia

Kenapa sesiapa yang ingin jadi coach perlu belajar? Kerana seorang coach perlu mempunyai banyak pengetahuan berkenaan produk, berkenaan program pengurusan berat badan dan sentiasa mengetahui perkembangan terbaru nutrisi seimbang herbalife dari dalaman dan luaran.

Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza. "

Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata. "

Kerjaya Coach? Hubungi kami untuk keterangan lanjut.



Hubungi Kami Coach Pengurusan Berat Badan untuk mendapatkan analisa badan / pelan pemakanan / khidmat nasihat :



Azmi 012-656 4747
Wawa 019-303 7090

nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELATI, PENGEDAR HERBALIFE LEMBAH KERAMAT PENGEDAR HERBALIFE TAMAN MELAWATI , PENGEDAR HERBALIFE KAMPUNG KLANG GATE, PENGEDAR HERBALIFE KEMENSAH, PENGEDAR HERBALIFE UKAY PERDANA, PENGEDAR HERBALIFE AMPANG, PENGEDAR HERBALIFE BUKIT ANTARABANGSA, PENGEDAR HERBALIFE TAMAN BUNGA RAYA, PENGEDAR HERBALIFE SETAPAK, PENGEDAR HERBALIFE GOMBAK, PENGEDAR HERBALIFE DANAU KOTA, PENGEDAR HERBALIFE WANGSA MAJU - En. Azmi (012-656 4747), Pn. Wawa (019-303 7090) PENGEDAR HERBALIFE TAMAN PERMATA - Pn. Aini (012-330 8840) PENGEDAR HERBALIFE SHAH ALAM, PENGEDAR HERBALIFE KLANG - En. Rizal (016-441 5171), Pn. Yana (013-355 4471) PENGEDAR HERBALIFE PUTRAJAYA - Pn. Asiah (017-207 7334) PENGEDAR HERBALIFE SENTUL - Cik. Siti Hajar (011-2880 2790) PENGEDAR HERBALIFE SUNGAI BULOH - Pn. Ema Nordin (019-727 0886) PENGEDAR HERBALIFE CHERAS - Pn. Azirah (013-343 3567) PENGEDAR HERBALIFE SETIAWANGSA - Pn. Azlina (019-651 1593) PENGEDAR HERBALIFE JOHOR - En. Shamsuri (012-713 7210), Pn. Rahini (012-730 7210) PENGEDAR HERBALIFE KEDAH - Pn. Fadzilah (019-473 7065) PENGEDAR HERBALIFE PERAK - Cik. Aida (013-285 8185) PENGEDAR HERBALIFE TERENGGANU  - Cik. Amalina (019-906 5163)

13 October, 2016

Turun Berat Badan Hujung Minggu

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Isnin - Jumaat hari kita berdiet..mengikut pelan pemakanan untuk turun berat badan..ada yang dah turun berkilo2 semasa hari biasa / weekdays..

Tapi bila hujung minggu / weekend , ada yang tersasar..ada terlebih makan..

Apa kita perlu buat bila weekend? Pastinya program pengurusan berat badan berjalan seperti biasa..ikut kalori..eat clean & melakukan senanam & workout..

Tips Nak Kurus Pada Waktu Hujung Minggu :

1. Melakukan Aktiviti Fizikal Waktu Pagi

Aktiviti fizikal yang boleh dilakukan di rumah seperti skipping, tekan tubi, squats, senaman kerusi atau melakukan aktiviti di taman seperti jogging, berbasikal atau bermain badminton.




2. Pemakanan Selepas Aktiviti Fizikal

Ramai yang tersilap tentang ini, selepas aktiviti fizikal, ambil makanan berat atau karbohidrat tinggi..ini yang menyebabkan kenaikan berat badan..cuba ambil makanan rendah kalori tapi tnggi nutrisi seperti protein shake.




3. Cheat Day Hujung Minggu

Ramai yang tersilap mengatakan cheat day adalah makan bersungguh2 sehingga 3x makan makanan berat. Cheat day amat perlu untuk anda menghargai apa yg anda lakukan untuk kurus selama seminggu..ambil 1x makan makanan berat atau kesukaan pada hari cheat day..




4. Minum Air Kosong

Ramai yang selalu terlupa pada hari minggu untuk minum air kosong kerana banyak aktiviti family di luar..apa yang anda perlu lakukan adalah bawa bekalan air botol 2 liter sepanjang berada di lur dan habiskan sekembali di rumah..pagi habiskan 500ml dan malam 500ml..cukup 3 liter untuk sehari.




5. Makan Makanan Serat

Banyakkan makan makanan serat supaya penghadaman lancar seperti buah-buahan contoh epal, jambu, pisang atau buah pear.



Sabtu Ahad adalah weekend..tapi bukan alasan untuk #cheatday .. #eatclean & #workout ..

80% #nutrition 20% #exercise = 100% mindset.. 


Nak Kurus Bersama Coach AzWa..


Anda akan diberi coaching cara-cara yang betul untuk kurus :


✔Pelan pemakanan peribadi by kalori intake
✔1 to 1 online personal coaching
✔Wassup personal / group yg mana setiap hari selama 30 hari topik2 penting utk TURUN & MAINTAIN berat secara sihat
Sertai Cabaran Nak Kurus Online bulan Oktober 2016


🏃🏋⛹ 👈 Ada Bimbingan Dan Ilmu#CaraKurus Yang Betul Dari Coach Pengalaman.. Barulah Boleh #Kurus !



Coach AzWa
019-303 7090
012-656 4747

ellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coa


03 October, 2016

Tips Nak Kurus Sebelum 2017 Bersama Coach AzWa

90 hari lagi menjelang 2017..adakah matlamat anda menuju berat ideal telah tercapai?



Jika belum..inilah masanya anda bermula..dengan usaha anda dalam masa 90 hari ini..anda pasti akan mendapat keputusan berat yang diidamkan.

Sedikit tips kami berikan untuk anda yang benar-benar serius untuk mendapatkan berat idaman :

1) Membuat Food Diary

Catatkan apa sahaja yang anda makan dalam food diary..bagaimana cara kami sebagai coach membantu anda? Kami akan sediakan food diary untuk setiap coachee .. di mana setiap malam coachee akan laporkan apakah makanan seharian dia..inilah tugas kami sebagai coach supaya anda betul-betul mengikut magic number dan meal plan.


2) Sarapan Pagi

Jangan tinggalkan sarapan pagi anda..makanlah sarapan pagi yang tinggi nutrisi dan rendah kalori..

3) Matlamat / Goal Setting

Mereka yang nak dapatkan berat idaman wajiblah ada goal setting..kenapa kena ada goal setting? Supaya 90 hari nak menjelang tahun baru 2017 ini anda akan dapat mencapai matlamat berat badan ideal.


4) Dapatkan nutrisi seimbang seharian

Untuk mendapat berat idaman, tak perlu diet yang tidak sihat..penting bagi anda untuk mendapatkan 30% protein, 30% lemak sihat dan 40% karbohidrat


5) Minum air secukupnya

Setiap hari kita perlu minum air secukupnya, setiap 25kg berat pengambilan air kosong dalam 1 liter..kalau berat 100kg air kosong perlu minum adalah 4 liter. 




6) Senaman

Nak dapatkan berat ideal dengan cepat dalam masa 90 hari, haruslah mengikut philosopy ini iaitu 80% Nutrisi dan 20% Senaman.. jangan buat alasan di pejabat anda tak boleh bersenam..nanti kami akan bagi cadangan untuk anda ye apakah senaman di pejabat yang sesuai dan mudah dilakukan.



Ingin kami membantu anda dalam program nak kurus sebelum 2017. 90 hari menjelang tahun baru..jadilah orang baru yang lebih sihat, bertenaga dan cergas..



Kami akan membantu anda..dari segi analisa berat badan, magic number, meal plan dan sesi coaching online atau one to one..

Kami sebagai Coach Bebas Herbalife / Ahli Bebas Herbalife / Coach Pengurusan Berat Badan / Coach Nak Kurus / Coach Nak Fit boleh membantu anda jika anda betul-betul serius untuk mengubah diri menjadi lebih sihat, bertenaga dan mendapatkan berat badan ideal.

Menerima temujanji dan coaching one to one untuk turun berat badan herbalife, naik berat badan herbalife dan kekalkan berat badan herbalife..


Hubungi kami untuk mendapatkan :

▶ Analisa berat badan secara percuma
▶ Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one
▶ Pelan pemakanan / meal plan mengikut individu
▶ Diet seimbang dan tips pemakanan yang betul
▶ Tips dan Cara Nak Kurus, Nak Naik Berat Dan Nak Kekalkan Berat Badan
▶ Jadual Pemakanan Lengkap Seharian
▶ Khidmat Nasihat Oleh Coach
▶ Pengetahuan tentang kesedaran pemakanan yg bersesuaian
▶ Sokongan dan Motivasi kepada semua Coachee


" Keputusan Adalah Tidak Tipikal. Hasil Individu Mungkin Berbeza-Beza.

" Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubat Mana-Mana Penyakit. "

" Pendapatan Tertakluk Kepada Individu Digambarkan Dan Bukan Purata.

#FollowUs 



Coach AzWa  
(019-3037090 / 012-6564747)

http://instagram.com/coachazwa

Wellness Coach, Health Coach, Weight Coach, Lose Weight Coach, Diet Coach, nak kurus, cara nak kurus, macam mana nak kurus, herbalife kurus, kenapa herbalife, cara makan herbalife, cara kuruskan badan, cara makan herbalife dengan betul, coach herbalife taman melati, coach herbalife taman melawati, coach herbalife gombak, jom diet, cara diet, pecah lemak, kulit cantik, set kurus herbalife, fit malaysia, jom kurus, saya nak cantik, agen herbalife, stokis herbalife, blogger herbalife, work from home, part time herbalife, lose weight, Work From Home, Kerja Dari Rumah, Kerja Part Time, Part Time Job, Practical, Praktikal, Latihan Industri, Trainee, Training, Coaching, herbalife kuala lumpur, herbalife taman melati, herbalife gombak, herbalife lembah keramat, herbalife taman melawati, herbalife setapak, herbalife malaysia, herbalife setiawangsa, herbalife taman permata, herbalife wangsa maju, herbalife wangsa melawati, herbalife kedah, herbalife johor, herbalife terengganu, herbalife kelantan, herbalife sabah, herbalife sarawak, herbalife selangor, herbalife melaka, herbalife negeri sembilan, herbalife seremban, herbalife, perak, herbalife pulau pinang, herbalife perlis, herbalife pahang, herbalife kuantan, herbalife coach, herbalife coach malaysia, coach herbalife malaysia, coach herbalife
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...